Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar geçen hafta kötü bi olay yaşadım ve serklaj oldum çok şükür şimdi iyiyim ilk bebeğimi 17. haftada kaybetmiştim doktorum bunda risk almayalım dedi ve serklajı önerdi hemen kabul ettim tabi inş. bu sefer bbeğim beni yarı yolda bırakmaz kızlar bana dua edin nolur çok korkuyorum bu hafta 17. hafta buhaftalarıda biran önce atlatsam Allahın izniyle inş. daha rahat olucam evde yatmaktan ve sıcaktan beynim bulandı artık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
mervecim üzülme, hard disc'i her halukarda kurtarılır, data kaybın olmaz. Hatta bence eşin halleder teknik servise gerek bile kalmaz. Olmadı harddisc cıkarılıp başka yere takılıp temizlenip öyle gider servise.
Acayip uykum var oturduğum yerde uyucam nerdeyse:)))))))))
canım üzülme bu kadar ya.. teknik serviste herşeyi kurtarabilirler merak etme.. ben geçen yanlışlıkla evdeki bilgisayardaki resimler klasörünü sildim.. sonra internet bi programla hepsini geri aldım.. o yüzden rahat ol yavru kuşum.. eşin halleder onu akşama..
al benden de o kadar şebo.. şu sahur kalkmaları beni iyice uykusuz bırakıyor.. birde ben hemen uyuyamıyorum.. zaten 12yi buluyo yatmamız.. e 3te sahura kalkıyorum.. ben uyuyayana kadar 5.30u buluyo..
Yok yok bizim kızlar uyuyo hala..