teyzelerimiz merhabaaaa biz geldiiiikkk hamilelik şekerimiz gayet normal çıktı fakkaaaat açlık kan şekerimiz çok düşük çıktı şimdi pazar gününde beri hergün serum yiyoruz dr kanımızı arttırmaya çalışıyo ,,bol bol pirzola biftek ye dedi aksine bende hamileliğim boyunca etten tiksindim resmen zorla yiyorum
AYŞEM SEN O GERİZEKALI DOKTORLARA BAKMA GÖZÜNÜ SEVEYİM.. ZATEN SENİN GEÇMİŞİNİ BİLMİYORLARSA HİÇ TAKMA KİLON HAKKINDA SÖYLEDİKLERİNİ.. O HEMŞİREDE O KADAR HORMON İĞNESİNİ YESEYDİ DE GÖRSEYDİK 6 AYDA KAÇ KİLO ALDIĞINI.. İNSANIN SİNİRİNİ BOZMAKTAN BAŞKA BİŞİY YAPTIKLARI YOKYA..inş cnm bende onu umuyorm ama ne zaman şeker yüklemesi yapcak d.r bilmiyorm benim moralim çok bozuk die kendi d.r aradı gel bir ben bakım dedi korkma bir şey olmaz diyet yaparsın dedi biz ayrıntılı ultrasyona başka d.r gittik oda resmen sinirlerimi bozdu yanındaki hemşire 8 aylık hamileymiş neymiş o 8 ayda sadece 6 kilo almış sen 5 ayda 12 kilo almışsın dedi şimdi anormallik sende mi ondamı dedi tabiki sende dedii çok moralim bozuldı kesinlikle sende şeker var dedi(((((((((((( bende çok üzüldüm ümit beye anlattım oda herkesin bünyesi bir degil sakın kafana takma seni ben takip ediyorm kızında sende gayet iyisin dedi saolsun moral verdi hem senn bebegin tüp bebek dünya kadar hormon yedin normal kilo azacık fazlan var dedii aaslında kilom fazla bende biliyorm ama o bana moral veriyorr iştee:kedi: :kedi: :kedi:neyse tek umudum şekerimin çıkmamasın inş çıkmaz zaten ekmek falan hiç kulanmaıyorm ben nasıl kilo alıyorm onuda anlamadım valla yemem çok az offfff her neyse inş daha fazla şişmem ((
CANIM MAŞALLAH MELEĞİNE.. E 1 KİLO REKORUNA YAKLAŞMIŞ.. DUALARIN İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..merhaba kızlar nasılsınız
güzel haberlerinizi okuyorum....
biz de dün doktora gittik, doktor yine 1,5-2 hafta ileridesin dedi maşallah 950 gr olmuş tontonum
iri bebiş olabilme potansiyeli var dedi
kardeşimin bebişleride hep 4,5 kilo oldu
bilmiyorum artık
benim tek dileğim cümlemiz için sağlıkla hayırla doğmaları... çok çektik, Rabbim bu dönemlerde kolaylık versin inşallah
Rabbim ailelerimizi , eşlerimizi bebişlerimizi korusun sağlıklı uzun mürlü beraber yıllar versin inşallah kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnn sevgi ilk sen gelmişsin patly yok onun yerine benden sana
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın şebocum.. bizde kısmetse cumartesi öğleden sonra buluşucaz kızımla.. babamız çok özledi.. yoksa bayramdan sonra gidicektik.. o zaman çabuk gelsin cumartesi..günaydınnnn kızlarrrr:))))))) buğün perşembe ohhh az kaldı bebişimle buluşmaya cmt sabah erkenden sözleştik oğlumla :)))))))))
Günaydın :))) Stickerlarımız geldiii... Çok mutluyuz. Yapıştırmak için sabırsızlanıyorum
Patly haklısın canım, "what to expect"'e göre bugün 3. trimestr başladı. 28. haftaya başladık hayırlısıyla. Kaan dün bayağı hareketliydi. Özellikle akşam sağ-sol kroşeler ve tekmelerle haşat etti beni :) Bazen kendimi kum torbası gibi hissediyorum lol :)
Karnım büyümeye devam ediyor. Dün bizim şirkette benden 1 ay önde olan bir arkadaşlar asansörde karşılaştık. Benim karnım onunkşnden büyüktü :) Doğuma 3 ay var dediğimde kimse inanmıyorlmaz:
Son 3 haftaya kadar ofise gelebeilecek durumda olurum inşallah.
İzne 8 haftam kaldı, bunun 1 haftası da tatil :)))))
Mervem süper fikir, her türlü atraksiyona hayır demeyen bir kişi olarak ben varım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?