• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ohh iyi masallah sen antremanli olacaksiz demekki erken kalkmalara Kaan gelince:-))

Ezgi haftasonu gidip deneyin Stokkeleri. Ben bu kadar senede ya bier yada iki defa Stokke kullanan gordum burda. Gercekten dikkat cekici oluyor ozellikle bebegin yuksekte olmasi nedeniyle AMA bana gore acikcasi kullanissiz. Sebebide altinda sepet namina birsey yok.. Bebegi olan arkadaslar uyardilar alttaki sepet buyuk olsun cok lazim oluyor dediler. Stokkede sepet diye ayrica kucucuk bir canta almak zorundasiniz.

Bizde hafta sonu uppababy lere baktik. Istedigim tarzda ve altinda o kadar genislik varki ikinci bebek icin bile yer oluyor bebek arabasinda.. Kacak kat gibi:-)) stokke kadar olmasa da tuzlu..bu arada benim en onemli sey yeni dogan icin olan bebek araba koltugunu tasimak icin olan "frame" denilen cerceveler. Pazar sepeti gibi hafif cikartiyorsunuz hemen ustune bebek araba koltugunu koyuyorsunuz. uppababylerin iskeleti bu ise yariyor mesela. Ayrica quinny zapp larda hosuma gidiyor AMA onu daha deneyemedim. Aslinda economic acidan dusunulunce en mantiklisi bir graco yada chicco travel setlerden bir de dedigim cercevelerden alip olayi kapatmak... Aslinda dayimiz arabasini Ben alicam dedi haahaaaa ona bir Stokke de Ben mi aldirsam:-)) lol.. Onunda cocugu olunca bu Sefer bana bugaboo aldirir odesiriz:-)))

Son düzenleme:
kıslaaar, tanem'in odası geldiiiiii:))) cuma günü de benim yatacağım yatağı getirecekler... Yatak üretimden yarın çıkıyormuş, anca cuma sevkiyat yapabiliriz dediler...ondan sonra yavaş yavaş yerleştirme ve süsleme günleri başlayacak:))))))

fundam güle güle kullansın bi tanemiz.. Bir an önce yerleştirde bizde görelim..
yok canım benim alınmadım
sevigiyyi korkutacaktım biraz trip yapıormuş gibi yapıp ama sen ondan önce yazınca kandıramadım onu,uzatsam sen üzüleceksin kıyamadım:))
bende beğendimde maclareni de çok beğendim gidip bi bakmak istiorum onun fiyatı daha uygun bana göre o yüzden gönlüm ondan yana..
Ama tabi ki kociş çok ister bende kullanışlı olduğuna ikna olursam bu alınacak
bu arada benim cuma günü saat 16.00 da ayrıntılım var şekerim
bilgine..
demek benim korkutacaktın he.. öyle olsun ezgi hanım..

Günaydın dünaynın en güzel bebekleri ve onların fedakar anneleri :nazar:

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın güzel gözlü anne ve minik yakışıklı

Gunaydinnn pelin...

Bakalim izne ayrilinca gene erkencilerden olacak misiniz kaanla:-)))

Herkese guzel bir gun olsun..
günaydın patlyyyyycim ve günaydın minik kızzzz
Olmaz mıyım Patly, ben haftasonu bile 6-7 dedin mi ayaktayım :))) İzinde olunca da değişmeyecek bu erkenciliğim.
ay bende pelin hatta bana sen yine sabahın köründe hortladın mı derler bünye işte

Günaydın cicişler..
ahahahahah sevgimmm hiç güleceğim yoktuu

esra ve ceyda gibi CİCİŞLER haaaaaaaa

günaydın cici anne ve minik dilaaa

kızlar sizlere birşey sormak istiyorum
benim bebeğim kasıklarıma yerleşti ve devamlı orada konaklıyor bu ara ayrıca içeriye doğru tekme atıyor ara sırada tekme atınca pıt bir iki damla bende kaçıyor ne yapıcam ben idrar torbam mı düştü acaba ???????????

yada bu kız iyice aşağıya mı indi bu bebekler ne zaman iner ne zaman çıkar nedir bu iin aslı

bilgeeeeeeeeeeeeeee nerdesinnnnn?????????

63 gün kaldı Sevgi :))) 31. hafta bitti, 32'ye başladık bugün alkisalkisalkis Benim ticker saat 10'da değişiyor.

benimki de bugün değişicek sanırım hangi saatte düzenlediysek ona göre değişyor tam zaman dolduruyor

bizde bugün 28 haftamız bitti 29 olduk
pelin abla biliyormusun bende büyüdüm artık
kaanda büyüdü :emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Günaydıııın:))))

EZGİCİİİİİM; C.tesi günü alışverişe gittiğinde şööööle geç arabaların karşısına önce bi seyret.... Sonra git eline al, mağazada bi dolaş... Sonra bi ayna bul, karşısında sana ne kadar yakıştığına bakzemuszemus zemuszemus.. Sonra toparla arabayı, bak bakalım kolay oluyor mu:)))) Eşin ve senin zevkine hayran kaldım... iki marka yazmışsın, ikisi de süpper ötesi... Hangisini alrsan al, Derin için en iyisini seçeceğine eminim canımmmmmm:)))))

Son düzenleme:
günaydın herkese:):) bugün inanılmaz mutluyum çünkü yağmurrr yağıor çok korksamda gök gürültüsünden, ısrarla elektrik kesilip dursa da bu serinlik için ölebilirimmm:):)

Ohh iyi masallah sen antremanli olacaksiz demekki erken kalkmalara Kaan gelince:-))

Ezgi haftasonu gidip deneyin Stokkeleri. Ben bu kadar senede ya bier yada iki defa Stokke kullanan gordum burda. Gercekten dikkat cekici oluyor ozellikle bebegin yuksekte olmasi nedeniyle AMA bana gore acikcasi kullanissiz. Sebebide altinda sepet namina birsey yok.. Bebegi olan arkadaslar uyardilar alttaki sepet buyuk olsun cok lazim oluyor dediler. Stokkede sepet diye ayrica kucucuk bir canta almak zorundasiniz.

Bizde hafta sonu uppababy lere baktik. Istedigim tarzda ve altinda o kadar genislik varki ikinci bebek icin bile yer oluyor bebek arabasinda.. Kacak kat gibi:-)) stokke kadar olmasa da tuzlu..bu arada benim en onemli sey yeni dogan icin olan bebek araba koltugunu tasimak icin olan "frame" denilen cerceveler. Pazar sepeti gibi hafif cikartiyorsunuz hemen ustune bebek araba koltugunu koyuyorsunuz. uppababylerin iskeleti bu ise yariyor mesela. Ayrica quinny zapp larda hosuma gidiyor AMA onu daha deneyemedim. Aslinda economic acidan dusunulunce en mantiklisi bir graco yada chicco travel setlerden bir de dedigim cercevelerden alip olayi kapatmak... Aslinda dayimiz arabasini Ben alicam dedi haahaaaa ona bir Stokke de Ben mi aldirsam:-)) lol.. Onunda cocugu olunca bu Sefer bana bugaboo aldirir odesiriz:-)))
ben internetten bakarken farkettim PATLY altında sepetinin olmadığını
hatta eşime de söyledim bu böyle kullanışlı olmaz die
bakacağım 2-3 şeyden en önemlisi o olacak eğer çantası(ön tarafında ki çantalık yerine bağlanan çanta)büyük ve yeterli ise sınavı geçmiş olacak ama eğer küçükse alamam çünkü hem arabayı hem çantayı aynı anda taşımak hoş olmaz..bir de hafifliğine sürüş kolaylığına ve bagaja sığıp sığmamasına bakıcam..umarım hepsi uygun olur çünkü benim de çok hoşuma gider oldu dün geceden beri alıştım sanırım özellikle rengine..ama olmazsa da FUNDA teyzemizin gösterdiği o şahane renk kombineli maclaren var direk onu alıcam..
bu arada özellikle belirtmek isterim en böyle dayılara teyzeler bayılıorumm:):)onun içinden gemiiş ya yeğenine araba almak bugaboo lar feda olsun:)
Günaydıııın:))))

EZGİCİİİİİM; C.tesi günü alışverişe gittiğinde şööööle geç arabaların karşısına önce bi seyret.... Sonra git eline al, mağazada bi dolaş... Sonra bi ayna bul, karşısında sana ne kadar yakıştığına bakzemuszemus zemuszemus.. Sonra toparla arabayı, bak bakalım kolay oluyor mu:)))) Eşin ve senin zevkine hayran kaldım... iki marka yazmışsın, ikisi de süpper ötesi... Hangisini alrsan al, Derin için en iyisini seçeceğine eminim canımmmmmm:)))))

FUNDAAAAAAMM ama sabah sabah inanılmaz mutlu ettin ve duygulandırdın beni..
çoooook teşekkür ederim çok heyecanlandım ve motive oldumm bir an önce gidip almak istiorum şimdi çok içime sindirdin... umarım özellikleri de uygun olur da seve seve alırım kızımın İLK eşyasını...
bu arada senin gösterdiğin arabayı hatırlatırım cicim kimin zevki daha hayranlık verici acaba..stokke yi alsam bile aklımın bi tarafında hep kalacak maclaren..ama dediğin gibi baston pusetini ondan alıcam sonraaa:)

Merve'cim sen 28'i bitirdin, 29'a başladın güzelim.... Aferin cilveloş'aaa:dance:

yaşasın edit tuşu düzelttim

saol pelincim

dün akşam eşimle konuştuk dedim ki normal bir hamilelik süreci 40 hafta biz 29 olduk normalden hesaplasan 11 hafta kaldı ama biz 1yada belki 2 hafta önce alıcakları için dedim ki 9 haftamız kaldı ikimizde şöle bir birbirimize baktık

bu şaka mı yaa yani yakında tam anlamıyla bir çekirdek aile olucaz nasıl oluca nasıl yapıcaz bizleri neler bekliyor bu çok heycan verici bir şey allah herkese nasip etsin

Bana hala çok varmış gibi geliyor. hele şimdi odası falan hazır ya, hem bir an önce gelsin istiyorum hem de aman zamanında gelsin erken doğum istemem diyorum.
Ben ne istediğimi bilmiyorum sempatiksalakcinni

Bana hala çok varmış gibi geliyor. hele şimdi odası falan hazır ya, hem bir an önce gelsin istiyorum hem de aman zamanında gelsin erken doğum istemem diyorum.
Ben ne istediğimi bilmiyorum sempatiksalakcinni

ya dimi insan herşeyi hazır olunca onuda içinde yumuk yumuk görmek istiyor
ama 2 gün erken geleceklerini bilsek istemeyiz onlar daha büyüsün diye

ay annelik işte yaaa doktorum diyor ya HASTALIKLI bir duygu akılla izahı yok diye walla doğru:CüvCüv:

kızlar dün chiccodan baktım bebeğin tüm kozmetik bakım vs gibi şeylerine

hepsi hemen hemen 170 falan tutuyo

hepsi aynı marka olsun takıntım sayesinde bayağı bir dolaştım artık kimisini kendi mağazasından kimisini de netten falan alıcam

peki sizce şu bir yere gittiğimizde kullanmak için alt açmalar oluyor ya
ondan can bebeninkilerden mi almak lazım kullan at
yoksa altı pamuklu üstü muşamba gibi olup mainede yıkanndan mı almak lazım

bana sanki ikincisi mantıklı gibi geldi

Merve'cim ben o sehayat tipi olanlardan alacağım ayrıca. Çantaya atıyorsun, katlı bir şekilde. Öyle 1 tane almak yeterli bence. Canbebe'ninkiler de güzel ama kullan at şeklinde. Ekonomik olmaz diye düşünüyorum.
Evde bizim park yatağın alt açma bölümü var. Muşamba'dan. Ayrıca sünger olarak su geçirmeyen bir alt açma minderi de aldım. Evde onları kullanacağım. Bir yere giderken de katlanır olanı..

Back