2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

İş yaptım ama öyle ağır iş değil... :)) İndirip kaldırma falan yok:)) süpürdüm yavaştan, toz aldım falan işte:)) Ağır kaldırmıyorum zaten:) Kaldırdığım en ağır şey TAnem:)) O da 5 Kilo:)))))

Ekledim face den senii. Arkadaşlık isteğimi onayladığında gruba dahil ederiz seni tatlım:)

Son düzenleme:
Slmmm biz gelldiiikkkkkk....

Öncelikle Fundacığım çok geçmiş olsun tatlım bu sıkıntıyıda atlattığına çok sevindim.

Bilgeciğim Emek'e çok geçmiş olsun umarım artık iyidir...

Özlemciğim bebek bebim bildiğim 1 saat içinde değil gün içinde en az 10 kere hareket etmeli benim doktorum gün içindeki hareketlerini say en az 10 kere olsun demişti..

Bizde haberlere gelince miniğimle vakit geçirmek iyice keyif vermeye başladı artık bilinçli gülmelerin yanında ses çıkararak gülmelerde başladı...Sabah uyandığında sepetinde bir süre etrafa bakıyor hemen almıyorum sepetinden onun o masmavi gözlerini seyretmek(dedesine çekmiş) gözyaşlarıyla ve şükürlerle birbirine karışan duygularla geçirdiğimiz 5-10 dk ömre bedel rabbim herkese yaşatsın inşallah.
Sonra miniğim kucağıma alıyorum meme emiyor kuzum ve emip doyunca çok mutlu oluyor.Sonra oynaşıyoruz miniğimle Playskool uyku arkadaşımı Lina çok sevdi uyumaktan ziyade onunla vakit geçirmeyi çok seviyor...Rutinimiz oluştu bazen sapmalar olsa da birbirimizi anladık ve alıştık..Lİnasız bir hayat ne kadar boşmuş..

Bu arada ben geçenlere de teyzeme gitmiştim Lİna orda üşüdü 1hafta boyunca kakası yeşildi keyifsizdi hasta olucak diye çok korktum mama alımıda azalmıştı...Allahtan şimdi vaziyet iyi...

Bu arada ben günde 2-3 kere mama veriyorum oda 90 cc belki alıyor sütüm olsun diye hiçbişey yapmamaya başladığımdan beri sütün düzene girdi arada da sağıyorum Lina bi memede doyup şekerleme yapınca diğer memeyi sağıyorum.....Kendimizce bir düzenizimiz var..

Bu arada Kraftın park yatağını aldım süper bişey Lina sallanarak uyuyordu ve ayağımız kopuyordu şimdi yatapına alıyorum dalınca çok rahat oluyor onda yataken playskool ikili egzersiz arkadaşımı koyuyorum mutlu mutlu oynuyor...

Allah nazardan saklasın vaziyetimiz iyi birde gece bire kadar bizi ayakta tutmasa...

kızlar cumartesi kontrolümüz var bakalım Lina ne kadar olmuş

Şebnem bu arada bende seni özledim şekerim bebekten fırsat bulup girmeye çalışıyorum salak net düşüyor nasılsa şimdi bağlandım...

sen nasılsın cicim fmf nasıl düzeldin mi

:))))))) iyiyim canım bu sıralar işe başladım iş ev arası tekrar mekik dokuyorum fark oğluma hasretim cilveloş nasıl benim öp yanaklarından özletme kendini gir arada site sahipsiz kalıcak ben hergün giriyorum bakıyorum bazı bazı yorumlar yapıyoruz yeter kızlar lohusalıktan çıktık hayata dönelimmm:))))))))))

:)))))))) iyiyim canım fmf bir kere geldi gitti şimdi çok iyiyim kızmız nasıl çok sevindim benim oğlumda çok akıllandı akşamları vakit oldukça oynuyoruz koklaşıyoruz hafta sonunu iple çekiyorum cmt pazar tek oğluma ayırıyorum vakit kocaman oldu oğluşum saglığıda çok iyi şükğürler olsun öp benim çin cilveloşu :))))))))

Ayyy yazım gitmedi sandım sildim tekrar yazdım değişik olmuş:))))) iş arasında yazınca böyle oluyor

Ayyy yazım gitmedi sandım sildim tekrar yazdım değişik olmuş:))))) iş arasında yazınca böyle oluyor

Şebnemciğim bende girmek istiyorum sık sık ama sen iştesin diye rahat giriyorsun evde sende bilirsin evdeyken pek olmuyor..Birde bu salak internet beni sinir ediyor vakit yok bi gitsemde wınn tamir ettirsem rahat rahat giricem....

Cilveloş büyüyor tam cilveloş oldu babasına bi cilve bi işve tam zilli...

Prematüre bir bebeğe göre gelişimi hayat güzel diğer bebekler gibi fazla kilolu değil minyon bir bebekolacak herhalde geçen ay bir ayda 1240 gr almıştı kilosu 4680 di...ben fazla mama vermediğim için bu gelişim çok iyi dedi doktor...bakalım bu ay ki kontrolü cumartesi günü 10 martta da ekosu var kalbinde minik bir delik vardı o kapanmış mı diye bakılacak inşallah sorun çıkmaz

gizemlicim ozlemistik seni, guzel haberlerini okudum keyifle Masallah cilvelosa ee bosuna cilvelos demedik biiz oana kirk kez dense olurmus tabiiki cilvelos olucak cimcime:))))

evet gecen de bir arkadasim gunde 10_12 hareket etmesi yeter dedi yani doktoru hamileyken ona oyle demis, 10'u yakaliyoruz sanirim ya da iste zorla ancak 10 oluyor:)))

özlemciğim birde ben şunu biliyorum bebekler yerleri daralınca eskisi gibi seri hareket edemeyebiliyorlar sen sıkma canını olur mu ?

merhaba kızlar.. ay çok özlemişim burayı ya.. herşey yolundadır umarım..
şebnem işe başladın demek.. ne çabuk geçti zaman ya.. benimde yaklaşık 1 ayım kaldı.. inan hiç bitsin istemiyorum bu tatil..
özlemcim seninde çok az kalmış tatlım.. bir sıkıntı olmamasına çok sevindim.. allah en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah..
çok gerilere gidemedim.. ama bundan sonra hergün girmeye çalışıcam..
biz gayet iyiyiz maşallah.. dün karma aşılarımızı olduk.. hiç huysuzluk yapmadı meleğim.. 4.600 olmuş kilosu boyuna 59 cm.. ebemiz çok iyi dedi.. cumartesi de doktor amcamızı ziyaret edicez.. inşallah herşey yolunda der.. ben henüz hiç mama vermedim.. ek olarak su bile vermiyorum.. ama sanki akşamları biraz huysuzlanıyor.. doktorumuz demeden hiç birşey vermemeye kararlıyım.. en azından 3 ay daha sütümü alsın istiyorum.. bu arada bişiy sorucam size.. kızım gece 5.5-6 saat kesintisiz uyuyor.. ben uyandırmaya kıyamıyorum.. bizim alt katta bir hemşire var.. gece mutlaka emzirmelisin diyor.. bi arkadaşı varmışş.. bebeğin açlıktan kan şekeri düşmüş kör olmuş.. çok korkuttu beni ya.. siz ne diyorsunuz..
öpüyorum hepinizi..

o bebeğin doğru beslenmediği için kan şekeri düşmüştür.aç bebek uyur mu be o kadar nerde görülmüş benim kızımda 6 saat uyuyor ve ben uyandırmıyorum aç olsa kendi uyanır zaten

ben tek mama ile besliyorum işede başladım mememi i unuttu iyice uzaklaştı almıyor agzına bas bas bağırıyor yırtıyor kendini bende mama veriyorum başka elden gelen yok sagıyorum az çıkıyor onu evde veriyorum oğluma şurup niyetine sabah 6 da kalkıyor altını alıyorum üstünü giydiriyorum her gece pijama giyiyor oğlum alışsın istiyorum büyük adam gibi ah ah sonra onu hazırlayıp evden babası ile çıkıyor o gidince yastığını alıyorum kokusu ile yatıp 1 saate ben kestiriyorum sonra çıkıp işe yolculuk iş yerinde hep aklım onda sürekli arıyorum akşamlar zor oluyor akşam eve koşa koşa gidiyorum resmen gidip biran evvel öpmek koklamak için sonra babamız geliyor kapışmaca başlıyor çoçuk resmen aramızda yoruluyor oğluma hasret oluyorum çalışmak çok zor geliyor birde ben akşam bebeği kayınvalideme almaya gittiğimde en sinir olduğum ben severken onların benden alması kızıyorum ya diyorum sabahtan beri yanınızda bırakın ben gidriyim özlemimi benim ki 10:30 gibi uyuyor sadece gözü kapalı mamaya kalkıyor onu uyurken izliyoruz sanki hiç sonu gelmicek film gibi uykusunda gülüyor ses çıkarıyor içini çekiyor oy oy ben o zaman eriyip bitiyorum evlat sevgisi bambaşka hiçbirşeye benzemiyor ona yazılar yazıyorum büyüyünce birlikte okuyalım diye OĞLUMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUMmmmm

sorma şebnem ya ben bile evdeyken uyuduğu zaman özlüyorum Allah kolaylık versin ama herşey Ata içi sonuçta onun iyiliği için

Ya kılzar ben oğluma hergün 2 çay kaşığı havuç suyu veriyorum bağışıklık sistemi güçlensin uzun boylu olsun diye dr bu gittiğimde sorucam biz hep bebklere verdik hiç zararı olmadı oğlumda tadını çok seviyor

şebocum sen şimdi böyle yazmışsın ya benim içim gitti ya.. geçen ablama bırakıp markete gittim 10 dk.lığına.. aklım dilamda kaldı resmen.. eve koşa koşa geldim.. sanki saatlerce uzak kalmışım gibi özledim.. işe başlayınca ne olcek bilmiyom valla... havuç suyu çok sağlıklı bişiy.. ama gaz yapar diye okumuştum internette.. doktora sor bence de.. öpüyorum ata yı

Merveemm, Lina bence gayet normal gelişiyor.. Bak tanem ile aralarında 20 gün var.. Lina 4680 iken Tanem de 4200 idi. Bu demektir ki, Lina erken doğmasına rağmen zamanında doğmuş bir bebek düzeyine çoktan gelmiş.. Hiç ufak, minyon deme... Biz de geçen ay 1200 gr almıştık... Maşallahı var Cilveloşun:)

Canım benim bildiğim havucu çok şeker içerdiği için çok erken tavsiye etmiyorlar.

sevgicim.. bizim dr da kesinlikle 4 saati geçirme emzirmek için dedi... sen dila uyusa bile al kucağına ve memeye tut... o uyurken bile emer... bizde çogunlukla oyle oluyor... saat 11-12 gibi emziriyorum, uyuyor... sonra o uyanmazsa bile ben 3.5 gibi uyanıp memeye tutuyorum.. Tanem hiç gözlerini bile açmadan emiyor ve uykusuna devam ediyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…