ezgicim valla bende hep düşünüyorum bunu... dün akşam arabada kendimi telkin ediyorum.. sevgi eve gidince mis gibi bi ıspanak yap.. üzerine sarımsaklı yoğurt oh mis.. ı ı canım çekmiyor.. tamam diyorum, kavur ıspanağı üzerine yumurta kır, hem yumurta yararlı.. ı ı .. e tamam o zaman pırasa yap diyorum, bol havuçlu zeytinyağlı.. üzerine de limon.. ekşi ekşi... yok anam yok.. bunları düşünürkene apartmana girdim.. nasıl lahmacun kokuyor anlatamam.. eve girdim.. dedim mis gibi lahmacun kokuyo bina.. hemen söyleyelim dedi kocişim.. aldı telefonu eline kaç tane yicen dedii... yok dedim yemicem.. ben gidip bi çorba yapiim.. girdim mutfaya... mis gibi yoğurtlu tel şehriye yaptım.. yanına da yumurtalı ıspanak.. bi de bol limonlu brokoli.. neyse hazırladım sofrayı çağardım bunu... e hani tek çorba yapcaktın dedi.. aman girince mutfağa yapıverdim işte..
bu akşam da evde yokum zaten.. yeğenimi gelin ağdasına götürcem.. hazır gitmişkene bende halledicem.. o da dünden kalan ıspanağı ısıtır yer işte..
o senin yaşlılığından değil az kilo almandan ve öncesinde ki sporsuz hayatı hamlığından şekerimm..
yoksa taş gibisiinn hiiiiiiiiiiiiç yaşına bağlama olanları.....
bende bugüne kadar yıkamamıştımezgi benim durumumda seninki gibi.
hergören erkekmi diye soruyor yooo kız diyorum. bazıları hala ısrarla erkek bu karnın sivri diyorlar.
bende artık öyle karnımı inceliyorum bana göre yuvarlak karnım. birde fazla kilo aldım ama orantılı vücuduma dağıldı kilom oyüzden çok aşırı durmuyum.
ama bir süpriz olurmu diye hala düşünüyorum. ayy aldıklarımı sırf oyüzden daha yıkamadım. birsonraki usg de ya erkek derlerse değiştirme ihtimaline karlşılık :))))
ezgicim valla bende hep düşünüyorum bunu... dün akşam arabada kendimi telkin ediyorum.. sevgi eve gidince mis gibi bi ıspanak yap.. üzerine sarımsaklı yoğurt oh mis.. ı ı canım çekmiyor.. tamam diyorum, kavur ıspanağı üzerine yumurta kır, hem yumurta yararlı.. ı ı .. e tamam o zaman pırasa yap diyorum, bol havuçlu zeytinyağlı.. üzerine de limon.. ekşi ekşi... yok anam yok.. bunları düşünürkene apartmana girdim.. nasıl lahmacun kokuyor anlatamam.. eve girdim.. dedim mis gibi lahmacun kokuyo bina.. hemen söyleyelim dedi kocişim.. aldı telefonu eline kaç tane yicen dedii... yok dedim yemicem.. ben gidip bi çorba yapiim.. girdim mutfaya... mis gibi yoğurtlu tel şehriye yaptım.. yanına da yumurtalı ıspanak.. bi de bol limonlu brokoli.. neyse hazırladım sofrayı çağardım bunu... e hani tek çorba yapcaktın dedi.. aman girince mutfağa yapıverdim işte..
bu akşam da evde yokum zaten.. yeğenimi gelin ağdasına götürcem.. hazır gitmişkene bende halledicem.. o da dünden kalan ıspanağı ısıtır yer işte..
Ezgiii; ben de nefret eder oldum artık yemek pişirme işinden
yapacağım şey belli olunca sorun yok, ama ne pişireceğimi bulana kadar çıldırıyorum
Bu hafta sebzemiz yok, alışverişe gidemedim.. Ben artık kendim yapamıyorum, e eşimde sık seyahatte olunca tıkanıp kalıyoruz.... Klasik doğu mutfağına baş vuracağım bugün sanırım:) Et, bulgur, hamur eheheheheh
:)))))valla fena mı olur bilemiorumm...yani ben sarsılırım tabi de eşim çook mutlu olur bi kere:):)şimdi de mutlu ama öle bi süpriz onu sadece mutlu eder yıkmaz:)
kayınvalidem dağılır:):)kendi abbam günlerce güler:)
bizim geçen ay başımıza geldi işte yakın arkadaşımıza ki onlarında tüp bebek yıllarcxa beklediler bütün kontroller prof. da oldu izmirin en ii hastanesinde falan..
kız dediler erkek geldi:):)
hala alışmadıar:)
ya sorma ezgi hele bide benim gibi diyette herşeyi yiyemiyorsan sinir oluyorsun annemle şimdi onu düşünüyorduk ne yapsak diye markete gitmeye üşendik bakalımkızzzzzzlarr akşama ne yemeği yapcaksınızzz
ay bu yemek işini düşünmekten çıldıriciiiimmmmmmmm:):)
yok cnm ya olmaz herhalde artık sürpriz falan değil mi olmasın yaniezgi benim durumumda seninki gibi.
hergören erkekmi diye soruyor yooo kız diyorum. bazıları hala ısrarla erkek bu karnın sivri diyorlar.
bende artık öyle karnımı inceliyorum bana göre yuvarlak karnım. birde fazla kilo aldım ama orantılı vücuduma dağıldı kilom oyüzden çok aşırı durmuyum.
ama bir süpriz olurmu diye hala düşünüyorum. ayy aldıklarımı sırf oyüzden daha yıkamadım. birsonraki usg de ya erkek derlerse değiştirme ihtimaline karlşılık :))))
e yani yesin ne yapacaksın eve gidip bide yemek yapacak değilsin yaezgicim valla bende hep düşünüyorum bunu... dün akşam arabada kendimi telkin ediyorum.. sevgi eve gidince mis gibi bi ıspanak yap.. üzerine sarımsaklı yoğurt oh mis.. ı ı canım çekmiyor.. tamam diyorum, kavur ıspanağı üzerine yumurta kır, hem yumurta yararlı.. ı ı .. e tamam o zaman pırasa yap diyorum, bol havuçlu zeytinyağlı.. üzerine de limon.. ekşi ekşi... yok anam yok.. bunları düşünürkene apartmana girdim.. nasıl lahmacun kokuyor anlatamam.. eve girdim.. dedim mis gibi lahmacun kokuyo bina.. hemen söyleyelim dedi kocişim.. aldı telefonu eline kaç tane yicen dedii... yok dedim yemicem.. ben gidip bi çorba yapiim.. girdim mutfaya... mis gibi yoğurtlu tel şehriye yaptım.. yanına da yumurtalı ıspanak.. bi de bol limonlu brokoli.. neyse hazırladım sofrayı çağardım bunu... e hani tek çorba yapcaktın dedi.. aman girince mutfağa yapıverdim işte..
ohhhhhhh daha ne olsun fundam benim içinde ye bulguru ay canım istedi yaaa kahrolsun bu diyet :)Ezgiii; ben de nefret eder oldum artık yemek pişirme işinden
yapacağım şey belli olunca sorun yok, ama ne pişireceğimi bulana kadar çıldırıyorum
Bu hafta sebzemiz yok, alışverişe gidemedim.. Ben artık kendim yapamıyorum, e eşimde sık seyahatte olunca tıkanıp kalıyoruz.... Klasik doğu mutfağına baş vuracağım bugün sanırım:) Et, bulgur, hamur eheheheheh
ya kızlar uyku seti işini hepiniz hallettiniz mi.. ay ben karar veremiyorum bi türlü yaw... yorgan yastık nevresim mi alsam.. uyku seti mi alsam.. nasıl alsam... ne marka alsam.. varmı önerileriniz..
ya kızlar uyku seti işini hepiniz hallettiniz mi.. ay ben karar veremiyorum bi türlü yaw... yorgan yastık nevresim mi alsam.. uyku seti mi alsam.. nasıl alsam... ne marka alsam.. varmı önerileriniz..
CNM TOPİĞİMİZİN ADINDAN BELLİ DEĞİL Mİiyi günler arkadaşlar nasılsınız inşallah her şey yolundadır biranda aklıma geldi buradaki herkes tüple mi hamile kaldı benimki aşılama listenizi gördüm de ondan sorayım dedim
Pelinciğim bunlar çok normal artık kaan iyice büyüdü ve kendi büyümek için senin tüm enerjini alıyor allahtan aynında yardım edebilecek bir annen ve düşünceli bir eşin var :))Bizim internet gitti gene... Bu arada oh yemekler yapılmış, uyku setleri konuşulmuş :)
Ben çok rahatım vallahi yemekleri annem yapıyor kaydirigubbakcemile3 Allah kısmet eder, annemin sağlığı yerinde olursa da önümüzdeki 3 yıl falan böyle devam edecek. Haftasonu pazardan alışverişimizi yapıyoruz, sabahları ne yapsak diye konuşuyoruz. Akşam eve gidiyorum, masa hazır, yemek önümde :)
Bugün işe gelmek iyice zordu. Yarın son Allahtan ama ben de bittim yani. Bu sabah serviste sızmışım, iyice sersem hissediyorum kendimi. Geceler geçmek bilmiyor..
Daha doğuma en az 4 hafta var. Evde geçireceğim ama nasıl geçecek hiç bilmiyorum. ben bayağı büyüdüm kızlar ve karnım o kadar sertleşti ki, kocaman bir basket topu taşıyorum. Yataktan kalkamıyorum, ayakkabımı, çorabımı kendim giyemiyorum. Çok şükür kilom normal, 20 kg falan almış olsaydım ne yapardım bilemiyorum ohaoldumsmile
Bilge özledim seni wallahi ya,kizlaaaarrrrr, amma kaynatmissiniz, bitiremedim okumayi:)))
Yoktum, siz de beni merak etmissiniz; haftasonu yogun gecmisti, pazartesi once temizlik vardi sonra da esimin teyzesi geldi, bugun oglene kadar bizdeydi. Dun ikea'ya gittik ve ben bir kez daha "allahin isveclisi ne anlar estetikten" demekten kendimi alamadim, Ikea'nin tekstil urunlerinin tamaminin o hisirtili ve dandik gorunumlu haline bir kez daha illet oldum:)))
Bugun doktordaydim sabah, NST'miz guzel cikti. Gerci ben NST sirasinda fenalasir gibi oldum, kahvaltidan sonra uzanmaktan ve mide kaynamasindan dolayi mi, pozisyonumdan dolayi mi, yoksa Emek'imin kalp atislari degistikce amanin birsey mi var diye endiselenmekten mi bilemedim. Cok zor bir yarim saat oldu. Doktorum herseyin gayet normal oldugunu soyledi, haftaya tekrar gidecegiz, o zaman ultrasona da bakacak. Doktorum 35. haftaya kadar sadece 11 kilo almis olmamdan ve dogum surecine bakis acimdan dolayi benimle gurur duydugunu soyledi:))) Millet hamileligin son ayinda kabus olarak cocugun sagligini dogumun zorlugunu ve aksiliklerini gorur, ben besleyip besleyemeyecegimi emzirip emziremeyecegimi goruyorum demistim, olmasi gereken de bu, duydugum en gercekci kaygilar bunlar dedi.
Kalca agrisindan bahsetmissiniz, bende de yaklasik 1 aydir var o agri, son derece normal birseymis. hem baskidan hem de inanmasi guc ama legen kemigimizin yumusamasindan kaynaklaniyor. Hani su bizi sisiren, kabiz eden, kas cekilmeleri ve kramplar yapan progesteron var ya; onun marifeti yine:)))
Uyku gerecleri konusunda; ben hem tulum hem de uyku seti aldim, Fundacigimin dedigi gibi Jua'dan aldigim uyku seti ogulcuguma aldigim ilk ciciydi. Bir takim da mobilyalarin hediyesi olarak geldi. Ben de bir tulum aldim. Bolca da battaniyemiz oldu ama onlari sadece salonda yanimda yatiracagim gunduz uykularinda ve gezmelerimizde arabada ana kucaginda vs. kullanmayi dusunuyorum.
Bu 22 derece konusu, demedi demeyin; bizim kendi annelerimizle aramizi bozacak gibi gorunuyor:))) O kusagin inanisina gore bebegin eli ayagi soguksa giydirmek sarmak ortmek gerekir:))) Halbuki cocuk o ellerden ve ayaklardan vucudunu soguttugu icin onlar soguk:)))
sen şanslı olanlardansın pelin.. anneciğinin kıymetini bil.. bende hafta da bir gidip anne yemeği yiyorum işte.. geri kalan günlerde kahvaltı ve akşam yemeği elimden öper.. hatta eşimin öğle yemeğini de yanına veriyorum.. sağolsun devlet yemek vermiyor.. bu yüzden de her akşam yemek yapmak zorunda kalıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?