Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay arayıp bugün esra adında hastanenizde doğum yapan biri var mı diye sorsam sanırım salakça olur
esra çekilişe katılmamışmıydı gizemli ordan bulamazmısın.bilgilerimizi yollamıştık sana.
Benim dikişlerde ağrı, sızı yok, iyileşti bile. Ama karnım bayağı sarktı. Korseyi bu akşam eşim e-bebek'ten alacak. Ben beden konusunda karasız kaldım. Hep small giyindiğim için korseler de ona göredir inşallah. Bacaklarım ve kalçalarım hamile kalmadan öncesi ile aynı. Tek fazlalık karnımda çok şükür.
SLM kızla nasılsınız..
pelincim bu hurmayı okuyunca şok oldum. annem dün hactan geldiya dünden beri deli gibi hurma yiyorum.. ay inşallah birşey olmaz. erken doğurmaya niyetim yok hemen kesiyorum yemeyi:)))
mervecim et donmuş olduğu için hiçbişeycik olmaz. içini ferah tut...
hem bebişleri bu haftaya kadar taşımız artık toksoplazma neymiş:)))
esrayı bende merak ettim bak. iki oğlandan sonra topiğimizin ilk civeloşu geliyor.
korse olayına gelince bende sıkıntıya gelemem. ama dikişlerimin açılması vs. gibi bir zararı yoksa sarkma olmasın diye kesinlikle kullanırım.
buarada kızlar benim ayaklarım ve ellerim çok şişti. sizdede oluyormu. bukadar şişmesi normalmi.
amanın yeme kuşum sen daha hurma ay kabeden gelen hurmada ne lezzetlidir he neyse yediklerin kızına bal şeker olsun dursun durduğu yerde öle birgün yemeyle bişey olmaz rutin olursa durum değişirSLM kızla nasılsınız..
pelincim bu hurmayı okuyunca şok oldum. annem dün hactan geldiya dünden beri deli gibi hurma yiyorum.. ay inşallah birşey olmaz. erken doğurmaya niyetim yok hemen kesiyorum yemeyi:)))
mervecim et donmuş olduğu için hiçbişeycik olmaz. içini ferah tut...
hem bebişleri bu haftaya kadar taşımız artık toksoplazma neymiş:)))
esrayı bende merak ettim bak. iki oğlandan sonra topiğimizin ilk civeloşu geliyor.
korse olayına gelince bende sıkıntıya gelemem. ama dikişlerimin açılması vs. gibi bir zararı yoksa sarkma olmasın diye kesinlikle kullanırım.
buarada kızlar benim ayaklarım ve ellerim çok şişti. sizdede oluyormu. bukadar şişmesi normalmi.
amanın kuzular sabırsızlandı mı nekızlar benim nst sonuçlarına göre kasılmalar sancılar başlamış cumartesi tekrar gidicem artış olursa 36 beklemeden alıcak.heycanlandımm bayağıı
ağrılarım 4 5 gündür var tahmin ediyordum birde sanki vajinam da bi acı hissediyorum ara ara sızı gibi acaba açılmamı oluyooo benim gibi olan varmı
GENÇLİĞİNDE Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KOMİKMİSİN BİLGE SENPelincim, gencligimde coooook korse almisligim vardir:))) o olculer dogru oluyor, sen hamilelik oncesi small isen alman gereken korse de small. O yuzden sorun olmaz merak etme. Dun camasir yerlestirirken cekmece duzelttim, bir suru korsem varmis, linktekilere de baktim, oyle ciddi bir ozelligi yokmus hamile korsesi diye. Olanlardan giymeyi deneyecegim.
Ya kızlar benim bu oğlanı alıp tekrar içime sokasım var :) Sİz de yaşayacaksınız, bambaşka bir şey bu, anlatılmaz yaşanır
amanın kuzular sabırsızlandı mı ne
canım bende de açılma ve rahim ağzında yumuşama var aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum sen gözünü seveyim yat hep dinlen olur mu
cnm valla bi kaç gündür dr git gel pel istirahat edemedim korktum valla yaa dr sölesem alttan bakarmı açılma varmı diye bu sefer sölerim olmazsa
cnm alttan muayeneye gerek yok
benim ölçümle anlaşıldı belirli bir cm var onun altına düşünce doktorlar böyle bulabiliyor
herkeseee günaydııınnnn şekerrrr annelerr