kızlarrrrrrrrr ay elim ayağım titiredi bir an 8 kasım saat 8:45 te randevum var onkolojide ki doktorumla inşallah hayırlı sonuçlar çıkar...birden heyecanlandım doktor çok tatlı bir kadın prof..çok olumlu konuşuyor..direk rahim alınsın diye bir karar vereceğini sanmıyorum nedense benimde içim çok rahat (ara ara bakmayın dibe vuruşlar oluyor ama oda normal artık ) ama aksi olsa bile bunun kadınlığımın sonu olmadığını ekstra bir çok hormon takviyesiyle libidosu gayet düzgün bir kadın olabileceğimi de biliyorum artık cilveloşum eşim ve ben mutlu bir çekirdek aile oluruz en kötüsü bu olur ki buda kötü bir sonuç değil yeterki bebeğim eşim ve ben sağlıklı olalım..
Hahahahahaha yaşamak hayata devam etmek herşeye rağmen çokkk güzellll...güneş resmen içimi ısıttı bugün.........
herkese merhabaaaolumunekankayizsmile
günaydıın en şirin bebekler
site değişmiş gene bişiiler eklemişler nie sürekli değiştirme gereği duyuyorlar acaba::))
ÖZLEM geçmişş olsun..bence tedavinin gerekliliğini en ii doğum doktorun bilebilirona danışmadan karar verme derim..
kızlar unnado avvio bakım çantalarında %60 indirim yapmış.. 84 milyon olan çantası 34 milyona sipariş verdim.. ilgilenenler bi baksın derim..
canim aslinda doktorum dis agrim oldugunu ve 14.hafta ile 22.hafta arasi her turlu dis tedavisini olabilcegimi soyledi ama gomulu dis cekimi icin ozel konusmadim. ayni anestezi kullanildigi icin cekim onemli degil sonrasi kafami karistirdi son olarak bunu jinekologumla gorusecegim.ÖZLEM sen yaptırabilirmiyim diye doktoruna sormamışmıydın ben sordun oda yaptır dedi sandım o zaman tabiki onun ne dediği çok önemli
canim hicbir sey olmayacak bak goruceksin hamilelik sana cok iyi gelmis olucak.Kızlarrrrrrrrr ay elim ayağım titiredi bir an 8 kasım saat 8:45 te randevum var onkolojide ki doktorumla inşallah hayırlı sonuçlar çıkar...Birden heyecanlandım doktor çok tatlı bir kadın prof..çok olumlu konuşuyor..Direk rahim alınsın diye bir karar vereceğini sanmıyorum nedense benimde içim çok rahat (ara ara bakmayın dibe vuruşlar oluyor ama oda normal artık ) ama aksi olsa bile bunun kadınlığımın sonu olmadığını ekstra bir çok hormon takviyesiyle libidosu gayet düzgün bir kadın olabileceğimi de biliyorum artık cilveloşum eşim ve ben mutlu bir çekirdek aile oluruz en kötüsü bu olur ki buda kötü bir sonuç değil yeterki bebeğim eşim ve ben sağlıklı olalım..
HAHAHAHAHAHA yaşamak hayata devam etmek herşeye rağmen çokkk güzellll...Güneş resmen içimi ısıttı bugün.........
canim aslinda doktorum dis agrim oldugunu ve 14.hafta ile 22.hafta arasi her turlu dis tedavisini olabilcegimi soyledi ama gomulu dis cekimi icin ozel konusmadim. ayni anestezi kullanildigi icin cekim onemli degil sonrasi kafami karistirdi son olarak bunu jinekologumla gorusecegim.
canim hicbir sey olmayacak bak goruceksin hamilelik sana cok iyi gelmis olucak.
ama ben bakamıyorum üye değilim
canım ya 0-2 yaş grubunda bilgiler güncellenmektedir diyo...
kızlar biz geldik önce dahiliye d.r gittik malesef buronşit olmuşum antibiyotigimi degiştirdi yeniden şimdi başka bir antibiyortik verdi daha yanında büsürü ilaçlar var ümit beye gösterdim kullana bilirsin bunlar gebeler için dedi kızımıda gördüm teyzeleri kızım kocaman olmuş maşallah 1106 grm çok şükür erken dogum riski şuanlık yok ama tansiyon yüksek gene büsürü test istedi benden 15 gün sonra gene gidicez inş bir sorun çıkmaz o zamana kadar kızım bana hiç benzemiyor yemin ederim eşimin kopyası sanki:))))))) her şeyiyle babaya benziyor olsun :)))) ne yapalım saglıklı olsunda ümit bey diyorki bidakini sana benzetiriz diyor ikinci bebegiii ne güldümmmm:)))))))) kıpır kıpırdı zillim benim maşallah sübhanallah rabbim herkse bu güzelligi nasip etsin inşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
--------------------------------------------------------------------------------
ayşemmmm maaşllah yahuuuu kızın kocaman olmuş bak 1 kiloyu geçmiş sonunda...hemde sağlıklı gördün mü öksürdün aksırdın ama bebiş sağlıklı rabbim o melekeleri koruyor zaten..
Sonunda sana bir teşhis konmasınada sevindim en azından neyin olduğunu bilirsin perilan oldun yahu kaç haftadır..Şimdi ilaçlarını düzenli kullan bol su içki vucundan toksinler çıksın artık testleride yaptıracaksın mecburen allahtan imkanımız varda yaptırabiliyoruz..Ay demek zilli babaısna çekmiş desene olsun huyu suyu sana benzer eşitlenirsiniz.....
kızlar biz geldik önce dahiliye d.r gittik malesef buronşit olmuşum antibiyotigimi degiştirdi yeniden şimdi başka bir antibiyortik verdi daha yanında büsürü ilaçlar var ümit beye gösterdim kullana bilirsin bunlar gebeler için dedi kızımıda gördüm teyzeleri kızım kocaman olmuş maşallah 1106 grm çok şükür erken dogum riski şuanlık yok ama tansiyon yüksek gene büsürü test istedi benden 15 gün sonra gene gidicez inş bir sorun çıkmaz o zamana kadar kızım bana hiç benzemiyor yemin ederim eşimin kopyası sanki:))))))) her şeyiyle babaya benziyor olsun :)))) ne yapalım saglıklı olsunda ümit bey diyorki bidakini sana benzetiriz diyor ikinci bebegiii ne güldümmmm:)))))))) kıpır kıpırdı zillim benim maşallah sübhanallah rabbim herkse bu güzelligi nasip etsin inşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
--------------------------------------------------------------------------------
aman ne mutlu gelmiş bu güzel anne.. canım inşallah bu sefer ilaçla işe yarayacak ve sağlıklı bir şekilde kızını büyütmeye devam ediceksin.. ya siz şimdi böyle yazıyorsunuz ya benim kızımda büyümüştür dimi.. en son bıraktığımda daha bi kilo bile olmamıştır.. ay nasıl dayancam ben 2 hafta daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?