2010 Ankara anneleri

Tekrar geçmiş olsun canım

Keşke elindekini çıkarttırsaydın çocuk elinde iğneylemi uyudu?Ertesi gün muhtemelen ihtiyaç olmayacaktı sırf kendilerini düşündükleri için çocuğun elinde bırakmnışlar iğneyi ertesi gün tekrar damarı bulamayız diye.Eminim çocuğu bahane etmişlerdir iki kez iğne girip çıkmasın canı yanmasın demişlerdir.Halbuki elinde iğneyle durması daha sakıncalı ve zor.Neyse canım tekrar geçmiş olsun.Anneler hisseder seninde dediğin gibi diş çıkacak bu da. Daha fazla yıpratmayın bari çocuğu eve gelsin rahatlasın çocuğum ...

çok geçmiş olsun inşaallah bu son sıkıntısı olur...bu arada bahsettiğin hastane nerde canım??

hoşgeldin canım aramıza bebeğini sağlıcakla büyüt bahsettiğim hastane sincan lale 23 nisan çocuk hastanesi oranın asıl dr ali osman beymiş o çok süper bi dr muş çokta bilgiliymiş ama biz acil gittiğimiz için oda randevulu çalıştığı için sırası çoktu o yüzden biz süer beye muayene olduk ama hastanede kime sorduysam ali osaman beydedi hastaneninde başhekimiymiş gitmek istersen hastannenin tel veriyim randevu al bi git gör dene bakalım269 97 33 ---www.23nisancocuk.com-- nettende bi araştır istersen canım habu arada bu hastane sigortaya bagkura bakıyo sadece lokman hekim gibi yüzdesini alıyo biz dün bütün yapılan işlemlere 50 lr verdik melaikecimm

Son düzenleme:

tşkr ederim emelcim canım arkadaşım beni yanlız bırakmadın sürekli arayıp sordun çok sağol canımm

teşekkür ederim belinaycım bi araştırayım bakalım yada giderim 2.ay kontrolünde randevu alıp...

slm kızlar çağan çok iyi serum filan yemedi bütün tahlilleri temiz çıktı hatta cumartesi nafiz körfezde bronşit demişlerdi hava filan vermişlerdi cigerleri boğazı herşeyi normal antibiotiği kesti dr biraz burun tıkanıklığı varmış zannedersem benim edindiğim sonuç doğru çıkacak yeni bir diş geliyo gibi ishali hala devam ediyo hepinizi öpüyorumm

oh cok sukur bıseysı yokms kuzumun
cok sevındım
kızlar sabahtan berı net yoktu gıremedım
nasılsınız ınsallah ıyısınızdır kendınıze ve bebecıklerınıze ıyı bakın

slm kızlarr ya çağanın ishali hala geçmedi şimdi patates -pirinç-muz ilaç olarakta reflor hibir işe yaramıyo sizin bidiğiniz başka şeyler varmı ishal kesici

benmeltem ben geldiiiiiim
oh sonunda buldum yahu ankaradan anneleri...
ay siteyi talan ettim ama bu başlığı görmedim gizli sığınak gibi yahu sen haber vermesen hayatta bulamazdım sizi ne iyi ettin çok teşekkürler:26:
selam kızlar bende ankaradanım ismim tuba. 22 aylık kızım 8 aylık oğluşum var bebişlerime ve kendime arkadaş edinmek isterim. tanışıp görüşelim sıkıldık evlerde yapayalnız. yaşamkentte oturuyorum.

tugbacım hos gelmıssen
yasam kent nerde
bız genellıkle vede cogunlukla sıncan eryaman etımesguttayı
yanı ben
sıncan merkezdeyım
13 yasında ve 8 nısan dogumlu 2 kızım var
bız bulustuk
bı dahakı bulusmamıza senıde beklerık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…