2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Herkese günaydın..
Sabahtan beri vajina üstü batmalar var bizde.. Umarım endişelenecek bişiy yoktur..
Onun dışında gayet iyiyiz.. Kızım kıpır kıpır içimde maşallah.. Arada mideme tekmeyi yapıştırıyo.. Hele hıçkırık tutunca çok sinirleniyo.. Hiç durmuyo yerinde :) pek bi asabi olucak herhalde..
Esracım meleğine kavuşmuştur artık.. Darısı hepimizin başına..

maşallah kızımıza annesi allah nazarlardan korusun,,o batmalar bendede oluyo hele bide kasıklarıma bazen öyle bi sancı giriyo ki sorma gitsin doktorum normal diyo ama napalım ister istemez acaba sancımı başladı diye korkuyorum

Canım kendini bu kadar toparlamana çok sevindim sen ne zaman istersen o zaman silecektim istediğini yapacağım hemen minik melek cennette ama minik kız yanımızda bundan daha güzel bir teselli olmaz.
Sezaryende genelde 38. haftadan sonra bebeği almak için plan yaparlar çünkü bebeğin miyadını beklemek riskli olur bebek erken gelir vs gibi durumlarla max 10 gün önce alınıyor bebişler
Ben medicalpark göztepe Dr. Gökmen İyigüne gidiyorum canım şebnemde ona gidiyor ben çok memnunum çok konuşan kozmetik bir doktor değil öyle sana şöyle göğüs masajı yapyok yogaya git ok nefes egzersizi falan yap demez mesela am işini ii bilir ii bir insan
Medipolü bilmiyorum ama en azından güzel bir hastane olduğu kanısındayım

walla halimize şükür kızım erken gelmesin diye uslu uslu bekliyoruz evde öle işte
sen nasılsın tatlım bebiş nasıl

ay sormayın kızlar ya benimde ince ince sızılar oluyor zaten Lina aşağıda rahim ağzım yumuşamış ya çıkıcak gibi geliyor..İnsan ilk hamilelik olunca çok cahil oluyormuş ya bende gece kendimi dinliyorum bi ağrı varsa anaa diyorum sancı mı yoksa
beni esas korkutan görümcem nst ye girdiğinde senin ortalığı yıkman lazım sancın başlamış demişler ama o hiçbişey anlamamış 10 dk sonra suyu gelmiş doğuma almışlar hissetmeyebilirmişiz yani nasıl ayırt edeceğiz yahu biz bu işi

oohhh maşallah hanımlar topiğinizi takip ediyordum,
az kaldı doğumlara hadi hayırlısııı :81:

inşşş meleğin zamanında gelir canım bizde çok iyiyiz şükür aynı senin gibi evde bekliyoruz öyle kızımın kıpırtıları maşallah hiç bitmiyo hiç uyumuyo bu bebek yaaa ne yapacaksak işimiz var valla

merve kız sen hala hazırlayamadın mı çantayı.. bende odanın gelmesini bekliyorum gerçi ama... :)

merve teyze annem benim resmimi ekledi fb ye.. haberin olsun.. bir depelin teyzem kaan abimin yeni resmini koymuş.. çok şeker..........

Kızlar suanda en tedavıdetım tup bebek ıcın ne olursunuz banada duanızı eksık etmeyın
canım mübarek günde Allah hakkında hayırlısını versin inşallah kucağın boş kalmaz seninde tüm isteyenlerinde

oohhh maşallah hanımlar topiğinizi takip ediyordum,
az kaldı doğumlara hadi hayırlısııı :81:

heyoooooooooooooooo nerelerdesin ikiz annesi nasılsın iyimisin bak bizim doğumlar başladı iki oğlumuz var birde kızımız

yaziorum yaziorum gelmiyor mesajlar pellycim cevabin icin tesekkur mesaji atmistimda:) cok sagolun kizlar cevaplar icin ogullarinizi sevgiyle kokluyorum topigin ilk kizi da geliyormus bugun Masallah

Bsp canım beni öyle soyup kaldırmadılar. hemşire önce sondayı çıkardı, üzerimdeki hastane önlüğünü çıkardılar. Annem çamaşır ve gecelik hazırlamıştı. Hemen onları giydirdiler. Sonra kalktık. Önce tuvalete gittim, tek başıma :) sonra hemşire eşliğinde koridorda yürüdüm. Kan pıhtısı vs olmadı, kanamam normaldi. Hastanenin gazlı beze pamuk sarılı pedlerini kullandım. Yatakta da ayrıca örtü vardı. Ben de hastanede sütyen takmadım. SOn gün çıkarken taktım.

sekercim belki cevap yazan olmustur, biz geceleri sepette gunduz karyolasinda yatiriyoruz, sepetin de yataginin sert olmasi gerekiyor, kafasi gomulmesin diye. Ayrica beli de daha iyi destekleniyor. Benim sepetin icindeki yatak yumusak geldi. Ben de kullanmayacagim bebek yorganlari ile destekledim. hem biraz da yukselmis oldu.

walla sorma uyutmayacak kuzular bizi canımcım ama ne yapalım başa gelen çekilir kendimiz istedik :))
merve kız sen hala hazırlayamadın mı çantayı.. bende odanın gelmesini bekliyorum gerçi ama... :)
sorma sevgi bi ağırlık geldi bana eşimle hazırlayacağız akşam ona tembihleyeceğim acil durumda bunları bu şeklde istiyorum üsülerimiz balonlarımız nasıl koyacağız falan hepsini bilsin diye

yaziorum yaziorum gelmiyor mesajlar pellycim cevabin icin tesekkur mesaji atmistimda:) cok sagolun kizlar cevaplar icin ogullarinizi sevgiyle kokluyorum topigin ilk kizi da geliyormus bugun Masallah

özlemciğim nasılsın kuzum ağrıların nasıl

ama hep diyorlar ya bebek sert zeminde yatsın diye kafam karıştı şimdik benim

kizlaaarrrr, bugun oglumun gobegi duser herhalde, azicik birsey kalmis tutan:))))

Bu arada hamileligi 11 kg ile kapadim, an itibariyle 8 kg'si gitti:))) Emzirmeyi de boyle surdurebilirsek oglum anasini filinta yapacak:))) Gunde 4-5 litre sivi aliyorum kizlar. Her ogunde biraz tahin pekmez disinda tatli yemiyorum, gaz yapmayacak anne yemekleri yiyorum, fakat sutum seker katilmis gibi tatli. Bendeki depolardan bozulup bozulup sute yag-seker geciyor herhalde:)))

walla bilge zayıflayacaksın bu gidişle
ay bilge bende kendi sütümü tatmayı düşünüyorum kızımla st kardeş olacağız
sende tattın demek ehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…