sağol peliniğim hemen okuyacağım
ay demek öyle bilge ya
bu miniklerin neyi ne için yaptığını tam anlamıyla anlamak biraz zaman alacak demek
bu fazla giydirme işini benim gittiğim doktorda söyledi fazla giydirmeyin bu da aşırı uyku yapar beslenmesini engeller kilo kaybeder demişti demek varmış bir bildikeri ama nedense lina'nın ayakları ben bezini değiştirene kadar buz gibi oluyor babasına çekmiş eşiminde yaz kış ayakları hep soğuktur..
bide ben bir uzun kollu zıbın altına kilotlu çorap üstüne ince bir penye tulum giydiriyorum....acab fazla mı?
Ozellikle soylemisti hemsire de doktor da, elleri ayaklari soguk olabilir, bu usudugu anlamina gelmez, dolasimlari kuvvetli olmadigi icin sogur, bundan dolayi hasta olmazlar demislerdi. Ablamla anneme anlatana kadar akla karayi sectim ilk basta:))) Ben de uzun kollu body ve ince bir patikli alti ic olarak ustune de ya bir tulum ya da iki parcali birseyler giydiriyordum, kadife giyecegi zaman da body'i kisa kolluya ceviriyordum. Cok dediler, bir tane duruma gore uzun veya kisa kollu body, ustune de havaya uygun bir kat dediler. Alta giydirdigim iclik olani devreden cikardim. Zaten hep uyudugu icin penye/pazen battaniyeye sarili oluyor. Bir de emerken basini acacakmisiz, ustunu de sadece karnindan asagisini ortecekmisiz. Kafasi serin karni sicak olacak yani:)))