• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Selaaam herkese:))))

Nalancım; kızlar geçmi hissettirir bilmiyorum ama benimkiş de yle çok tepinmiyor... Ama geceleri uyanık olduğum saatlerde de durmak bilmiyor... Sıkıntı yapma:))

Merveeee; gözün aydııın .. Hayırlı olsun 6. ayınızda:))) Biz de haftaya bu gün doldurmuş olucaz hayırlısıyla 5 i:)

NALANCIM günaydın.. benimkide gün içinde çok oynamıyor.. akşam evde yemek yiyip yatınca baya bi tepikliyo.. o yüzden rahat ol lütfen.. aaa endişe yapma.. daha minik hem..
FUNDAM günaydın..

Nalancım; kızlar geçmi hissettirir bilmiyorum ama benimkiş de yle çok tepinmiyor... Ama geceleri uyanık olduğum saatlerde de durmak bilmiyor... Sıkıntı yapma:))

moralin için sağol fundacım. ben kıpır kıpır olcak diye öyle dinliyorum kendimi. çok minik tık tık şeklinde hareketler arada hissediyorum. dün hiç hissetmedim diye üzüldüm hemen :))) herhalde 1haftaya kadar netleşir bu hareketler. inanırmısın şuanda bunu yazarken tık tık yine verdi belirtisini. yavrum ben burdayım diyor herhalde zemuszemus

Amanda aman maşallah benim minik kızıma... Bizde 21.haftamıza girdik merve teyzesi..
aman maaşşalh sanada dilamada

cnm bnm kızımda açken tepiniyor bişey yiyemedim üzüntüden
Merveeee; gözün aydııın .. Hayırlı olsun 6. ayınızda:))) Biz de haftaya bu gün doldurmuş olucaz hayırlısıyla 5 i:)

maaşallahhhh sana ve tanemeopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız,
mervecim üzülme bilgenin dedigi gibi kurtulur o. benimde başıma gelmişti halleder eşin onu.

kızlar ben size birşey sorucam. ben yine usg aşerdim herhalde. bebeğimin hareketini daha tam hissedemiyorum diye bir mutsuzluk var bugün bende. kızlar geç hissettirir diyorlar ondanmı. nezaman tekmelediğini/gezindiğini hissedicem. bilmiyorumkismile
cnm bu kişiden kişiye göre değişicek bir durum bide benim iç kısmımda boşluk var ya sol taraf komple boş belkide bebek o yüzden rahat hareket ediordur...
sen sıkma canını 20 haftada nasıl hissediceksin bi gör o zamanlar benimde öle pıt pıt şeklindeydi
moralin için sağol fundacım. ben kıpır kıpır olcak diye öyle dinliyorum kendimi. çok minik tık tık şeklinde hareketler arada hissediyorum. dün hiç hissetmedim diye üzüldüm hemen :))) herhalde 1haftaya kadar netleşir bu hareketler. inanırmısın şuanda bunu yazarken tık tık yine verdi belirtisini. yavrum ben burdayım diyor herhalde zemuszemus

al işte bak alındı çocuk
al sana anne dedi gördün mü

ya kızalr bu sıcakta akşam ne yemek yapılıcak ve ne yencek sabahları dert oluyor wallahi havalar serinlesin diye dua eden bi benmiyim acaba :asigim:

ya kızalr bu sıcakta akşam ne yemek yapılıcak ve ne yencek sabahları dert oluyor wallahi havalar serinlesin diye dua eden bi benmiyim acaba :asigim:

ya benim şu tickerımnda yazan ingilizce cümleyi bana tercüme eden biri varmı kate moss falan yazıo ne iş
,
delikafaduldendelikafadulden

şimdi çözdüm gibi yanlışsa düzeltin

bebeğim 1 pound (yani ortalama 454 gr) mış
Bu durumdada kate moss dan bile ağırmış

hahahahaha kadın sıfır bendende beter ya ii espriymiş puhhahahahahah

Son düzenleme:
slm kızlar.dün doktorumuzada gitik akşam.kızım iyi.ama benim hafta sonu kanamam olmuştu tekrar.akıntımla birlikte.rahim ağzıma baktı utlrasonla açıklık iyi dedi.içerde de kanama alanı yok.acaba yara falanmı var dedi.bi bakalım dedi.o da ne vajen ağvı ve makata kadar karnıbahar görünümünde siğiller oluşmuş.ve kanamayı yapan onlarmış.ama ne bir ağrı ne bir kaşıntı hiç bişe hissettirmedi.hamilel,kte hızla büyür ve ilerlermiş.yakmamız lazım deedi.tabi ben bir panik.bebeğim demişim.ona bişe olmaz dedi.yanlız uyutarak yapacak çünkü ben dayanamam.10 dk lık bir işlemmiş.10 dk uyucaksın dedi.bu akşam 6 da yakacak ama çok korkuyorum.en kötüsü 3 ten sonra su içme dedi.nası dayanacaksam bilmiyom yemek dert değilde susuzluğa dayanmam kötü olacak.dua edin kızlar bana şu mübarek aylarda allahım korun bebişlerimizide bizide.

Back