hiççç kızma akendine aceleye gerek yok, bırak linaya da kendine de biraz zaman ver onun kendi rutinini yaratmasına izin ver..hem belki bizim kızların rutini rutinsizliktir:))
yeter ki üzülme o zaman gerilior insan...
elma yağını denedik biz çocuk açken gaz sancısı yadadığını sandığımız o 3 günde:))ayaklarına çok az sür merve soyuluor çünkü hemn yağdan sonra aklında olsun...
doğru diosun merve ama yiyemiorum zorlayınca miğdem bulanıor 11 kilo verdim bi haftada(
bir de gerginlik oluor o çok etkilior..möeme verememek evin sürekli kalabalık olması anne baba kayınvalide kayınpeder vs...herkes sevmek istior ben düzene sokmak istiorum bişii sölemiim die kendimi geriorum sanırım tatsızlığım bundan ama geçecek...
Sende haklısın evde birileri varken bebek ağlarken şöle yap böle yap diyenler dayan dayan emzir sütün kaçar diyenler aman aç kalmasın mama ver bişey olmaz diyenler asla emzik verme diyenler vermezsen susmaz diyenler vs vs insan deliricek gibi oluyor birde ne kadar eşim yardım etse ki o olmadan asla yapamazdım bebek bizi istiyor ve 5 dk tuvalete gidemiyorsun bakımsız çirkin gibiyiz derken insan geriliyor
ama bunları bir kenara bırakmak zorundayız...yemezsen direçsiz kalırsın sütün kaliteli olmaz tama süt gelsin diye sıvı almak önemli ama vitaminli ve minarelli bir süt için beslenmek çok önemli tatlım sen zorlada olsa ağzına at
ve kendine hep şunu tekrarla şimdi zorlanıyorum ama bunlar bir gün geçecek
tıpkı bebek istediğimiz için sağladığımız günlerin geçtiği gibi
tıpkı tüp bebek yaparken ki sıkıntılarımızı ilk iğnemizin korkusunu unuttuğumuz gibi
tıpkı hamileykenki sıkıntılı günlerin geçtiği gibi
ve bebek emmezse emmez yapacak bişey yok
benim emen kuzenim 1,50 cm emmeyen kuzenim 1.90 cm emmen hep hasta emmeyen turp gibi yani bişey olacaksa olur tamam anne sütü çok önemli ama olmayınca olmuyor....
önce olması için elimizden geleni yapacağız olmayıncada vicdan yapmayacağız yaparsak işin içinden çıkamayız..
ve en önemlisi herkese he deyip güvendiğimiz kişinin dediklerini yapacağızz...