Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim valla tarif ettğiniz gibi aynı herhalde onun hareketi bunlar, bi emin olsam da dakka başı ultrasona gitmekten kurtulsam bi de evde elimde steteskopla dolanıyorum:)) eşimden dolayı var evde, diyor ki sen keçileri kaçırdın:)) burda bi doktorum daha var ona da gidiyorum bazen öyle aklıma esince görmemişin gebesi geldi diyorum:)) valla hiç böyle tahmin etmemiştim bu işleri bir zamanlar. Bu arada kasık ağrısı oluyor sürekli. 3 aydır yattığım için hamlaştım herhalde şimdi artık ayaklandım ama kasıklarda ağrı var hep. Korkulacak birşey yoktur değil mieyvahedigeldismile
:))dila da sizi seviyürrrrr..........
evet canım daha çok değişecek fikirlerin ay biz doğurcaz neredeyse hala karar veremedik seninde kız galibaeflini kime dediysem beğendi ben de ilk sizden duydum hayırlısı daha yeni fikirler çıkar sanırım bir de elvin popüler galiba son zamanlarda o da güzel geliyor kulağa
eymen erkek ismi canım haberin olsuneflini bende çok beğeniyorum denizcim bir de eymen çok tatlı geliyo dile..
aslında biz eylem devrim koycaktık, kısa yoldan hapse girelim diye ama dila da karar kıldık..
aaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahaha köftemi minik bebeğe neler diyo bak bak :))) büyüyecek annesi sen merak etmegizemlicim erkekmiş. iki ablamın da birer oğlu olduğu için biz kız istiyorduk ama tabi hayırlısı olsun hiç farketmez. Ablam akıllısı da dedi ki doktora hocam kız olmasın iyi bakın belki sonradan kız olur diye. Doktor dedi ki o dediğiniz anca doğduktan sonra olabilir onu da siz istemezsiniz herhalde diye dalga geçtiydi. Cinsiyet yüzde yüz belliymiş yani. Ama daha etli butlu birşey görünmüyor tabi benimki. Daha köfte bile olmaz 300 küsur gr anca olmuştuı 2 hafta önce))
ay canım ya çok fena ben bilirim bende içtiğimde dedim tamam şimdi kusacağım...Hep telkin ettim kendimi kusamayacağım falan diye dikkatim dağılsın diye lap topu götürdüm hastaneye kızlarla muhabbet ettik..Sende istersen bi daha ki sefere gittiğin zaman yanına şu hamilelik dergilerinde falan al okumaya kafanı dağıtmaya çalış ama tabi başını öne eğerek değil dergiyi yukarı kaldırarak...zor ya ne diyeyimbugün 100 gr şeker yüklememizi yaptırmak için sabah erkenden hastaneye gittim o iğrenç şekerli sudan 3 bardak içtim bir saat dolmak üzreyken birden fenalaştım ve kusmaya başladım öncesi terleme halsizlik ve aşırı midemde yanma vardı sonra hemşire 3 gün sonra gel dedi kusunda olmuyormuş
ama elimde değil ne yapcam ben ya acaba şekerim yüksek olduğu içinmi böle kusuyorum
günaydın kızlar, opuyorumnanaktan
Günaydın herkese
Günaydııııııııııııın :hulya:
meralun,
angel80
pelly1 günaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar..
Ayşeciğim nasıl oldun yeni ilaçlarını içmeye başladın mı belki yeni ama faydasını görüyormusun....