• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar sizlere bişey sormam lazım biz bugün annemle buzluğu düzenledik ayıptır söylemesi kurban etlerini falan koyduk dolaba annem kasaba kestirmiş ben onları ama donmuş halini düzenledim şeffaf buzdolabı poşetlerine koydum birde annem kemik yaptırmış çorba için suyunu falan kullanmaya onun kenarıda elimi kesmesin mi bir anda aklıma geldi dedim ki TOKSOPLAZMAAAAAA hem bütün gün etlere dokundum hemde elimi kestim bişey bulaşmışmıdır sizce donmuş ama çiğ et neticede

SLM kızla nasılsınız..

pelincim bu hurmayı okuyunca şok oldum. annem dün hactan geldiya dünden beri deli gibi hurma yiyorum.. ay inşallah birşey olmaz. erken doğurmaya niyetim yok hemen kesiyorum yemeyi:)))

mervecim et donmuş olduğu için hiçbişeycik olmaz. içini ferah tut...
hem bebişleri bu haftaya kadar taşımız artık toksoplazma neymiş:)))

esrayı bende merak ettim bak. iki oğlandan sonra topiğimizin ilk civeloşu geliyor.

korse olayına gelince bende sıkıntıya gelemem. ama dikişlerimin açılması vs. gibi bir zararı yoksa sarkma olmasın diye kesinlikle kullanırım.

buarada kızlar benim ayaklarım ve ellerim çok şişti. sizdede oluyormu. bukadar şişmesi normalmi.

kızlar benim nst sonuçlarına göre kasılmalar sancılar başlamış cumartesi tekrar gidicem artış olursa 36 beklemeden alıcak.heycanlandımm bayağıı
ağrılarım 4 5 gündür var tahmin ediyordum birde sanki vajinam da bi acı hissediyorum ara ara sızı gibi acaba açılmamı oluyooo benim gibi olan varmı

Benim dikişlerde ağrı, sızı yok, iyileşti bile. Ama karnım bayağı sarktı. Korseyi bu akşam eşim e-bebek'ten alacak. Ben beden konusunda karasız kaldım. Hep small giyindiğim için korseler de ona göredir inşallah. Bacaklarım ve kalçalarım hamile kalmadan öncesi ile aynı. Tek fazlalık karnımda çok şükür.

Pelincim, gencligimde coooook korse almisligim vardir:))) o olculer dogru oluyor, sen hamilelik oncesi small isen alman gereken korse de small. O yuzden sorun olmaz merak etme. Dun camasir yerlestirirken cekmece duzelttim, bir suru korsem varmis, linktekilere de baktim, oyle ciddi bir ozelligi yokmus hamile korsesi diye. Olanlardan giymeyi deneyecegim.

SLM kızla nasılsınız..

pelincim bu hurmayı okuyunca şok oldum. annem dün hactan geldiya dünden beri deli gibi hurma yiyorum.. ay inşallah birşey olmaz. erken doğurmaya niyetim yok hemen kesiyorum yemeyi:)))

esrayı bende merak ettim bak. iki oğlandan sonra topiğimizin ilk civeloşu geliyor.

korse olayına gelince bende sıkıntıya gelemem. ama dikişlerimin açılması vs. gibi bir zararı yoksa sarkma olmasın diye kesinlikle kullanırım.

buarada kızlar benim ayaklarım ve ellerim çok şişti. sizdede oluyormu. bukadar şişmesi normalmi.

nalancim eller ayaklar normal ama surekli kontrol et, o sisler bilekten yukari cikmasin. Benim doktor suratimdan cok bacaklarima bakardi.

Bilge'cim çok sağol, ben bebefox'un korsesini alıyorum, onun da bedenleri M-L ve XL. M alacak eşim, herhalde olur.

Nalan'cım dikkat et aman ödemlere, bol bol yürü, eğer becerebiliyorsan ayaklarını yükseğe kaldır, altına yastık koyup yükseltsen de yeter. Bol bol su içmeye devam ve hamurişi ve tuz yasak :)

Ya kızlar benim bu oğlanı alıp tekrar içime sokasım var :) Sİz de yaşayacaksınız, bambaşka bir şey bu, anlatılmaz yaşanır :66:

SLM kızla nasılsınız..

amanın yeme kuşum sen daha hurma ay kabeden gelen hurmada ne lezzetlidir he neyse yediklerin kızına bal şeker olsun dursun durduğu yerde öle birgün yemeyle bişey olmaz rutin olursa durum değişir

kızlar benim nst sonuçlarına göre kasılmalar sancılar başlamış cumartesi tekrar gidicem artış olursa 36 beklemeden alıcak.heycanlandımm bayağıı
ağrılarım 4 5 gündür var tahmin ediyordum birde sanki vajinam da bi acı hissediyorum ara ara sızı gibi acaba açılmamı oluyooo benim gibi olan varmı
amanın kuzular sabırsızlandı mı ne
canım bende de açılma ve rahim ağzında yumuşama var aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum sen gözünü seveyim yat hep dinlen olur mu
Pelincim, gencligimde coooook korse almisligim vardir:))) o olculer dogru oluyor, sen hamilelik oncesi small isen alman gereken korse de small. O yuzden sorun olmaz merak etme. Dun camasir yerlestirirken cekmece duzelttim, bir suru korsem varmis, linktekilere de baktim, oyle ciddi bir ozelligi yokmus hamile korsesi diye. Olanlardan giymeyi deneyecegim.
GENÇLİĞİNDE Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :52::52::52::52: KOMİKMİSİN BİLGE SEN
Ya kızlar benim bu oğlanı alıp tekrar içime sokasım var :) Sİz de yaşayacaksınız, bambaşka bir şey bu, anlatılmaz yaşanır :66:

oyyyyyyyyyyyy pelin yaaaa :69::69::69::69: kopardın beni ben daha şimdiden içimdeki şeyi içime sokasım geliyorsa seni tahmin edebiliyorum

canım bende de açılma ve rahim ağzında yumuşama var aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum sen gözünü seveyim yat hep dinlen olur mu

cnm valla bi kaç gündür dr git gel pel istirahat edemedim korktum valla yaa dr sölesem alttan bakarmı açılma varmı diye bu sefer sölerim olmazsa

cnm valla bi kaç gündür dr git gel pel istirahat edemedim korktum valla yaa dr sölesem alttan bakarmı açılma varmı diye bu sefer sölerim olmazsa

cnm alttan muayeneye gerek yok
benim ölçümle anlaşıldı belirli bir cm var onun altına düşünce doktorlar böyle bulabiliyor

cnm alttan muayeneye gerek yok
benim ölçümle anlaşıldı belirli bir cm var onun altına düşünce doktorlar böyle bulabiliyor

anladım cnm birde sık tuvalete çıkma varmış netten araştırdım sıklaşınca erken doğum belirtisi olabliyormuşş
of yaaa beklese kuzucuklar hoş sağdaki göğsüme kaburgama çok fena basınç yapıyo yatamıyorum hiççç

Günaydın kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum...

Ben dün bayağı bir okudum bu nişan gelmesi su gelmesi durumlarını ayrıca eşimle normal doğum videoları seyrettik ve olası bir durumda ne yapabiliriz neler başımıza gelecek diye tecrübe sahibi olalım dedik hayatta herşey bizim için...Yalnız şunu anladım ki nişan denilen şey her zaman kanlı yada pembe olarak gelmiyormuş seffaf bir su olarakta sızıntı şeklinde gelebiliyormuş bu durumda altımıza mı kaçırdık yoksa suyumuz yada nişanımız mı geliyor diye anlamanın tek yolu ph ölçen bazı çubuklar kullanmak yada kokusuna bakmakmış idrarımız amonyak kokarmış suyumuzun kendine has bir kokusu varmış bunları sizinle paylaşırken amacım sizleri telaşe vermek değil sadece bu son zamanlarımızda kendimizi bebeğimizin hareketlerini sık sık takip etmeliyiz gün içinde 20 dk dinlendikten sonra tansiyonumuzu ölçmeli yediklerimizin bizi gece uykusundan alı koyacak şeyler olmamasına yada gaz sancısı yapacak şeyler olmamasına dikkat etmeliyiz ki hangi sancı nedir hangisi doğum başlangıcıdır ayırt edemeyebiliriz.Her ihtimale karşı ayaklarımızı sıcak tutalım terleyince üstümüzü hemen değiştirelim aklıma gelenler bunlar..
Benim zaman zaman iç çamaşırımda temiz bir su oluyor kuruduğunda anlaşılmıyor bile iç çamaşırımın ıslandığı açıkçası endişe ettim bugün doktoruma soracağım bu gibi bir durum var suyum yada nişanım geliyor olabilirim mi çünkü su gelmesi her zaman şaarrrr diye olmuyormuş kesemizdeki minik bir deliktende sızıntı yapabiliyormuş bakalım doktorum ne diyecek..

Kızlar tekrar söylüyorum iç çamaşırınızdaki her ıslaklığı buna yormayın sakın sizleri endişe ettirmek istemem bu benim gibi risk grubu içinde olanlar için geçerli elvinnazcığım sende dinlen bol bol olur mu ikizler erken gelmesin

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler ve güzel yavruları..
teşekkür ederim ilginize. bilge ayaktan yukarı şişlik iyi değil demişsinde benim ençokda ayak bileklerim çok şiş zaten. ama ayaklarımı dikince normale dönüyor dedim dr ozaman bol bol ayaklarını dik ve su iç dedi. birdahaki kontrole idrar tahlili yaptırıyım yinede. çünkü benim ablamda albumin olmuştu ablam ona benzetti... e budurumda artık normal doğumdan tırsıyorum oyüzden sezeryanı artık onaylıyorum mecburen...

pelincim içime sokasım geliyor demişsin.... bende içimden alıp sıkasıp koklayasım öpesin geliyor:)))
şuan için sadece tahmin edebiliyorum o duyguyu çok yakın zamanda yaşayacak olduğum içinde okurken heycanlandırdın beni..

kızlar artık hepimizin geri sayım başladı. bebklerimizin eli kulağındaa..... :9:

herkeseee günaydııınnnn şekerrrr annelerr:49:

günaydın tatlım bu arada her kese hayırlı cumlar kızlarrrrrrr
esradan haber alan yokmu ne oldu dogum nasıl geçti bilen yokmu ya valla bu gece uyudum uyandım hep aklımdaydıı inş bir sorun olmamıştır akşama bize yzacagını söylemişti

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. biz biraz heyecanlıyız.. yarın kısmetse odamız geliyor.. bundan sonra zaman daha bir hızlı geçicek hatta yetmicek gibi geliyor bana.. biz oda konusunda biraz geç kaldık.. yerleştir et epey zamanımızı alıcak.. izne çıkmama da çok şükür 1 hafta kaldı.. sonrasında bana kalan zaman en olumlusunu düşünürsek 3 hafta.. bakalım epey yorulcaz gibi..

gizemliiii bu ıslaklık düngece bende oldu yaa çok korktum noluyo dedim sonra uyumuşum sabah 4 te uyandım hala vardı geceliğim bile nemlenmişti
şimdide kaık ağrım var inceden inceden aynı gaz çıkaramazsında ağrı yaparya öyle işte

Back