Günaydın kızlar biz geldik.
dün kızımı gördüm maşallah çok hareketliydi kıpır kıpır kendini hareketlerinden kendini tam göremedil bile.. herşeyimiz çok güzel gidiyor. sadece kilo sorunumuz var biraz fazla kilo almışım diyetisyene yönlendirildim
(
herşey yolunda tahlillerimin sonuçlarınıda çok iyi değerlendirdi. bunun üzerine bende normal doğum yapmak istediğimi söyledim. tüp bebeklilere sezeryan yapıyorum dedi. yani yine hiç konuşturmadı bile. tarih sordum hesapladı ve 01/01/2011 sezeryan tarihi oluyor dedi. yaa tam yılbaşı bebeği olacak yani. kızlar benim kafam iyice karıştı sizden yardım istiyorum.
doktorum ege üniv.tüp bebek bölümü başk.prof. ve ben hamile kaldıktan sonra onun özeline gitmeye başladım. daha önce çok tedirgindim korkudan onu bırakamamıştım. ama konuşamıyorum çok resmi birşekilde girip çıkıp dolgun birşekilde ücretini ödedim şimdiye kadar. şimdide istediğim gibi doğumuda yapabiliriz vs. diye bir konuşma bile yaptırmıyor.
ücretini sordum 3000tl dedi. sizce bu normalmi. birde busaatten sonra dr.değiştirsem yani ücreti dışında normal doğuma sıcak bakacak daha ilgili alakalı bir dr.gitsemmi sizce???
birde siz doğum fiyatı aldınızmı??