Mervem 100ün altına düşmüşsün sende hayırlı olsun arkadaşım
Merve'can bir mucizeyi yaşıyoruz.. Kaan'ın sağlıkla doğmasını çok istiyorum ama bir yandan da hamile olmayı çok ama çok özleyeceğim ben. İnşallah Allah oğluma bir kardeş de nasip eder
o da bi ilginç düşünce tarzı:)Herkese Selam,
Bizi hastaneden aramadilar hala;-)) Lol.. Ben de arayip sormadim nasil sonuclar diye.. Beni iyicene kendilerine benzettiler.. Bu gidisle ben salonun ortasinda sisme havuzda ebemle birlikte de dogururum. Annem de orgu orer, esim de bilgisayarda takilir;-))) Ayy catliycammmmmmmmmmmm.. Neyse yarin asi olmak icin gidicem o zaman sorarim artik..
Ezgicim, bizim burda arkadaslarin kizi olcak 37. haftadalar eli kulaginda yani. Onlarda "ELIZ" kycaklar adini. Anlamini el izi gibi soylediler. Ama onlar icin anlamdan ote "elizabeth" in kisaltmasi oldugu icin koycaklarmis.. Hem Elizabeth e benziyor, kisaltmasi falan demislerdi. Ben anlami icin konulmasi taraftariyim aslinda. Kisaltmasi turkceye uyuyor diye yabanci ismi koymayi dusunmem acikcasi. Ogullarina da Kenan koymuslardi. Direk ingilizcede var diye;-)
hakkaten bu kadar olursaol cnm dikkate alıcam dediklerini
hirayı sevmeyeceğini tahmin ettim arapça isimlere gıcık olmandan dolayı a.s
cnm yarın haber alınca bizede yaz umarım ii dir boşver onlara benzemen de ii olmuş
telaş yapmamış olursun
ay bu arada elizabeth çok güldüm ezgiyle geyik ypmıştık bu gün msn de tam üstüne geldi
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak patly ne yazmış eheheheheh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıorummmGünaydınlar herkeseeee sositososito
Bizde 30. haftamıza başladık bugün :lepi:
Merve'can bir mucizeyi yaşıyoruz.. Kaan'ın sağlıkla doğmasını çok istiyorum ama bir yandan da hamile olmayı çok ama çok özleyeceğim ben. İnşallah Allah oğluma bir kardeş de nasip eder
bee ıı dıleklerın ıcın allh razı olsunnnnn
bnde sabahtan berı o topıgı arıorum
bak ben anlamıştım zaten aradığını sana söledim aslında :)
kizlar bugun kizima cok cici seyler aldim kendimi cocuk gibi mutlu hissediyorum yaa ama cok tatlilar valla :) zaman yaklasiyor gercekten, korkarakta olsa yavas yavas almaya basladim alllahim saglikla kucagima almami nasip etsin kizimi ins amin
ezgiiiiiiiiiiiiiiii
bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorlarınız ne dedi kuzular bi yazın merak eder kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?