Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslaaar, tanem'in odası geldiiiiii:))) cuma günü de benim yatacağım yatağı getirecekler... Yatak üretimden yarın çıkıyormuş, anca cuma sevkiyat yapabiliriz dediler...ondan sonra yavaş yavaş yerleştirme ve süsleme günleri başlayacak:))))))
demek benim korkutacaktın he.. öyle olsun ezgi hanım..yok canım benim alınmadım
sevigiyyi korkutacaktım biraz trip yapıormuş gibi yapıp ama sen ondan önce yazınca kandıramadım onu,uzatsam sen üzüleceksin kıyamadım:))
bende beğendimde maclareni de çok beğendim gidip bi bakmak istiorum onun fiyatı daha uygun bana göre o yüzden gönlüm ondan yana..
Ama tabi ki kociş çok ister bende kullanışlı olduğuna ikna olursam bu alınacak
bu arada benim cuma günü saat 16.00 da ayrıntılım var şekerim
bilgine..
Günaydın cicişler..
günaydın güzel gözlü anne ve minik yakışıklıGünaydın dünaynın en güzel bebekleri ve onların fedakar anneleri
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın patlyyyyycim ve günaydın minik kızzzzGunaydinnn pelin...
Bakalim izne ayrilinca gene erkencilerden olacak misiniz kaanla))
Herkese guzel bir gun olsun..
ay bende pelin hatta bana sen yine sabahın köründe hortladın mı derler bünye işteOlmaz mıyım Patly, ben haftasonu bile 6-7 dedin mi ayaktayım :))) İzinde olunca da değişmeyecek bu erkenciliğim.
ahahahahah sevgimmm hiç güleceğim yoktuuGünaydın cicişler..
63 gün kaldı Sevgi :))) 31. hafta bitti, 32'ye başladık bugün alkisalkisalkis Benim ticker saat 10'da değişiyor.
ben internetten bakarken farkettim PATLY altında sepetinin olmadığınıOhh iyi masallah sen antremanli olacaksiz demekki erken kalkmalara Kaan gelince)
Ezgi haftasonu gidip deneyin Stokkeleri. Ben bu kadar senede ya bier yada iki defa Stokke kullanan gordum burda. Gercekten dikkat cekici oluyor ozellikle bebegin yuksekte olmasi nedeniyle AMA bana gore acikcasi kullanissiz. Sebebide altinda sepet namina birsey yok.. Bebegi olan arkadaslar uyardilar alttaki sepet buyuk olsun cok lazim oluyor dediler. Stokkede sepet diye ayrica kucucuk bir canta almak zorundasiniz.
Bizde hafta sonu uppababy lere baktik. Istedigim tarzda ve altinda o kadar genislik varki ikinci bebek icin bile yer oluyor bebek arabasinda.. Kacak kat gibi) stokke kadar olmasa da tuzlu..bu arada benim en onemli sey yeni dogan icin olan bebek araba koltugunu tasimak icin olan "frame" denilen cerceveler. Pazar sepeti gibi hafif cikartiyorsunuz hemen ustune bebek araba koltugunu koyuyorsunuz. uppababylerin iskeleti bu ise yariyor mesela. Ayrica quinny zapp larda hosuma gidiyor AMA onu daha deneyemedim. Aslinda economic acidan dusunulunce en mantiklisi bir graco yada chicco travel setlerden bir de dedigim cercevelerden alip olayi kapatmak... Aslinda dayimiz arabasini Ben alicam dedi haahaaaa ona bir Stokke de Ben mi aldirsam) lol.. Onunda cocugu olunca bu Sefer bana bugaboo aldirir odesiriz))
Günaydıııın:))))
EZGİCİİİİİM; C.tesi günü alışverişe gittiğinde şööööle geç arabaların karşısına önce bi seyret.... Sonra git eline al, mağazada bi dolaş... Sonra bi ayna bul, karşısında sana ne kadar yakıştığına bakzemuszemus zemuszemus.. Sonra toparla arabayı, bak bakalım kolay oluyor mu:)))) Eşin ve senin zevkine hayran kaldım... iki marka yazmışsın, ikisi de süpper ötesi... Hangisini alrsan al, Derin için en iyisini seçeceğine eminim canımmmmmm:)))))
Merve'cim sen 28'i bitirdin, 29'a başladın güzelim.... Aferin cilveloş'aaa:dance:
Bana hala çok varmış gibi geliyor. hele şimdi odası falan hazır ya, hem bir an önce gelsin istiyorum hem de aman zamanında gelsin erken doğum istemem diyorum.
Ben ne istediğimi bilmiyorum sempatiksalakcinni
pelinn senin evin ile hastanenin arası ne kadar ?