• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Hadi bakalım mervecim bişiycik kalmadı çok şükür.. Bizde 30 haftalık olduk.. Dün itibariyle 2 ay kaldı büyük buluşmaya.. Ayy çok heyecanlı...

I bet Mommy feels like ı am trying to claw my way out right now.

Şİmdi ne demek istemiş benim tickerım :)))

Ben çıkış yolunu tırtıklamaya başladım annemde bunu hissediyor mu diyor

:) benimkinde de artık gözlerimi açıp kapayabiliyorum yazıyo galiba...
işin ehline soralımm .. pelin teyze annem benim dilimden anlamıyor.. ona tercüme edermisin nütfennnnnnnnnnnnnn..........

Afiyet olsun Merve'cim, sana da cilveloşa da :) Dergiye de bakacağım bu öğlen. Haber verdiğin için teşekkürler.

Şaka maka 35'e başladık kızlar. Cumartesiyi iple çekiyorum. Sabahın 8'inde, kargalar kahvaltısını etmeden oğlumla görüşeceğiz :emir_bebek:

ay pelin doktor doğum tarihini belirleriz demişti dimi sana.. allahım ya.. çabuk gelsin cumartesi...

arkadaslar derdim bitmiyor:(( aranizda hamileliginizden once ya da hamileyken (sanmiyorum) GOMULU olan yimilik disini cektiren var mi? gomulu diye soruyorum cunku damagi yarip cekiyorlar ya sonrasinda bir hafta on gun kadar sis oluyormus ve sivi gidalarla beslenebiliyormussunuz. o bir haftayi yasayanlar sizce hamile bir kadin katlanabilir mi? dun disci agrin oldukca kaninda bazi kimyasallar oluyor ve bebegi de strese sokuyor bence cektir yakinda dedi:(( stres oldum ne yapsam agri iki haftada bir gelip uc dort gece uyutmuyor beni:(( gunduzleri iyi de gece cosuyor. kizlar tecrubesi olan o sonrasi bir haftada lutfen yazsin dusuncesini. diger discim cektirme diyor sonrasi cok yipratir seni:((

arkadaslar derdim bitmiyor:(( aranizda hamileliginizden once ya da hamileyken (sanmiyorum) GOMULU olan yimilik disini cektiren var mi? gomulu diye soruyorum cunku damagi yarip cekiyorlar ya sonrasinda bir hafta on gun kadar sis oluyormus ve sivi gidalarla beslenebiliyormussunuz. o bir haftayi yasayanlar sizce hamile bir kadin katlanabilir mi? dun disci agrin oldukca kaninda bazi kimyasallar oluyor ve bebegi de strese sokuyor bence cektir yakinda dedi:(( stres oldum ne yapsam agri iki haftada bir gelip uc dort gece uyutmuyor beni:(( gunduzleri iyi de gece cosuyor. kizlar tecrubesi olan o sonrasi bir haftada lutfen yazsin dusuncesini. diger discim cektirme diyor sonrasi cok yipratir seni:((

Canım ben hamileliğimin başından anestezisiz kanal tedavisi yaptırdım bbeğimin kalp atışları var diye anestezi yaptırmadım ki düşün uyuşturduklarında bile kanal tedavisi ne zahmetli birşey..Ben diş ağrısı çekince insanın bebeği nasıl kasılır annedeki tüm sıkıntı stres bebeğede geçiyor..

Bence sen bir an önce tedavine başla dişin çekilsin ve 10 günlük zorlu süreçten sonra rahatla....Evet dişi çektirince acıların bitmeyecek acıyacak yanağın sızlayacak dişinin çekildiği yer zonklayacak sen sadece sıvı gıdalar alacaksın belki ama maximum 10 gün sonra dertlerin bitecek böyle devamlı çekmektense bi süre çek kurtul derim cicim hiç birşey biz SAVAŞÇI ANNELERİN katlanamayacağı birşey değil

özlemcim geçmiş olsun tatlım.. ben hiç diş ağrısı çekmedim şimdiye kadar, dişçiye bile gitmedim.. ama eşim geçen sene çektirdi 20lik dişini.. epey zahmetli bir işti.. 1 hafta hiç birşey yiyemedi doğru dürüst..
ama mervemin dediğide doğru.. sürekli o ağrıyı çekiceğine kısa bi süre için çekmek çok daha mantıklı.. umarım çabuk atlatırsın..

sagol gizemlicim inan acilara da raziyim ama o sira bebegim iyi beslenemezse diye korkuyorum cok:(( insanlar kilo verirmis o sirada esim ben bir hafta dayanamadim cektigim agriya yememeye sen nasil dayanirsin falan deyince iyice korktum:(( ama dedigim gb yiyemem besleyemem bebegi die:(( ama haklisin da galiba cektirmeliyim.

beecim aman dilini isir Masallah. ben oh iyiki disciye gitmisim tedaviden once dedigim gunun ertesine basladi agrim:(( nasil bir som agiz varsa bende artik:((

herkese merhabaaaolumunekankayizsmile
günaydıın en şirin bebekler:emir_bebek:
site değişmiş gene bişiiler eklemişler nie sürekli değiştirme gereği duyuyorlar acaba::))
ÖZLEM geçmişş olsun..bence tedavinin gerekliliğini en ii doğum doktorun bilebilirona danışmadan karar verme derim..

Özlem sen vitamnilerini alır, sütünü, çorbanı içersen bebeğin de çok güzel beslenir merak etme. Sıvı ile beslenmek demek sadece su içmek değil nasılsa. Bol sebzeli çorbalar yaparsın et suyuna mesela, meyve suyu içebilirsin. Vitamini, demiri zaten hap olarak alıyorsun. bebeğin sen yiyemesen de sendeki depolardan besleniyor.
Sen yine de süt içmeyi, sebze ve mercimek çorbası tarzı çorbalar iç yeter.

gelbebekcim sagol canim tabii doktorumla konusmadan asla karar vermem haklisin. simdi tecrubeleri alayim discilerin gorusleri de alayim son karari jinekologuma birakacagim.

gelbebekcim sagol canim tabii doktorumla konusmadan asla karar vermem haklisin. simdi tecrubeleri alayim discilerin gorusleri de alayim son karari jinekologuma birakacagim.

ÖZLEM sen yaptırabilirmiyim diye doktoruna sormamışmıydın ben sordun oda yaptır dedi sandım o zaman tabiki onun ne dediği çok önemli

pelincim sağol tatlım..
ezgim sana günaydın... derinimin tombiş yanaklarına kelebek öpücüğü gönderiyoruz...

Kızlarrrrrrrrr ay elim ayağım titiredi bir an 8 kasım saat 8:45 te randevum var onkolojide ki doktorumla inşallah hayırlı sonuçlar çıkar...Birden heyecanlandım doktor çok tatlı bir kadın prof..çok olumlu konuşuyor..Direk rahim alınsın diye bir karar vereceğini sanmıyorum nedense benimde içim çok rahat (ara ara bakmayın dibe vuruşlar oluyor ama oda normal artık ) ama aksi olsa bile bunun kadınlığımın sonu olmadığını ekstra bir çok hormon takviyesiyle libidosu gayet düzgün bir kadın olabileceğimi de biliyorum artık cilveloşum eşim ve ben mutlu bir çekirdek aile oluruz en kötüsü bu olur ki buda kötü bir sonuç değil yeterki bebeğim eşim ve ben sağlıklı olalım..

HAHAHAHAHAHA yaşamak hayata devam etmek herşeye rağmen çokkk güzellll...Güneş resmen içimi ısıttı bugün.........

kızlar unnado avvio bakım çantalarında %60 indirim yapmış.. 84 milyon olan çantası 34 milyona sipariş verdim.. ilgilenenler bi baksın derim..

Back