canımcım hemen anlatayım
hazır bu saat oldu ben hala uyanığım:):)
canım arkadaşlarım gittik doktor amcamızaaa amannn bir de baktık ki kızım ressamlara poz verir gibi elini çenesinin altına koymuş uyuyor:):)sonra uyandı gözleri bayacaa açılmış artık kafası büyüdükçe burnu biraz daha küçülmüş:)
983 gr topişim..bütün organları sağlıklı çok şükür..benim plesentam ön duvardaymış daha önce de bunu çok kez söylemişti doktorum ama bu kez normalde yada genelde arkada gelişir die not düştü..soracaktım unuttum bunun herhangi bir zararı var mı die..
bu konuda fikri olan arkadaşlarıııımmmm yazarsanız sevinirim..çünkü google amcaya sorayım dedimm amaaaannn bir sürü can sıkıcı şey yazılmışş hiç canımı sıkamam dedim kapatım sayfayı:)
ben senin o tombiş kızını yerim.. ay 1.kg olmuş.. maşallah subanallah.. ya şu normal mi sezeryan mı işi beni de çok düşündürüyor.. ama en iyisi olacağına bırakmak galiba.. netice de o bizim elimizde olan bişiy değilmiş gibi geliyor bana.. hayırlısı neyse o olsun..selam kızlar:) gittik bu gün dr.a gelişimi gayet iyimiş 1.5 hafta öndeyiz hala. benim kızım hala tombişliği elden bırakmıyor:)1463gr olmuş. dr.a dedimki ben bu bebeğin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum ve bazen çok canım acıyor böyle basınç gibi oluyor. ve çok sık idrara çıkıyorum dedim.bi baktık bizim kız ayakta dimdik durmuş tepiniyor :)) ondan hareketi aşağıda hissediyormuşum. bu hafta dönebilir dedi dr. yavaş yavaş doğum pozisyonu almaya başlar dedi. ve tutturdu seni normal doğurtalım diye. kiloluyumya sezeryan dikişlerimde sorun olabilirmiş. artık neye göre söylüyor bilmiyorum.millet sezeryan yapmak ister benimki normal yap diyo. bende kısmet bakalım dedim.bana kalsa normalin sancısını hiç çekmeyeyim dedim.ama belli olmaz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. sonra diyorumki asıl bence normal doğum dikişleri daha riskli değilmi mikrop kapma açısından,oturup kalmada zorluk açısından. kafam iyice karıştı. zaten bayramda kim görse "allah bir avazda kurtarsın "diyip durdu:) dedim amanın avaz mavaz korkutmayın beni dedim.
buarada bencede "eliz" çok güzel bir isim. ben birde "ezra" ismini çok beğenmiştim.ama adım esra olduğu için koymak uygun gelmedi.
Allahım çıldırıciiiiiiiiiiiiiiimmm
saat kaç oldu be hala ayaktayım...saat 2 de uyandım bir daha da uyuyamıorummm
ne tarafa dönsem o tarafa tekme atıor kızım oturarark uyumayı denedim mümkün değil
ayyyyyyyyyy canım sıkıldııııııııııııııı..
ay ay poz mu veriyomuş o doktor amcasına.. şimdiden o kadar güçlü tekme atıyo valla doğunca korkulur bu kızdan ezgi.. maşallah güçlü bi kız olcak demekki..canımcım hemen anlatayım
canım arkadaşlarım gittik doktor amcamızaaa amannn bir de baktık ki kızım ressamlara poz verir gibi elini çenesinin altına koymuş uyuyor:):)sonra uyandı gözleri bayacaa açılmış artık kafası büyüdükçe burnu biraz daha küçülmüş:)
983 gr topişim..bütün organları sağlıklı çok şükür..benim plesentam ön duvardaymış daha önce de bunu çok kez söylemişti doktorum ama bu kez normalde yada genelde arkada gelişir die not düştü..soracaktım unuttum bunun herhangi bir zararı var mı die..
bu konuda fikri olan arkadaşlarıııımmmm yazarsanız sevinirim..çünkü google amcaya sorayım dedimm amaaaannn bir sürü can sıkıcı şey yazılmışş hiç canımı sıkamam dedim kapatım sayfayı:)
günaydın güzel anneler,
busabah kızımın tekmesiyle uyandım.
güne bundan güzel başlanılmaz herhalde. sositososito
dün doktorumun istediği idrar kültürü, idrar tahlili, kan tahlili ve şeker yüklemesi için günüm hastanede geçti.. sonuç bugün ama ben salı günü alıcam. 100gr glikoz yüklemesi yapıldı ve 4 tüp kan alındı. inşallah sonuç güzel çıkarda bunuda atlatırım.
kızlar ne olur bana dua edin başımda bir bela var gitmiyor
artık nazardan mıdır nedir
ben annemde kalıyorum ya annemin evi apartmanda ama dublex l şeklinde bir merdiveni var evin 13 basamak
gece tuvalate kalkmıştım banyonun ışığı yanıyordu eşimi de namaza kaldıriim madem ezan okunuyor dedim tam holun ışığını yakacaktım ki ayağım kaydı l şeklindeki merdivenin ilk 3 basamağını l olan yerin kısa bölümünden bir kaydım tam kendimi kurtariim derken sola doğruda yuvarlandım o kadar kötüydü ki tutunamadım çırpındım tutunayım diye ama yapamadım kızlar o 3-4 sn o kadar çaresizce yuvarlandım ki perişandım acizdim resmen çığlıkların apartmanı inletti selçukk düşüyorummm selçuk bebeğim bebeğim diye bağırdığımı hatırlıyorummm..sonra eşim allah allah diyerek indi ama oda inerken kaydı resmen o kadar korktu ki merdivenin ucunda yerde oturdum hemen bacaklarımın arasına baktım kanama varmı diye selçuk bayılıcak gibiydi kalbi sıkıştı bana bakamadı bile ben sakinim bebeğime baktım hemen karnımı tuttum aşkım korkma iyiyim dedim hemen acile gittik bebeğim zaten yolda tekemeledi kıpırdadı içim rahatladı tabi ama nası korktum kalbi durur diye...neyse bebeğime baktılar durumu ii ama ilk 24 saat çok önemliymiş..
Kızlar o kadar kötüydü ki 13 basamak yuvarlandım bütün vucudum yara ve morluk içinde her yerime tentirdiyot sürdüler tetanoz aşısı olmaya gidicem öğleden sonra..kesiklerim var yaralarımı gören doktor iyi mücadele etmişsin dedi...karnıma gelmesin karnım zarar görmesin diye çok çabaladım o sırada da tutunamadım zaten...
Bana ve bebeğime dua edin olur mu çok ağrım var eve gelince sinirlerim boşaldı dakikalarca bağırarak ağladım nolur kendinize ve attığınız adıma dikkat edin bende dikkat ediyorum ama olacağı varmış...
Bana dua edin nolurrrr
Oy oy oyyyyyyyyyyy ELİZ KIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM:))))))))) Maşallah Ezgi:)) Eliz koy sen bu kızın adını:))) Ve korkma, korkulacak bişey olsa doktor sana sölerdi zaten.. Sana bişey demediğine göre tehlike yok.. aferin sana, panik anne olma sakın:)))canımcım hemen anlatayım
Ben de ayaktaydım sabaha karşı, ama görmedim yaaaAllahım çıldırıciiiiiiiiiiiiiiimmm
saat kaç oldu be hala ayaktayım...saat 2 de uyandım bir daha da uyuyamıorummm
ne tarafa dönsem o tarafa tekme atıor kızım oturarark uyumayı denedim mümkün değil
ayyyyyyyyyy canım sıkıldııııııııııııııı..
kızlar ne olur bana dua edin başımda bir bela var gitmiyor
artık nazardan mıdır nedir
ben annemde kalıyorum ya annemin evi apartmanda ama dublex L şeklinde bir merdiveni var evin 13 basamak
gece tuvalate kalkmıştım banyonun ışığı yanıyordu eşimi de namaza kaldıriim madem ezan okunuyor dedim tam holun ışığını yakacaktım ki ayağım kaydı l şeklindeki merdivenin ilk 3 basamağını L olan yerin kısa bölümünden bir kaydım tam kendimi kurtariim derken sola doğruda yuvarlandım o kadar kötüydü ki tutunamadım çırpındım tutunayım diye ama yapamadım kızlar o 3-4 sn o kadar çaresizce yuvarlandım ki perişandım acizdim resmen çığlıkların apartmanı inletti selçukk düşüyorummm selçuk bebeğim bebeğim diye bağırdığımı hatırlıyorummm..sonra eşim allah allah diyerek indi ama oda inerken kaydı resmen o kadar korktu ki merdivenin ucunda yerde oturdum hemen bacaklarımın arasına baktım kanama varmı diye selçuk bayılıcak gibiydi kalbi sıkıştı bana bakamadı bile ben sakinim bebeğime baktım hemen karnımı tuttum aşkım korkma iyiyim dedim hemen acile gittik bebeğim zaten yolda tekemeledi kıpırdadı içim rahatladı tabi ama nası korktum kalbi durur diye...neyse bebeğime baktılar durumu ii ama ilk 24 saat çok önemliymiş..
kızlar o kadar kötüydü ki 13 basamak yuvarlandım bütün vucudum yara ve morluk içinde her yerime tentirdiyot sürdüler tetanoz aşısı olmaya gidicem öğleden sonra..kesiklerim var yaralarımı gören doktor iyi mücadele etmişsin dedi...karnıma gelmesin karnım zarar görmesin diye çok çabaladım o sırada da tutunamadım zaten...
bana ve bebeğime dua edin olur mu çok ağrım var eve gelince sinirlerim boşaldı dakikalarca bağırarak ağladım nolur kendinize ve attığınız adıma dikkat edin bende dikkat ediyorum ama olacağı varmış...
BANA DUA EDİN NOLURRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?