MERVEM hayırlısıyla doğsunda ismiyle gelir cilveloş...
günaydın fıstık sen nasılsın benim durumlar yazdığım gibi işte
ya ben bu kızın ismin ne koyucam yaaaaaaaaaaaaaaaa offffff offfffffff
çocuğumun adı kaldı CİLVELOŞŞŞ
alıştıkya nüfus geçiricez bu isimle diye korkuyorum ehehehehdelikafadulden
dilaaaaaaaaaaaaa:)))
canım senle aynı durumdayım. bende isim beğenemiyorum. bizde eşimde MELEĞİM diye seviyoruz. bizimde melek kalabilir:)) ama hem değişik hemde anlamlı bir isim istiyorum. sevginin dediği gibi o ismiyle geliyor diyorlar bakalım ne olacak:))
kızlaaar günaydın;
saat 12:00 de doktor randevum var, ofise geldim birkaç bişi yapıp çıkacağım, iki satır yazayım dedim.
Yine bir teklif yeni bir teklif; canıma okuyorlar gene... Laftan sözden zaten anlamazlardı antik amfora olmuş göbeğimden de bir şey anlamıyor dangalaklar. Hadi hadi şunu yap bunu yap diyip duruyorlar. Önümüzdeki iki hafta kabus gibi geçecek yine... Fırsat buldukça yazarım.
Gel 15 ekim gellllllllllllllllll diyorum artık her seferinde herkes aaa bişey kalmamış iii atlattın iş stresini diyor bence daha bir ton gün varrrrrr
ya demeyin böyle 20 gün 30 gün aaa.. olan var olmayan var.. benim doktor 20 aralıkta falan alırız bebişi didi.. e ben 3 hafta kala çıkıcam izne allah kısmet ederse.. bu da demek oluyo ki daha 75 günüm var... ...
oda ii direk doğum gitmeyi düşünenler varya allah onlara sabır versinnn
yani benim gibi, benim işimin sormluluğu neredeyse tek bende. ve sürekli olmasada son
haftalar ara ara gelmeyi düşünüyorum. işin kötü yanı doğumdan sonrada bu böyle olacak. enfazla 1ay uzak durabilirim. sonra ara ara gidip gelerek doldururum ilk ayları. neyapyım vergi işleri kimseyi beklemez. işimi yapacakta kimse olmayınca malasef tam bir doğum izni hayal benim için. artık sütlü sütlü gelirim çalışmaya:)))
ya ne bileyim ki ezgi ilk defa böle bişey geliyo başıma
yani sanki biri çimdirmiş gibi minik minik çizgiler
hepte iğne izlerimin orda
allah allah aşkım akşamları ovalım belki geçer dedi
akşam ki kontrolün rutin mi
ya var işte bazen böle işleryani benim gibi, benim işimin sormluluğu neredeyse tek bende. ve sürekli olmasada son
haftalar ara ara gelmeyi düşünüyorum. işin kötü yanı doğumdan sonrada bu böyle olacak. enfazla 1ay uzak durabilirim. sonra ara ara gidip gelerek doldururum ilk ayları. neyapyım vergi işleri kimseyi beklemez. işimi yapacakta kimse olmayınca malasef tam bir doğum izni hayal benim için. artık sütlü sütlü gelirim çalışmaya:)))
ikiside olsarutin canım
bakalım özledik şımarığı artık geceleri uyutmuor ne tarafıma yatsam o tarafı tekmeliyor:):)
merve bende bu isim konusunda tam kararımı vermiştim ki yine kafam karıştı biz de referandum yapıoruz eşimle şimdi size de soruyorum kızlar fikirleriniz benim için çok değerli..
DERİN mi? ELİZ mi?
ikisininde kökü türkçe
elizin anlamı nur yüzlü demekmiş bir de el izi:):),
ezgiiye yakın die çok hoşuma gittii ama derine de çok alıştık
help pleaseeeeeeeeeeeeeeeohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?