• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

sunaycım canım gözün aydın.. hadi bakalım şu detaylıları da atlattık mı tamamdır..,
bsp canım maşallah naz kızımıza.. allah nazarlardan saklasın..
mervem iyi haberlerle gel canım.. ama gel lütfen.. bekletme bizi..

saolasın sevgicim... evet canım ya her sonuç almaya gittiğimizde eşimle panikatak durumu yaşıyoruz.sen nasılsın Dila hanım nasıl?

ayyy.merve şimdi mkızını izliyodur ne güzel.ne mutludur..bende ayın 17 sini iple çekiyorum valla.çok sabırsızlanıyorum.bebeğimi görmek için.zaten normaldede tombul bir bayan olduğum için bebeği çok net göremiyoruz.cilt altım çok kalınmış öle diyo dr um.ama ayrıntılıda çok net görürsün demişti.ondan sonrada zaten büyüdükçe net görürüz demişti.sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.

saolasın sevgicim... evet canım ya her sonuç almaya gittiğimizde eşimle panikatak durumu yaşıyoruz.sen nasılsın Dila hanım nasıl?

canım aynen bizde öyleyiz.. hatta o gece ben çok zor uyuyuyorum.. kafamda bir sürü şey kuruyorum.. bizimde yarın ayrıntılımız.. salı günü doktor aradığından beri zaman geçmiyor bir türlü.. dilacım iyi gibi. tepikleyip duruyo... bakalım yarın doktor amcaları ne dicek..

ayyy.merve şimdi mkızını izliyodur ne güzel.ne mutludur..bende ayın 17 sini iple çekiyorum valla.çok sabırsızlanıyorum.bebeğimi görmek için.zaten normaldede tombul bir bayan olduğum için bebeği çok net göremiyoruz.cilt altım çok kalınmış öle diyo dr um.ama ayrıntılıda çok net görürsün demişti.ondan sonrada zaten büyüdükçe net görürüz demişti.sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.

evet ya.. zevkle izliyodur hemde prensesini.. yarın çabuk olsun bende göreyim.. sonra da sıra sende..

arada eylül ekim topiğine bakıyorum.. nasıl heyecanlılar.. bizimde o günlerimiz hemen gelsin allahım..

ayyy sevgi ne güzel yarın göreceksin prensesini.canım hiç merak etme yarınki kontrolünde çok iyi geçecek.ah ben o Dila hanımın minik tepiklerini yerim.
dimi sevgi ya zaman çabuk geçse ve bizde de artık yok kıyafettir odasıdır ıvırıdır zıvırıdır başlasa artık...dün çarşıya gidince bende beşik baktım sanırım kararımı verdim.ay çok heyecanlanıyorum düşününce bile...

sunaycım canım gözün aydın.. hadi bakalım şu detaylıları da atlattık mı tamamdır..,
bsp canım maşallah naz kızımıza.. allah nazarlardan saklasın..
mervem iyi haberlerle gel canım.. ama gel lütfen.. bekletme bizi..

sağol teyzemiz Allah hepimizin bebişlerini saklasın

merhaba kızlar ablamlar gitti yalnız kalan ben yine netteyim :( umarım herşey yolundadır ben doktora kontrole gittim doktor rahim toparlamış parça kalmamış dedi çok şükür. 3 ay ara ver dedi. biraz zaman geçsin tedavi yapan doktorumuza da gideceğiz. rabbim hepinizi ve bebekleirnizi sıkıntılardan korusun inşallah öpüyorum sizleri

zeynep iyileşmene sevindim...banada aynısı olmuştu kürtajdan sonra banada ilk muayenede rahimin toplamış olduğu söylendi ve 3 ay dondurulmuşlar için beklememi.. ben kürtaj sonrası çok uzun ve yoğun bir adet dönemi geçirdim( 7 gün boyunca sanki ilk günkü gibi kanamam oldu) adet oluş o oluş ve ardından hamiş kaldım.. umarım senin de mucizen gerçekleşir ama 3 ay çok çabuk geçecek inan ve sende bana yetişeceksin inşallah....olumunekankayizsmile

gizemlii tatlımm bizim kızımızın ismide belli oldu teyzesi HİRA NAZ olacak nasip olursa listeye eklermisin şekerim sana zahmet

Masaallah hepimize;-)) Ne guzel bir bir atlatiyoruz ayrintiliyi.. Sonra ver elini seker yukleme;-))) Ondan sonrada zaten bakmisiz dogurmaya basliyoruz... UUUU cok heycanlii;-))

Dun internette gebelik sitelerinde dolasirken 24.haftanin gebelik acisindan donum noktasi oldugunu ve bundan sonra erken dogacak premature bebeklerin iyi imkanlar ve kosullarda bakilabildigi surece yasama sanslarinin yuksek oldugu yaziyordu. Hatta kayitlara gore en erken dogup yasatilabilen bebek Kenya da 19. hafta da dogan bir bebekmis. Neyse bizim bebsilerimiz zamanlarini beklesinler ins.. Hayirlisiyla dogduklarini da goruruz ins..

zeynep iyileşmene sevindim...banada aynısı olmuştu kürtajdan sonra banada ilk muayenede rahimin toplamış olduğu söylendi ve 3 ay dondurulmuşlar için beklememi.. ben kürtaj sonrası çok uzun ve yoğun bir adet dönemi geçirdim( 7 gün boyunca sanki ilk günkü gibi kanamam oldu) adet oluş o oluş ve ardından hamiş kaldım.. umarım senin de mucizen gerçekleşir ama 3 ay çok çabuk geçecek inan ve sende bana yetişeceksin inşallah....olumunekankayizsmile

canım yaa senin adına çok mutluyum umarım herşey düşündüğünden bile güzel olur iyi dileklerin için teşekkür ederim bakalım ben de ne zaman adet oalcağım yarın 3 hafta oluyor bebeğimden ayrılalı hayırlısı olsun

kzlar geldik sonunda doktordan
minik bebeğim gayet ii büymüş güzelleşmiş
en korktuğum şeyler kaşbi beyni mesanesi böreği falandı birde şu yarık dudak olma olayından korkuyordum allahıma binlerce şükürler bebeğimin herşeyi iyi maaşallah sübhanallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah

bu arada bilgecim sordum sorularını

cvp 1: hastanede sgk geçerli olduğu için raporum geçerliymiş sanırım özel hastane raporu kabul edilmiyor.Doktorumun asistanı ve bankodaki kızlar öyle söylediler

cvp 2:kortikosteroid tedavisine (doktorun söyleyişinden böyle anladım ama doğrumu yazdım bilmiyorum) başlanabilir bu etkin bir yöntemdir ama ailede var diye direk yapılmasına karar verilmemeli gidişat çok sıkı bir şekilde takip edilemeli yan etkisi bebeğin ciğerlerinin gelişmemesinden daha kötü bir durum olamaz doktoru uygun görmüşse uygulanabilir ama meslektaşımın bunun nedenini iyi araştırması gerekir dedi...ben sebebini ailede olması olarak söledim ama bilgecim mutlaka doktorunun dediği bir alt yapı vardır.onu bilemediğim için söyleyemedim sanırım doktorumda direk yaplıcak sandı sonra izah ettim .neticede doktor uygun görüyorsa yaptırsın dedi tatlım....

kzlar geldik sonunda doktordan
minik bebeğim gayet ii büymüş güzelleşmiş
en korktuğum şeyler kaşbi beyni mesanesi böreği falandı birde şu yarık dudak olma olayından korkuyordum allahıma binlerce şükürler bebeğimin herşeyi iyi maaşallah sübhanallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah

bu arada bilgecim sordum sorularını

cvp 1: hastanede sgk geçerli olduğu için raporum geçerliymiş sanırım özel hastane raporu kabul edilmiyor.Doktorumun asistanı ve bankodaki kızlar öyle söylediler

cvp 2:kortikosteroid tedavisine (doktorun söyleyişinden böyle anladım ama doğrumu yazdım bilmiyorum) başlanabilir bu etkin bir yöntemdir ama ailede var diye direk yapılmasına karar verilmemeli gidişat çok sıkı bir şekilde takip edilemeli yan etkisi bebeğin ciğerlerinin gelişmemesinden daha kötü bir durum olamaz doktoru uygun görmüşse uygulanabilir ama meslektaşımın bunun nedenini iyi araştırması gerekir dedi...ben sebebini ailede olması olarak söledim ama bilgecim mutlaka doktorunun dediği bir alt yapı vardır.onu bilemediğim için söyleyemedim sanırım doktorumda direk yaplıcak sandı sonra izah ettim .neticede doktor uygun görüyorsa yaptırsın dedi tatlım....

Oyy masallah cilvelosa;-)) Cok sukur.. Hayirlisiyla dogacak hepsi ins...

Ben de 28-30. haftalar arasi 4D Usg ye gidecegim ins.. O zaman goruruz artik kime neye benziyo bizim cadi;-)) dun aksam bir tekmeledi esim yerinden zipladi nasil boyle bayagi sert vurdu diyo;-)) LoL.. Disardan bile bakilinca anlasiyo tekmeleri.. Aferin kizim daha sert vur diyo.. Ayyyy catliycam;-))):emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremedim siteye bi kaç gündür de okumaya çalışıyorum anca bitirdim herkes iyi durumda allaha çok şükür bugünn Merve biraz korkutmuş sanırım neyse ki ondan da kötü bi haber çıkmamış çok şükür.Bende pazartesi günü doktora gittim benim de kızım oluyo hep erkek alıştırmıştım kendimi gördüğüm o kadar rüyadan sonra çok süpriz oldu bize özellikle eşim çoık istiyodu kız olmasını.Artık bundan sonra gün gün hatta saat saat takipteyim oku oku bitiremedim herkesi ve miniklerimizi öpüyorum

Oyy masallah cilvelosa;-)) Cok sukur.. Hayirlisiyla dogacak hepsi ins...

Ben de 28-30. haftalar arasi 4D Usg ye gidecegim ins.. O zaman goruruz artik kime neye benziyo bizim cadi;-)) dun aksam bir tekmeledi esim yerinden zipladi nasil boyle bayagi sert vurdu diyo;-)) LoL.. Disardan bile bakilinca anlasiyo tekmeleri.. Aferin kizim daha sert vur diyo.. Ayyyy catliycam;-))):emir_bebek:
aynen patlycim artık karnımın dışındanda belli oluyor kızımın gezinmeleri ...bugün kızımın maaşallah keyfi pek yerindeydi doktor 4d bi sürü video verdi amaaaan su yutuşunu bile gördüm içim bir hoş oldu yaa mucize bişey dimi hocam diyorum merve insanın çocuğu olması çok hastalıklı bir duygu bu sevgi insanı delirtir çok entersan bişey bak benimde kızım var ismi zeynep millet ne sıradan bi isim koymuşsun diyo ama ben ona bakınca binlerce ismi zeynep olan aklıma gelmiyor ki benim zeynebim benim yavrum gelio çok başka birşey diyo hepimiz yaşayacağız inşallah allah tüm bekleyen arkadaşlarımada nasip etsin
hepimizin miniklerine maaşallah
iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremedim siteye bi kaç gündür de okumaya çalışıyorum anca bitirdim herkes iyi durumda allaha çok şükür bugünn Merve biraz korkutmuş sanırım neyse ki ondan da kötü bi haber çıkmamış çok şükür.Bende pazartesi günü doktora gittim benim de kızım oluyo hep erkek alıştırmıştım kendimi gördüğüm o kadar rüyadan sonra çok süpriz oldu bize özellikle eşim çoık istiyodu kız olmasını.Artık bundan sonra gün gün hatta saat saat takipteyim oku oku bitiremedim herkesi ve miniklerimizi öpüyorum

aaaaaaaaaaaaaa hiç şaşırmadım tatlım
kız topiği anam bu 4 tane erkek var geri kalan kız
bolluk oldu bu sene sayemizde kız anneleri bol oldu
bol bol girecek olmanada sevindim
minik kızın ismi ne olaca peki canım

funda teyzesi bak sana popişimizi uzattık hiç görmüyon...
Oyyyyyyyyyyyyy kuzuma beniiim,,,, hep bu merve teyzesinin yüzünden tersimizi dödürdü, gözümüz de bişicik görmez oldu:olmaz: Yiyiiim, yirimmm ben o cadının totişiniiiiiiii:))
fundanın da bugün randevusu varmış..

Kuzum, cumartesi ye kaydı randevum...saat 13 de

Son düzenleme:
Back