2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Panycim, büyümüştür kızın, hiç dert etme.. dün konuşurken dr dedi ki 34-35-36. haftalar en hızlı büyüdükleri dönemleri.. bak şaşıracaksın gittiğinde:)

fundacım maşallah taneme kocaman olmuş. geri sayım başladı desene şafak 15 :18:

Teşekkür ederim Nalancımm.. Geri sayım başladı evet ama, ben sayamıyorum nedense... sanki doğuramayacakmışım, sanki o gün hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor bana... Bir de dr sürekli ileri attığı için tarihi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..
20 aralık akşamına kadar da 21 inde ddoğuracağım diye hazırlamayacağım kendimi:)

merhaba kızlar bebeğim 4 günde 180 gr almış sordum çok iii dedi sarılık sorunumuz kalmamış böyle beslemeye devam et dedi acayip mutluyummmmmm oğluşum büyüyor teyzeleri ya bilğecim sizler kaç saatte bir besliyorsunuz benimki hep ac anacım ne zaman versem meme hayır demiyor mama da öyle ve kaç saaatte bir sağıyorsunuz kendinizi ben 2 saatte bir sagıyorum buğün 4. günüm ve hala 40 cc falan çıkıyor her çekişimde bakalım sinyalleri yaktım şimdiden su ve pekmez ceviz tahin helvası hepsini yiyicez zaten eşim baya üstümüze titriyor sürekli bişeyler getiriyor ye ye diye:)))))))) biz şımardıkmı neeee

biz sarılık olduk bi gece hast küvezde kaldık çok üzüldüm
çocuklarımla ilgili bi sıkıntım yok çok küçük olmalarına rağmen herşeylerini kendim yapabiliyorum pek yatamadım lohusa gibi ilk geceden itibaren kendim baktım çocuklarıma benim sıkıntım büyüklerle kayınvalidemler burda onunla ilgili sorunlar çok öpüyolar en sonunda dr dedi dedik ama dinlemiyolar bu tarz konularda bunaldım çok diğer türlüü biz çok mervecim nasılmış

günaydın kızlar
negüzel herkesler çok iyi
.taze annelerdende güzel güzel haberler var. inşallah mervede enyakın zamanda linayla ilgili haberleri vermeye başlayacak.
esracım eflinin iyi olduğuan sevindim. zor bir süreçten geçiyorsun özellikle eşinle beraber olmamanın verdiği burukluğu düşünüorum .neyseki pazara nekalmış canım. gözaçıp kapayana kadar geçer. kendi evinde çokdaha iyi olacağına ve tekbaşına olsanda daha rahat bakacağına emin ol. hernekadar ailemizde olsa insanın evi gibisi yoktur deme..
pany haklısın merve olmayınca çok ıssız inşallah tezzamanda linayla evine dönerde bizleride tekrardan kendine getirir.
ezgiii bugün doğumun günü belli olacak hadi hayırlısı, bizleri merakta bırakma :18:

Günaydın Kızlaaar;
Ben gece kötü bir rüya gördüm, ve bütün gece de uyuyamadım... İnşallah herşey hepimiz için yolundadır..
Şebnem iyi olmanıza sevindim...
Elvinnazcım, sabırrrr.. Sen kıyamazsın dokunmaya ama gelip öle şap sup öperler, ben de olsam deli olurum...hastalık falan olurlar, mikrop kaparlar de ve yaklaştırma bebeklere.. küsen küssün, onu da hiiiç dert etme tatlım

Selam kızlar, biz de bugün 2. kez topuk kanı alınsın diye Sağlık Ocağı'na gideceğiz. Bu zorunluymuş, aslında ilk 15 gün içinde 2. kez kan alınması daha iyiymiş ama ben hastanede hemşirenin söylediklerini yanlış anlamışım. Neyse 1 ay dolmadan yapılması lazımmış. Sağlık ocağına gitmeye hevesli değilim ya neyse. Canını yakacaklar oğlumun.
Ben her gün daha iyi hissediyorum kendimi. Kaşıntı devam ama yeni döküntüler yok, eskiler de iyileşiyor sanki. Hemoroid ağrısı da daha dayanılabilir seviyede. Kaan yarın 3 haftayı bitiriyor, artık emdikten sonra 30 dk-1 saat uyanık kalıyor. Gözlerini kocaman açıp etrafa bakınıyor. Birşey görmüyor muhtemelen ama uyuyana kadar gözler açık öyle yatıyor :)

Kızlar, Merve ile görüştüm.. Sesi çok iyi idi.. Raporları çıkmış, ama henüz netlik kazanmamış.. Lina iyi, bir terslik yok yok şükür.. Yakın zamanda kızını alacak ve çıkacaklar inşallah hastaneden.... Hepinize çook selamları var:)

Bu arada; Sevgiiiiiii nerelerdesin tatlııım...

herkese Selam,

Biz iyiyiz cok sukur.. Kizimizin icerde keyfi yerinde herhalde benim sonum suni sanci ile dogum olacakArtik hayirlisi olsun nasil gelirse gelsin saglikli olsunlarda.. Ben miyim bir tek normal dogurcak olan belki kaymaklim da vardir Epeydir yazmadi o da.. Belki de Sila hanim gelmistir coktan...

Fundacim masllah zencime.. operim koklarim ben onu;-))

Ezgicim bir persembe-cuma kalmis.. hadi hayirlisi..

Elvinnaz opturme valla arkadaslar dogru soyluyor.. Darilan darilsin..

Yarin kontrol var simdi uyku vakti.. Yeni gelisme olursa yazarim ama bizim burda acilma vs muanesi yapmiyorlar.. gobegimizi olcup doppler le dinledikten sonra yollarlar bizi eve.. ama yazmaya calisirim gene..

optuk, sarildik...

slm kızlaar oh oh hepimize maşallahsaat 2.5 da randevumuz var bakalım kızımız napıor gunumuzde bellı olacak inşallah...
ya şu öpme konusuna ınanın bende gıcık oluyorum her fırsatta dr zararlı dıyor opmek yasak dıyorum pişkin pişkin hehe sen öle bizi şimdiden uyar sanamı düştü diyolar sinirlerim tepeme geliyr esımın yegenlerı bebek gorsunler canta gıbı gezdırıyorlar bende kusura bakmasınlar ben öle izin veremem dedım darılanda darılsın mıllet gıbı hersene cocuk yapmıyoruz ya allahallah nasıl insanlar ya valla eşimde destek oluyo .eşim bile işten gelınce kıyafetlerını degısıp sevecek biz öle dikkat etmeye calışıoruz mıllet bencılce davranıyo kendı ailem destek diğer tarafı bılmıorum nası başedeceğiz.biz nasıl buyuttuk herkes bebek oldu dıyorlar ayyy napıcaz bılmıorum

Canım iyi olduğuna çok sevindim. senin durumunu çok merakla yakından takip ediyorum. inşallah bir aksilik olmazsa normal doğum olacak benimde. :18:
hayırlısıyla bir avazda yavrularımıza kavuşuruz inşallah.

canımcımmm nasılsın bizim doğum tarihimiz belli cumartesi günü son üüççççç
bakalım bugün son kontrole gidices sanırım değişmez

çok heyecanlıııııııı
Patly her günü acaba bugün mü die beklemek harika bence..
en kısa zamanda sağlıkla gelirde bekletmez annesini babasını fıstık kız...

Sebnemcim masallah, cok guzel kilo alimi Ata'nin, cok guzel bakmissin:))) Ben hep uc saatte bir emzirmeye dikkat ettim, ilk zamanlarda saati gelince Emek uykuyu acip ememiyordu, uzun uyuyacagini dusundugum zaman sagiyordum. Sonra emzirmeyi yetistiremez oldum, simdi sagmaya firsat bulamiyorum cunku kisa araliklarla emmek istiyor. Simdi de prensipte uc saatte bir emmeye basliyor ama cok uzun sure emiyor, arada uyuyor, daliyor, uyandiriyorum, gunduz 1 saate yakin emiyor, gece ise bir saatten uzun emiyor, biraz da kucagimda durmak istedigi icin oyle oluyor. Gunde bir ya da iki kez uyanmasi geciktiginde sagiyorum, o sagdigimi da hic dondurmayip gece takviye olarak veriyorum. cunku geceleyin cok doymus olmak istiyor ve emmeyle ugrasmak istemiyor. Her sagdigimda bir gogusten 50 cc gibi cikiyor, ilk baslarda 30'ar cc cikiyordu. Giderek artacakmis. Ata'nin doymamasi surekli doyurulmak istemesi cok normal, acelesi var oglumuzun:)) Hakikaten de oyle oluyor, bebegin dogum agirligi ile istahi arasinda ters oranti var, Ata cok cok emip hemen kilo almak istiyor. Senin sutun de yariyor ki 4 gunde 180 gr alabilmis. Sen firsat buldukca kendini sag ki sutun gelsin. Beslenmeye nasil olsa dikkat ediyorsundur zaten. Ben tahin pekmezden cok memnunum, sutu tatli tatli yapiyor, demir icerigi cok zengin ki anne sutuyle beslenen bebeklerde demir eksikligi oluyor, bebek sapirdata sapirdata emiyor:))

Pelincim Kaan da tekrar kan verecek demek... Benim bildigim fenilketunuri ve diger taranan hastaliklar icin ilk kez dogar dogmaz acken kan aliyorlar, bir de emdikten sonra ikinci gun civari aliyorlar. Bir de bizim durumda oldugu gibi saglik bakanligi verilen ornegi eksik buldugu icin bir ucuncu kez isteniyor. Ben daha saglik ocagina gidip hastanenin bana saglik ocagina iletmem icin verdigi belgeleri veremedim. Oglumuzun daha nufus kagidi cikmadi. Cok bilmis ukala dumbelegi birkac kisi kocamin kanina girdi, bir kismi Emek cok militan isim illa bir ikinci ismi olsun dedi, bir kismi da ee babanin ismini koyarsin artik filan dedi, daha ortada bebek yokken dede ismi filan koymam demistim, esim de tamam demisti; simdi babasinin ismini de ikinci isim olarak koymak istiyor. Cok bastirmak istemiyor ama belki ikna olurum diye son gune kadar bekliyor. Biz de boyle saglik ocagina gidemiyoruz iste...

oyy kuzum kıyamam ona. 2.kez kan alınmasının kontrol açısından iyi olduğuna sevindim.yani hast.yapılmıştı ne gerek var sağlık ocağıda yapıyor diye birşey yok. bizi aydınlattın içimizede su serptin. enazından bu birnebzede olsa rahatlatır giderken:))

o artık daha bilinçli annesi, artık anne karnında olmadığının bilincine varıyor. zaman ne çabuk geçiyor birbakmışsın agu magular başlıycak oyunlar oynuycak. aayy heycan bastı bizde yaşıycaz inşallah

Ezgiiii:))) heyecan dorukta degil mi?:))))

Nasil hissediyorsun?

BİLGEEEEEEEEE
düşününce ne hissettiğimi anlayamıorum o yüzden düşünmemeye çalışıorumm..
hem geriliorum, hem heyecanlanıorum,o kadar kişi tepemde olacak her kafadan bi ses çıkacak die kendi kendime kuruorum vs....
EMEK ismi çok güsel sakın değiştirme bak lütfennn eşinin gerçketen çok istediğini görüorsan 2. ismi eklet ama emek kalsın yani benim fikrim tabi sen daha ii bilirsin..
bu arada bişii sorucam tatluum şimdi ben pompa almamıştım ama sanırım şart...aldım pompayı sağdım dielim akşam da vereceğim biberonla vereceğim o bizim aldığımız nuby ile değil mi yoksa daha küçük biberon mu almam gerek??bir de EMEK hem biberonu hem memeyi aynı anda alıor mu??hani derler ya hep biberona alışırsa memeyi almaz die tok öyle bişii o zaman değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…