Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
I bet Mommy feels like ı am trying to claw my way out right now.
Şİmdi ne demek istemiş benim tickerım :)))
Ben çıkış yolunu tırtıklamaya başladım annemde bunu hissediyor mu diyor
Afiyet olsun Merve'cim, sana da cilveloşa da :) Dergiye de bakacağım bu öğlen. Haber verdiğin için teşekkürler.
Şaka maka 35'e başladık kızlar. Cumartesiyi iple çekiyorum. Sabahın 8'inde, kargalar kahvaltısını etmeden oğlumla görüşeceğiz
arkadaslar derdim bitmiyor( aranizda hamileliginizden once ya da hamileyken (sanmiyorum) GOMULU olan yimilik disini cektiren var mi? gomulu diye soruyorum cunku damagi yarip cekiyorlar ya sonrasinda bir hafta on gun kadar sis oluyormus ve sivi gidalarla beslenebiliyormussunuz. o bir haftayi yasayanlar sizce hamile bir kadin katlanabilir mi? dun disci agrin oldukca kaninda bazi kimyasallar oluyor ve bebegi de strese sokuyor bence cektir yakinda dedi( stres oldum ne yapsam agri iki haftada bir gelip uc dort gece uyutmuyor beni( gunduzleri iyi de gece cosuyor. kizlar tecrubesi olan o sonrasi bir haftada lutfen yazsin dusuncesini. diger discim cektirme diyor sonrasi cok yipratir seni(
gelbebekcim sagol canim tabii doktorumla konusmadan asla karar vermem haklisin. simdi tecrubeleri alayim discilerin gorusleri de alayim son karari jinekologuma birakacagim.
Sevgi'cim bebeğin artık neredeyse tam 1,5 kilo oldum ve gözlerimi açıp kapatabiliyorum diyor :)))
pelincim sağol tatlım..
ezgim sana günaydın... derinimin tombiş yanaklarına kelebek öpücüğü gönderiyoruz...