Sunay; maşallah Bebeğine tatlım... allah tamamına da erdirsin:)))kızlar dün 3lü tarama sonuçlarını aldık Allah'a şükür bi sorun yok.ayın 23 ünde detaylı usg var bir bir atlatıyoruz çok şükür... :lepi:
Ayyy; cilveloşa da maşallah:))))))))))))))))))))))))) Büyüyor melekler yaw...kzlar geldik sonunda doktordan
minik bebeğim gayet ii büymüş güzelleşmiş
en korktuğum şeyler kaşbi beyni mesanesi böreği falandı birde şu yarık dudak olma olayından korkuyordum allahıma binlerce şükürler bebeğimin herşeyi iyi maaşallah sübhanallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah
bu arada bilgecim sordum sorularını
cvp 1: hastanede sgk geçerli olduğu için raporum geçerliymiş sanırım özel hastane raporu kabul edilmiyor.Doktorumun asistanı ve bankodaki kızlar öyle söylediler
cvp 2:kortikosteroid tedavisine (doktorun söyleyişinden böyle anladım ama doğrumu yazdım bilmiyorum) başlanabilir bu etkin bir yöntemdir ama ailede var diye direk yapılmasına karar verilmemeli gidişat çok sıkı bir şekilde takip edilemeli yan etkisi bebeğin ciğerlerinin gelişmemesinden daha kötü bir durum olamaz doktoru uygun görmüşse uygulanabilir ama meslektaşımın bunun nedenini iyi araştırması gerekir dedi...ben sebebini ailede olması olarak söledim ama bilgecim mutlaka doktorunun dediği bir alt yapı vardır.onu bilemediğim için söyleyemedim sanırım doktorumda direk yaplıcak sandı sonra izah ettim .neticede doktor uygun görüyorsa yaptırsın dedi tatlım....
Aralmacım, Kızın oluyormuş, ne mutlu sana da:))) Kız anası olmak bence şans yaw:))) Allah tamanına erdirsin seninkini de ...iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremedim siteye bi kaç gündür de okumaya çalışıyorum anca bitirdim herkes iyi durumda allaha çok şükür bugünn Merve biraz korkutmuş sanırım neyse ki ondan da kötü bi haber çıkmamış çok şükür.Bende pazartesi günü doktora gittim benim de kızım oluyo hep erkek alıştırmıştım kendimi gördüğüm o kadar rüyadan sonra çok süpriz oldu bize özellikle eşim çoık istiyodu kız olmasını.Artık bundan sonra gün gün hatta saat saat takipteyim oku oku bitiremedim herkesi ve miniklerimizi öpüyorum
Sunay; maşallah Bebeğine tatlım... allah tamamına da erdirsin:)))
Ayyy; cilveloşa da maşallah:))))))))))))))))))))))))) Büyüyor melekler yaw...
Aralmacım, Kızın oluyormuş, ne mutlu sana da:))) Kız anası olmak bence şans yaw:))) Allah tamanına erdirsin seninkini de ...
wallahi öle funda bu kızlar bir toplanırsa erkekler yandıBSP cim; senin kızına da maşallahhh:)))))))) Kız topiği olduk hakkaten... Erkek anneleri bu kadar kızın arasında oğluşlarınızı kollayın, valla karışmayız sonnnaa:)))))))
Kızlar; Tanem Perşembe akşamından beri kıpırdamadı(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bu normal mi????
Çok endişe etmeye başladım(((((((
wallahi öle funda bu kızlar bir toplanırsa erkekler yandı
cnm hen dün usgdeyken bebeğim kaç kere tekmeledi ama varya hiçbirşey hissetmedim o vurdukları hep en güçlü olanlar peki şuda mı olmuyo mesela bir tarafa kümeleniyorlar ya sonra yer değiştiriyorlar yada insanın kasıklarına oturuyorlar bir an altına kaçırıcak gibi oluyorsun onlarda mı yok
yok(( hiç bişe hissetmedim yaaaaa Akşam yattım uzandım, süt içtim, tatlı yedim, meyve yedim.... sağıma yatınca oynaşıyodu... sağa yattım yok, sola yattım yok, sırt üstü yattım yok ((
cnm sen yakınlardaki bi sağlık ocaına gitsene orda angel soundlar var kalbini duyarsın tanemin bence birşeyi yok ama bilirim senin için rahat etmez
bu arada enişteciğin nasıl oldu misairlerin var diye kendini yorduysanda biliyosundur biz kendimiz yorunca onlar daha bi dingin oluyorlar
annesi sıcaklardan oda etkileniyodur belki.. valla ben kolumu bilene kaldırmak istemiyorum.. ya bide ben çok acıkıyorumm. sizde öylemisiniz.. yoksa benim mi iştahım açıldı.. sürekli karnım gurulduyo ya :) bu gidişlen tombiş olucam.. zaten içerde acayip bi gaz sıkışması var.. göbüş kocaman oldu.. yarın ekleyim de görün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?