temmuzcum ben sormustum medela ya da ameda elektirikli olucak:) manuelleleri de var elektirikli daha kullanisli. kizlar genelde medelayi oneriyor:))
canım sen sütünü sağıyorsun dimi
dün anne benek fuarındaydık orada değişik markaların süt sağma makineleri vardı benimde almam lazım ama kullanışlılığı hakkında hiçbir fikrim yok bu makinalardan kullanan arkadaşlar bana öneride bulunurlarsa çok memnun olurum.
canım verdiğin bilgi için çok sağol
bende fuardaydım ama cesaret edemedim hangisi daha iyidir bilmediğim için
bende kısmet olursa çalışan bir anne olucam çiftli pompanın kullanışı nasıl canım aynı anda iki göğüsü birden mi sağabiliyorsun açıkçası tahriş olayından korkuyorum
sen daha önceden araştırmışsındır fuardaki fiyatı dha mı uygundu 3 martta bir fuar daha var ona da gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa belki ozaman bende alırım.
acayip imreniyorum size maşallah kızlar rabbim daha da artırsın sütlerinizi :)))))))) bizede biraz versin ben bu sıralar sürekli hastayım ilaç kullandım onun için sağıp döktüm bazeb sagmadım şuan hala kesilmedi bişeyde yapmıyorum aman ben işede başladım çok zor oluyor ama bir kaşıkta olsa veriyorum ne yapıyım bizdede şifa niyetine doyumluk diğil:)))))
Ayyy çok tşk ederim canım arkadaşlarım inan bana moral oluyorsunuz birde biyoenerjiye başlıcam çok inanıyorum sağıcamda sizden kuvavt aldım bilge sen bir ara bir tablet yazmıştın aldınmı ne oldu sonuç süt arttıran
merhaba arkadaşlar ...
benim de transferim oldu :)ve cuma günü test günüm.biraz kasık agrım var oda normalmiş.herşey normal gidiyo.rabbimm inşallah cuma günü hayırlı günde bizi de sevindirir. Okadar heyecanlıyım ki.. O benimle biliyorumm. Annesini bırakmasın rabbimm .hayırlısını ver. İsteyen herkese nasip etsin Allahımmm.
bebişler gelsin anlarsınız kızlar
herkeze merhaba nasılsınız annecikler
Özlemcim inşallah sen se diğer anne adaylarıda sağlıla kavuşur bebişlerine ... biz de öperiz bebişlerinizi hehehe
Bilgecim benim oğluşumun verem aşı yeri kırmızı kaldı ben de sorucam pazartesi günü doktora tuttuğu nereden belli olur diye
ek gıda konusunda kilo boy gelişimi yeterli ise anne sütü yetiyor demekmiş , 6. aya kadar anne sütü dedi doktor. 4-5 aydan sonra azar azar artık sıvılardan tattırarak alıştırmaya başlamalıymış
ondan önce ek gıda verenlerde varmış ama ben,m araştırmalarım anne sütü yönünde :)))inşallah sütümüz yeter.
ben oğlum ik, aylıkken bir kanama geçirdim ama neydi bilmem. kardeşi,m iki gebeliğinden sonra da 6-8 ay adet görmedi 9 ay sonra görenler varmış. ya da bir iki ay sonra da olanlar varmış. kişiden kişiye değişiyor endişe etme...
benim de bir göğsümde süt çok az oluyor. senin dediğin gibi baktım bizimki öbür tarafta doymaya alışmış, bu tarafla oynuyor güzel emmiyor. sonra da yorulup uyuyor . pompa ila açmaya çalışıyorum umarım faydası olur Bilgecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?