kız bennu apartman dısında gezmıyo kız fazla guneslı havalarda sıncana gıdıyodukkızım senin bebe gezmekten soğuga karşı bağışıklık kazanmıştır hasta olmaz o hiç olmasında maşallah diyimde bennuya bizimkilerin dışarı çıktığımı var en ufak bi dışarı çıkmamızdada kapıyolar işte
bayramdan berı bı yeere cıkartmadım
ayyy dedoş kıyamam sanabu arada meltemcim dede hasta olmasın inş demişinde deeyle ilgili başımıza ne geldi bugün sabah yine erkenden kalktık eşim onu hastaneye bıraktı cep tel yazdık dedeye akşam mutlaka bizi ara biz gelip seni alırız dedik sonrada aramayınca bizde gelmiyecek heralde dedik bide akşam saat 9 gibi annem aramasınmı dede yok ortalıkta diye aman allahım hepimiz tutuştuk eşim hemen lokma hekim hastanesine gitti bide içeri girsin ne görsün dedem zavallı hasta bekleme bölümünde uzanmış koltuklara uyumuş eşim kaptığı gibi eve getirdi zavallım açlıktanda ölmüş vede oda zannedersem şifayı kapmış öksürük grip camiye filan gitmiş namaz kılmaya biraz sincnı gezmiş vakit geçsin diye şimdi agrı kesici soğuk algınlığı ilacı filan verdimde hemen uyudu zavallım yarın teyzemler gelecek 2-3 gün bi yere çıkamaz heralde inş ilerlemezde hastalığı zaten yaşlı vucudu kaldıramaz allahım sırf eşimle beni rahasız etmemek için oralarda sürünmüş bizdemi öle olacazki yaşlanınca
allah sonumuzu hayır etsın
herkese merhaba.. uzun zamandır yoktum fakat başıma neler geldi..bebeğim 6 hafta erken doğdu sarılık, kanda enfeksiyon, ıslak akciğer vs bi dünya sorunla boğuştuk 14 gün yogun bakımda kaldık vs.. 14 gun cok zor geçti neyseki hastaneden taburcu edildik.. şimdi acil olarak iyi bir çocuk doktoru bulmalıyım tavsiyeleriniz var mı? siz kimlere gidiyorsunuz.. bir de sizin bebeklerinizin ağzından ve burnundan süt fışkırıyor muydu? uyurken bile burnundan sut fışkırıyor
lütfen bi akıl verin bana
![]()
ayyyyy cıgdemcıgım
gule gule buyut bebısını
ben hıc duymadım öle sut gelmesı fılan
özel dr mu arıyon
samı ulus ıyı bır hastane ama pek fıkrım yok
ne koydun adını bebekın kuvezemı koydular naptın anlat bıraz
ama cok merak ettım senı