• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar ya sizide çok soğuk bir kış geliyor diye bu bebişleri nasıl koruyacağımız konusu düşündürüyor mu?

yaaaa merveeeeeeeeeeeeeeeeeee nie hep aynı andan aynı şeyi düşünüoruz yüzlerce konu varkennnnnnnn...
gerçekten şaşkınımmm sen yazıp yolladığında ben yazıor oluorum sonra yolluorum aaa bi bakıorum sen yazmışsın bi üste bu kadar olurrrrr...

Günaydın kızlar biz geldik.
dün kızımı gördüm maşallah çok hareketliydi kıpır kıpır kendini hareketlerinden kendini tam göremedil bile.. herşeyimiz çok güzel gidiyor. sadece kilo sorunumuz var biraz fazla kilo almışım diyetisyene yönlendirildim:((

herşey yolunda tahlillerimin sonuçlarınıda çok iyi değerlendirdi. bunun üzerine bende normal doğum yapmak istediğimi söyledim. tüp bebeklilere sezeryan yapıyorum dedi. yani yine hiç konuşturmadı bile. tarih sordum hesapladı ve 01/01/2011 sezeryan tarihi oluyor dedi. yaa tam yılbaşı bebeği olacak yani. kızlar benim kafam iyice karıştı sizden yardım istiyorum.
doktorum ege üniv.tüp bebek bölümü başk.prof. ve ben hamile kaldıktan sonra onun özeline gitmeye başladım. daha önce çok tedirgindim korkudan onu bırakamamıştım. ama konuşamıyorum çok resmi birşekilde girip çıkıp dolgun birşekilde ücretini ödedim şimdiye kadar. şimdide istediğim gibi doğumuda yapabiliriz vs. diye bir konuşma bile yaptırmıyor.
ücretini sordum 3000tl dedi. sizce bu normalmi. birde busaatten sonra dr.değiştirsem yani ücreti dışında normal doğuma sıcak bakacak daha ilgili alakalı bir dr.gitsemmi sizce???

birde siz doğum fiyatı aldınızmı??

cnm öncelikle kızına maaşallah allah nazardan saklasın
doktor değiştirmek konusu değişik bir durum yani insanın içine sinmeyen bir doktorun bıçcağı altına yatması kötü tabi..bu saatten sonra değiştirilir mi içine sinmiyorsa değiştirilir ama ben sen doktorunla konuşmayı dene yani hocam ben sizinle konuşamıyorum ben normal doğum yapmak istiyorum de ne demek miş öle kestirip atmak
sonuçta herhangi bir fizyolojik sorun yoksa istediğin şekilde doğurma yöntemini seçmek senin en doğal hakkın

fiyata gelince bu ssk farkımı direk doktor ücreti mi prof olduğunu düşünürsek ve direk doktor ücreti ise normal herhalde

bnm doğumum medical park göztepe hastanesinde olacak ve zorunlu sezaryen 2450 kendi isteğinle yaptırırsan 2750 diye biliyorum bu genel anestezili fiyatı ..

Günaydın kızlar biz geldik.
dün kızımı gördüm maşallah çok hareketliydi kıpır kıpır kendini hareketlerinden kendini tam göremedil bile.. herşeyimiz çok güzel gidiyor. sadece kilo sorunumuz var biraz fazla kilo almışım diyetisyene yönlendirildim:((

herşey yolunda tahlillerimin sonuçlarınıda çok iyi değerlendirdi. bunun üzerine bende normal doğum yapmak istediğimi söyledim. tüp bebeklilere sezeryan yapıyorum dedi. yani yine hiç konuşturmadı bile. tarih sordum hesapladı ve 01/01/2011 sezeryan tarihi oluyor dedi. yaa tam yılbaşı bebeği olacak yani. kızlar benim kafam iyice karıştı sizden yardım istiyorum.
doktorum ege üniv.tüp bebek bölümü başk.prof. ve ben hamile kaldıktan sonra onun özeline gitmeye başladım. daha önce çok tedirgindim korkudan onu bırakamamıştım. ama konuşamıyorum çok resmi birşekilde girip çıkıp dolgun birşekilde ücretini ödedim şimdiye kadar. şimdide istediğim gibi doğumuda yapabiliriz vs. diye bir konuşma bile yaptırmıyor.
ücretini sordum 3000tl dedi. sizce bu normalmi. birde busaatten sonra dr.değiştirsem yani ücreti dışında normal doğuma sıcak bakacak daha ilgili alakalı bir dr.gitsemmi sizce???

birde siz doğum fiyatı aldınızmı??

angell maşallaaahh kızınaa:):)
acaba biz egelilerde mi var bu kilo problemi anlamadım ki:):)
benim de tek sorunum kilo diyete başladım:((
hiç değiştiremeyeceğim die üzülme doktorunu benim arkadaşım aydında 30 hafta başka bi doktora gitti en sonunda adam çok sinirlendirdi onu 30. haftadan sonra izmir de başka bi doktora başladı çok memnundu hiç de ters davranmamış..
doğumu özel bi hastane de yaptırdı ama fiyatını bilmiorum dilersen öğrenebilirim..

MERVE'CİM
sen yazmıştın değil mi dün yüzyılın en soğuk kışı olacakmış bu kış die..
yüzyılın en sıcak yazından sonra yüzyılın en soğuk kısını da yaşıycas
sanırım yüzyılın çocuklarını doğurucas:)I)
şimdi tv de de söylüor resmen uyarıorlar şimdiden özellikle marmara, iç anadolu, karadeniz bölgeleri çoooook soğuk olacakmış..
bebek arabalarını erkenmi aldık ki nasılsa çıkamayacaklar uzun süre evden:)

yaaaa merveeeeeeeeeeeeeeeeeee nie hep aynı andan aynı şeyi düşünüoruz yüzlerce konu varkennnnnnnn...
gerçekten şaşkınımmm sen yazıp yolladığında ben yazıor oluorum sonra yolluorum aaa bi bakıorum sen yazmışsın bi üste bu kadar olurrrrr...

olumunekankayizsmile canım ne diim ki sanırım '''kalp kalbe karşı'' durumu bu.Bende bu konudan çok endişeliyim özellikle eşim Yalova İstanbul arası gidip geleceği içinde endişeliyim..Ayrıcada ne bileyim koruya bilecek miyiz bakabilecek miyiz bilmiyorum bizimde kendimize dikkat etmemiz lazım. Bence arabaları erken almadık bunun aşısı var kontrolü var vs vs.... sararız bebeğimiz üzerinede benim alacağım arabanın tulum gibi bişeyi var hem arabaya hem bebeğe monte eliyor geçiriz ona üstüne tekrar bir battaniye tamamdır...bu bebeklere bol bol şapka atkı örmek ve şu zırhlı gibi tulumlar varya ondan almak lazımm...

walla nasıl baş edicez bilmiyorum kar kış olursa hastaneye yanıma kimse gelmez
bebeğimin mevlütü boş boş olur diyede üzülmüyor değilim sanki başka dert yok gibi

olumunekankayizsmile canım ne diim ki sanırım '''kalp kalbe karşı'' durumu bu.Bende bu konudan çok endişeliyim özellikle eşim Yalova İstanbul arası gidip geleceği içinde endişeliyim..Ayrıcada ne bileyim koruya bilecek miyiz bakabilecek miyiz bilmiyorum bizimde kendimize dikkat etmemiz lazım. Bence arabaları erken almadık bunun aşısı var kontrolü var vs vs.... sararız bebeğimiz üzerinede benim alacağım arabanın tulum gibi bişeyi var hem arabaya hem bebeğe monte eliyor geçiriz ona üstüne tekrar bir battaniye tamamdır...bu bebeklere bol bol şapka atkı örmek ve şu zırhlı gibi tulumlar varya ondan almak lazımm...

walla nasıl baş edicez bilmiyorum kar kış olursa hastaneye yanıma kimse gelmez
bebeğimin mevlütü boş boş olur diyede üzülmüyor değilim sanki başka dert yok gibi

hıhhhh tipik merve başladın gene:D
neleri düşünüo mevlütü boş mu olurmuş hastaneye kimse gelmezmiymiş
bırak gelmesin kimse hastaneye zaten rahat rahat yat gazını çıkar
benim en korktuğum şey hastanenin dolu olması

daha önce yazmıştım arkadaşlar kaymaklim, gizemli83 siz de benden haber bekliyordunuz.şükür amniyom temiz çıktı.
ben yavaş yavaş araştırmalara başladım.kasım başı gibi alışverişe çıkacağız.daha bir çöp almadım.bebek arabasında da kuzenim kraftın travel sistem arabasını aldı çok memnun.sizler neler aldınız?
angell80 ben yakup erata'ya gidiyorum.d.eylül'de prof.özeli alsancak gündoğduda.inanılmaz memnunum.çok güleryüzlü,pozitif ve acaip donanımlı bir doktor.şiddetle tavsiye ederim.benim birkaç tüp bebek sonrası gerçekleşen gebelik olmasaydı normal doğum yaparız demişti.istersen netten bak sitesi var.

hıhhhh tipik merve başladın gene:D
neleri düşünüo mevlütü boş mu olurmuş hastaneye kimse gelmezmiymiş
bırak gelmesin kimse hastaneye zaten rahat rahat yat gazını çıkar
benim en korktuğum şey hastanenin dolu olması

ama ben sizin gibi 2 gün yatmayacağımdan dolayı cnm sıkılıyo yaaaaa
birde ne bileyim konuştukça düşünmeye fırsat bulamıyorum ya o sebepten kafayada takımıyorum

hem sen beni yanlış anladın o kadar şeker süsleme alıcaz elimde mi patlasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya o ilk emzirme sıkıntılarında bende başımda bir ton insan olsun istemem

ay ben bu ara millet içinde emzirmem diyorum ama sanırım sonunda insan alışıyormuş açmaya
benim hiç hoşuma gitmiyor kızlar ya öle millet içinde çocuk emzirmek

angell maşallaaahh kızınaa:):)
acaba biz egelilerde mi var bu kilo problemi anlamadım ki:):)
benim de tek sorunum kilo diyete başladım:((
hiç değiştiremeyeceğim die üzülme doktorunu benim arkadaşım aydında 30 hafta başka bi doktora gitti en sonunda adam çok sinirlendirdi onu 30. haftadan sonra izmir de başka bi doktora başladı çok memnundu hiç de ters davranmamış..
doğumu özel bi hastane de yaptırdı ama fiyatını bilmiorum dilersen öğrenebilirim..

canım okadar bornvoa şifada ve ege üniv.doğum arkadaşım varki en yakın kendi gelinimiz daha yeni doğum yaptı doktorundanda çok memnundu. ama ben sırf tüp bebek herşeyimi o biliyor vs. diye baştan beri nedoktorumla dialog kurabiliyorum nede bırakabiliyordum. şimdi gözüm açıldı. fetal ekoyu bile o çektirdi bana gereksiz bir 380tl lik film. yani kendimi resmen para tuzagında hissetmeye başladım. biryandanda artık bütün masraflar bitti geriye aylık kontrol ve doğum kaldı diye kararsızım.
yani sizcede fazla değilmi doğum 3000tl.

daha önce yazmıştım arkadaşlar kaymaklim, gizemli83 siz de benden haber bekliyordunuz.şükür amniyom temiz çıktı.
ben yavaş yavaş araştırmalara başladım.kasım başı gibi alışverişe çıkacağız.daha bir çöp almadım.bebek arabasında da kuzenim kraftın travel sistem arabasını aldı çok memnun.sizler neler aldınız?
angell80 ben yakup erata'ya gidiyorum.d.eylül'de prof.özeli alsancak gündoğduda.inanılmaz memnunum.çok güleryüzlü,pozitif ve acaip donanımlı bir doktor.şiddetle tavsiye ederim.benim birkaç tüp bebek sonrası gerçekleşen gebelik olmasaydı normal doğum yaparız demişti.istersen netten bak sitesi var.

cnm gözün aydın maaşllah bak oğlun sağlıkla gelecek demekki şimdilik bişey almamakla iyi yapmışsın bizde hep sonradan başladık almaya araba konusunda bende kraftın twist travel sistem olanını alıcam 11 kişiye sordum şu ana kadar memnun değilim diyen olmadı sanırım arabayı alana kadarda mini anketim büyüyecek..

kiloya gelincede egenin havasındanmı artık üzümü ile zeytinyağındanmı bilmem:))
yanlız görüntüde herkes aaa hiç kilo almamışsın diyor buda benim hoşuma gidiyor. ama tartıda 65le hamile kaldım dün 76 çıktım:))) bunasıl iş bende anlamadım.

kiloya gelincede egenin havasındanmı artık üzümü ile zeytinyağındanmı bilmem:))
yanlız görüntüde herkes aaa hiç kilo almamışsın diyor buda benim hoşuma gidiyor. ama tartıda 65le hamile kaldım dün 76 çıktım:))) bunasıl iş bende anlamadım.

walla bu kilo işini bende anlamadım
benimde hiçbişeyim olmuyo 4 kilo aldım daha
zaten gebelik şekeri diyetim olmasaydıda daha almazdım muhtemelen
hamur işi falan yemiyorum çünkü

önemli olan birde alıyorsun ama bebete alıyormu
bak bnm ortanca görümcem 36 kilo aldı bebeği 3,5 kilo doğdu
düşünsene bir insan kadar kilo aldı resmen

walla bu kilo işini bende anlamadım
benimde hiçbişeyim olmuyo 4 kilo aldım daha
zaten gebelik şekeri diyetim olmasaydıda daha almazdım muhtemelen
hamur işi falan yemiyorum çünkü

önemli olan birde alıyorsun ama bebete alıyormu
bak bnm ortanca görümcem 36 kilo aldı bebeği 3,5 kilo doğdu
düşünsene bir insan kadar kilo aldı resmen

ya sen maşallah 4 kilo almışsın yaa inanamıyorum nasıl becerdiğinizi. herhalde ebru şallının rekorunu sen kırıcaksın delikafadulden
görümceninde maşallahı var. nasıl almış okadar. bende eğer diyete başlamazsam doğuma 18 veya 20kilo ile girermişim. onun için diyete başlıycam bakalım.

canım okadar bornvoa şifada ve ege üniv.doğum arkadaşım varki en yakın kendi gelinimiz daha yeni doğum yaptı doktorundanda çok memnundu. ama ben sırf tüp bebek herşeyimi o biliyor vs. diye baştan beri nedoktorumla dialog kurabiliyorum nede bırakabiliyordum. şimdi gözüm açıldı. fetal ekoyu bile o çektirdi bana gereksiz bir 380tl lik film. yani kendimi resmen para tuzagında hissetmeye başladım. biryandanda artık bütün masraflar bitti geriye aylık kontrol ve doğum kaldı diye kararsızım.

walla bilmiyorum ist fiyatlarına bakınca bi prof için uygun gibi geldi ama piyasayı bilmiyorum tabiiii.....

ya sen maşallah 4 kilo almışsın yaa inanamıyorum nasıl becerdiğinizi. herhalde ebru şallının rekorunu sen kırıcaksın delikafadulden
görümceninde maşallahı var. nasıl almış okadar. bende eğer diyete başlamazsam doğuma 18 veya 20kilo ile girermişim. onun için diyete başlıycam bakalım.

cnm benimki sağlıklı beslenmekten
yani beyaz ekmek yok
hamur işi yok
şeker hiç yok
yağ yok
tuz yok
cips kola yok
meyva suyu yok
e insan kilo alırmı

bunun yanında 6 öğün yemek 3 ara 3 ana öğün
bol salata süt yoğurt sebze esmer ekmek grisini nesfit vs vs.... e ben nasıl kilo aliimmmm

tüm lezzetli şeyler zaten yasak bana e kilo yapanda onlar zaten :((((((
ayrıca topikte bir arkadaş var daha 1 kilo almış naberrrrrrrrrrrrrrrr benim rekorum kırıldı yani sositososito

canım günaydın ve diğer arkadaşlar hepinize günaydınn...canımcım bende 29. haftada dr.umu değiştirdim benim dr memorıal okmeydanında doğumları gerçekleştiriyormuş başka bi hastane dedim maalesef gitmiyoruz dedi bide doğum bana 6000-7000 tl ye mal olucak bide ssk hastanede geçmiyo Allah korusun çocukla ilgili bi aksilik olsa + kimbilir ne kadar para o yüzden eskiden gittiğim bana daha yakında bi dr gitmeye başladım zaten testlerinin bütün sonuçları elindeyse hiç korkma yakınlarının gittiği hastaneye git derim bide o 3000 tl sadece dr.a verilecek paradır eminim bide hastaneye + para ödemen gerekir

teşekkür ederim.ben şu an tam 6 haftalık oldum :) benim bebeğim doğal yollardan geldi mayıs ayında tüp bebek tedavisinden negatif sonuç almıştım.bende endometriozis var eşimde de morfoloji sorunu.tamamen kafamızdan silmiştik bebek olayını artık o zaman bize süpriz yaptı.allah hepimizin bebeğini korusun.

Amiiin canım.seni hatırladım şimdi :) sen haberi aldığında benim transferim olmuştu ve test günümü bekliyordum.bende de endometriozis var.çok şükür 3.denememizde pozitifi gördük.darısı kalp atışlarına inşallah :)

canım günaydın ve diğer arkadaşlar hepinize günaydınn...canımcım bende 29. haftada dr.umu değiştirdim benim dr memorıal okmeydanında doğumları gerçekleştiriyormuş başka bi hastane dedim maalesef gitmiyoruz dedi bide doğum bana 6000-7000 tl ye mal olucak bide ssk hastanede geçmiyo Allah korusun çocukla ilgili bi aksilik olsa + kimbilir ne kadar para o yüzden eskiden gittiğim bana daha yakında bi dr gitmeye başladım zaten testlerinin bütün sonuçları elindeyse hiç korkma yakınlarının gittiği hastaneye git derim bide o 3000 tl sadece dr.a verilecek paradır eminim bide hastaneye + para ödemen gerekir
sağol canım ya.dediğin doğru bu sadece dr.parası birde ssk anlaşması olmayan bir hst.doğumu yapıyormuş. kimbilir o nekadar. yani dr. memnun kalsam hadi dicem. dr.çok kasıntı elim mahkum giidyordum şimdiye kadar. eniyisi cesaretimi toplayıp senin gibi değiştirmem.sağol canım.

cnm benimki sağlıklı beslenmekten
yani beyaz ekmek yok
hamur işi yok
şeker hiç yok
yağ yok
tuz yok
cips kola yok
meyva suyu yok
e insan kilo alırmı

bunun yanında 6 öğün yemek 3 ara 3 ana öğün
bol salata süt yoğurt sebze esmer ekmek grisini nesfit vs vs.... e ben nasıl kilo aliimmmm

tüm lezzetli şeyler zaten yasak bana e kilo yapanda onlar zaten :((((((
ayrıca topikte bir arkadaş var daha 1 kilo almış naberrrrrrrrrrrrrrrr benim rekorum kırıldı yani sositososito

oooo gizemlicim fıstık gibi anne olucan desene ne güzel 4 kilo.. ben 10 kilo aldım bari son 2 ayımda en fazla 2 kilo alsam diyorum

gizemli kuzenim 380 tl ye aldı o arabayı.çookk memnun.sanırım bende onu alacağım.hem ilk zamanlar ana kucağını ona monte ediyorsun süper bişey bence.hem fiyatı da uygun.
angell80, sana yukarıda doktorumu yazdım sanırım görmedin.

Back