2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım dr larda biliyolar bizim hassas olduğumuzu fırsattan istifade fiyatları arttırıyolar benim dr çok iyi olduğu herşeyi sabırla cevapladığı halde ben niye 2 katı ödeme yapayım dedim ve cesaretimi toplayıp drumu terki diyar eyledim ama değiştirme konusundaki kararsızlığını çok iyi tahmin edebiliyorum bende son 2 ayımı değiştirsemmi diye düşünerek geçirdim ve sonunda kararımı kesinleştirdim

aman bu ne böyle yahu soyguncu resmen bunlar ya
tutturabildiğine olmuş bu doğum parası işi resmen
1500 nere 10000 nere sanki altın makasla kesiyolar altın eldiven kullanıyolar

tünaydıın ciciş anneler opuyorumnanaktan
günaydın taze anne nasılsın bakalım

aynen öle yapman lazım sanırım
oooo gizemlicim fıstık gibi anne olucan desene ne güzel 4 kilo.. ben 10 kilo aldım bari son 2 ayımda en fazla 2 kilo alsam diyorum
cnm keşke bende canımın çektiğini yiyebilsemde kilo alsam herşeyde gözüm kalıyor markete gitmek istemiyorum
inan cnm kakaolu eti N**** (Siyahi) bile çekiyo onu bile doya doya yemek istiyorum
o yüzden aldığın kilo gayet normal uzmanlarda 12-15 arasını aşamayın diyorlar e daha sen ne istiyosun süper işte
neeeeeeee 380 tl mi enrden buldunuz ya o fiyata farklıdır belki bunda portbebe ve anakucağı falan var

nası yani nerden aldınız

izmir'de barış bebe var gizemli....nette yazınca çıkıyor sitesi.konuş istersen kargoyla gönderirler belki.kraft horn 1450 modeli.aynısı mı acaba?

gizemli nette bu araba tek gibi.üstüne de taşıması var.ama ben aradım sordum birlikte 450 civarı diyorlar.ama indirim yaparız diyorlar.bilgin olsun.

canım ben senin o kızını yerim... ya şu kilo konusu artık canımı sıktı benim.. 9-10 kilo almışsın nasıl çok diyo doktorlar anlamıyorum.. doktor değiştirme konusuna gelince eğer içine sinmiyorsa bende değiştir derim.. tamam belki ilk başta zorlanırsın ama en azından sorduğun sorular havada kalmaz.. biz henüz doğum hakkında konuşmadık.. erkenmiş.. ama benim doktorum devlet hastanesinde doğum yaptırıyor.. belki sadece dr parası ister..
gözün aydın canım.. sonucun temiz çıkmasına çok sevindim..
ay mervem doğsun onlarda şekerler bize kalsın yeriz biz önemli değil..
bende herkesin içinde emzirmem öyle.. emzirme önlüğü gibi bişiy almayı düşünüyorum..

çok iyi yavrum senin kilon.. bundan sonra 4-5 kilo anca alırız zaten..

izmir'de barış bebe var gizemli....nette yazınca çıkıyor sitesi.konuş istersen kargoyla gönderirler belki.kraft horn 1450 modeli.aynısı mı acaba?

gizemli nette bu araba tek gibi.üstüne de taşıması var.ama ben aradım sordum birlikte 450 civarı diyorlar.ama indirim yaparız diyorlar.bilgin olsun.

benim dediğim kraftın twist modeli 3042 model

aynı değil sanırım senin dediğinle senin dediğinin önü uuzn biraz anladım ben baktım şimdi
ay dedim noluyor kazık mı yicem

saol cnm teşekkürler ilgin için

kızlar bu arada bende hediyemi gönderdim.. inşallah beğenir alan arkadaşım..

sevgim kuşum 4-5 kilo anca mı alırız
çok iyimser gördüm seni esas son 2 ayda alınıyormuş destekli kilo
bi topik okudum bugün son 2 ayda kız 13 kilo almışşşşşşş
amannınnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

valla kızlar havalar şimdiden çok soğumaya başladı ben çok üşüyorum kışında artık evden dışarıya çıkmıcaz kombilerinde derecelerini şöle bi artırcaz Allah babalarımıza güç kuvvet versin :)
dr ,aşı dışında ben yaza kadar dışarıya çıkmayı düşünmüyorum bebeklerimle ztn imkansız gibi görünüyor...çıktığım zmnda arabayla sıkı sıkı sarılmış yavrularımız
gece uykuları benim içinde işgence saat başı yarım saat te bir uyanıyorum inlemek fenalık geldi sağ tarafım nefesimi daraltıyo sırt üstü ztn yatamıyorum sol tarafımda da uzun süre yatınca bi hoş oluyorum bütün gece döne döne uyumaya çalışıyorum galiba bende artık rüya görmüyorum birde ben çok su içiyorum bütün gece sürahi elimde yat kalk sonra tuvalete git hayırlısı zaman geçsede doğsalar
aslında bugünleri arıycam belki ikisi birden ağlayınca ama olsun herşeye değer anne olmak

inanmıyoruuuuumm 2 ayda 13 kilomu nasıl beslenmişki acaba ? bende esas kilo son 2 ayda alınıyo denildiği için korkuyorumya gerçi hani senin dediğin o eti negroları bende yemiyorum ,kızartma ,meyve suyu ,kola,beyaz ekmek ,şeker yok ama yinede 10 kilo aldık gerçi ben hamileliğimin ilk 3 ayında çıkarmaktan kilo vermiştim sonra iştahım açıldı galiba bizim restaurantta her sabah kahvaltıya gidiyordum eee o keyfin sonunda birazcık aldık galibaaaklava:canım bende arada nessfit yiyorum light sütle bi zararı yokmuş dimi bebişlere

Kizlaaaarrrr; gununuz guzel olsuuuunn:))

Nalancigim; doktor degistirmekten korkma derim. Doktorun bir nedenle icine sinmiyorsa devam etmenin anlami yok. Benim hikayemi belki hatirlarsin, tup bebek tedavisini de yaptirdigim hastanemde su tam gun yasasi yuzunden ekip degisiverdi. Bir doktor getirdiler adam bana hic alakasi olmadigi halde gebelik sekeri teshisi koyuverdi, sinirda filan bile demedi. Sonra baska doktor arayisina girdim, esimin kuzeninin doktoru olan bir prof'a gittim, adam acibademde dogum yaptigi gibi bir de uzerine 4000 TL istedi. Ayrica prof. oldugu icin butun muayeneler farkli ucretlendiriliyordu. Acibadem de zaten her yonuyle kazik bir hastane. dogum toplamda 10-12 bine cikar, ben de ayrica 4000 alirim demisti. Ben ozel sigorta yaptirmistim, ozel sigortam hastane masraflarinin epidural haric kismini ve muayeneve tahlillerin 80%'ini karsiliyordu, fakat hem muayenelerdeki hem de dogumdaki prof. farkini karsilamiyordu. cok cok buyuk bir yekun tutmayacakti ama olur da bebegim erken dogarsa Acibadem beni kuvez vs. masraflariyla cokerir diye ben de bastan beri gittigim hastanenin baska bir doktor bulmasini bekledim. Bir sure ikisine birden gittim, sonra da kendi hastanemdeki doktor ile uyusunca sadece ona devam ettim. Isin komik tarafi hastanem yeni yonetmelikten sonra kadin dogum ve tup bebek bolumlerini hem fiilen hem de idare olarak ayirdi. tup bebek kisminda gebe takip edilmiyor aslinda ama ben inatla tup bebekteki doktora gidiyorum. Diger tarafta bana poposundan seker uyduran amca var diye:))) O adam da bana kil oluyor tabii:))) Simdi doguma istedigim doktor girecek, adam 35 senelik doktor ama akademik kariyer yapmamis, dolayisiyla hoca farki denen hikaye olmayacak, hastanenin icinde yapacagim icin doktora ayri bir ucret vermeyecegim. Hastaneye verilecek parayi da epidural masrafi haric sigortam karsiliyor. Sen de bir sure sana tavsiye edilen aklinin kestigi baska doktorlara ve bastan beri gittigin doktora ayni anda gidebilirsin, sonradan hangisini istemiyorsan onu birakirsin. Dedikleri gibi tum dosyani doktrounun elinden alinca bir anlami kalmiyor basindan beri takip eden doktora bel baglamanin.

Kizlar kis konusunda bir kez daha emzirmenin onemi ortaya cikiyor. Bebeklerimizi emzirmek konusunda bir kez daha israrci olmaliyiz ki onlari daha iyi koruyabilelim. Su pompa meselesini daha ciddiye almaya basladim. Esimin ailesinin malum ciftligi var, diyor ki; inek basina 30 litre sut aliyoruz ama sagmayalim bir damla bile alamayiz:)))) Biz de fizyoloji olarak pek de farkli degiliz. yani mucbir bir sebep olmadikca ki bu oran cok cok az; hepimiz bebeklerimizi doyuracak kadar hatta daha fazlasina yetecek kadar sut uretebiliriz.

Ikinci bir konu da grip asisi. ben eve girip cikacak butun dede nine hala teyze herkesi asilattiriyorum, ilk muayenemde de kendim yaptirip yaptiramayacagimi soracagim.

Bir de isin guzel tarafi hava cok ama cok soguk oldugunda, soyle -8'lere filan indiginde ortada enfeksiyon kalmaz, biz Rusya'da hava iyice sogusun diye dua ederdik gripten kurtulmak icin:)))

mervem o ne yapmış öyle ya.. abartmış bence..
bir makale okumuştum bununla ilgili.. hamilelik kilo aldırmaz diye.. bence son iki ayda kilo alınmasının sebebi annenin bebeğini büyütme isteği.. yoksa yemek yeme şeklini ve çeşidini değiştirmediğin sürece çok kilo alınacağına inanmıyorum ben.. e herkes tarafından bir kadının normal bir hamilelikte 15 kilo fazlayla doğuma gitmesi normal karşılanıyor.. e biz birde üstüne bir dolu hormon iğnesi yemişiz.. 7.ayımıza da 7-8 kiloyla girmişiz.. hatta daha az alanlar da var.. niye son 2 ayda 10 kilo alalım ki.. ben şu an 59 um.. 65 le doğuma gitmeyi umuyorum.. allah sağlık sıhhat verirse.. karnım ve birazcıkta popom dışında hiçbir anormal şişliğim yok çok şükür.. ki çoğumuz öyleyiz.. öyleyse niye dertlenelim ki be ya... ben 3 öğün yemeğimi yiyorum.. makarnamı pilavı da yiyorum.. beyaz ekmeğimi de yiyorum.. ıvır zıvır cips dışında çok sevmezdim zaten.. yemiyorum... kolayı balık yemediğim sürece içmem .. ben mutluyum bu halimden kısacası..

işte o bütün gece döne döne uyumak fena hatta ona uymak bile denemiyor ki öle bi göz açık bi göz kapalı falan tuaf bir durum
dediğin gibi bu günlerimizi arayacakmışız

ya yanlış okumuşum dur 4 ayda 13 kiloymuşşşş
nesfitin sakıncası yok canım
benim diyetimde var 4 kaşık ama ben tadı güzel diye 6-7 kaşık yiyorum ehehehe

aynen öle
yok yakın zarardan dönmezsek
doğum fena bir durum öle herkese güvenmediğin soru soramayacağın birine insan kendini emanet etmek istemez
evet enfeksiyon kalmıyor ama bebekler üşütürse ciğerlerine inerse fablan ay kuzularım donucak yahuuuuu ben öle kendimi eve kapatamam da

sorry sorryy 4 ayda 13 kiloymuş yanlış okumuşum

walla kızlar ben çok kilo almak istemiyorum açıkçası
çünkü sonrasında kış mevsimi falan veremem
ayrıca doğumdan sonra bir büyük baş hayvan gibi oturup günlerce tatlı yemeği planlıyorummmmm

yani doğumdan sonra kilo alıcam
ayrıca çok yemek kilo almak almamak bünye meselesi benim amacım bebeğime yarayacak şeyler yemekti sanırım bu diyetle onuda çözdük

Kizlar yaw, hicbirinizde daha boyle bir agri yoktur herhalde, beniim sipa erken dondugu icin olsa gerek. Kendimi dayak yemis gibi hissediyorum ama enteresan bir tarafimdan... Sanki boyle at sirtinda orta asyadan anadoluya ben kendim gelmisim de bacaklarim bitismiyor:))) Bi de gunde iki kere cise giden ve her gidisinde 2 litreden kurtulan ben, kedi yavrusu gibi oldum. yatak odasindan salona gecerken banyonun onunden gecince dur hazir buraya kadar gelmisken bir tuvalete gireyim der oldum. Girdigimde de kedi yavrusundan fazla yapamiyorum ustelik. Zaman, efor ve su israfi anlayacaginiz:)))

Tabi canım senin diyet süper oldu mervem.. Ama şu doğumdan sonra yeme fikrini sevdim... Bende koca bir kaseyi doritosla doldurup sonra içine kafamı daldırmak istiyorum.. Hemde taco sundan..

Hay bilgem ya.. Güldürdün yine bizi.. O nasıl benzetme öyle.. Sen baya baya hamile olmuşsun ya.. Yürüyüşler falan.. Bende çok severim böyle paytak paytak penguen gibi yürüyenlere..

Hay bilgem ya.. Güldürdün yine bizi.. O nasıl benzetme öyle.. Sen baya baya hamile olmuşsun ya.. Yürüyüşler falan.. Bende çok severim böyle paytak paytak penguen gibi yürüyenlere..

ehehehehh:)

Dörtnala gelip Uzak Asya'dan
Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan
Bu memleket bizim!

Bu guzelim siire bu acidan bakacagim hic aklima gelmezdi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…