canım aynen öyle dediğin gibi o an zillimi neyin susturacağı hiç belli olmuyor bir an herşey değişebilyoray ben onu yerim annesi ne olduki acaba dur bakalim belki susucak yaa bizim yegenlerimiz ikiz, erkek olan hep oyle agliyordu, karni tok alti temiz vs gorunurde bir sey yok, ama biz diger bebek kalabalik oluyorduk odada ben ne zaman onu odadan cikarsam sakin bir yere gidip sakinlestirip hafif konussam susuyordu, sonra annesi de dedi, senden sonra deniyorum sakinlikte susuyor die, haa siz de kalabaliktir demiyorum da bazen hic ummadigin bir sey yapmakla susuyorlar galiba. yani illa gaz ya da aclik olmuyor sorun. oyy kuzum ben onu yerim kiyamam gozyasina annesi(
allah yardımcımız olsun walla
sağol canım benim allah sana uslu bir bebiş versin ki rahat etgizemliii canım bebişini kucağına almışsın bebeğinle mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sizelere darısı bize inşşşşşş
:)
kızlar ben oğullarıma 2 saatte 50 cc mama veriyorum anne sütü isterlerse emiyolar doyumluk asla olmadı biri emerse diğerine az kalıyo
şimdi 50 cc mamayı bitiriyolar ama azmı gelmeye başlıyo acaba
dr 10 gün sonra gidicem ztn doğumdaki dr değiştircem hiç konuşkan değil bizi aydınlatmıyo
ben çok soru sorarım :) kadın doğum konusunda uzaman oldum şimdi alanı değiştirim çocuk dr olcaz :))
siz kaç cc veriyorsunuz
walla bizde cc falan yok bazen 90 içiyor bazen 30 bazen 40 bazende 50 ben önce kendi sütümü veriyorum sonra mama veriyorum sütümü alma durumuna göre aldığı mama oranıda değişiyor..
bir düzenimiz yok anlayacağın