- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
Selam canım nasılsın? Bu saatte sitede olduğumuza göre muhtemeln senin çocuklarda uyuyordur...
kızım uyududa oğlumun hiç uyumaya niyeti yok ayağımda sallıyorum bi yandan. sen nasılsın senin kaç tane varbilmiyorum ama uyumuşlar oh ne güsel maşallah:)
o durum biraz karışık bu hikayeyi anlatmak için bölüm değiştirip +18e geçmek lazım. yani ne evet ne hayırAllah sabır versin uyur inş. şimdi... Benim 9 aylık bir kızım var şimdi uyuyor çok şükür gün içerisinde çok yoruldu.Senin bebişlerin yaş araları çok yakın isteyerkmi oldu ikincisi?
benım yolum o tarafa dusmez sanırsam cunku adını bılem duymadım arabam da yok bacım sen napıyon bılıyonmu bı ctesı al bebelerın 2 sınıde getır bende oturalım ıstanbulda kreste 1 saatlıgıne 250 mılyon ıstıyolarmıs bızım yastakı bebelerın etkınlık yapmasınamaşallah meltemcik kocamanmış valla.bende görürmüyüm ki 13 olduğu yaşları daha 10 yıl var..sincanda çok uzak bana yahu.nasıl ulaşım saglıcam ki oraya ben bir ucta sen bir uçta.ama bu taraflara yolun düşerse beklerim bak.
tesekkurler aysegulcugumiyi ki doğmuş.nice yaşlar görsün inşallah canım
ANNELİK SINAVINI GEÇEMEZSEN
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ...ve ağzına götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını
söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.
Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok
şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir.
Bunlar anneliksınavında vardır.
Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler.
Belli ki küçük kız annesinin
söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden,
"sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu,
"kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...
sağol valla hafta sonu kociş evde oluyor ama bigün kafamı kızdırırsa yalnız bırakıp hatta bebişlerden birini ona bırakıp kaçar gelirim:)))
ethanroom evet yakınız. bebişleri arkadaş edelim yaaa evde sıkılıyo yavrular yalnız.
sitede parklar var ama hava soğuk her zamanda çıkılmıyor. oyun gurubu kursak aslında süper olur.
sizin bebişler napıyorlar evde. bizim oynatçağımız oyunlarda biyere kadar.yuvaya vermek istemiyorum şimdi daha erken. anane,babanne,teyze,hala,dayı hiçbişey yok burda gurbet çok kötü yaaa bende teyzelerimden falan uzak büyüdüm bebişleriminde kaderi aynı oldu çok üzülüyorum bu duruma
Sen aradığın sırada biz aşağıda marketteydik.Telefonu ya evde unutuyorum ya arabada.Ayşenuru ve kendimi hazırlayıp yola çıkınca telefonu mtlaka bir yerlerde bırakıyorum.Geçende fotoğraf makinesini sürekli farklı yerlere bırakıp bulamıyordum.Doğum sonrası unutkanlığı olurmu hiç?Varsa galiba ben unutkanlık yaşamaya başladım...
slm ankaralı annişler kimse varmıı???
o durum biraz karışık bu hikayeyi anlatmak için bölüm değiştirip +18e geçmek lazım. yani ne evet ne hayır
ben yaklaşık 3 yıldır ankaradayım. ankarayı pek bilmiyorum.yalnızsam navigasyonla bir yerlere gidiyorum. sağa dön sola dön genelde en uzun yoldan götürsede sonuç olarak götürüyor beni teknoloji sağolsun:) semtlerin isimlerini ve mesafelerini az çok biliyorum.bebişlerle keşif yapılmıyor pek malum:82:
şanslıymışsın ya yakın olunca akrabalar zaman daha çabuk geçiyor.
selam yok kimse galiba
ilk sana düşer bu görev tek bebişli olarak:) bende beklerim. ee sen bekliyosun ben bekliyorum kim gitçek:)Tamam öyleyse canım konuşuruz bir ara.Hatta bir cumartesi al gel çocuklarla beraber beklerim bana...
:) evet ya çocuk olunca benim hayatım acayip degişti.bakalım bu olunca ne olacak.neyseki bi 3 yıl sonra rahata ererim.aslında biliyorsundur makromarketi falan hatırlamadın şimdi.3 yıldır mı yasamkenttesin daha önce hangi şehirdeydin.
emel sen ne zaman gelcen bana yada ben sanaTamam öyleyse canım konuşuruz bir ara.Hatta bir cumartesi al gel çocuklarla beraber beklerim bana...
ya ben ıyıce allak bullak olduminşallah meltemcim.bendede yok araba bu halimle şimdi gelemem oralara.ama bahara dogumda yapınca kısmet olursa gelmeyi isterim.oynarlar arkadas olurlar tabi.bizde görüsürüz irtibatı koparmayız allahın izniyle
diyarbakıra evlendim ilk olarak 7 ay orda yaşadım. eşimin işi dolayısıyla ordaydık. sonra ankaraya geldik. çankayada oturuyorduk. 1 ay öncede yaşamkente taşındık.gerçi 3 yıldır bile yaşamkentte olsam ne farketçektiki sürekli edevyim zeyneple çıkılır ama bide ozi var 2siyle zor oluyor yalnız bende oturuyorum evde kukumav kuşu gibi işte. eşimle geziyoruz hafta sonları o kadar.
ANNELİK SINAVINI GEÇEMEZSEN
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ...ve ağzına götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını
söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.
Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok
şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir.
Bunlar anneliksınavında vardır.
Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler.
Belli ki küçük kız annesinin
söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden,
"sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu,
"kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...
bu topiği yeni gördüm gerçi yeni üyeyim zaten:)
bende ankaraya geleli 2,5 yıl oldu..evlendiğim için buraya yerleştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?