Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay daha ne bulucan çok tatlı buldukların işte süperbende bebek odalarına bakmaya başladım.. ama pek öyle içime sinen bi model olmadı.. güzel bişiyler bulursanız bana da haber verin..
gayet ii düşünmüşsün pelin baktım ki bu konuda çok organizesin nerden ne alınacak tespit edilmiş karar verilmiş vs... güzel walla bende senin gibiym hepsini yazdım netten foto indirsim ii bi yöntem alacağımız zaman hiç zorlanmayacağızBen doğa modelini beğendim. Yeşil-beyaz (aklımda krem kalmış ama gene baktım beyazmış.)
Çok sade olmasını istiyorum. üzerinde herhangi bir figür, süsleme istemedim. Erkek zaten. Duvar çıkartması, abajuru, halısı, perdesi ve yatak örtüleri canlı ve renkli olacak.
ya sevgi sıkıldımm hep kendi kendime mücadele etmekten sanki bana ne ya ben salakmıyım kk benim sankimervem niye sildin göbüş resmini yaw...
kızlar bence bu akşam herkes göbüşünün resmini çekip eklesin.. şöyle bir göbek yarıştıralım bakalım.. varmısınız..
kızlar bence bu akşam herkes göbüşünün resmini çekip eklesin.. şöyle bir göbek yarıştıralım bakalım.. varmısınız..
ben eklersem korkmazsınız di mi? :)
Bilge'cim Modoko veya masko'dakiler de aynı bence. ISo belgesi çok ta umrumda değil zaten. Boyasının kurşunsuz olması, tahtasının da sağlam olması yeterli.
Bir arkadaşım Mothercare'den aldı yatağını. Dolabını başka yerden. Baktığımda bana çok farklı görünmedi. Çilek vs de mdf kullanıyor üzeri boya. IKEA'da öyle.
Bizim oda takımını babam alacak. Bütçemiz çooook yüksek değil. 1500-2000 TL arasında seçeneklerim bunlar. taksitli olması da işime geliyor.
Sen bak tabi yinede, cidden kalitesiz görünüyorsa tekrar değerlendiririm ben de..
canım valla en çok seninkini merak ediyorum..
kızlar herkese merhaba,
benim randevum cmtsi değilmiş ben yanlış anlamışım boşu boşuna gittik bu sıcaklarda nişantaşına :kedi:
merveciğim değiştirebilirsin listede canım detaylı usg randevumuz 2 ağustos pazartesi :))
bu arada bilgecim bebek mobilyası olarak fazla çeşitleri yok ama ben genç odasını kullanıyordum.tamamen doğal ahşap ve özel cilalı mobilya üreten bir marka var maskoda var. "stylewood"
StyleWood