fundacım maşallah taneme kocaman olmuş. geri sayım başladı desene şafak 15 :18:
herkese Selam,
Biz iyiyiz cok sukur.. Kizimizin icerde keyfi yerindeherhalde benim sonum suni sanci ile dogum olacak Artik hayirlisi olsun nasil gelirse gelsin saglikli olsunlarda.. Ben miyim bir tek normal dogurcak olan belki kaymaklim da vardir Epeydir yazmadi o da.. Belki de Sila hanim gelmistir coktan...
Fundacim masllah zencime.. operim koklarim ben onu;-))
Ezgicim bir persembe-cuma kalmis.. hadi hayirlisi..
Elvinnaz opturme valla arkadaslar dogru soyluyor.. Darilan darilsin..
Yarin kontrol var simdi uyku vakti.. Yeni gelisme olursa yazarim ama bizim burda acilma vs muanesi yapmiyorlar.. gobegimizi olcup doppler le dinledikten sonra yollarlar bizi eve.. ama yazmaya calisirim gene..
optuk, sarildik...
günaydın kızlar
negüzel herkesler çok iyi
.taze annelerdende güzel güzel haberler var. inşallah mervede enyakın zamanda linayla ilgili haberleri vermeye başlayacak.
esracım eflinin iyi olduğuan sevindim. zor bir süreçten geçiyorsun özellikle eşinle beraber olmamanın verdiği burukluğu düşünüorum .neyseki pazara nekalmış canım. gözaçıp kapayana kadar geçer. kendi evinde çokdaha iyi olacağına ve tekbaşına olsanda daha rahat bakacağına emin ol. hernekadar ailemizde olsa insanın evi gibisi yoktur deme..
pany haklısın merve olmayınca çok ıssız inşallah tezzamanda linayla evine dönerde bizleride tekrardan kendine getirir.
ezgiii bugün doğumun günü belli olacak hadi hayırlısı, bizleri merakta bırakma :18:
herkese Selam,
Biz iyiyiz cok sukur.. Kizimizin icerde keyfi yerindeherhalde benim sonum suni sanci ile dogum olacak Artik hayirlisi olsun nasil gelirse gelsin saglikli olsunlarda.. Ben miyim bir tek normal dogurcak olan belki kaymaklim da vardir Epeydir yazmadi o da.. Belki de Sila hanim gelmistir coktan...
Fundacim masllah zencime.. operim koklarim ben onu;-))
Ezgicim bir persembe-cuma kalmis.. hadi hayirlisi..
Elvinnaz opturme valla arkadaslar dogru soyluyor.. Darilan darilsin..
Yarin kontrol var simdi uyku vakti.. Yeni gelisme olursa yazarim ama bizim burda acilma vs muanesi yapmiyorlar.. gobegimizi olcup doppler le dinledikten sonra yollarlar bizi eve.. ama yazmaya calisirim gene..
optuk, sarildik...
oyy kuzum kıyamam ona. 2.kez kan alınmasının kontrol açısından iyi olduğuna sevindim.yani hast.yapılmıştı ne gerek var sağlık ocağıda yapıyor diye birşey yok. bizi aydınlattın içimizede su serptin. enazından bu birnebzede olsa rahatlatır giderken:))Selam kızlar, biz de bugün 2. kez topuk kanı alınsın diye Sağlık Ocağı'na gideceğiz. Bu zorunluymuş, aslında ilk 15 gün içinde 2. kez kan alınması daha iyiymiş ama ben hastanede hemşirenin söylediklerini yanlış anlamışım. Neyse 1 ay dolmadan yapılması lazımmış. Sağlık ocağına gitmeye hevesli değilim ya neyse. Canını yakacaklar oğlumun.
Ben her gün daha iyi hissediyorum kendimi. Kaşıntı devam ama yeni döküntüler yok, eskiler de iyileşiyor sanki. Hemoroid ağrısı da daha dayanılabilir seviyede. Kaan yarın 3 haftayı bitiriyor, artık emdikten sonra 30 dk-1 saat uyanık kalıyor. Gözlerini kocaman açıp etrafa bakınıyor. Birşey görmüyor muhtemelen ama uyuyana kadar gözler açık öyle yatıyor :)
Ezgiiii:))) heyecan dorukta degil mi?:))))
Nasil hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?