canım Allahım gönlüne göre versin dualarım çocuk sahibi olmak isteyen herkes içinKızlar suanda en tedavıdetım tup bebek ıcın ne olursunuz banada duanızı eksık etmeyın
maşallah kızımıza annesi allah nazarlardan korusun,,o batmalar bendede oluyo hele bide kasıklarıma bazen öyle bi sancı giriyo ki sorma gitsin doktorum normal diyo ama napalım ister istemez acaba sancımı başladı diye korkuyorumHerkese günaydın..
Sabahtan beri vajina üstü batmalar var bizde.. Umarım endişelenecek bişiy yoktur..
Onun dışında gayet iyiyiz.. Kızım kıpır kıpır içimde maşallah.. Arada mideme tekmeyi yapıştırıyo.. Hele hıçkırık tutunca çok sinirleniyo.. Hiç durmuyo yerinde :) pek bi asabi olucak herhalde..
Esracım meleğine kavuşmuştur artık.. Darısı hepimizin başına..
Canım kendini bu kadar toparlamana çok sevindim sen ne zaman istersen o zaman silecektim istediğini yapacağım hemen minik melek cennette ama minik kız yanımızda bundan daha güzel bir teselli olmaz.gunaydın kızlaar gecmısı okudum geldım ya hemen neler kaynatmışsınız
mervecım su lıstemızı sureklı koy bayılıyorum bakmaya ayrıca benımkını tek bebış yapabılırsın alıstık arık insanoglunun alısamadıgı bısey yok cok sukur kızımız bızımle kılo konusunu artık takmıcam beslenmemi daha duzgun yapmaya calıscambu arada sezeryan genelde 38+ larda neden sart sonrasında acılmamı oluyo acaba ..dun mısafırım vardı oda hamiş 38 haftalk ama o nomal yapacagı ıcın 40 + olacakmış oncedende ıkı cocugu vardı kızı 6 aylıkken hamile kalmıştı göbuslerden sarılamadık cok komıktı rabbım hakkımızda hayırlısını versın bızde anne olmayı hak edıyoruz hemde fazlasıyla ....neler cektık neler yasadık bebeklerımız dogduktan sonrada devam edecegız ınsalah....mevecım sen medıcalde hangı dra gıdıyorsun canım medıpole gıden varmı kızlaaar
kızlarr merhaba kuzucuklarınız teker teker dünyaya gelmeye başlamış rabbim hepinizinkini sağ salim yanınıza almayı o mis gibi bebek kokusunu içinize çektirmeyi
nasip etsin inşşşş GİZEMLİİİ sen nasılsın canım bebişin büyümüş maşallah
Herkese günaydın..
Sabahtan beri vajina üstü batmalar var bizde.. Umarım endişelenecek bişiy yoktur..
Onun dışında gayet iyiyiz.. Kızım kıpır kıpır içimde maşallah.. Arada mideme tekmeyi yapıştırıyo.. Hele hıçkırık tutunca çok sinirleniyo.. Hiç durmuyo yerinde :) pek bi asabi olucak herhalde..
Esracım meleğine kavuşmuştur artık.. Darısı hepimizin başına..
maşallah kızımıza annesi allah nazarlardan korusun,,o batmalar bendede oluyo hele bide kasıklarıma bazen öyle bi sancı giriyo ki sorma gitsin doktorum normal diyo ama napalım ister istemez acaba sancımı başladı diye korkuyorum
Canım kendini bu kadar toparlamana çok sevindim sen ne zaman istersen o zaman silecektim istediğini yapacağım hemen minik melek cennette ama minik kız yanımızda bundan daha güzel bir teselli olmaz.
Sezaryende genelde 38. haftadan sonra bebeği almak için plan yaparlar çünkü bebeğin miyadını beklemek riskli olur bebek erken gelir vs gibi durumlarla max 10 gün önce alınıyor bebişler
Ben medicalpark göztepe Dr. Gökmen İyigüne gidiyorum canım şebnemde ona gidiyor ben çok memnunum çok konuşan kozmetik bir doktor değil öyle sana şöyle göğüs masajı yapyok yogaya git ok nefes egzersizi falan yap demez mesela am işini ii bilir ii bir insan
Medipolü bilmiyorum ama en azından güzel bir hastane olduğu kanısındayım
walla halimize şükür kızım erken gelmesin diye uslu uslu bekliyoruz evde öle işte
sen nasılsın tatlım bebiş nasıl
canım mübarek günde Allah hakkında hayırlısını versin inşallah kucağın boş kalmaz seninde tüm isteyenlerindeKızlar suanda en tedavıdetım tup bebek ıcın ne olursunuz banada duanızı eksık etmeyın
oohhh maşallah hanımlar topiğinizi takip ediyordum,
az kaldı doğumlara hadi hayırlısııı:81:
Birde aranızda bebeğini sepette yatıracak olan var mı sepetin içine nasıl bir şilte konuyor galiba bizim süslü sepetimizin içinde kalın bir sünger var sizce bir sakıncası olur mu zaten üstüne çarşaf vs gibi şeyler gelecek....
walla sorma uyutmayacak kuzular bizi canımcım ama ne yapalım başa gelen çekilir kendimiz istedik :))inşşş meleğin zamanında gelir canım bizde çok iyiyiz şükür aynı senin gibi evde bekliyoruz öyle kızımın kıpırtıları maşallah hiç bitmiyo hiç uyumuyo bu bebek yaaa ne yapacaksak işimiz var valla
sorma sevgi bi ağırlık geldi bana eşimle hazırlayacağız akşam ona tembihleyeceğim acil durumda bunları bu şeklde istiyorum üsülerimiz balonlarımız nasıl koyacağız falan hepsini bilsin diyemerve kız sen hala hazırlayamadın mı çantayı.. bende odanın gelmesini bekliyorum gerçi ama... :)
yaziorum yaziorum gelmiyor mesajlar pellycim cevabin icin tesekkur mesaji atmistimda:) cok sagolun kizlar cevaplar icin ogullarinizi sevgiyle kokluyorumtopigin ilk kizi da geliyormus bugun Masallah
sekercim belki cevap yazan olmustur, biz geceleri sepette gunduz karyolasinda yatiriyoruz, sepetin de yataginin sert olmasi gerekiyor, kafasi gomulmesin diye. Ayrica beli de daha iyi destekleniyor. Benim sepetin icindeki yatak yumusak geldi. Ben de kullanmayacagim bebek yorganlari ile destekledim. hem biraz da yukselmis oldu.
walla bilge zayıflayacaksın bu gidişlekizlaaarrrr, bugun oglumun gobegi duser herhalde, azicik birsey kalmis tutan:))))
Bu arada hamileligi 11 kg ile kapadim, an itibariyle 8 kg'si gitti:))) Emzirmeyi de boyle surdurebilirsek oglum anasini filinta yapacak:))) Gunde 4-5 litre sivi aliyorum kizlar. Her ogunde biraz tahin pekmez disinda tatli yemiyorum, gaz yapmayacak anne yemekleri yiyorum, fakat sutum seker katilmis gibi tatli. Bendeki depolardan bozulup bozulup sute yag-seker geciyor herhalde:)))
walla bilge zayıflayacaksın bu gidişle
ay bilge bende kendi sütümü tatmayı düşünüyorum kızımla st kardeş olacağız
sende tattın demek ehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?