arkadaslar benim icin son birkac ayinizi hatirlamaya calisir misiniz? bebegim cok sakin gerci hep boyleydi, yemekten sonra biraz hareketleniyor yemek disi da arada hareket ettginde de cok minik hareketler. dirsegiyle durtuyor sanirim ya da ayaklariyla minik hareketler. bazen cok uzuluyorum Allah korusun hareketletinde azalma olsa anlamayacagim cunku zaten hep sakin. yani yeni boyle olmadi hep boyleydi bu tek tesellim ayrintili ultrasonda doktorum daha yeni normal oldugunu soyledi ultrason sirasinda mesala bir suru hareket yapti ve ben hicbirini hissetmedim acaba ben mi hissetmiyorum.
ne olur biraz ayrintili hatirlayanlar bana yazsin sizin bebekleriniz nasildi ne kadar siklikta hareket ediyordu?
Ozlemcigim bence de normal bir durum bu. Kimi zaman bebegin yerlesim sekli ok fazla hareket etmesine musait olmuyor, hareketleri daha az oluyor. Benim bebisim de Sebneminki gibi cok hareketliydi, ama aramizda baska arkadaslar ise hareketleri az hissediyorlardi. Onemli olan ultrason ve NST, ne kadar az hareket ederse etsin, hareketlerinde bir azalma oldugunda mutlaka anlarsin bu durumu.