Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca bugün sat 'a göre 5 ayımız doldu 6 dan gün almaya başladık teyzeleri
hihoyyythihoyyyt
maaşallah kızıma![]()
Selaaam herkese:))))
Nalancım; kızlar geçmi hissettirir bilmiyorum ama benimkiş de yle çok tepinmiyor... Ama geceleri uyanık olduğum saatlerde de durmak bilmiyor... Sıkıntı yapma:))
NALANCIM günaydın.. benimkide gün içinde çok oynamıyor.. akşam evde yemek yiyip yatınca baya bi tepikliyo.. o yüzden rahat ol lütfen.. aaa endişe yapma.. daha minik hem..
FUNDAM günaydın..
aman maaşşalh sanada dilamadaAmanda aman maşallah benim minik kızıma... Bizde 21.haftamıza girdik merve teyzesi..
cnm bnm kızımda açken tepiniyor bişey yiyemedim üzüntüdenSelaaam herkese:))))
Nalancım; kızlar geçmi hissettirir bilmiyorum ama benimkiş de yle çok tepinmiyor... Ama geceleri uyanık olduğum saatlerde de durmak bilmiyor... Sıkıntı yapma:))
Merveeee; gözün aydııın .. Hayırlı olsun 6. ayınızda:))) Biz de haftaya bu gün doldurmuş olucaz hayırlısıyla 5 i:)
cnm bu kişiden kişiye göre değişicek bir durum bide benim iç kısmımda boşluk var ya sol taraf komple boş belkide bebek o yüzden rahat hareket ediordur...günaydın kızlar nasılsınız,
mervecim üzülme bilgenin dedigi gibi kurtulur o. benimde başıma gelmişti halleder eşin onu.
kızlar ben size birşey sorucam. ben yine usg aşerdim herhalde. bebeğimin hareketini daha tam hissedemiyorum diye bir mutsuzluk var bugün bende. kızlar geç hissettirir diyorlar ondanmı. nezaman tekmelediğini/gezindiğini hissedicem. bilmiyorumkismile
moralin için sağol fundacım. ben kıpır kıpır olcak diye öyle dinliyorum kendimi. çok minik tık tık şeklinde hareketler arada hissediyorum. dün hiç hissetmedim diye üzüldüm hemen :))) herhalde 1haftaya kadar netleşir bu hareketler. inanırmısın şuanda bunu yazarken tık tık yine verdi belirtisini. yavrum ben burdayım diyor herhalde zemuszemus
Sevgiciiiim, sağol tatlım, sana da günaydın:))))
gördük biz funda teyzesikızlar diğer topiğe halı resmi koydum; bi bakın yütfen:)
günaydın cici annelerrr opuyorumnanaktan
ya kızalr bu sıcakta akşam ne yemek yapılıcak ve ne yencek sabahları dert oluyor wallahi havalar serinlesin diye dua eden bi benmiyim acaba :asigim: