2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ehehe:)) Sevgi; ben de yaşıyorum aynısını.. Onu pişirim, yok canım istemiyo, şunu pişirim ıyyyyyy:))) Ama ne hikmetse önüme konan yemeği enine boyuna bakmadan yiyorum:)))) o pişirme sürecünde iştah falan kalmıyor.. zaten çoook uzun zamandır hiç bişeyi canım çekerek yemedim ben((

o senin yaşlılığından değil az kilo almandan ve öncesinde ki sporsuz hayatı hamlığından şekerimm..
yoksa taş gibisiinn hiiiiiiiiiiiiç yaşına bağlama olanları.....

Mersi şekeriiiim, iltifat etmişsinizzzzz emuszemus
spor yapmadım çok yoğun olarak şimdiye kadar... Bursa da ve Çanakkale de bekar yaşadığım dönemlerde dağcılıkla ilgileniyodum:) Bol bol tırmanış.. Bacak kaslarım iyi idi aslında, ama evlendikten sonra ham bir hantal vaziyeti oldu

Beni bu ara en rahatsız eden şey bulaşık makınası kokusu.. Aayyy ölüyorum bulaşıkları yerleştirirken.... Zaten kaçıyorum hemen mutfaktan.. Kociş hallediyo sağolsun..

[
bende bugüne kadar yıkamamıştım
ama baktım yağmurlu geçiyor hep kuruması zor olcak die bugün attım artık
erkek gelirlerse pembe giyerler yapcak bişi yok:):)
ben de kilo aldım ama dediğin gibi sanırım her yere orantılı yayıldı çok farkedilmedi ama ayak bileklerim bile kalınlaştı aslında:):)

he he bende ıspanak yaptım dün
pırasayla karıştırdımm çok istemişti canım amaaa:)
sen rahatsın bugün atlatmışsın yemek işini bakalım ben nasıl halledicem..

ben de gitmedim bu hafta salı vardı pazar yağmurluydu kaçtı bugün var yağmurlu
bi de yarın var bakalım ona gidebilirsem inşallahh:))

ya kızlar uyku seti işini hepiniz hallettiniz mi.. ay ben karar veremiyorum bi türlü yaw... yorgan yastık nevresim mi alsam.. uyku seti mi alsam.. nasıl alsam... ne marka alsam.. varmı önerileriniz..

:)))))
kızzzzzzlarr akşama ne yemeği yapcaksınızzz
ay bu yemek işini düşünmekten çıldıriciiiimmmmmmmm:):)
ya sorma ezgi hele bide benim gibi diyette herşeyi yiyemiyorsan sinir oluyorsun annemle şimdi onu düşünüyorduk ne yapsak diye markete gitmeye üşendik bakalım
yok cnm ya olmaz herhalde artık sürpriz falan değil mi olmasın yani
e yani yesin ne yapacaksın eve gidip bide yemek yapacak değilsin ya
bu arada bende öleydim artık hep diyette olan şeyleri yemekten sıkıldım yani şöle iki tabak makarna yemek istiyorum yada boıl tereyağlı pilav ki sevmezdim bile tereyağlı
ohhhhhhh daha ne olsun fundam benim içinde ye bulguru ay canım istedi yaaa kahrolsun bu diyet :)
ya kızlar uyku seti işini hepiniz hallettiniz mi.. ay ben karar veremiyorum bi türlü yaw... yorgan yastık nevresim mi alsam.. uyku seti mi alsam.. nasıl alsam... ne marka alsam.. varmı önerileriniz..

cnm ben taçtan antibakteriyel serisi var özel ondan aldım yorgan ve yastık birde bebek serisinden çilek kızlı olan modeli ve pohh olan modeli vardı krem üzerine vinie the pooh olanı ( doğru mu yazıdm bilmem)

onun dışında minikken uyusun diye sizlerinde önerisi ile uyku tulumu alacağım taçı tavsiye ederim bu arada

bizim herşeyimiz bitti sayılır sadece olacaklar var

alınacak bir tek uyku tulumu ve astronot kaldı
onun dışında dikilecek cibinlik yatak örtüsü takımı ve tül ve fon lazım bu akşam yalovaya geçicem ve onları dikmeye başlayacağım
bebek odası dolabı ve şifonyeri yapılıyor yorgan aldık gelmesini bekliyoruz
birde bana disposeble iç çamşırı lazım o kadar

sanırım herşeyi hallettik...

birtek kızımın ismi ve kendisi kaldıdelikafadulden

Son düzenleme:

Sevgicim biz Bilge ile bir örnek aldık.. Jua marka uyku seti... Çok kaliteli, saf bambu lifinden yapılmış kumaşı...çok sade bir takım... beşik kenarlıkları falan da var içinde.... bi bak istersen.. Nette tasviye pazar diye bir sitede satılıyordu..

sevgicim bende bir tane yan korumalı falan bi takım aldım(adıne bilmiorum uyku seti olabilir)çarşafı ,yastık yorgan kılıfı, yan korumaları birde içine oyuncaklarını falan koymak içini yatağın dışına asılan bi aparatı var..krem rengin üzerine kahverengi ayıcığı ve faresi var..
bir de ayrıca bi nevresim takımı aldım..o da pembeli sarılı gibi..
ikisinide mother care dan aldım..şimdi yıkadım yarın sericem fotosunu da çekip koyarım diğer topiğe..
tavsiye ederim..

iyi günler arkadaşlar nasılsınız inşallah her şey yolundadır biranda aklıma geldi buradaki herkes tüple mi hamile kaldı benimki aşılama listenizi gördüm de ondan sorayım dedim

teşekkür ederim kızlar.. ben şimdi taçın sitesine baktım.. o mervenin dediklerine.. orda tavşanlı var bi tane onu beğendim.. ama ben böyle çiçekli birşey istiyorum sanki.. funna da var.. ama çok pahalı geldi bana..altınbaşağın var.. onlarda çok fazla renkli.. daha sade bişiy istiyorum sanki.. çilek nasıldır ki.. acaba.. neyse gidip bizzat mağazalarında dokunmam lazım..
emenne cim hepimiz tüp bebek yöntemiyle hamile kaldık çok şükür..

Bizim internet gitti gene... Bu arada oh yemekler yapılmış, uyku setleri konuşulmuş :)

Ben çok rahatım vallahi yemekleri annem yapıyor kaydirigubbakcemile3 Allah kısmet eder, annemin sağlığı yerinde olursa da önümüzdeki 3 yıl falan böyle devam edecek. Haftasonu pazardan alışverişimizi yapıyoruz, sabahları ne yapsak diye konuşuyoruz. Akşam eve gidiyorum, masa hazır, yemek önümde :)

Bugün işe gelmek iyice zordu. Yarın son Allahtan ama ben de bittim yani. Bu sabah serviste sızmışım, iyice sersem hissediyorum kendimi. Geceler geçmek bilmiyor..
Daha doğuma en az 4 hafta var. Evde geçireceğim ama nasıl geçecek hiç bilmiyorum. ben bayağı büyüdüm kızlar ve karnım o kadar sertleşti ki, kocaman bir basket topu taşıyorum. Yataktan kalkamıyorum, ayakkabımı, çorabımı kendim giyemiyorum. Çok şükür kilom normal, 20 kg falan almış olsaydım ne yapardım bilemiyorum ohaoldumsmile

kizlaaaarrrrr, amma kaynatmissiniz, bitiremedim okumayi:)))

Yoktum, siz de beni merak etmissiniz; haftasonu yogun gecmisti, pazartesi once temizlik vardi sonra da esimin teyzesi geldi, bugun oglene kadar bizdeydi. Dun ikea'ya gittik ve ben bir kez daha "allahin isveclisi ne anlar estetikten" demekten kendimi alamadim, Ikea'nin tekstil urunlerinin tamaminin o hisirtili ve dandik gorunumlu haline bir kez daha illet oldum:)))

Bugun doktordaydim sabah, NST'miz guzel cikti. Gerci ben NST sirasinda fenalasir gibi oldum, kahvaltidan sonra uzanmaktan ve mide kaynamasindan dolayi mi, pozisyonumdan dolayi mi, yoksa Emek'imin kalp atislari degistikce amanin birsey mi var diye endiselenmekten mi bilemedim. Cok zor bir yarim saat oldu. Doktorum herseyin gayet normal oldugunu soyledi, haftaya tekrar gidecegiz, o zaman ultrasona da bakacak. Doktorum 35. haftaya kadar sadece 11 kilo almis olmamdan ve dogum surecine bakis acimdan dolayi benimle gurur duydugunu soyledi:))) Millet hamileligin son ayinda kabus olarak cocugun sagligini dogumun zorlugunu ve aksiliklerini gorur, ben besleyip besleyemeyecegimi emzirip emziremeyecegimi goruyorum demistim, olmasi gereken de bu, duydugum en gercekci kaygilar bunlar dedi.

Kalca agrisindan bahsetmissiniz, bende de yaklasik 1 aydir var o agri, son derece normal birseymis. hem baskidan hem de inanmasi guc ama legen kemigimizin yumusamasindan kaynaklaniyor. Hani su bizi sisiren, kabiz eden, kas cekilmeleri ve kramplar yapan progesteron var ya; onun marifeti yine:)))

Uyku gerecleri konusunda; ben hem tulum hem de uyku seti aldim, Fundacigimin dedigi gibi Jua'dan aldigim uyku seti ogulcuguma aldigim ilk ciciydi. Bir takim da mobilyalarin hediyesi olarak geldi. Ben de bir tulum aldim. Bolca da battaniyemiz oldu ama onlari sadece salonda yanimda yatiracagim gunduz uykularinda ve gezmelerimizde arabada ana kucaginda vs. kullanmayi dusunuyorum.

Bu 22 derece konusu, demedi demeyin; bizim kendi annelerimizle aramizi bozacak gibi gorunuyor:))) O kusagin inanisina gore bebegin eli ayagi soguksa giydirmek sarmak ortmek gerekir:))) Halbuki cocuk o ellerden ve ayaklardan vucudunu soguttugu icin onlar soguk:)))

sen şanslı olanlardansın pelin.. anneciğinin kıymetini bil.. bende hafta da bir gidip anne yemeği yiyorum işte.. geri kalan günlerde kahvaltı ve akşam yemeği elimden öper.. hatta eşimin öğle yemeğini de yanına veriyorum.. sağolsun devlet yemek vermiyor.. bu yüzden de her akşam yemek yapmak zorunda kalıyorum..

bilgem maşallah size.. ikinizde de hiç problem olmaması çok iyi.. bu gidişle sen bizi doğurttup öyle doğuracan.. allah vaktinde sağlıklısını versin inşallah..
oda sıcaklığı konusunda bende kendim için endişeleniyorum ki ben sıcağı hiç sevmem.. hele uyuduğum oda kesinlikle serin olucak.. benim aldığım haca serin olucak.. bazen kış ortasında camı açıp öyle uyurum o kadar fenayım yani .. bebek olunca ne olucak bilmiyorum..

Bilmezmiyim hiç Sevgi, sürekli şükrediyorum. Eşim de memnun bu durumdan. Geçinip gidiyoruz. Annem olmasa elin bakıcılarına nasıl bırakırdım oğlumu düşüneemiyorum bile.

iyi günler arkadaşlar nasılsınız inşallah her şey yolundadır biranda aklıma geldi buradaki herkes tüple mi hamile kaldı benimki aşılama listenizi gördüm de ondan sorayım dedim
CNM TOPİĞİMİZİN ADINDAN BELLİ DEĞİL Mİ
Pelinciğim bunlar çok normal artık kaan iyice büyüdü ve kendi büyümek için senin tüm enerjini alıyor allahtan aynında yardım edebilecek bir annen ve düşünceli bir eşin var :))
Bilge özledim seni wallahi ya,
demek emek bey iyiler he aferim ona büyüsün bol bol
o ısı konusunda kesin takışıcaz onlar kızım giydir şu çocuğu dicekler biz anne kat kat çocuk sıkılır diyeceğiz ki ebn kendimde bile sevmem kat kat giyinmeyi

oyyy kuzum bide onalarl auğraşmak var değil mi o açıdan bende şanslıyım ne kadar ara sıra didişsekte insanın önüne yemek gelmesi çok güzel

Sevgili arkadaşlarım,

Bu akşam Yalova'ya geçiyorum.Orda internet yok şimdilik modemde falan sorun mu var ne bişiler..Ben uzun bir süre aranızda olmayabilirim..Bebeğimin cicilerini dikeceğim ve kendi odamın eşyalarını yerleştireceğiz..

Topik sizelere emanet hepinizi çok çok öpüyorum.....Kendinize ve bebeklere dikkat edin ayrıca birinize önemli bir durum olursa bir başkası Allah aşkına telle haberdar etsin...

Kocaman öpücükler cilveloştan ve benden..Dua edinde şu dikme işinden alnımın akıyla sıyrılayım anlaştığım iki kadında içime sinmedi burda dikilse beşik Yalova'da işte orda da kimseyi bilmeyince böyle oluyor....

SEVGİYLE KALIN,HAKLARINIZI HELAL EDİN ( ay nedendir bilinmez hiç gelmeyecek gibi oldum tövbe tövbe )opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…