slm kizlar ben keseyi ve bebegimi gordum cok sukur bu ara misafirim vardi giremedim hepinizi cok optum
slm kızlarrr ben geldim
gizemliii artık burdan devam edebilirim canım:CüvCüv:
eveeeet hamileyiiiim sonuç 169.5 cıktı 10.gunum transferden sonraki cok mutluyuuuuum rabbim herkese nasip etsin:CüvCüv:
kızlar tabloya beni de ekleyin SAT: 24 Mart transfer günüm:10 nisan kilo:58 Tahmini doğum tarihim 29 Aralık ilk kontrolüm 6 Mayıs
çok kötüüyüm kızlar dün gece 3 ten beri ağlıyorum teyzemi kaybettim .
benim hiç yakınım ölmemişti ben hiç bu denli bi acı yaşamadım dün akşam konuşup gülüştüğüm teyzem artık yok bana demiştiki bak ssigara içersen bebişinin anneanesi olmam bak teyzem yine olmıcan daha göremediği o kadar çok şey vardıki oğlu askere bile gitmemişti kızı eylülde evlenecekti emekli olup eniştemle gezmelere gidecekti 15 yıldır diyalize giriyordu 6 ay önce eşi böbreğini verdi iyi olsun diye ama ciğerleri patlamış gece allahım mekanı cennet olsun teyzemin ruhuna kızlar bi fatiha okursanız sevinirim ölüm o kaadar acıki teyzemi uzun zamandır görmüyordum bugünde göstermediler bana hamileler bakmazmış ama dedim ben bidaha göremicem teyzemi olmaz dediler teyzemi kara toprağa gömdüler
kızlar günaydın hafta sonu eşimin işyerinin açılışı vardı onunla ilgilendim nete giremedim malum 3 günlük tatil iyi geldi..kızlar size bişey sorucam sizin mideniz ne alemde benim midem perşembe günü çok kötüydü hatta ilk defa midem bulandı afedersiniz tamamen safra çıkardım diyebilirim midem bişey yiyince ekşiyo gaz yapıyo soda ilk başta işe yaradı fakat sonra daha çok midemi yaktı doktor şunları şunları ye dedi ama ben ancak peynir ekmek yiyebiliyorum o midemi tutuyo ne yersem midem yanıyo napcam ben ya aranızda aynı şeyleri yaşayan varmı napsam anlamadım benki çay tiryalisiydim nerdeyse ama artık 1 bardağı zor içiyorum
Pany cim hayırlı uğurlu olsun.... Allah tamamına erdirsin:)))
Kızlar ben de dün testimi tekrarladım.. 11. gün 109.9 - 13. gün 202.4 çıktı değerim.. Doktorum çok güzel dedi değer artışı için... 30 Nisanda ultrasonumuz var...
Bi de ne dicem.. bende çok hazımsızlık var kızlar. karnım davul gibi oluyor, hatta canımı yakacak kadar çok şişiyorum ama sadece akşamları oluyor bu.. Yumurtalıkların büyümesine bağlı değil, sorun yo dedi doktorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?