• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ayy zordur canım ya mide yanması

yani hafif yiyecekler yiceksin çorba falan içebiliyomusun

dün öğlen canım mercimek çorbası istedi eşime söyledim herzaman gittiğimiz yerden aldırıp gönderdi içtim sorun yok ama aradan 1 saat geçti midem başladı çalkalanmaya Allah sonumu hayır etsin perşembe kontrole gidince doktora sorucam bakalım ne diycek ama geçen haftaya kadar ne güzel iştahım açıktı habire yiyodum hiçde sorun yoktu 6.hafta bitti 7 ye girdik midem başladı hadi hayırlısı

dün öğlen canım mercimek çorbası istedi eşime söyledim herzaman gittiğimiz yerden aldırıp gönderdi içtim sorun yok ama aradan 1 saat geçti midem başladı çalkalanmaya Allah sonumu hayır etsin perşembe kontrole gidince doktora sorucam bakalım ne diycek ama geçen haftaya kadar ne güzel iştahım açıktı habire yiyodum hiçde sorun yoktu 6.hafta bitti 7 ye girdik midem başladı hadi hayırlısı

sanırım bebiş sıkıştı ve geniş bir yer istiyo o yüzdende rahim mideye baskı yapıo ne oluyorz ya diye düşünen miden de yanmaya başlıyo bide dışardan yediğin şeyler bu dönemde mide daha hassas olduğu için etkilebiliy ne biliim yağı suyu falan sen yinede dikkat et..ve doktora sormayı ihmal etme zaten ne olursa 7 haftada oluyo mide bulantıları falanda artıyo çok fena

sanırım bebiş sıkıştı ve geniş bir yer istiyo o yüzdende rahim mideye baskı yapıo ne oluyorz ya diye düşünen miden de yanmaya başlıyo bide dışardan yediğin şeyler bu dönemde mide daha hassas olduğu için etkilebiliy ne biliim yağı suyu falan sen yinede dikkat et..ve doktora sormayı ihmal etme zaten ne olursa 7 haftada oluyo mide bulantıları falanda artıyo çok fena
ahh canım sorma perşembe günü doktoru dört gözle bekliyorum olmazsa diyetisyenle de birlikte hamileliği götürücem

ahh canım sorma perşembe günü doktoru dört gözle bekliyorum olmazsa diyetisyenle de birlikte hamileliği götürücem

yaşadığımız ona zorluk ne çabuk geçti dimi şimdi tekrar canımızın derdine düştük önceden midem yanıcak hamileikte perişan olucaksın deseler olsuunnn derdik gerçi şimdide halimizden memnunuz ama anne olunca hemen mod değiştirdik

kızlar ya ben cumaya kadar nasıl sabredicem sanki benimle değil sanki yok içimde değil gibi gelio bi tuaf durum içindeyim millet 7. haftadan önce kalp atışı görülmez duyulmaz diyo benim bu cuma 6 hafta 1 günlük falan olucak bebeğim görmezmiyim yani ben şimdi kalbini miniğimin

kızlar ya ben cumaya kadar nasıl sabredicem sanki benimle değil sanki yok içimde değil gibi gelio bi tuaf durum içindeyim millet 7. haftadan önce kalp atışı görülmez duyulmaz diyo benim bu cuma 6 hafta 1 günlük falan olucak bebeğim görmezmiyim yani ben şimdi kalbini miniğimin

alttan bakarsa gorursun gizemlicim :emir_bebek:hic korkma orda annesi hihoyyyt

benden de herkese günaydııınnn:)
prettycim nasılsın arkadaşım daha ii misin?
gizemli bak sende mi kuzucuk yaaaa stress yok nie olmasın içinde nereye gidicek minicik??seninle annesi o cuma günü görürüsün bende çarşamba gidicem kalp atışı duymaya 6+3 ken duyuluor demekki..
ben de neye taktım kızlar bu ebru şallı beni çıldırtıoooo yaaaaa:(
kadın 4 aylık hamileymiş al nefes ver nefes çatır çatır plates yapıo inanamazsın biz ay hapşurdum birşey olurmu derken onun yaptığı hareketleri görmeniz gerek..
üstelik kadın hala sopa gibi ben 6+1 lğim görseniz göbeği inanamazsınız kilomda değişiklik yok ama bariz göbeğim çıktı şimdidennnn..
ben gerçekten kendimi 9. ayda düşünemiorumm..
bir de dünden itibaren feci başağrılarım var...gizemli senin yazdığın kız bebek erkek bebek belirtileri listesi hangi sitedeydi hatırlıormusunnnn??

canım ebru şallıda yağmı var genişlesin kadın kas yığını olmuş bide o bizimki gibi zorluklarla elde etmediği için hapşırmak ona vız gelir iki öpüşmeyle çocuk yapıo onlar biz neler çektin tabiki daha temkinli olucaz içimizde hissedene kadarda böle devam edicek bence

o yazıya gelince ben onu kk da dolaşırken buldum bi arkadaştan bilmiyorum ki
yazıyı googla kopyalasan sonrada aratsan çıkarmı acaba .)

delikafaduldendelikafadulden gizemliiii öldüüm gülmekten hakkaten öpüşerek hamile kalıolar bunlar değil mibi bakıosun çocuk düşünüorum diolar ay bi bakmışsın olmuş düşünce gücüyle yapıolar neredeyse..
ben o yazıyı bulamadım senin yazdığın sayfayı bulamadım daha doğrusu gerye doğru giittim ama gözüm den kaçırıorum bulamıorum:(

evt gizemli bende merak adiyorum içimdemi kalp atışını duycam mı die bi görsem rahatlıcam bugün randevu almaya çalışıyorum dolu diyolar hiç bişey hissetmiyorum bennnn

gelbebek biraz daha iyiyim cnm sen nasılsın ama bende hiç belirti kalmadı sanki wc ye sık çıkmak dışında

delikafaduldendelikafadulden gizemliiii öldüüm gülmekten hakkaten öpüşerek hamile kalıolar bunlar değil mibi bakıosun çocuk düşünüorum diolar ay bi bakmışsın olmuş düşünce gücüyle yapıolar neredeyse..e tabi cicim biz kocamızın yüzünü unuttuk walla yalan mı
ben o yazıyı bulamadım senin yazdığın sayfayı bulamadım daha doğrusu gerye doğru giittim ama gözüm den kaçırıorum bulamıorum:(
ay wall bacım işteyim ya du ben bi ara bakiim sana buliim o sayfayı
evt gizemli bende merak adiyorum içimdemi kalp atışını duycam mı die bi görsem rahatlıcam bugün randevu almaya çalışıyorum dolu diyolar hiç bişey hissetmiyorum bennnn
aynen ya salak gibyim bazen unutuyorum uzanıyorum bi yerlere saçma sapan hareketler yapıorum....
Korkma hayatım yaaa, sen pıt pıta mı gidicen 30 nisanda yoksa keseyemi

kalp atışının görürüz dediler ama bakalım millet o kadar ufakken göremeyebilirzsin diolar dinimize görede 40. gün canı üfürülüyorlya bebeklerin benimki cuma günü 42 günlük olcak ay yerim ben onu :emir_bebek:

gizemliiiii ay bu site çok mu çılgın bana mı öyle geliorrr....
senin az önce yazdığın mesaja baksana tekrar hani benim delikafadulden ay öldüm gülmekten.... die başlayan mesajımı alıntı yaparak yazdığın mesaja...
sen benden alıntı yapmışsın ve benim mesajımda biz kocalarımızın yüzünü unuttuk cicim die bişey yazıo sanki ben yazmışım gibi ama ben öyle bişey yazmadımmmm bi üstte benim mesajımı oku bi yok öyle bi cümle sen de öyle birşey yazmamışsın ama sanki ben yazmışım gibiii.
ay çok ilginç biri mesajlarımıza ediı falan mı yapıo:):)be anlamadım..

gizemliiiii ay bu site çok mu çılgın bana mı öyle geliorrr....
senin az önce yazdığın mesaja baksana tekrar hani benim delikafadulden ay öldüm gülmekten.... die başlayan mesajımı alıntı yaparak yazdığın mesaja...
sen benden alıntı yapmışsın ve benim mesajımda biz kocalarımızın yüzünü unuttuk cicim die bişey yazıo sanki ben yazmışım gibi ama ben öyle bişey yazmadımmmm bi üstte benim mesajımı oku bi yok öyle bi cümle sen de öyle birşey yazmamışsın ama sanki ben yazmışım gibiii.
ay çok ilginç biri mesajlarımıza ediı falan mı yapıo:):)be anlamadım..

ya ben ne yapmışım biliyomusun senden alıntı yapmışım ama yaparken yanlışlıkla senin yazının içine yazmışım kalanınıda altına yazmışım dolayısıyla senin yazının içinde çıkmış bnm yazdıklarım

Back
X