2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar dün 3lü tarama sonuçlarını aldık Allah'a şükür bi sorun yok.ayın 23 ünde detaylı usg var bir bir atlatıyoruz çok şükür... :lepi:
Sunay; maşallah Bebeğine tatlım... allah tamamına da erdirsin:)))

Ayyy; cilveloşa da maşallah:))))))))))))))))))))))))) Büyüyor melekler yaw...
Aralmacım, Kızın oluyormuş, ne mutlu sana da:))) Kız anası olmak bence şans yaw:))) Allah tamanına erdirsin seninkini de ...

BSP cim; senin kızına da maşallahhh:)))))))) Kız topiği olduk hakkaten... Erkek anneleri bu kadar kızın arasında oğluşlarınızı kollayın, valla karışmayız sonnnaa:)))))))

Kızlar; Tanem Perşembe akşamından beri kıpırdamadı(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bu normal mi????
Çok endişe etmeye başladım(((((((

teyzem benim totiş foruma açıldı isteyen ısırabilir
annem sonuna ikna oldu zemuszemus ısıy beni ısıy zemuszemusısıy beni ısıyzemuszemus

fundacım kızım oluğunu duyduklarınan beri etrafımdaki insanlar hep senin dediğini söylediler
'''her annenin bir kızı olmalı'''

rabbim nasip etti inşalah e tabi her babanın bir oğlu olmalı mantğından gidersek herkesin bir kızı bi oğlu olması en iyisi sanırım

BSP cim; senin kızına da maşallahhh:)))))))) Kız topiği olduk hakkaten... Erkek anneleri bu kadar kızın arasında oğluşlarınızı kollayın, valla karışmayız sonnnaa:)))))))
wallahi öle funda bu kızlar bir toplanırsa erkekler yandı
Kızlar; Tanem Perşembe akşamından beri kıpırdamadı(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bu normal mi????
Çok endişe etmeye başladım(((((((

cnm hen dün usgdeyken bebeğim kaç kere tekmeledi ama varya hiçbirşey hissetmedim o vurdukları hep en güçlü olanlar peki şuda mı olmuyo mesela bir tarafa kümeleniyorlar ya sonra yer değiştiriyorlar yada insanın kasıklarına oturuyorlar bir an altına kaçırıcak gibi oluyorsun onlarda mı yok

yok(( hiç bişe hissetmedim yaaaaa Akşam yattım uzandım, süt içtim, tatlı yedim, meyve yedim.... sağıma yatınca oynaşıyodu... sağa yattım yok, sola yattım yok, sırt üstü yattım yok((

yok(( hiç bişe hissetmedim yaaaaa Akşam yattım uzandım, süt içtim, tatlı yedim, meyve yedim.... sağıma yatınca oynaşıyodu... sağa yattım yok, sola yattım yok, sırt üstü yattım yok((

cnm sen yakınlardaki bi sağlık ocaına gitsene orda angel soundlar var kalbini duyarsın tanemin bence birşeyi yok ama bilirim senin için rahat etmez

bu arada enişteciğin nasıl oldu misairlerin var diye kendini yorduysanda biliyosundur biz kendimiz yorunca onlar daha bi dingin oluyorlar

zaten cumartesi oldu, sağlık ocağı kapalı... ve bennim bugün doktor randevum var zaten... Angel sound aldım, en geç pazartesi o da elimde olur... Hayırlısı olsun ama,içim titriyo resmen(((((

eniştem ameliyatlarının bir kısmını oldu, bir seri daha var Ama genel olarak iyi... Misafirler gitti.. çok yorulmadım zaten.

Of yaaa, saat 13 olsa da bi gitsem doktora... ya da şu kız bi tekmelese de içim rahatlasa

herkese günaydın..
MERVEM canım benim gözün aydın.. kızımızın iyi olmasına çok sevindim.. kaç gram olmuş yazmamışsın ama..
ARALMA ben de hiç şaşırmadım kızın olduğuna.. normaldır tatlım.. burası kızlar imparatorluğu olucak..
FUNDAM endişe etme lütfen.. mervenin dedikleri çok doğru daha minicikler.. bütün hareketlerini hissetmememiz çok normal.. benim randevum bugun 2.30ta sen topiğe geldiğinde ben çıkmış olurum.. evdende giremem herhalde ablamlar iftarda olucak.. beni mesajlan kısaca aydınlatırsan sevinirim tatlım..
PATLY

PATLY benim dilam daha öyle keskin tekmeler atmıyor.. ama o minicik gezintiler bile beni rahatlatmaya yetiyo.. gözlerim falan doluyo ya hissedince.. müthiş bişiy.. şu 5 ay bi geçse.. alsak sıcacık yavrularımızı kucağımıza.. endişelerimiz bir nebze bile olsa hafiflese..

gümaydın ben geldim fstıklar ve bebekleri
nasılsınız bakalım

fundam nasıl oldun tanemden ses var mı

ay en azından bugün randevu varmış 13 yazıyodu listede
neyse kuşum angel sound da seni rahatlatıcak inşallah

yok mervecim ya;
bu kız beni deli etti,,, hele bi çıksın bak ben onu napcam:)))) Totosuna totosuna patlatıcam... Çok küçük daha, biliyorum her hareketini hissedemem ama her gün bişeyler hissediyordum ya(

mervem napıyodu cilveloşun anlat bakiim.. ne kadar süre baktılar.. neler yapıyolar anlatsana merak ediyorum.. bi de açmı gittin tokmu

annesi sıcaklardan oda etkileniyodur belki.. valla ben kolumu bilene kaldırmak istemiyorum.. ya bide ben çok acıkıyorumm. sizde öylemisiniz.. yoksa benim mi iştahım açıldı.. sürekli karnım gurulduyo ya :) bu gidişlen tombiş olucam.. zaten içerde acayip bi gaz sıkışması var.. göbüş kocaman oldu.. yarın ekleyim de görün..

benim de iştahım kapandı.. Kahvaltıyı yapıyorum, sonra yemesem taaa akşama kadar bişey hissetmiyorum açlık adına.. ama meyve, yoğurt falan yemeye gayret ediyorum en azından kızım aç kalmasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…