2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın fıstık sen nasılsın benim durumlar yazdığım gibi işte

canım çatlak benimde korkulu rüyam.göbeğimden korkarken benimde kalçamda başladı çok ince beyaz çizgi şeklinde. ama artık daha çok kremleniyorum sanki devam etmiyor. ama son zamanlar engel olamıycaz malesef. aman olsun bebişlerimiz için herşeye değer. opuyorumnanaktan

bee009 NALANCIM günaydın tatlım.. biz kızımla iyiyiz maşallah..
akşam olsada eve gitsek, uzanıp babasıyla beraber tekmeleri izlesek diyorum..:)

sevgicim maşallah bebişlerimize, bizde aynen akşam olsada dinlenmeye çekilip kızımızı seyre başlasak diye düşünüyorum. nasıl müthiş bir duygu değilmi
her tekmeyi sanki sadece benim başıma gelmiş bir mucize gibi olağanüstü yaşıyorum.. şükürler olsun bugünlerimize...

BİLGECİM doktordan inşallah güzel haberlerle dönersin. işe gelincede işi nezaman bırakıyordun. azkaldı sanırım sabret canım. sayılı günün sonunda çok güzel bir ödül seni bekliyor.

ya ben bu kızın ismin ne koyucam yaaaaaaaaaaaaaaaa offffff offfffffff

çocuğumun adı kaldı CİLVELOŞŞŞ

alıştıkya nüfus geçiricez bu isimle diye korkuyorum ehehehehdelikafadulden

canım senle aynı durumdayım. bende isim beğenemiyorum. bizde eşimde MELEĞİM diye seviyoruz. bizimde melek kalabilir:)) ama hem değişik hemde anlamlı bir isim istiyorum. sevginin dediği gibi o ismiyle geliyor diyorlar bakalım ne olacak:))

dilaaaaaaaaaaaaa:)))

zormuş bu isim meslesi bizde en sonunda seçeneklerimiz kağıda yazıp kurra çekmeye karar verdik

hadi bakalım hayırlı haberler dön inşallah bakalım emek kaç kilo oldu 1300 1400 arsası olmuştur bence

sağlıklı olsunda sorun değil tabi

bu arada bu yoğunlukta bizi ekmiceksin dimi şekerim

Gel 15 ekim gellllllllllllllllll diyorum artık her seferinde herkes aaa bişey kalmamış iii atlattın iş stresini diyor bence daha bir ton gün varrrrrr

ya demeyin böyle 20 gün 30 gün aaa.. olan var olmayan var.. benim doktor 20 aralıkta falan alırız bebişi didi.. e ben 3 hafta kala çıkıcam izne allah kısmet ederse.. bu da demek oluyo ki daha 75 günüm var... ...

ya demeyin böyle 20 gün 30 gün aaa.. olan var olmayan var.. benim doktor 20 aralıkta falan alırız bebişi didi.. e ben 3 hafta kala çıkıcam izne allah kısmet ederse.. bu da demek oluyo ki daha 75 günüm var... ...

oda ii direk doğum gitmeyi düşünenler varya allah onlara sabır versinnn

oda ii direk doğum gitmeyi düşünenler varya allah onlara sabır versinnn

yani benim gibi, benim işimin sormluluğu neredeyse tek bende. ve sürekli olmasada son
haftalar ara ara gelmeyi düşünüyorum. işin kötü yanı doğumdan sonrada bu böyle olacak. enfazla 1ay uzak durabilirim. sonra ara ara gidip gelerek doldururum ilk ayları. neyapyım vergi işleri kimseyi beklemez. işimi yapacakta kimse olmayınca malasef tam bir doğum izni hayal benim için. artık sütlü sütlü gelirim çalışmaya:)))

Evden çalışamıyor musun?

rutin canım
bakalım özledik şımarığı artık geceleri uyutmuor ne tarafıma yatsam o tarafı tekmeliyor:):)
merve bende bu isim konusunda tam kararımı vermiştim ki yine kafam karıştı biz de referandum yapıoruz eşimle şimdi size de soruyorum kızlar fikirleriniz benim için çok değerli..

DERİN mi? ELİZ mi?

ikisininde kökü türkçe
elizin anlamı nur yüzlü demekmiş bir de el izi:):),
ezgiiye yakın die çok hoşuma gittii ama derine de çok alıştık
help pleaseeeeeeeeeeeeeeeohaoldumsmileohaoldumsmile

ya var işte bazen böle işler
başkasına bıraksan başın ağricak kendin yap daha ii dimi napıcaksın
mecbur da gelicek sütlü mütlü başka çare yok
zor ama ya
ikiside olsa
ama tek isimse eğer bence ELİZ soyadınızlada uyuyor

Kızlar selaaam;
Merve bana meraksız anne demiş çizelgede :)))) Meraksız değilim((( Sadece mecalim yok...
Ama öğrendim şeker yüklememin sonucunu..
0. dakika 90, 60. dakika 135 arkadaşlar... Yani çok iyi.. Bunu atlattım bakalım hayırlısıyla:)))

Merveciiim, hadi hayırlı olsun çatlağın:)) eheheheheheh zeytin yağı sürün... ben de bi tane bile yok şu ana kadar:)

Hepinizi öptüüüm:)

Kızlar, ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz?
Ben biraz kararsız kaldım. Bebek bütün gün yatmayacak sonuçta ve 2. aydan itibaren bir ana kucağına bağlı olarak önünde oyuncaklarıyla yarı oturur pozisyonda etrafıyla iletişim halinde olması gerek.
Misafirliğe gittiğinde veya anne mutfakta iş yaparken de bebek rahatlıkla taşınıp yakında tutlabiliyor.
Bu ana kucakları titreşimli, müzikli, sallanır şekilde ekstra kolaylıklar da sunuyor.

Şimdi bebeğimizi anne sütü ile emzireceğimizi düşünürsek 6. aya kadar sorun yok. hatta ek gıdalara başladığımızda bebeği yine aynı ana kucağına oturtup besleyebilriiz. Ama bebek için bir mama sandalyesi almanın da zamanı gelmiş olacak.
Eğer sütümüz gelmez, bebek emmez veya süt yetmezse o zaman 4. aydan ek gıdalara başlanıyor. mama sandalyesi mi ana kucağımı ikilemi tekrar ...

Ev tipi ana kucağı için Chicco ve FisherPrice modellerine baktım. 99 TL'den başlıyor 179 TL'ye kadar gidiyor. McLaren gibi 250 TL ve üstü olanlar da var.
Mama sandalyeleri de 180 TL'den başlıyor.
(Bunlar hep e-bebek fiyatları. Haşim İşcan'dan daha ucuza da bulunuailir herhalde)
Chicco'nun Polly Magic diye bir modeli var. Önce ana kucağı olarak kullanılıyor. Müzik veya titreşim özelliği yok. Oyuncak barı var. Sırtı ayarlanabiliyor, aşağı yukarı ayarı var vs.. 6. aydan itibaren önüne tepsi takılıp mam sandalyesi oluyor. 12. aydan itibaren de masada çocuk sandalyesi gibi kullanılabiliyor. Kılıfı plastik, katlanıyor. Yalnız tekerlekleri yok. 36 aya kadar kullanılabilirmiş.
Bunun fiyatı da 349 TL...

Karar veremedim bir türlü...

Ezgiiii kesinlikle ELİZ... Çok sevdim, hatta bayıldım :))))

O kadar çok Derin var ki etrafta bence ELİZ çok orijinal ve fonetik. Lütfen ELİZ olsun :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…