2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

-tatil nedeniyle-uzun bir aradan sonra

merhaba arkadaşlar

nasılsınız

bebişler nasıl

Rabbim hepsine sağlık afiyet versin inşallah güzel güzel büyüsünler

Bu arada Mübarek Ramazan ayımız cümlemize hayırlar versin , çok şükür Hamdolsun bu günlere kavuştuk

haymatlos sen nasılsın canım, herşey yolundadır inşallah

sagol canim yolunda simdilik, su sicaklar da olmasa hicbir derdim olmayacak, ne oturuluyor ne yatiliyor vallahi. Eve klima sokmamak konusunda israrciydim, simdi kendime oyle kiziyorum ki.

Sende ne var ne yok, aramizda cok az gun vardi diye hatirliyorum, var mi yakinda doktor randevusu?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis hoş geldin cnm sanada hayırlı ramazanlar nasıl geçti tatilin maşallah bebegi büyütmüşsünn cinsiyeti belli mii ? bunlar meleginle sanaa

TatlıKııızzz:) Şekerim nasılsın????? Seyrek geliyosun, denk gelemiyoruz.. Kızın hayırlı olsun:)))) Geçen Sincan da oturan kuzenler bende idi, kulaklarını çınlattım valla:)))))))

sağollll şekerimmmm iyiyiz çok şükür evet canım denk gelemiyoruz pek girmiyorum sürekli uyur gezer gibiyim valla teşekkür ettim tatlımm zaten bendende başka cinsiyet beklemezdiniz heralde bu topik genel olarak kız topiği olduğundan:))))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkis hoş geldin cnm sanada hayırlı ramazanlar nasıl geçti tatilin maşallah bebegi büyütmüşsünn cinsiyeti belli mii ? bunlar meleginle sanaa

sağol canım senin de bebişin hayırlı olsun, riskli zamanları geçmişsin çok şükür

bizimki erkek olucak, sağlıklı olsun inşallah önemli olan o tabiki Rabbim kavuştursun hepimizi bebişlerimize

gerçekten sıcak ben evde, bol su içmeye çalışarak geçiriyorum, akşamları serin oluyor zaten , klima iyi hoşta hasta ediyormuş çoğu kişiyi...

ben de 20. haftada ayrıntılı ultrason yaptırdım, bir sorun yok çok şükür Rabbime,
Pazartesi günü de 4 boyutlu ultrason için gidicem bakalım

hareketlerini 1-2 haftadır hissetmeye başladım, eşimde dalga geçiyor, daha erken gazdır o diyor!!

Oruç tutmamamı söyledi doktor, tutamıyorum ama tutamazken dahi bayıltıyor sıcaklar...

Öyle işte çok şükür şimdilik iyi, inşallah böyle gider...

benide doktorum ona yönlendirdi.salı saat 13:00 de bend çok iyi olduğunu duydum.peki şuan kime gidiyosun.tüp bebeğini nerde yaptırdın.doğumu nerde düşünüyosun.ne çok soru sordum dimi.

benide doktorum ona yönlendirdi.salı saat 13:00 de bend çok iyi olduğunu duydum.peki şuan kime gidiyosun.tüp bebeğini nerde yaptırdın.doğumu nerde düşünüyosun.ne çok soru sordum dimi.

Ben Tüp bebeği Centrum Klinik te yaptırdım.. Doktorum Prof. Recai Papuçcu... Takiplerime de Recai Hocaya gidiyorum.. doğumu da Recai Hoca Güven Hastanesinde yapacak tatlım.

Kızlar Tanem çok iyi Maşallah... Baştan yazayım, göbişten bi şaplak yedi ve ilk şaplağı oldu bu kızımınzemuszemus

Herşey çok iyi gidiyor, suyumuz, bebeğin gelişi, plasentanın durumu, bebeğin gelişimi, eli yüzü, iç organları çok iyi.... Uyuyordu bu sefer, anası açtı çünkü... Fazla bir aksiyon olmadı:)))))))

ben de deriiiiiin bir oohhh çektim:))))

ama en güzeli bir el dopleri aldım, o geldi, bundan sonra canım istediği anda dinleyebileceğim kızımın kalp atışlarını:)))))))))))

Öptüm hepinizi

çok sevindim guality tanemin iyi olmasına.angel sound mu aldın.ya bende panik atak varya gerçi şuan hissetmiyorum daha ama 2 hafta sonra hissetmeye başlıcam.ve senin gibi arada haret etmediğini anlarsam duramam ben.acillere koşarım valla.buda benide eşimide yıpratır.zamanında çok acile gittim çünkü kalp krizi geçiriyorum diye.bende alacktım ama bi arkadaş kullanmış mennun kalmamış duyamamış.sen duyuyomusun şimdi.yani hissetmediğin anlarda bile dinlediğinde hareketleri yada kallp atışlarını duyabiliyomusun.

Canim ben de almistim, bayagi zaman oldu, ilk zamanlarda aramak gerekirken artik hemen buluyoruz. Ben de kotu hislere kapilip evi barki ayaklandirmayayim esimi yipratmayayim diye almistim, almadan once iki kez kendi kendime stres yapip gece doktora gittim cunku. Memnunum ama biraz sabirli olmak ve ultrason jelini mutlaka kullanmak gerekiyor. Herkese degil de bizim gibi endise edebilecek kisilere iyi oluyor. Hareketleri hissedemedigimiz gunler gelecek, o gun yorgun oldugumuz icin bebeklerimiz kipirdamayacak mesela, o zaman gereksiz endise etmektense kalp atisini dinlemeyi tercih ederim dedim kendi kendime.

işte doktorumda bunu kasdetti sanırım takip edilmeden doğrudan karar verilmemeli bazen ailede herkes de olsa bile gerek grülmeyebiliyor gibi bişey dedi inşallah gerek kalmaz kalsa bile sonuçta çözümlü bişey olması güzel bişey
özledik seni
cnm erkek demek gözün aydın topiğimizde kız egemenliği var ama erkek bir bebek gelmesinede sevindik isim seçeneğiniz nedir yazalım listeye
yok canım ya.salı ayrıntılımız var onu bekliyoz.
hayırlısı tatlım
kızlar sonunda hamişim oldu işte rabbim tedaviyi bıraktım verdi
:lepi::lepi::lepi: yaşasın süper bir haber gözün aydın cn
bu sıpalar bizi paranoyak yapıcak en sonunda yaa
bak iyimiş benim minik kızım gördün mü
hem o totolar ısırılmalık şaplaklık değil bi daha vurdurmam yeğenimeklava:
cnm panik atak varsa al bence ben memnun olmayan duymadım hiç bilgeninde dediği gibi bebeğin konumu bazen duymakta sıkıtı yaratabiliyor sen al acil durum için yanında bulunsun
teşekküler kızlar geçermi bu aylar henüz 10 haftalık

daha dur be fıstık yenisin
şimdi ikili test 3 lü test falan derken geçicek inşallah hangi bebek anne karnından çıkmadan kalmış

şaka bi yana beklemek gerçekten çok zor yaaa geçmez kolay kolay

kızlar bu arada benim moralim çok bozuk
babam bugün arkadaşıyla onların bahçesinde bişey yapıorlarmış
bi alet varmış ucunda döner testere olan babam onla bişeyi keserken aletin ucundaki döner bıçak yerinden fırla babamın koltuk altından gir.
babamı direk hastaneye getirmişler hemen ameliyata almışlar aksiller kesi yazmışlar anemnez raporuna genel anestezi altında ameliyat olmuş
bugünden annem bebeğime bişey almak istedi alışverişe bakınmaya çıkmıştım eşime devamlı tel gelio uzaklaşıo tabi ben iş görüşmesi zannediyorum en sonunda bebek beşiği yapan yerden çıkınca bağırdım ne biçim adamsın sürekli telefon hiç bir eşyaya elini sürmedin dokunmadın insan bi bebeğine heves eder bi merak eder dedim
oda merve oruçluyum yorgunum falan diye kızdı bana bende çok üzüldüm yolda ağlayacaktım bi an bizi önemsemiyor sandım...meğer babam kendi tel açmış ayılınca oğlum böle böle ben ameliyat oldum iyiyim sen onlara alıştıra alıştıra söle diye çocuğun eli ayağı kesilmiş tansiyonu düşmüş tabi o sırada benim bebek eşyaları gösterirken ki şirinliklerim falan gözünde yok

neyse biz eve gidicez ben bir iki tatlı falan almak istedim mervecim iimisin dedi eşim iiyim dedim şimdi sakin ol baban ufak bir kaza geçirmiş hastanede abin yolda onuda alıp hastaneye gidicez dedi aman kızlar elim ayağım boşaldı babamın böle huyları vardır daha önce başına çok kaza geldi hep bişeyim yok der kasıklarına kadar alçıyla gelir eve
velhasıl başladım ağlamaya kalbim sıkıştı ölücem hemen aradım rıdvan abi çıktı babamın arkadaşı babamı verin diye bağırmışım hiç hatırlamıyorum neyse babam aldı narkozun etkisiyle dili tam dönmüyor kızım iyiyim dedi konuştuk
hastaneye gidene kadar kalbim pır pır karnım kaskatı kesildi kızlar neyse geldik odaya içeri giremiyorum hastane fobisi oldu aeliyattan sonra bende dedim ya babamın kolu koptuysa bana sölemiyorlarda eşimi gönderdim önden neyse bişeyi yok allahtan kesi sol koltuk altında sargı falan vardı bişey göremedim
ama tüm doktor raporlarınıda okudum hekim bilgi verdi kaslarda zedelenme yok ama koltuk altına değilde kalbine saplansa allah korusun büyük bir risk olurdu dedi herhangi bir kasa isabet etmemeside büyük şans dedi

benim yarı mrüm gitti tabi neyseki herşey ii yarın taburcu olucak ama inanın çok korktum...insanın gözü görene kadar sesinide duysa ya bişey olmuş şekilde bulursam diye korkuyor...

verilmiş sadakamız varmış resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…