Canım arkadaşlarııııım;
upuzun bir yoldu, ama çok şükür sağlıkla geldik sonuna... Bundan sonraki yol en uzunu olacak, hepimiz için, bebeklerimiz için bir ömür mutluluk yolu olacak:)))))
19 Aralık 2010 saat 16:04 de Kızım TANEM dünyaya gözlerini açtı... Kuzum daha karnımda iken ağladı, tıpkı Emek gibi:) Aldılar, yan sedyede aspirasyonu yapılırken hemşirenin elindeki göbek kordonunu yakalamaya çalışıyordu hala:)))))) Sildiler, temizlediler, yeşillere sardılar... Yanıma soktular sonra... İnanılmaz bir andı.. böyle bir duygunun varlığından bu zamana kadar haberdar olmamak içimi acıttı o anda... Kızımı içime çekercesine kokladım, ağzını, burnunu, yanağını, boynunu, ellerini öptüm... Sonra lıp götürdüler kuzumu...
Ben de yaklaşık yarım saat sonra çıktım.. Odama geldim, yatağıma yatırdılar ve aynı anda kuzum yine doktor teyzesinin kucağında kollarıma sokuldu, mememi açtılar, biri sıktı biri Kuzumun ağzına verdi memeyi.. Ben de şaşkın şaşkın olan biteni izlerken hıçkırıyordum:))))
Binlerce şükürler olsun... Sağlıkla aldım yavrumu kucağıma... Allah isteyen, bekleyen, herkese nasip etsin... Hiç kimseyi mahrum etmesin... Bu zamana kadar yaşanmış ne varsa anlamsızlaştı sanki.... Dünyam değişti...
Dün evimize geldik,,, kızım odasını çok sevdi sanırım ki huzurlu bir gece geçirdi...İnşallah hep böyle devam eder, huzurlu bir bebek olarak büyür..
Ben de ise biraz sancı var.. Belimi doğrultamıyorum, gaz sıkıştırdıkça kesi yerine baskı oluyor ve canım çok yanıyor. Ama geçecek.. ve kızıma daha güzel hizmet edeceğiiiim:))))
Hepinizi çoook öpüyorum Canlar... Arayan, mesaj atan, çiçek yollayan tüm arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi yolluyorum..Hepinizin sıcaklığını yanımda hissettim.. İyiki beraber yaşamışız bu süreci....
Hepinizi çok seviyorum:)