• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar bence bu akşam herkes göbüşünün resmini çekip eklesin.. şöyle bir göbek yarıştıralım bakalım.. varmısınız..

diğer topiği ihmal ettik.. valla mervem haklı kızmakta.. gebelikte ki göbüş topiği acayip hareketli.. bizim onları geçmemiz lazım.. bizim göbüşlerimiz, bebişlerimiz daha kıymetli hem... kıskanıyorum ben..

Pelincim, ben de Belis'in bahsini duydum, internetten sitesine baktım, modeller güzel görünüyor fakat sertifikamız var diye koydukları sertifikalar benim 7 senedir bir şekilde muhtelif dansöz figürleri ile yenilettiğim türden sertifikalar. İSO 9001:2000 sertifikası şirketin işletilmesinin kalitesi ile ilgili bir sertifika. Yani üretilen ürünlerin kalitesi ile hiç bir alakası yok. İhraç ettikleri ülkelere baktım, içinde amerika yok, amerika can güvenliği ile ilgili en katı kuralları uygulayan psikopatlık derecesinde titiz sayılabilecek tek ülke. Amerika'da kurşunsuz boya ile üretilmiştir ibaresi bulunmayan tek bir mobilyayı üretemiyorlar bile. Bizdeki gibi de bol keseden sertifika verilmiyor. Benim evime bu firmanın fabrika satış mağazası çok yakın. Bir ara gidip gözümle göreceğim ama benim pek içime sinmedi, hani sertifika filan bilmeseler bahsetmeseler bir derece itimat edeceğim ama sertifikalıyız diye sistem kalite belgesi koymaları beni biraz rahatsız etti. Yine de gidip göreyim mutlaka sizlerle paylaşırım.

bende bebek odalarına bakmaya başladım.. ama pek öyle içime sinen bi model olmadı.. güzel bişiyler bulursanız bana da haber verin..
ay daha ne bulucan çok tatlı buldukların işte süper
Ben doğa modelini beğendim. Yeşil-beyaz (aklımda krem kalmış ama gene baktım beyazmış.)
Çok sade olmasını istiyorum. üzerinde herhangi bir figür, süsleme istemedim. Erkek zaten. Duvar çıkartması, abajuru, halısı, perdesi ve yatak örtüleri canlı ve renkli olacak.
gayet ii düşünmüşsün pelin baktım ki bu konuda çok organizesin nerden ne alınacak tespit edilmiş karar verilmiş vs... güzel walla bende senin gibiym hepsini yazdım netten foto indirsim ii bi yöntem alacağımız zaman hiç zorlanmayacağız
mervem niye sildin göbüş resmini yaw...
ya sevgi sıkıldımm hep kendi kendime mücadele etmekten sanki bana ne ya ben salakmıyım kk benim sanki
ben kaç kere koydum resim koyan yok sildim bende napiim milleti zorla toplayamam ki ben ilerde güzel bir arşiv olsun bizim için diye uğraştım ama bundan sonra sadece yazar çıkarım
kızlar bence bu akşam herkes göbüşünün resmini çekip eklesin.. şöyle bir göbek yarıştıralım bakalım.. varmısınız..

benden pasoooooooooooooo:dilcikar:

Bilge'cim Modoko veya masko'dakiler de aynı bence. ISo belgesi çok ta umrumda değil zaten. Boyasının kurşunsuz olması, tahtasının da sağlam olması yeterli.
Bir arkadaşım Mothercare'den aldı yatağını. Dolabını başka yerden. Baktığımda bana çok farklı görünmedi. Çilek vs de mdf kullanıyor üzeri boya. IKEA'da öyle.
Bizim oda takımını babam alacak. Bütçemiz çooook yüksek değil. 1500-2000 TL arasında seçeneklerim bunlar. taksitli olması da işime geliyor.
Sen bak tabi yinede, cidden kalitesiz görünüyorsa tekrar değerlendiririm ben de..

Bilge'cim Modoko veya masko'dakiler de aynı bence. ISo belgesi çok ta umrumda değil zaten. Boyasının kurşunsuz olması, tahtasının da sağlam olması yeterli.
Bir arkadaşım Mothercare'den aldı yatağını. Dolabını başka yerden. Baktığımda bana çok farklı görünmedi. Çilek vs de mdf kullanıyor üzeri boya. IKEA'da öyle.
Bizim oda takımını babam alacak. Bütçemiz çooook yüksek değil. 1500-2000 TL arasında seçeneklerim bunlar. taksitli olması da işime geliyor.
Sen bak tabi yinede, cidden kalitesiz görünüyorsa tekrar değerlendiririm ben de..

Benim içimden hiç boyasız güzel zımparalanmış ham mobilya almak geçiyor. Yatak zaten el mecbur değişir biraz büyüyünce, dolapları filan daha uzun 8-9 yaşına kadar yani kendi kafasına göre yok arabalı yok gemili bir şeyler isteyene kadar kullanabilirim diye düşünüyorum. İkea'nın bu tarif ettiğim gibi bir serisi var ama o da hırdavat açısından çok dandik ve gereksiz pahalı. Bir iki doğal mobilya satan yer buldum, onlara bakacağım. Doğallık ayağına fahiş fiyat çekerlerse de çavuşbaşı tarafında bir tane marangoz amca gördüm, gidip al takke ver külah onunla pazarlığa oturup yaptıracağım:)))

Benim göbüş her gün daha da büyüyor gibi, en azından herkes öyle söylüyor. 3 hafta önce çekildiğim resimler var ama onlara göre şimdi 2 katı neredeyse :)
Bu haftasonu denizde olacağız, eşim bol bol çeker, hepsini koyacağım topiğe.. Sen küsme ama Merveeeee

kızlar herkese merhaba,
benim randevum cmtsi değilmiş ben yanlış anlamışım boşu boşuna gittik bu sıcaklarda nişantaşına :kedi:
merveciğim değiştirebilirsin listede canım detaylı usg randevumuz 2 ağustos pazartesi :))

bu arada bilgecim bebek mobilyası olarak fazla çeşitleri yok ama ben genç odasını kullanıyordum.tamamen doğal ahşap ve özel cilalı mobilya üreten bir marka var maskoda var. "stylewood"
StyleWood

kızlar herkese merhaba,
benim randevum cmtsi değilmiş ben yanlış anlamışım boşu boşuna gittik bu sıcaklarda nişantaşına :kedi:
merveciğim değiştirebilirsin listede canım detaylı usg randevumuz 2 ağustos pazartesi :))

bu arada bilgecim bebek mobilyası olarak fazla çeşitleri yok ama ben genç odasını kullanıyordum.tamamen doğal ahşap ve özel cilalı mobilya üreten bir marka var maskoda var. "stylewood"
StyleWood

aaa bu da guzelmis, bunu da bir gormek lazim yerinde...

Herkese Merhaba;-)

geldim cok sukur usg den. Resmen detayli usg ye girdim ama kendim icin bu sefer;-)) Butun bobrek, safra kesesi vs ye baktilar. Artik radyoloji uzmani raporunu hazirlar Dr uma yollar. Bence kas ama hadi neyse;-)) Kontorlden gecmis olduk..

Isim konusu bizim icin gercekten zor. Cok tesekkurler fikirler icin. Bakalim uygun birseyler buluruz ins.. Simdi ben liste yapicam bir aya kadar sonra esim is yerinde arkadaslarina okutturcak onlar iicn kulaga en uygun gelen ismi secicez ins;-) LoL yani bizim ismi arkadaslar belirleyecek diyebiliriz..

Cinsiyet konusunda ben de itiraf ediyim benim icimden de erkek geciyordu. Hem esim hem ben ikimizde erkek gorduk ruyamizda hem bu yuzden hem de hani dediginiz ayakli usg tahminlerinden dolayi. Hicbir fikrimiz de yoktu sonucta hic sormamistik;-)) simdi iyiki sormusum diyorum cunku zilliyi dogumda gorunce soka girerdim herhalde. Ama bir daha kismet olursa bebek siz de bizim gibi yapin.. 20. haftaya kadar bekleyin (surekli cinsiyet degisikliklerini engellemek icin) ve ozel bir ortamda ogrenin cinsiyetini. Gercekten unutamayacagimiz bir ani oldu....

Bugun ben de cocuk-bebek mobilya magazasini gezdim. Beyagi belirledim kafamda neler olacagini. BIrkac foto cektim diger folder a koyuyorum hemen..

Gorusmek uzere..

günaydın hamişler :)))))) dün dr gittim maşşalah ata'nın rahatı yerinde ohhhh ama ne varki resim vermedi huysuzluk etti haftaya çrş düzylimiz var orda bol bol bakışıcaz oğluşumla

Back
X