2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın güzel anneler,
busabah kızımın tekmesiyle uyandım.
güne bundan güzel başlanılmaz herhalde. sositososito
dün doktorumun istediği idrar kültürü, idrar tahlili, kan tahlili ve şeker yüklemesi için günüm hastanede geçti.. sonuç bugün ama ben salı günü alıcam. 100gr glikoz yüklemesi yapıldı ve 4 tüp kan alındı. inşallah sonuç güzel çıkarda bunuda atlatırım.

canımm maşallah kızına kocaman olmuş.
plesanta ilk başlarda aşağıda/önde olabilirmiş ama ilerleyen haftalarda önde olması ozaman erken doğumu tetiklermiş. doktorun çok şükür plesantanın normalde olduğunu söylemiş. önemli olan bu. boşuna canını sıkmamışsın eniyisini yapmışsın canım. zemuszemus

ben senin o tombiş kızını yerim.. ay 1.kg olmuş.. maşallah subanallah.. ya şu normal mi sezeryan mı işi beni de çok düşündürüyor.. ama en iyisi olacağına bırakmak galiba.. netice de o bizim elimizde olan bişiy değilmiş gibi geliyor bana.. hayırlısı neyse o olsun..

ay ay poz mu veriyomuş o doktor amcasına.. şimdiden o kadar güçlü tekme atıyo valla doğunca korkulur bu kızdan ezgi.. maşallah güçlü bi kız olcak demekki..
senin durumunda endişelenecek bişiy olsa doktorun söylerdi zaten.. boşver hiç kafana takma sen.. kızınla olmanın tadını çıkar ezgim..

günaydın tatlım.. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın.. ama bugun ara telefonda öğren tatlım ya.. salıya kadar bekleme boşuna..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn...........hadi sabah sporuna bakiim.. çalıştırın kalçaları...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar umarım herşey yolundadır. ben aralıkta tekrar tedaviye başlayacağım başka sorun olmazsa dualarınızı bekliyorum. dularım sizlerle

Bayanlar herkese günaydın.
Öncelikle hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını ve çok güzel anılarla dolu bir ömür geçirmenizi diliyorum.

Ben 2010 şubat annesiyim. Şu anda oglumun oturmak istememesi sebebiyle satmak istedigim Kraft marka dondini beşik ve mama sandalyemiz var. Doğdugunda 3 ay boyunca orada yatırdım. Bu zamana kadarda mama sandalyesi ve yine arada uyku için kullandık. Ama artık oturmak istemiyor. Eger böyle bir sey almak istiyorsanız bana mesaj atarmısınız. Ürün sapasağlam ve temiz kullanılmıştır.

ürünün linki: Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

zeynebim günaydın tatlım... canım inşallah hiçbir sorun olmadan bebeğine kavuşacaksın.. dualarımız hep seninle tatlım..

kızlar ne olur bana dua edin başımda bir bela var gitmiyor
artık nazardan mıdır nedir

ben annemde kalıyorum ya annemin evi apartmanda ama dublex L şeklinde bir merdiveni var evin 13 basamak
gece tuvalate kalkmıştım banyonun ışığı yanıyordu eşimi de namaza kaldıriim madem ezan okunuyor dedim tam holun ışığını yakacaktım ki ayağım kaydı l şeklindeki merdivenin ilk 3 basamağını L olan yerin kısa bölümünden bir kaydım tam kendimi kurtariim derken sola doğruda yuvarlandım o kadar kötüydü ki tutunamadım çırpındım tutunayım diye ama yapamadım kızlar o 3-4 sn o kadar çaresizce yuvarlandım ki perişandım acizdim resmen çığlıkların apartmanı inletti selçukk düşüyorummm selçuk bebeğim bebeğim diye bağırdığımı hatırlıyorummm..sonra eşim allah allah diyerek indi ama oda inerken kaydı resmen o kadar korktu ki merdivenin ucunda yerde oturdum hemen bacaklarımın arasına baktım kanama varmı diye selçuk bayılıcak gibiydi kalbi sıkıştı bana bakamadı bile ben sakinim bebeğime baktım hemen karnımı tuttum aşkım korkma iyiyim dedim hemen acile gittik bebeğim zaten yolda tekemeledi kıpırdadı içim rahatladı tabi ama nası korktum kalbi durur diye...neyse bebeğime baktılar durumu ii ama ilk 24 saat çok önemliymiş..

kızlar o kadar kötüydü ki 13 basamak yuvarlandım bütün vucudum yara ve morluk içinde her yerime tentirdiyot sürdüler tetanoz aşısı olmaya gidicem öğleden sonra..kesiklerim var yaralarımı gören doktor iyi mücadele etmişsin dedi...karnıma gelmesin karnım zarar görmesin diye çok çabaladım o sırada da tutunamadım zaten...

bana ve bebeğime dua edin olur mu çok ağrım var eve gelince sinirlerim boşaldı dakikalarca bağırarak ağladım nolur kendinize ve attığınız adıma dikkat edin bende dikkat ediyorum ama olacağı varmış...

BANA DUA EDİN NOLURRRR

canım çok geçmiş olsun ya okurkan bile gözlerim doldu inanki çok büyük birşey atlatmışsın ama insan olucağın önüne geçemiyor rabbim onu sana yazdıysa hiçbir şekilde birşey olmayacaktır zaten birşey olsaydı o an olurdu zaten bence kurşun döktür kendine bir an önce birde iyi birine nazar duası okut vede başından birşeyler çevirip ver hemen tekrarr geçmiş olsun kendine iyi bak

mervem çok geçmiş olsun.. ay titriyorum şu an ... allah korumuş tatlım.. kafanı falan da vurabilirdin.. hay allahım.. evdesin dimi.. ay of merve ya.. niye dikkat etmiyorsun.. iyisin dimi...

ARKADAŞLAR NERHABA BEN SİZLERLE SÜREKLİ BİRŞEYLER PAYLAŞAMIYORUM AMA PROBLEMİM OLUNCA YAZMAYA ÇALIŞIYORUM SİZLERE ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.BENDE DÜN DOKTORA GİTTİM 25.HAFTAYA GİRDİK SANIRIM İDRAR KAÇIRMAYA BAŞLADIM BİRKAÇ OLDU İÇ ÇAMAŞIRIMDA ISLAKLIK FARK ETMEYE BAŞLADIM.DOKTOR MUAYENE ETTİ KIZIM İYİYDİ MAHŞALLAH 650 GR OLMUŞ AMA DOKTOR AMCASI ALTTANDA BAKALIM BEN İSTEMEDİM 6 AY BOYUNCA HİÇ ALTTAN BAKTIRMADIM DAHA AZCIK BAKMAM LAZIM DEDİ BENİ İKNA ETTİ ÇÜNKÜ ÇOK TELAŞLANMIŞTIM NEYSE ALET FALAN SOKMADI SADECE HAFİF MUAYENE ETTİ MANTARA BENZİYOR DEDİ AMA BENİM NE YANMA ŞİKAYETİM NEDE KAŞINTIM VAR BİR FİTİL VERDİ BENDE İSTANBULDAKİ DOKTORUMU ARADIM HEMEN MANTAR BELİRTİN YOKSA FİTİLİ KULLANMA DEDİ AMA HİÇ BİR ŞİKAYETRİM YOK SADECE İDRARIMI KENDİMİ ZORLADIĞIMDA BİRAZ (para kadar demir)KAÇIRIYORUM O DA 4 GÜNDE 3 DEFA OLDU .
BEN EN ÇOK BEBĞİN SUYUMU GELİYOR DİYE KORKTUM ÇOK AMA DOKTORUM SU GELSE ÖYLKE AZ GELMEZ DİYOR GELDİMİ ÇOK FAZLA GELİR DİYOR ZATEN O SU GELDİĞİNDEDE BÜTÜN BÜTÜ BOZULUR DEDİ BABA BEN ZATEN ORDA KOPTUM BAŞLADIM AĞLAMAYA İŞTE ARKADAŞLAR ARANIZDA BÖYLE BİRŞEY YAŞAYAN VARMI ACABA VARSA BANA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
RABBİM YAVRULARIMIZI KORUSUN
İLK ÜÇ AYIM ZATEN KANAMALARLA GEÇTİ BİLİYORSUNUZ
2.ÜÇÜNCÜ AYIMDA ÇOK ŞÜKÜR RAHATTIM AMA ARTIK ZOR GÜNLER GELİYOR GALİBA
ELLERİM AYAKLARIM ŞİŞİYOR ÇOK 24 ARALIK DOĞUM TARİHİMİZ DOKTORUMUZ TASRİHİNİDE KOYDU DAHA ÜÇ AY DAYANMAMIZ LAZIM.....)((((((((

gızemlı yazdılarını okuyunca cok korktum kotu bişi oldu sandım neysekı atlatmıssın cok sukur
gecmıs olsunnnnn
bol bol ayetel kursıyı oku

Mervem çok geçmiş olsun. çok büyük kaza atlatmışsın" bebeğim bebğim" dediğini yaşadım okurken ve tüylerim diken diken gözlerim doldu. hiç kendimizi düşünüyormuyuz sadece bebeğimiz. ona bişey olsaydı oan olurdu canım.verilmiş sadakan varmış. oku ve okut başından birşeyler çıkar bu hayırlı günde canım çok çok gemiş olsun, inşallah sadece yara berelerle atlattın bunu birdahada başına böyle kazarlar gelmez.

Oy oy oyyyyyyyyyyy ELİZ KIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM:))))))))) Maşallah Ezgi:)) Eliz koy sen bu kızın adını:))) Ve korkma, korkulacak bişey olsa doktor sana sölerdi zaten.. Sana bişey demediğine göre tehlike yok.. aferin sana, panik anne olma sakın:)))
Ben de ayaktaydım sabaha karşı, ama görmedim yaaa(((( Uykular hep bölük pörçük(

Merveeee, geçmiş olsun.. allah korumuş... Alt katta bir odaya yerleşin merdiven zaten zor bu dönemde... Dikkat et, Sağlıkla kalın...

merveciiim gecmıs olsun canım dualarımız senınle..
cok buyuk bişi atlatmıssın rabbım senı ve meleğini korumuş hemen sadaka ver canım ihmal etme...inşallah bişi olmz dinlen cnm hapimiz bebişlerle bırlıkte rabbıme emanetız rabbım korusun hepimizi cok sey atlattık sonunda muradımıza erelım inşallah

Ay siteye ancak girebildim bugün, Merveee çok geçmiş olsun. Nazar var galiba senin üzerinde yaa. İçini ferah tut, kötü şeyler düşünme ne olur... Bizi de merakta bırakma...
Ben inanıyorum Cilveloş sağlıklı, ona hiçbirşey olmayacak.

çok geçmiş olsun mervecim korkma canım yat dinlen allahın izniyle hiç bişey olmamıştır cilveloşa

merve çok geçmiş olsun gözlerim doldu okurken sonunu okumaya çalıştım bşey olmamıştır inşallah diye allah korumuş gerçekten kızını sana bağışlamış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…