slm kızlar çağanı saat 8 gibi hastaneden çıkartık serum yedi 5 saat özel hastaneye gittiğimiz için saat 12 de kapanıyo sabah tekrar açılıyo bu hastane bu arada 23 nisan çocuk hastanesine gittim bu sefer kan sonuçlarıda temiz çıktı ama serum iğnelerini çıkarmadılar elinden yarın yine gidecez duruma göre tekrar serum takılabilir antibiotiği kestirdi dr çağan gece tam 15 kere altına kaka yaptı öyle böle değil ta paçalarında akıyodu o yüzden damarları içine çökmüş çok su kaybetmiş dr baya bi uğraştı damar bulamaya sağ eline deldi olmadı bacagına takmaya karar verdi ordada bulamadı en son sol elinde ugraşa ugraşa damarı buldular serum ii geldi çağana yanakları kıpkırmızı oldu ateşide düştü allaha şükür yani cigerlerinde bogazında kanında bi sorun yok gibi gözüküyo kesin yarın belli olacak eminim bunun altındanda bi diş sorunu çıkacak öbürlerinden biliyorum çünkü heralde azı dişini çıkartıyo batuhanda öleydi çünki bakalım bu arada bu hastaneyi arkadaşların tavsiyesyle gittim çok memnun kaldım dr ları süper ilgileniyo çalışanlarıda öle çokta temiz bidaha hep buraya giderim gibi yarın ayrıntılrı anlatırım kızlar
Tekrar geçmiş olsun canım