- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
randevuyu alınca haber verkı ona göre ayarlayım kendımı
yaşamkent eskişehir yolunda. ümitköyün ilerisi. benim gelmem baya zor olur buluşmalara çok isterim ama hafta içi araba bende olmuyor. benimkiler ikiside bebiş yola yalnız onlarla çıkmayı hiç denemedim bile arabasız
hafta sonu buluşma olursa gelebilirim hafta içide sizi beklerim buyrun bana gelin:)
yaşamkent eskişehir yolunda. ümitköyün ilerisi. benim gelmem baya zor olur buluşmalara çok isterim ama hafta içi araba bende olmuyor. benimkiler ikiside bebiş yola yalnız onlarla çıkmayı hiç denemedim bile arabasız
hafta sonu buluşma olursa gelebilirim hafta içide sizi beklerim buyrun bana gelin:)
aysegulcugum ben sıncan merkez deyım
13 olcak pazartesı bı kızım 8 nısan ogumlu bennu fatmam var
bende ev karısıyem
emelcıgım tesekkurler kolay gelın sana cale dılek nerelerdesınız gene yoksunuz ortalarda kaybolmayın ya sıkılıyom ben gır cık yok kımse hep aynı yazı durmasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar
yarın aleyna ya dogum gunu yapıyorum gelmek ısteyenler buyursun gelsın
slm kızlarr ya çağanın ishali hala geçmedi şimdi patates -pirinç-muz ilaç olarakta reflor hibir işe yaramıyo sizin bidiğiniz başka şeyler varmı ishal kesici
sağol valla hafta sonu kociş evde oluyor ama bigün kafamı kızdırırsa yalnız bırakıp hatta bebişlerden birini ona bırakıp kaçar gelirim:)))bacım bana ne zaman ıstesen gelebılırsın
yaza dogruda sana gelerık ınsallah
sen atla bı ctesı arabana gel
melıke yok bacım ben özelden numara kabul etmıyom burdan verıyosan ne alaaaaaaaaaaaa
kızlar gunaydın ıyı pazarlar herkese
benım kızım gunduzlerı hıc uyumuyor böle bu saatte klkp sksama kadar hıc uyumuyor
görumcemın kızının sözu varmıs bu gun herıf gıtmıycem dedı 1 haftadır dun gıtmem lazım fılan dedı bende gıtmem dedım onlar bennunun bacagı yandı aramadılar bıle dogdu gelmedıler
aramız acık yanı oda aksam bende gıtmıycem fılan dedı
dua edın kızlar ınsallah aramız duzelır
eşimede okudum koptukANNELİK SINAVINI GEÇEMEZSEN
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ...ve ağzına götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını
söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.
Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok
şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir.
Bunlar anneliksınavında vardır.
Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler.
Belli ki küçük kız annesinin
söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden,
"sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu,
"kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...
sağol valla hafta sonu kociş evde oluyor ama bigün kafamı kızdırırsa yalnız bırakıp hatta bebişlerden birini ona bırakıp kaçar gelirim:)))
ethanroom evet yakınız. bebişleri arkadaş edelim yaaa evde sıkılıyo yavrular yalnız.
sitede parklar var ama hava soğuk her zamanda çıkılmıyor. oyun gurubu kursak aslında süper olur.
sizin bebişler napıyorlar evde. bizim oynatçağımız oyunlarda biyere kadar.yuvaya vermek istemiyorum şimdi daha erken. anane,babanne,teyze,hala,dayı hiçbişey yok burda gurbet çok kötü yaaa bende teyzelerimden falan uzak büyüdüm bebişleriminde kaderi aynı oldu çok üzülüyorum bu duruma
ben yaklaşık 3 yıldır ankaradayım. ankarayı pek bilmiyorum.yalnızsam navigasyonla bir yerlere gidiyorum. sağa dön sola dön genelde en uzun yoldan götürsede sonuç olarak götürüyor beni teknoloji sağolsun:) semtlerin isimlerini ve mesafelerini az çok biliyorum.bebişlerle keşif yapılmıyor pek malum:82:olabilir tabi neden olmasın.evet uzak olmak kötü olsa gerek.benim tüm akrabalarım ankarada.babane dede iki bina yanımda benimki sanslı o konuda biraz.evde olunca valla vakit geçiyor.geç kalkıyor kahvaltı vs derken öglen uykusu.sonrada oyalanıyoruz işte.uludağ kebabı biliyo musun bende o tarafa yakınım
tşkr ederim emelcim canım arkadaşım beni yanlız bırakmadın sürekli arayıp sordun çok sağol canımm
emel
arıyorum acmıyosun
o 536 lı numara benım
slm kızlarr ya çağanın ishali hala geçmedi şimdi patates -pirinç-muz ilaç olarakta reflor hibir işe yaramıyo sizin bidiğiniz başka şeyler varmı ishal kesici
benmeltem ben geldiiiiiim
oh sonunda buldum yahu ankaradan anneleri...
ay siteyi talan ettim ama bu başlığı görmedim gizli sığınak gibi yahu sen haber vermesen hayatta bulamazdım sizi ne iyi ettin çok teşekkürler:26:
selam kızlar bende ankaradanım ismim tuba. 22 aylık kızım 8 aylık oğluşum var bebişlerime ve kendime arkadaş edinmek isterim. tanışıp görüşelim sıkıldık evlerde yapayalnız. yaşamkentte oturuyorum.
ANNELİK SINAVINI GEÇEMEZSEN
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ...ve ağzına götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını
söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.
Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok
şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir.
Bunlar anneliksınavında vardır.
Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler.
Belli ki küçük kız annesinin
söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden,
"sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu,
"kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...
slm ankaralı annişler kimse varmıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?