• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm arkadaşlar geçen hafta kötü bi olay yaşadım ve serklaj oldum çok şükür şimdi iyiyim ilk bebeğimi 17. haftada kaybetmiştim doktorum bunda risk almayalım dedi ve serklajı önerdi hemen kabul ettim tabi inş. bu sefer bbeğim beni yarı yolda bırakmaz kızlar bana dua edin nolur çok korkuyorum bu hafta 17. hafta buhaftalarıda biran önce atlatsam Allahın izniyle inş. daha rahat olucam evde yatmaktan ve sıcaktan beynim bulandı artık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

geçmiş olsun canım.. inşallah allahın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

kızlar günaydın ben çok mutsuzum

sabah işe bir geldim benim netbook açılmıyor minik kuşum diyordum ben ona minik kuşum ölmüş

şimdi akşam eşim bakıcak yapamazsa teknik servise göndericez için 1000 lerce resim var düğün fotomuz bebeğimin videoları kına balayı vs.

ne olucak şimdi ya kurtaramazsak

bebeğime yazdığım mektuplar hatsalığım ve yaşadıklarımla ilgili yazmaya başladığım kitap haline getirmek istediğim güncem..

ayrıca bi sürü gecelik bikini vs li foto..bilgisayarı ben nasıl göndericem elin teknik servisine tanıdık olsa daha beter tabi

bu durum içindeki tek tesellim pazartesi günü bebeğimle ilgili olan klasörü flash disk e atmıştım o kadar

içime doğmuş herhalde

elim ayağım gitti sanki

offf ya

bu arada
meralcim oğlun maaşallah kocaman olmuş
ebrarsanemcim geçmiş olsun erken önlem alınması güzel bişey
sevgi benim eşim 7-8-9 maaşallah

ya çok mutsuzum ya kızıma anlattım annecik çok mutsuz bebeğim diye bana moral vermek için rap dans yapıo içerde ama ben ÇOK MUTSUZUM

niye yedeklemezsin be kadın ya nie nie

:2::1no2:mirmirmirmirakannehir

canım üzülme bu kadar ya.. teknik serviste herşeyi kurtarabilirler merak etme.. ben geçen yanlışlıkla evdeki bilgisayardaki resimler klasörünü sildim.. sonra internet bi programla hepsini geri aldım.. o yüzden rahat ol yavru kuşum.. eşin halleder onu akşama..

al benden de o kadar şebo.. şu sahur kalkmaları beni iyice uykusuz bırakıyor.. birde ben hemen uyuyamıyorum.. zaten 12yi buluyo yatmamız.. e 3te sahura kalkıyorum.. ben uyuyayana kadar 5.30u buluyo..

mervecim üzülme, hard disc'i her halukarda kurtarılır, data kaybın olmaz. Hatta bence eşin halleder teknik servise gerek bile kalmaz. Olmadı harddisc cıkarılıp başka yere takılıp temizlenip öyle gider servise.

mervecim üzülme, hard disc'i her halukarda kurtarılır, data kaybın olmaz. Hatta bence eşin halleder teknik servise gerek bile kalmaz. Olmadı harddisc cıkarılıp başka yere takılıp temizlenip öyle gider servise.

eşimde öle dedi bilgecim en kötü ihtimal öle yaaprız dedi
ya bu sistem 32 de sorun var geçen virüs girmişti zaten
abim flash discini tattı ondan sonra sapıttı blg
bide bu minik ya cd si yok doğal olarak yedek almak aklına gelmio insanın normal laptop olsa devamlı tak cd yi yedekle

inşallah eşim kurtarır akşam bundan sonrada ders olsun mail atıcam herşeyi kendime mailimde dursun bi yedek olarak

Acayip uykum var oturduğum yerde uyucam nerdeyse:)))))))))

canım üzülme bu kadar ya.. teknik serviste herşeyi kurtarabilirler merak etme.. ben geçen yanlışlıkla evdeki bilgisayardaki resimler klasörünü sildim.. sonra internet bi programla hepsini geri aldım.. o yüzden rahat ol yavru kuşum.. eşin halleder onu akşama..

al benden de o kadar şebo.. şu sahur kalkmaları beni iyice uykusuz bırakıyor.. birde ben hemen uyuyamıyorum.. zaten 12yi buluyo yatmamız.. e 3te sahura kalkıyorum.. ben uyuyayana kadar 5.30u buluyo..

:gitme::gitme: aynen bende öleyim uykusuz yorgun ve mutsuz
eğer minik kuşum bu akşam düzelirse yaarın güzel bir sadaka vericem sizlerde şahitsiniz
off yaaaa
eşim aradı oda çok üzgün aşkım üzülme elimden geleni yapıcam olmadı teknik servis yapıcak dedi

Yok yok bizim kızlar uyuyo hala..

dün akşam metrobüsle karşıya geçtim 1 saatlik yol klimada var anam varya kafam düşüyo uyicam nerdeyse
ben hamileliğimin ilk zamanlarında hiç uyku sorunu yaşamadım millet bütün gün uyur ya bana hiç öle bişey olmadı benim şimdi çok fena uykum gelio

sanırım bunlar tontilemek için bütün enerjimizi alıyorlar

ve sahur olayı dediğin gibi uyku bölününce olmuyo...

günaydın kızlar nasılsınız,
mervecim üzülme bilgenin dedigi gibi kurtulur o. benimde başıma gelmişti halleder eşin onu.

kızlar ben size birşey sorucam. ben yine usg aşerdim herhalde. bebeğimin hareketini daha tam hissedemiyorum diye bir mutsuzluk var bugün bende. kızlar geç hissettirir diyorlar ondanmı. nezaman tekmelediğini/gezindiğini hissedicem. bilmiyorumkismile

Back