2010 Ankara anneleri

kızım uyududa oğlumun hiç uyumaya niyeti yok ayağımda sallıyorum bi yandan. sen nasılsın senin kaç tane varbilmiyorum ama uyumuşlar oh ne güsel maşallah:)

Allah sabır versin uyur inş. şimdi... Benim 9 aylık bir kızım var şimdi uyuyor çok şükür gün içerisinde çok yoruldu.Senin bebişlerin yaş araları çok yakın isteyerkmi oldu ikincisi?

Allah sabır versin uyur inş. şimdi... Benim 9 aylık bir kızım var şimdi uyuyor çok şükür gün içerisinde çok yoruldu.Senin bebişlerin yaş araları çok yakın isteyerkmi oldu ikincisi?
o durum biraz karışık bu hikayeyi anlatmak için bölüm değiştirip +18e geçmek lazım. yani ne evet ne hayır

benım yolum o tarafa dusmez sanırsam cunku adını bılem duymadım arabam da yok bacım sen napıyon bılıyonmu bı ctesı al bebelerın 2 sınıde getır bende oturalım ıstanbulda kreste 1 saatlıgıne 250 mılyon ıstıyolarmıs bızım yastakı bebelerın etkınlık yapmasına
benımkı sade pazar evde sen gel bı cumartesı baharında söz ben gelerım sana

iyi ki doğmuş.nice yaşlar görsün inşallah canım
tesekkurler aysegulcugum

ya kızzlar bende unutkanlık var hemde baygı bı dderecede
sımdı bu zak kım ay bana bısa anlatsa
ben hatırlamıyomda kım oldugunu
emel bende öle unutkanımkı anlatamam

sevılay cagan duzeldımı
kızlar herkese guzel bır hafta dılıyorum
benım kocıs evde pek gıremem bugun
ama bı ara gırerım
hadıyın hocccakalın
bebecıklere ıyı bakın

slm ankaralı annişler kimse varmıı???

inşallah meltemcim.bendede yok araba bu halimle şimdi gelemem oralara.ama bahara dogumda yapınca kısmet olursa gelmeyi isterim.oynarlar arkadas olurlar tabi.bizde görüsürüz irtibatı koparmayız allahın izniyle

:) evet ya çocuk olunca benim hayatım acayip degişti.bakalım bu olunca ne olacak.neyseki bi 3 yıl sonra rahata ererim.aslında biliyorsundur makromarketi falan hatırlamadın şimdi.3 yıldır mı yasamkenttesin daha önce hangi şehirdeydin.

diyarbakıra evlendim ilk olarak 7 ay orda yaşadım. eşimin işi dolayısıyla ordaydık. sonra ankaraya geldik. çankayada oturuyorduk. 1 ay öncede yaşamkente taşındık.gerçi 3 yıldır bile yaşamkentte olsam ne farketçektiki sürekli edevyim zeyneple çıkılır ama bide ozi var 2siyle zor oluyor yalnız bende oturuyorum evde kukumav kuşu gibi işte. eşimle geziyoruz hafta sonları o kadar.

Tamam öyleyse canım konuşuruz bir ara.Hatta bir cumartesi al gel çocuklarla beraber beklerim bana...
emel sen ne zaman gelcen bana yada ben sana
inşallah meltemcim.bendede yok araba bu halimle şimdi gelemem oralara.ama bahara dogumda yapınca kısmet olursa gelmeyi isterim.oynarlar arkadas olurlar tabi.bizde görüsürüz irtibatı koparmayız allahın izniyle
ya ben ıyıce allak bullak oldum
ethanroom ve zak
ben karıstırıyorum sızı bı adınızıbebelerınızın adını oturdugunuz yerı bı zahmet yazarmısınız bana
kocısde evde olmasada gecmıse bakıp hatırlamam zor
bennus durmuyorrrrrrrrrrrrr

cale onlınesın karala bıseyler özledık senı

bu topiği yeni gördüm gerçi yeni üyeyim zaten:)
bende ankaraya geleli 2,5 yıl oldu..evlendiğim için buraya yerleştim..

ethanroom - Ayşegül
melaike - Melike
zak2009 - Tuba
hoşgeldiniz arkadaşlar ben jale 9.5 aylık Arda isminde oğlum var ve ayrıyetten 3.5 aylık hamileyim artık o da ayşegül'ün bebişiyle arkadaş olur :)) ben de etimesgutta oturuyorum

Sevilay Çağan nasıl oldu normale döndü mü artık çok geçmiş olsun kuzuma
Meltem sen nasılsın Aleynanın doğum gününü kutladınız mı?? nasıl geçti?
Dilek maaşallah Eren'e emeklemeye başlamış darısı yürümesine inşallah pek tatlı oluyolar emeklerken yaa
Emel diş buğdayı çok güzeldi tekrar teşekkür ederim herşey harikaydı beni evden alıp bıraktığınız için de ayrıyetten teşekkür ederim yoksa hayatta gelemezdim Allah razı olsun... ablana da selamlarımı ve teşekkürlerimi ilet tekrardan

ayy çok güzelmiş teşekkürler paylaşım için

Son düzenleme:
bu topiği yeni gördüm gerçi yeni üyeyim zaten:)
bende ankaraya geleli 2,5 yıl oldu..evlendiğim için buraya yerleştim..

hoşgeldiiin ayy daha pek minikmiş kuzucuğun maaşallah ona Rabbim hayırlı yazılar yazsın Ankara'nın neresinde oturuyosun

herkese tekrardan selam olsun..
kuzum uyuyo biraz bakayım dedim bayadır ihmal ediyodum burayı
oğluma playskool ilkarabam siparişi verdim netten ayda 5 TL taksitle :)) çarşamba günü gelecek Allah izin verirse inşallah sever kuzucuk

ayy ben de o kadar yazıyoruz niye bizim konuda yıldız yok diyodum meğer kendimiz yapacakmışız :))
artık 5 yıldızlı bir konuyuz benim sayemde
altta değerlendirme bölümünde
Rate this thread with the following value: yazan yerdeki kutucuğa tik koyup mükemmel'i seçip cevaplaya öyle basılınca 5 yıldızımız oluyo siz de yapın isterseniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…