2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

FUNDACIM cnm hediyeni aldım çok tşk ederim cnm çok begendim rabbim melegini sana bagışlasın kızımla ona baktıkca seni hatırlıycaz teyzesi tekrar tşk ederim eger müsayit olursan akşam arayıp telde tşk etmek isterim opuyorumnanaktan

:dance::dance:şampanya köpüğü canım ne krem ne beyaz malum bordürümüzde pembe kahve karışımı ayıcığımız var içinde bu renkte bulutlar var perdesi falanda aynı olunca dikkati boyaya vermek istemedim

mervem güle güle kullansın prenses.. resmini ekle akşamda görelim hemen..
koyucam akşam ay çok merak ettim
güle güle kullansın kaancık sevgi galiba göstermişti bana bende çok beğenmiştim

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varya adamı dinden imandan çıakrıcaklar yaaa
dediğin gibi kaç tane embriyo olduğuna karıştılar
şimdi kendi paramala yapacağım işe karışyorlar adi şerefsizler
elin pkk lısı 8 tane çocuk yapıo önce ona bi dur desin adiler yaaaaa

yaaaaaaaaaaaaa gülmeeeeeeeeeeeeee :bbo::bbo:
ama orda şampanya köpüğü yazmıyor ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
köpük rengi yazıyor ben ne bileyim şampanya mı sabun mu dimi ama ehehehehehehe delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şimdi anladım jetonum düştü akşam oldu uykusuzluğuma verin şekerler

gülmüyorum canım benim ama mantığında gayet iyiymiş hani sabun köpüğünü hiç düşünmemiştim...hepinize iyi akşamlar diliyorum benim mesai bitti eve gidiyorum evde bilgisayarım olsaydı iyi olurdu ama tamir olana kadar bekliycez artık

haklısın bilgem onlara ne ama nerde lüzumsuz şeyler var ordan başlıyorlar düzeltmeye.
"Girerken sayisina ve kaynagina karistilar, cikarken de cikis sekline karisacaklar" çok ciddi bir ortamda ikin okudum kendi kendime ekrana bakarak güldürdün ya beni allahta seni güldürsün
delirme delirme relaks relaks. bu memleketin meselelerine takılırsak 9ayı dolduramadan doğruruz mazallah.

pelin teyze beğendiğine çok sevindim.. kaan abim güzel günlerde giysin inşallah.. Şeniz öptüm...

ya gerizekalı bunların hepsi.. olan b... çukurlarını temizleyecekleri yerde düzgün olanı da b..luyorlar.. kafaları o b..tan çıkmayasacılar...

Son düzenleme:
Çok şükür bugün de bitti. İnternet olmayınca gün geçmek bilmedi. Bir ara patlayacaktım burada :) Zaten oturmaktan da sıkıldım. 8 hafta kala izne çıkmak cidden güzel bir fikir ama 3 hafta daha dişimi sıkmamın tek nedeni sonrasında bu 5 haftayı oğlumla geçirecek olmam. Yoksa ne aklımı işe verebiliyorum ne de rahat hareket edebiliyorum.
Bu arada bu seneden kalan 2 haftalık yıllık iznimi de doğum izninin sonuna ekleyecekler :)) Gelecek seneki iznimden de 2 hafta kullanmaya karar verdim. Böylece Kaan 4 aylık olduğunda işe döneceğim. 1 ay, 1 aydır :))

ay napiim zaten başıma vurdu tatlısızlık
sen beni mazur gör bayan şampanya köpüğü ehehehehehehe

ya varya sinir oluyorummm dimi ama size ne ya parasıyla değilmi kardeşim istersem kendimi 10 a böldürürüm istersem 100 e

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahahahahhahhahahahahahahahahahah delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiç gileceğim yoktu sevgim sen b...k kısımlarını editelse seni editörler görmesin

aaaaaaaaaaaaa süper bu pelin ne güzel işte kaanla daha çok vakit geçiriceksin
kızlar doğumdan sonrada nete girin he
beni yalovada kayınvalde ellerinde yalnız bırakmayın

Merak etme Merve'cim ben tam teçhizatlıyım. Hastanede de yanımdaolacak bilgisayarım, doğum anında canlı yayın yapamasam da arada mutlaka girerim kaydirigubbakcemile2

sağlıkla mutlu neşeli günlerde giysin canım.aynısından duruyada aldım.

slm kızlar.az önce drum aradı şekerim yüksek çıkmış.216 dedi
ama çok mu değilmi bilmiyorum.diyetisyene yönlendirdi.1 ay diyetle düşmezse insüline geçeriz dedi.merve senin kaç çıkmıştı.diyetle düzeldimi.pazartesi diyetisyene gidecem bakalım nasıl bir liste verecek.hayırlısı olsun.

Yaşasın bizim de hediyemiz geldi.. Bilgecim çok teşekkür ederiz.. Bu kızımın ilk oyuncağı.. Hatta ilk hediyesi bile diyebilirim.. çok sevindik canım.. Gönlüne sağlık..

canım diyetle mutlaka geçecektir.. sen sıkma canını..

Yaşasın bizim de hediyemiz geldi.. Bilgecim çok teşekkür ederiz.. Bu kızımın ilk oyuncağı.. Hatta ilk hediyesi bile diyebilirim.. çok sevindik canım.. Gönlüne sağlık..

Heyoooooo:))) Begendigine cok sevindim Sevgicim. hem kendisi egitici hem de kitap tutma aliskanligi kazandirir diye dusundum:)) Minik kizinla sana iyi eglenceler onunla:))))

Merak etme Merve'cim ben tam teçhizatlıyım. Hastanede de yanımdaolacak bilgisayarım, doğum anında canlı yayın yapamasam da arada mutlaka girerim kaydirigubbakcemile2
hahahahhah
sende benim gibi bende laptop ötürücem diyorum bizimkilere benimle dalga geçiyorlar artık en son size yazarım kızlar doğuma gidiyorum diye
aayy için bir hoş oldu

sağlıkla mutlu neşeli günlerde giysin canım.aynısından duruyada aldım.
cnm çok teşekkürler tekrar güle güle kullansın kızlarımız

cnm bnm kademli olarak en yüksek çıkan 192 mi neydi
sen sıkma canını
düzelir bu diyetle zor bi süreç diyet ve devamlı kan ölçmek ama insüline geçmemek için herifyen yapman lazım bak ben yaptım ve oldu yani
çok geçmiş olsun şu an sendeki kaygılrı çok ii anlyıorum

güle güle kullannnn cnm
Heyoooooo:))) Begendigine cok sevindim Sevgicim. hem kendisi egitici hem de kitap tutma aliskanligi kazandirir diye dusundum:)) Minik kizinla sana iyi eglenceler onunla:))))

yaaa bende göndericem yarın sabah bakalım arkadaşım beğenicek mi

Selam arkadaşlar....

Dün hediyemiz elimize ulaştı..
EZGİCİM ve DERİNCİM;
Yüreğinize sağlık... Hediyeniz çok ama çooook güzel... (bonusu ayrıca güzeldi) Çok duygulandık... babamızın bile gözleri dolu dolu oldu... Ve bütün akşam sizden konuştuk....
Ne kadar içten, ne kadar samimi oluşunuzu anlattık Tanem e... Tanem in ilkleri kutusunda bir ömrü boyunca saklayacağından emin olun.... Sizi çooook seviyoruz ve sizi tanımış olmaktan çok mutluyuz... Bu elektronik dostluğu önümüzdeki yıl gerçek bir dostluğa dönüştürme kararı aldık... Önümüzdeki yıl diyorum, çünkü Tanem de Derin de o zaman dünyada olacaklar, biraz büyümüş olacaklar...
Sizlerde bizlerin kıymetlisisiniz... İiyi tanımışız.... Sevgiyle, sağlıkla kalın... Üçümüz de üçünüzü öpüyoruz:)))) Tanem-Funda-Ahmet

Son düzenleme:
ama ben akşam gezmeye gidecektim bi güzel süslenmiş makyajımı yapmıştım ki yazını okudum ve ağlıorummmmmmm... makyajım aktı fundaaaaaa:)))
son 20 dakikadır bu güzeel cümlelerin üstüne ne yazabilirim die düşünüorum ama hissetiklerimi anlatabilmem çok zor...
kalbimin en derinlerine dokundu söylediklerin..sevgimizin içtenliğini bu kadar uzaktan da olsa farkettirebilmiş olmaktan çok mutluyuz...
bizimle tanışmak istemeniz ise bizi çok onurlandırdı ve çoooook mutlu etti.en kısa ve uygun zamanda beklioruz..
egenin küçük bir yerinde tahmin edemeyeceğiniz kadar çok seviliorsunuz...
şimdi yeri gelmişken bugüne kadar en iyi, en kötü, en umutsuz, en mutlu günlerimde yanıbaşımdaymışsın gibi yakınlığınla bana destek olduğun için sonsuz teşekkürler....

İyi günlerde kullanın... Mutlu sağlıklı huzurla.... Aradığın için de ayrıca teşekkürler Ayşecim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…