- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar nerden verdiniz bende bizim oğlana almak istiyorum fiyat çok uygunmu?nerden sipariş verdiniz
ya cale nıye bızedehaber etmedın kız ıyıymıstıherkese tekrardan selam olsun..
kuzum uyuyo biraz bakayım dedim bayadır ihmal ediyodum burayı
oğluma playskool ilkarabam siparişi verdim netten ayda 5 TL taksitle :)) çarşamba günü gelecek Allah izin verirse inşallah sever kuzucuk![]()
buyuk dogumslm arkadaşlar bende 16 hamileyim ankarada nerde doğum yaptınız benim için tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı oluranız sevinirim :)
ben perşembe günü vermiştim siparişi hepsiburada.com'dan 4.79 kargo ücretiyle toplamda 59.70'e almış oldum ama cuma günü bi baktım 74.89'a çıkmış fiyatı![]()
tamam sekercim öptüm bende aysecigi
ilk sana düşer bu görev tek bebişli olarak:) bende beklerim. ee sen bekliyosun ben bekliyorum kim gitçek:)
ay daha kahvaltı ediyorum offf(
slm kızlar ben geldim bugün topik baya koyu sohbet geçmiş oku oku bitirmedim çağan maşallah çok iyi bugün bi dr daha götürdüm sağlık ocagına baktım özellerde olmuyor bide burayı deneyim dedim ama oda öbürleri gibi dişten kaynaklandığını söyledi neyse artık iştahı yerinde ishalide geçti bi tek derdimiz sürekli elleri agzında diş kaşımakla meşgul bu arada hafta sonlarıda büyükler babannedeydiya benim derdim bitermi dün de doğukan bey hastalandı onu kayınvalideden alıp dr götürdük bogazı şişmiş bugün okula gidemedi o düzelir 1 hafta sonrada batu başlar heralde offffffff bazen isyan edesim oluyo sonra şükür rabbim diyorum ama ne yalan söleyim bıktım artık bu hastalıklardan çocukların mızırdamalarından eski hayatımı çok özledim çokk allah can beden sağlığı versinde çocuklarıma ama artık sabır mabır hakgetire
emelcim diş bulgurun hayırlı olsun inş ömrü boyunca hep böyle güzel şeyler yaşar kızın inşallah aranızda olmak nasip olmadı ama doğum gününde buluşuruz allah nasip ederse umarım kusuruma bakmamışındır sen benim her zaman yanımda olmuşundur canım arkadaşım benimm ama biz senin hiç yanında olamıyoz ne güzel nede kötü gününde hakkını helal et canım bana
jalecim arabanız hayırlı olsun inş arda kuzu hemen yürümeyi öğrenir arabasıyla güle güle kullansı
meltem sende önemli bi gelişme yok heral doğum gününüz nasıl geçti
dilek sen nasılın eren nasıl emkleeye başlayınca her tarf el atmaya başlamıştır imd evin hertarafına keşif ypar durur o
YENİ GELENARKDAŞLARHEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ARAMIZA BBEİŞLERİNİZİ GÜLE GÜLE VE SAĞLICAKA BÜYÜTÜN.
![]()
ethanroom - Ayşegül
melaike - Melike
zak2009 - Tuba
hoşgeldiniz arkadaşlar ben jale 9.5 aylık Arda isminde oğlum var ve ayrıyetten 3.5 aylık hamileyimartık o da ayşegül'ün bebişiyle arkadaş olur :)) ben de etimesgutta oturuyorum
Sevilay Çağan nasıl oldu normale döndü mü artık çok geçmiş olsun kuzuma
Meltem sen nasılsın Aleynanın doğum gününü kutladınız mı?? nasıl geçti?
Dilek maaşallah Eren'e emeklemeye başlamış darısı yürümesine inşallah pek tatlı oluyolar emeklerken yaa
Emel diş buğdayı çok güzeldi tekrar teşekkür ederim herşey harikaydı beni evden alıp bıraktığınız için de ayrıyetten teşekkür ederim yoksa hayatta gelemezdim Allah razı olsun... ablana da selamlarımı ve teşekkürlerimi ilet tekrardan
ayy çok güzelmişteşekkürler paylaşım için
![]()
bu topiği yeni gördüm gerçi yeni üyeyim zaten:)
bende ankaraya geleli 2,5 yıl oldu..evlendiğim için buraya yerleştim..
herkese tekrardan selam olsun..
kuzum uyuyo biraz bakayım dedim bayadır ihmal ediyodum burayı
oğluma playskool ilkarabam siparişi verdim netten ayda 5 TL taksitle :)) çarşamba günü gelecek Allah izin verirse inşallah sever kuzucuk![]()
slm arkadaşlar bende 16 hamileyim ankarada nerde doğum yaptınız benim için tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı oluranız sevinirim :)
ayy ben de o kadar yazıyoruz niye bizim konuda yıldız yok diyodum meğer kendimiz yapacakmışız :))
artık 5 yıldızlı bir konuyuz benim sayemde![]()
altta değerlendirme bölümünde
Rate this thread with the following value: yazan yerdeki kutucuğa tik koyup mükemmel'i seçip cevaplaya öyle basılınca 5 yıldızımız oluyo siz de yapın isterseniz :)
kızlar bende hepsiburadadan çamaşır kurutma makinesi aldım. siemensin kendi mağazasında 999 tl olan makineyi 749 tlye aldık 12ye bölüyorlar süper bişey büyük rahatlık yahu bebişli annelere ve çalışan bayanlara çok lazım bişey
ben perşembe günü vermiştim siparişi hepsiburada.com'dan 4.79 kargo ücretiyle toplamda 59.70'e almış oldum ama cuma günü bi baktım 74.89'a çıkmış fiyatı![]()
slm kızlar ben geldim bugün topik baya koyu sohbet geçmiş oku oku bitirmedim çağan maşallah çok iyi bugün bi dr daha götürdüm sağlık ocagına baktım özellerde olmuyor bide burayı deneyim dedim ama oda öbürleri gibi dişten kaynaklandığını söyledi neyse artık iştahı yerinde ishalide geçti bi tek derdimiz sürekli elleri agzında diş kaşımakla meşgul bu arada hafta sonlarıda büyükler babannedeydiya benim derdim bitermi dün de doğukan bey hastalandı onu kayınvalideden alıp dr götürdük bogazı şişmiş bugün okula gidemedi o düzelir 1 hafta sonrada batu başlar heralde offffffff bazen isyan edesim oluyo sonra şükür rabbim diyorum ama ne yalan söleyim bıktım artık bu hastalıklardan çocukların mızırdamalarından eski hayatımı çok özledim çokk allah can beden sağlığı versinde çocuklarıma ama artık sabır mabır hakgetire
emelcim diş bulgurun hayırlı olsun inş ömrü boyunca hep böyle güzel şeyler yaşar kızın inşallah aranızda olmak nasip olmadı ama doğum gününde buluşuruz allah nasip ederse umarım kusuruma bakmamışındır sen benim her zaman yanımda olmuşundur canım arkadaşım benimm ama biz senin hiç yanında olamıyoz ne güzel nede kötü gününde hakkını helal et canım bana
jalecim arabanız hayırlı olsun inş arda kuzu hemen yürümeyi öğrenir arabasıyla güle güle kullansı
meltem sende önemli bi gelişme yok heral doğum gününüz nasıl geçti
dilek sen nasılın eren nasıl emkleeye başlayınca her tarf el atmaya başlamıştır imd evin hertarafına keşif ypar durur o
YENİ GELENARKDAŞLARHEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ARAMIZA BBEİŞLERİNİZİ GÜLE GÜLE VE SAĞLICAKA BÜYÜTÜN.
![]()
diyarbakıra evlendim ilk olarak 7 ay orda yaşadım. eşimin işi dolayısıyla ordaydık. sonra ankaraya geldik. çankayada oturuyorduk. 1 ay öncede yaşamkente taşındık.gerçi 3 yıldır bile yaşamkentte olsam ne farketçektiki sürekli edevyim zeyneple çıkılır ama bide ozi var 2siyle zor oluyor yalnız bende oturuyorum evde kukumav kuşu gibi işte. eşimle geziyoruz hafta sonları o kadar.