hımmm bizim boyacağımız odanın rengide yeşil 2 katta kapanır dedi koçtaştaki adamcık
bakalım görücezzz bu arada öpük rengi diyince o nasıl bir renk şimdi beyaz mı kırık beyaz mı yani pembe sabunun köpüğü uçuk pembe oluyor mesela
hahahahah ay ne saçma soru sordum ama merak ettim senin ki ne renk yani şimdi
koyucam akşam ay çok merak ettimmervem güle güle kullansın prenses.. resmini ekle akşamda görelim hemen..
güle güle kullansın kaancık sevgi galiba göstermişti bana bende çok beğenmiştimKızlar benim hediyem de geldi :)))
Sevgi'cim çok teşekkür ederim. Çok zevklisin. Sportif oğluma çok yakışacak :)) Özellikle seçtiğin ay da mükemmel.
En kısa zamanda fotoğrafını çekip ciciler topiğine koyacağım.
Benim dün teyzem döndü Almanya'dan. Bizim çantamızı o getirecekti ve getirmiş. Daha görmedim ama annem beğenmiş. Onu da çekip resmini koyarım topiğe..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varya adamı dinden imandan çıakrıcaklar yaaaKizlar okudunuz mu saglik bakanim civanim isi gucu birakmis sezaryene takmis, sezaryen karsiti kampanya baslatacaklarmis.
Asisiz muayenesiz onca cocuk ve anne varken;
onca cocuk ve anne dogru durust beslenemezken;
dogustan gelen hastaliklarin tedavilerini ve ilaclarini SGK odemezken(!);
kici kirik apartmandan bozma guya SGK anlasmali merkezlerde fark ucreti olarak 22 tl alinirken (Alman hastanesinde ozel sigortamla odedigim fark 18 tl);
hastaneler pislik icinde, personeli ofke ve bitkinlik halindeyken;
ve sezaryen konusunda hemen herkes kendi elini cebine atiyor iken; hazretin taktigina bakin hele?
kime ne kardesim kime ne, sezaryen ile doguracagim, benim bedenim benim secimim; gelip bakan efendi benimle ikinacak, aci cekecek mi de karismaya kalkiyor?
Girerken sayisina ve kaynagina karistilar, cikarken de cikis sekline karisacaklar. Ileri demokrasi, uber ozgurluk bu olsa gerek...
Ay dellendim gene, Silivri'ye alinmadan hayirlisi ile bir dogurabilseydim...
:dance::dance:şampanya köpüğü canım ne krem ne beyaz malum bordürümüzde pembe kahve karışımı ayıcığımız var içinde bu renkte bulutlar var perdesi falanda aynı olunca dikkati boyaya vermek istemedim
yaaaaaaaaaaaaa gülmeeeeeeeeeeeeee :bbo::bbo:
ama orda şampanya köpüğü yazmıyor ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
köpük rengi yazıyor ben ne bileyim şampanya mı sabun mu dimi ama ehehehehehehe delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi anladım jetonum düştü akşam oldu uykusuzluğuma verin şekerler
Kizlar okudunuz mu saglik bakanim civanim isi gucu birakmis sezaryene takmis, sezaryen karsiti kampanya baslatacaklarmis.
kici kirik apartmandan bozma guya SGK anlasmali merkezlerde fark ucreti olarak 22 tl alinirken (Alman hastanesinde ozel sigortamla odedigim fark 18 tl);
ve sezaryen konusunda hemen herkes kendi elini cebine atiyor iken; hazretin taktigina bakin hele?
kime ne kardesim kime ne, sezaryen ile doguracagim, benim bedenim benim secimim; gelip bakan efendi benimle ikinacak, aci cekecek mi de karismaya kalkiyor?
Girerken sayisina ve kaynagina karistilar, cikarken de cikis sekline karisacaklar. Ileri demokrasi, uber ozgurluk bu olsa gerek...
pelin teyze beğendiğine çok sevindim.. kaan abim güzel günlerde giysin inşallah.. Şeniz öptüm...Kızlar benim hediyem de geldi :)))
Sevgi'cim çok teşekkür ederim. Çok zevklisin. Sportif oğluma çok yakışacak :)) Özellikle seçtiğin ay da mükemmel.
En kısa zamanda fotoğrafını çekip ciciler topiğine koyacağım.
Benim dün teyzem döndü Almanya'dan. Bizim çantamızı o getirecekti ve getirmiş. Daha görmedim ama annem beğenmiş. Onu da çekip resmini koyarım topiğe..
Kizlar okudunuz mu saglik bakanim civanim isi gucu birakmis sezaryene takmis, sezaryen karsiti kampanya baslatacaklarmis.
ay napiim zaten başıma vurdu tatlısızlıkgülmüyorum canım benim ama mantığında gayet iyiymiş hani sabun köpüğünü hiç düşünmemiştim...hepinize iyi akşamlar diliyorum benim mesai bitti eve gidiyorum evde bilgisayarım olsaydı iyi olurdu ama tamir olana kadar bekliycez artık
ya varya sinir oluyorummm dimi ama size ne ya parasıyla değilmi kardeşim istersem kendimi 10 a böldürürüm istersem 100 ehaklısın bilgem onlara ne ama nerde lüzumsuz şeyler var ordan başlıyorlar düzeltmeye.
"Girerken sayisina ve kaynagina karistilar, cikarken de cikis sekline karisacaklar" çok ciddi bir ortamda ikin okudum kendi kendime ekrana bakarak güldürdün ya beni allahta seni güldürsün
delirme delirme relaks relaks. bu memleketin meselelerine takılırsak 9ayı dolduramadan doğruruz mazallah.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahahahahhahhahahahahahahahahahah delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiç gileceğim yoktu sevgim sen b...k kısımlarını editelse seni editörler görmesinpelin teyze beğendiğine çok sevindim.. kaan abim güzel günlerde giysin inşallah.. Şeniz öptüm...
ya gerizekalı bunların hepsi.. olan bok çukurlarını temizleyecekleri yerde düzgün olanı da bokluyorlar.. kafaları o boktan çıkmayasacılar...
Çok şükür bugün de bitti. İnternet olmayınca gün geçmek bilmedi. Bir ara patlayacaktım burada :) Zaten oturmaktan da sıkıldım. 8 hafta kala izne çıkmak cidden güzel bir fikir ama 3 hafta daha dişimi sıkmamın tek nedeni sonrasında bu 5 haftayı oğlumla geçirecek olmam. Yoksa ne aklımı işe verebiliyorum ne de rahat hareket edebiliyorum.
Bu arada bu seneden kalan 2 haftalık yıllık iznimi de doğum izninin sonuna ekleyecekler :)) Gelecek seneki iznimden de 2 hafta kullanmaya karar verdim. Böylece Kaan 4 aylık olduğunda işe döneceğim. 1 ay, 1 aydır :))
bakyıldızcımmmmmmmm
çok teşekkür ederim hediyem gelmiş :lepi: ben daha görmedim ama abimle annem bayıldı resmen
telefon açtılar birşey geldi diye bende sabırsızlandım ay dedim hemen açın neymişşşş
çok teşekkürler tekrar kesene bereket canım bebeğime cicisini giydirdiğimde hep aklıma gelceksin ve ilerde ona anlatacağım bunu sana hiç tanımadığım ama kader ortağı olduğum bi cici teyze gönderdi diyeee
ay çok güzel bişeymiş bu şekilde hediyeleşmek...........
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım diyetle mutlaka geçecektir.. sen sıkma canını..slm kızlar.az önce drum aradı şekerim yüksek çıkmış.216 dedi
ama çok mu değilmi bilmiyorum.diyetisyene yönlendirdi.1 ay diyetle düşmezse insüline geçeriz dedi.merve senin kaç çıkmıştı.diyetle düzeldimi.pazartesi diyetisyene gidecem bakalım nasıl bir liste verecek.hayırlısı olsun.
Yaşasın bizim de hediyemiz geldi.. Bilgecim çok teşekkür ederiz.. Bu kızımın ilk oyuncağı.. Hatta ilk hediyesi bile diyebilirim.. çok sevindik canım.. Gönlüne sağlık..
hahahahhahMerak etme Merve'cim ben tam teçhizatlıyım. Hastanede de yanımdaolacak bilgisayarım, doğum anında canlı yayın yapamasam daarada mutlaka girerim kaydirigubbakcemile2
cnm çok teşekkürler tekrar güle güle kullansın kızlarımızsağlıkla mutlu neşeli günlerde giysin canım.aynısından duruyada aldım.
cnm bnm kademli olarak en yüksek çıkan 192 mi neydislm kızlar.az önce drum aradı şekerim yüksek çıkmış.216 dedi
ama çok mu değilmi bilmiyorum.diyetisyene yönlendirdi.1 ay diyetle düşmezse insüline geçeriz dedi.merve senin kaç çıkmıştı.diyetle düzeldimi.pazartesi diyetisyene gidecem bakalım nasıl bir liste verecek.hayırlısı olsun.
güle güle kullannnn cnmYaşasın bizim de hediyemiz geldi.. Bilgecim çok teşekkür ederiz.. Bu kızımın ilk oyuncağı.. Hatta ilk hediyesi bile diyebilirim.. çok sevindik canım.. Gönlüne sağlık..
Heyoooooo:))) Begendigine cok sevindim Sevgicim. hem kendisi egitici hem de kitap tutma aliskanligi kazandirir diye dusundum:)) Minik kizinla sana iyi eglenceler onunla:))))
FUNDACIM cnm hediyeni aldım çok tşk ederim cnm çok begendim rabbim melegini sana bagışlasın kızımla ona baktıkca seni hatırlıycaz teyzesi tekrar tşk ederim eger müsayit olursan akşam arayıp telde tşk etmek isterim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?