saol canım teşekkür ederiz bizde kızımla kendimizden kötüleri düşünüp şükrediyoruz :)))selam kızlar:)
bende de hala hafif bi öksürük var böle gıcık tarzında.
mervecim artık kendini üzmemelisin. birde şu açıdan düşün allah sana mucizeni verdi o yeter. ve allaha şükür 32.hafaya kadar geldiniz. sana anlatmıştım ya bizim hastanede hiç bir şeyi yokken annenin kanamayla geliyor 25.haftada ve plasenta previa dolayısıyle rahimi alınıyor diye. o bebekde okadar erken doğmuştu.ve bir mucize daha işte iyileşti ve taburcu oldu. birçok insana göre şanslı olduğun nokta cilveloşunun sana sımsıkı tutumnuş olması. benim üniversitedeki hocam 17 yaşında bekarken öğreniyor over kansersi olduğuu ve evlendiğinde ne yumurtalıkları oluyor nede rahimi. ama eşiyle öyle bir aşk yaşıyorlardıki allah bozmasın. o da onun şansı. sen olumlu düşün. ben eminimki sen kızını kucağına aldığın ilk andan itibaren sadce onun sağlığını düşüneceksin.ona bişi olmasından endişe edeceksin. ve herşeyi unutacaksın. diyrumya allah sana ve eşine mucizenizi gönderdi tadını çıkar,kendini üzüpte kızımızıda üzme:)
ay sorma yaa gerçekten daha anne olmadık ama anne adayı olmak bile müthiç bir duygu allah hep nasip etsin herkese nasip etsin senin o kızının kukuşunuda sıkarım heee sevimli şey ay accık benim kızımda edepsiz olsada görsektesleri verdim cnm 8 tane test istedi sonuç 4 veya 5 gün içinde çıkar inş
babası hep dua ediyordu görünüşü sana huyu bana benzesin dieee hehehe şimdi diyor inş huyuda bana benzerr deli yaa ben çok sinir ve inaçcıyım o da korkuyorm sana benzemesinden başımda zaten birtane keçi var diyor:))))))))))))keçi gibi inat var bende merve ee adamda haklı ana kız bir her şeyde inat yaptıgımızı düşünseneeee merve yaa ne güzel bir şey anne olmak melegim ne güzel hep gidiyordum görüyordum ama bu kadar net degil maşallah kızmaaaa birde d.r diyor bak sana kukuşunu gösterim benim kızımda maşallah hiç utanmıyor her şey meydandaaa serilmiş bi güzel ohhhhhhhhhh gel keyfim geldii çok güzel pozlar verdi şimdi cd izliyorm :rofloly oyy yerim ben onu ne zaman bu günler bitecekte kucagıma alcam allahın izniyleee çok merak ediyorm kokusunu kendini rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
bende senin gibi yapmayı düşünyorum esracığım zaten bu tüm vücuduma sürdüğüm losyonumu sürerken mememide komplesine sürüyorum lansihoumada doğumdan 1 hafta önce meme ucunu uyarmadan sürmeye başlayacağımpelincim bazen benim göğüs uçlarımda acı oluyor büyüyolar diye galiba bende evitamini kapsülü yada bephantene merhem sürüyorum. ama düzenli olarak kullanmıyorum henüz. ama lansinoh aldım doğumdan bir hafta önce filan başlarım sürmeye.benim ailemdeki hanımların hepsind meme ucu problemi olmuş.yalararla başları dertteymiş. bende önlemimi önceden alayım diyorum.
mervem çantam geldi tatlım.. gerçekten çok kullanışlıymış.. teşekkür ederim.. ben birtek renginde tereddüt etmiştim. resminde çok canlı kırmızı duruyordu.. ama koyu kırmızıymış.. önerin için sağol yavruşum..
Ayşe bende 2 ayrı doktora gidiyordum hareketlenmeden önce.. Ama şimdi onu çok rahat hissettiğim için biraz daha sabredebiliyorum.. 30.haftadan sonra zaten 2 haftada bir çağırıyormuş doktor.. O zaman daha sık görücem kızımı..
Arkadaşlar merhaba ne güzel bebişleriniz büyüyor mutlu son giderek yaklaşıyor ben de 19+3 üm ama hareketleri hala algılamıyorum birşeyler oluyor ama acaba gaz mı başka birşey mi anlayamıyorum. Bi tarif eder misiniz neye benziyor bu his, bir de erken mi acaba hissetmek için?
Kizlar yaaa; TV izlerken aglamaktan catladim, Izlandali bir aile 7 aylik bebekleriyle Turkiye'ye tatile gelmisler, trafik kazasi gecirmisler, anne ve baba olmus, bebek bebe koltugu sayesinde kurtulmus. Bebegin akrabalari gelip alana kadar hastanede bir hemsire emziriyormus bebegi. Nasil guzel nasil saglikli topac gibi bir oglan, nasil sevimli ve neseli... Icim parcalandi.
Böle pıt pıt içinde su dolu balon patlamış gibi yada gaz gibi işte o minik bebeğinin pıt pıtları artık hissetmen gereken dönemdesin zaten hep okuyorsun bizi görüyorum arada yazman iyi oldu :))
ay bu nasil guzel tarif iste bir gun aynen boyle hissettim su dolu balon patlamis gb pit pit yaa bir turlu tarif edemiyrodum walla dedigin gb iste:)))))))))))))))) ama bir daha da olmadi bir haftadir(((
aaaaaaaaaaa gizemliiiiiii olmadiiiiiiiii dedim simdi aynen oldu aaaa soktayim Masallah lafimi biritmeden oldu:))))))))))))))))))))
kiz bur arada sadem olmaz:)) tanem guzel sademi gec bence :)))))))))))
ay cilvelos Masallahhhhhh harikaDila benim favorimdi. ay Defne de cok hos bir isim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?