• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

kızım senin bebe gezmekten soğuga karşı bağışıklık kazanmıştır hasta olmaz o hiç olmasında maşallah diyimde bennuya bizimkilerin dışarı çıktığımı var en ufak bi dışarı çıkmamızdada kapıyolar işte
kız bennu apartman dısında gezmıyo kız fazla guneslı havalarda sıncana gıdıyoduk
bayramdan berı bı yeere cıkartmadım
bu arada meltemcim dede hasta olmasın inş demişinde deeyle ilgili başımıza ne geldi bugün sabah yine erkenden kalktık eşim onu hastaneye bıraktı cep tel yazdık dedeye akşam mutlaka bizi ara biz gelip seni alırız dedik sonrada aramayınca bizde gelmiyecek heralde dedik bide akşam saat 9 gibi annem aramasınmı dede yok ortalıkta diye aman allahım hepimiz tutuştuk eşim hemen lokma hekim hastanesine gitti bide içeri girsin ne görsün dedem zavallı hasta bekleme bölümünde uzanmış koltuklara uyumuş eşim kaptığı gibi eve getirdi zavallım açlıktanda ölmüş vede oda zannedersem şifayı kapmış öksürük grip camiye filan gitmiş namaz kılmaya biraz sincnı gezmiş vakit geçsin diye şimdi agrı kesici soğuk algınlığı ilacı filan verdimde hemen uyudu zavallım yarın teyzemler gelecek 2-3 gün bi yere çıkamaz heralde inş ilerlemezde hastalığı zaten yaşlı vucudu kaldıramaz allahım sırf eşimle beni rahasız etmemek için oralarda sürünmüş bizdemi öle olacazki yaşlanınca
ayyy dedoş kıyamam sana
allah sonumuzu hayır etsın
herkese merhaba.. uzun zamandır yoktum fakat başıma neler geldi.. :( bebeğim 6 hafta erken doğdu sarılık, kanda enfeksiyon, ıslak akciğer vs bi dünya sorunla boğuştuk 14 gün yogun bakımda kaldık vs.. 14 gun cok zor geçti neyseki hastaneden taburcu edildik.. şimdi acil olarak iyi bir çocuk doktoru bulmalıyım tavsiyeleriniz var mı? siz kimlere gidiyorsunuz.. bir de sizin bebeklerinizin ağzından ve burnundan süt fışkırıyor muydu? uyurken bile burnundan sut fışkırıyor :( lütfen bi akıl verin bana :(

ayyyyy cıgdemcıgım
gule gule buyut bebısını
ben hıc duymadım öle sut gelmesı fılan
özel dr mu arıyon
samı ulus ıyı bır hastane ama pek fıkrım yok
ne koydun adını bebekın kuvezemı koydular naptın anlat bıraz
ama cok merak ettım senı

bu arada meltemcim dede hasta olmasın inş demişinde deeyle ilgili başımıza ne geldi bugün sabah yine erkenden kalktık eşim onu hastaneye bıraktı cep tel yazdık dedeye akşam mutlaka bizi ara biz gelip seni alırız dedik sonrada aramayınca bizde gelmiyecek heralde dedik bide akşam saat 9 gibi annem aramasınmı dede yok ortalıkta diye aman allahım hepimiz tutuştuk eşim hemen lokma hekim hastanesine gitti bide içeri girsin ne görsün dedem zavallı hasta bekleme bölümünde uzanmış koltuklara uyumuş eşim kaptığı gibi eve getirdi zavallım açlıktanda ölmüş vede oda zannedersem şifayı kapmış öksürük grip camiye filan gitmiş namaz kılmaya biraz sincnı gezmiş vakit geçsin diye şimdi agrı kesici soğuk algınlığı ilacı filan verdimde hemen uyudu zavallım yarın teyzemler gelecek 2-3 gün bi yere çıkamaz heralde inş ilerlemezde hastalığı zaten yaşlı vucudu kaldıramaz allahım sırf eşimle beni rahasız etmemek için oralarda sürünmüş bizdemi öle olacazki yaşlanınca

Böyle efendi insanları çok seviyorum.Kimseye yük olmamak rahatsızlık vermemek için hastanede kalmayı tercih ediyor.İnş. hayatı boyunca böyle düşünceli ve iyi biri olarak yaşamıştır ve dahada yaşayacaktır.Rabbim bizleri kimseye muhtaç etmeden alsın yanına...

herkese merhaba.. uzun zamandır yoktum fakat başıma neler geldi.. :( bebeğim 6 hafta erken doğdu sarılık, kanda enfeksiyon, ıslak akciğer vs bi dünya sorunla boğuştuk 14 gün yogun bakımda kaldık vs.. 14 gun cok zor geçti neyseki hastaneden taburcu edildik.. şimdi acil olarak iyi bir çocuk doktoru bulmalıyım tavsiyeleriniz var mı? siz kimlere gidiyorsunuz.. bir de sizin bebeklerinizin ağzından ve burnundan süt fışkırıyor muydu? uyurken bile burnundan sut fışkırıyor :( lütfen bi akıl verin bana :(

çocuklarla ilgili en kapsamlı hastane sami ulus diye biliyorum.Özelde çok detaylı konularda devlete gönderiyor zaten.Boşuna özelde yıpratma bebeğini çünkü çok tecrübeli bulmak zor.Sıkıntılı bir başlangıç yapmışsınız neyseki şimdi iyisiniz şükürler olsun.Sağlıcakla hayırla büyüt bebeğini inş. Rabbime emanet olun...

Böyle efendi insanları çok seviyorum.Kimseye yük olmamak rahatsızlık vermemek için hastanede kalmayı tercih ediyor.İnş. hayatı boyunca böyle düşünceli ve iyi biri olarak yaşamıştır ve dahada yaşayacaktır.Rabbim bizleri kimseye muhtaç etmeden alsın yanına...

amin canım inşalah

iyi akşamlar kızlar ben kaçar eşim gelir birazdan çay falan hazırlayım
:16::16:

amin canım inşalah

iyi akşamlar kızlar ben kaçar eşim gelir birazdan çay falan hazırlayım
:16::16:

calee benı davet etmıyonmu
cale tıckerımız ellerınden öper

mart anneleri toplantısı olduğu için öyle dedim meltemcim
yaa bu arada siz buluşmuyo musunuz nisan anneleriyle?
ticker'ı da birazdan yaparım diyecektim ama eski nick'ini almışsın geri nasıl oldu???

saolun kızlar ama ben bi yakalandımmı gripe beni süründürmeden bırakmaz ilaç milaç kafi gelmez bana illaha bi çekecem o hastalığı kemiklerimi sızlatana kadar bu arada akşam otururken süpriz misafirim geldi dedem uzun zamandır görmüyodum ne kadar sevindim geldigine halamı lokman hekim hastanesinin yogun bakımına yatırmışlar dedecimde oralarda kala kalmış eşim sağolsun gitti aldı geldi bir kaçgün misafirim olacak ama nasılda çekiniyor benim evimde ee damatta yabancı olunca yemek yerken çay içerken erkenden gidip yattı içim burkuldu onu öle mahcup görünce

ayy yazık yaa kıyamam demek düşünceli bi insan rahatsız etmek istemiyo kimseyi
halana ve sana da çok geçmiş olsun canım

ayy canım yaa hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun adını ne koydunuz
valla ben devlet hastanesine götürüyorum özelde bildiğim yok
çocuk hastanesi olarak da sami ulus'u pek övmüyorlar ben bi kez hacettepe çocuk hastanesine götürdüm iyiydi orası ama sabah erkenden gitmek gerekiyor randevulu değil orası

amiiiiiiiiiiiiiiinn

Aman sakın hacettepeye gitmeyin.Bak daha bir kaç gün oldu ordan geleli.Randevumuz saat 9:15 deydi ama 12 de aldılar içeri sonrada yemeğe çıktılar hastaneden çıkmamız 15:30 u buldu... Kaçın ordan kaçın...

mrb ankara anneleri bende daha çiceği burnunda kasım annesiyim:))) kızım bir aylık oldu ve daha bir doktor bulamadım hem muayne ücretleri makul hemde kendisi iyi bir doktor arıyorum:(((

birde doğumdan sonra ilk üç gün sütüm gelmedi mecburen mama verdik miniğime oda biberona alıştı şimdi hala zormanıyorum beni emmiyor sütümü elektrikli pompa ile sağıp veriyorum:(( denemediğim almadığım biberondu vs. kalmadı...tecrübeli annelerin deneyimine ihtiyacım var:(((

benmeltem mrb gerçi ancak pazartesi okursun ama ben yinede yazayım umarım beni hatırlamışsındır trende birgün benim mesai arkadaşımla karşılaşmıştınız emel diye:))) kk dan konu açılınca bir sohbet geçmiş aranızda:)))

sende tecrübelisindir şu şikayetlerim hakkında canım lütfen araştırma yaparmısın:)))

canım gözünüz aydın güle güle büyüt bebeğini agzından ve burnundan süte gelmesi çağandada oldu hem hastanede hemde bi kaç kere evde ama benimki nefes alamıyodu sütün gelmesiyle nefesi gidiyodu dr gazı olduğu için böe oluyor demişti süreli gözetim atında tutacsıızgerekirse gecleri nöbeteşe uyuyaksınz demişti birkaç kere oldutn sorada geçti dr meselesin gelince öledevamlı götürdğm bi hastane yo neresi denk gelirse

amin canım amin

canı
benmeltem mrb gerçi ancak pazartesi okursun ama ben yinede yazayım umarım beni hatırlamışsındır trende birgün benim mesai arkadaşımla karşılaşmıştınız emel diye:))) kk dan konu açılınca bir sohbet geçmiş aranızda:)))

sende tecrübelisindir şu şikayetlerim hakkında canım lütfen araştırma yaparmısın:)))

mrb ankara anneleri bende daha çiceği burnunda kasım annesiyim:))) kızım bir aylık oldu ve daha bir doktor bulamadım hem muayne ücretleri makul hemde kendisi iyi bir doktor arıyorum:(((

birde doğumdan sonra ilk üç gün sütüm gelmedi mecburen mama verdik miniğime oda biberona alıştı şimdi hala zormanıyorum beni emmiyor sütümü elektrikli pompa ile sağıp veriyorum:(( denemediğim almadığım biberondu vs. kalmadı...tecrübeli annelerin deneyimine ihtiyacım var:(((

canım ya
hatırlamaz olurmuyum hatırladım kar yagıyor gezmeyı erteledım
görumceme gıdecektım
gule gule buyut bebegını

rabbım saglıklı uzun ömur nasıp etsın
adını ne koydun mınık kızının
bıldıgım bı dr yok özelıde tavsıye etmem zaten
sanırım sıncanda oturuyodun
bılgı tıp a fılan gıdebılırsın lokman hekıme
valla ac kalınca emer memeyı dıye dusunuyorum uyurken fılan almıyomu tabı bıberon kolay memeyı emmeye kım ugrasacak daha cok kucuk bıraz ac bırak bıberon verme emer belkı yada kasıkla ver bıberonu unutsun valla benım kız 8 aylık oldu gunduz yedırıyorum ıcırıyorum gece sabaha kadar emıyo rahatlık emzırmek derım

canı

canım ya
hatırlamaz olurmuyum hatırladım kar yagıyor gezmeyı erteledım
görumceme gıdecektım
gule gule buyut bebegını

rabbım saglıklı uzun ömur nasıp etsın
adını ne koydun mınık kızının
bıldıgım bı dr yok özelıde tavsıye etmem zaten
sanırım sıncanda oturuyodun
bılgı tıp a fılan gıdebılırsın lokman hekıme
valla ac kalınca emer memeyı dıye dusunuyorum uyurken fılan almıyomu tabı bıberon kolay memeyı emmeye kım ugrasacak daha cok kucuk bıraz ac bırak bıberon verme emer belkı yada kasıkla ver bıberonu unutsun valla benım kız 8 aylık oldu gunduz yedırıyorum ıcırıyorum gece sabaha kadar emıyo rahatlık emzırmek derım

ben batıkentte oturuyorum canım doğumumu zaten lokman hekimde yaptım sincanda ama şöyle gece gündüz arayabileceğim bi doktor bulayım diyorum...hamile iken gittiğim doktorum çok iyiydi özeldi gece gündüz arayabiliyordum hatta abartıp o beni arıyordu:)))

uyurken meme emmeyi bırak biberonla bile zor süt veriyorum zaten canım ya:(((şimdide emzirme yastığı felan aldım belkim rahat edince emer diye bakalım mücadele ediyorum şimdilik:(((

ben batıkentte oturuyorum canım doğumumu zaten lokman hekimde yaptım sincanda ama şöyle gece gündüz arayabileceğim bi doktor bulayım diyorum...hamile iken gittiğim doktorum çok iyiydi özeldi gece gündüz arayabiliyordum hatta abartıp o beni arıyordu:)))

uyurken meme emmeyi bırak biberonla bile zor süt veriyorum zaten canım ya:(((şimdide emzirme yastığı felan aldım belkim rahat edince emer diye bakalım mücadele ediyorum şimdilik:(((

Sincan Lokman Hekimde doğumunuza kim girdi?Normalmi oldu sezeryanmı?

fıstıgım melıke mıydı adın
batıkenttede vardır tıp merkezlerı demette yenımahalledede var ben dr göturmuyorum kızımı o yuzden bılgım yok pek
ama kk da ankarada cocuk dr dıye arastır ıstersen
kıyamam sana sıncanda olsan gelır ugrasırdım emzırtmeye
ınsallah emer ya
adıne fıstıgın bu arada

sevgili anneler herkese merhaba.hepinizin bebişlerini allah bağışlasın.ankara diye görünce yazmak istedim.bende bir ankaralı olarak.ben 2008 annesiyim ve 2011 mart anne adayıyım inşallah:1:

Sincan Lokman Hekimde doğumunuza kim girdi?Normalmi oldu sezeryanmı?

normal doğum yaptıö canım doğumuma arzu hanımgirdi doktorun yanında annem ve kız kardeşimde geldi yanıma doğumda çok memnun kadım hem doktordan hem hastaneden...

fıstıgım melıke mıydı adın
batıkenttede vardır tıp merkezlerı demette yenımahalledede var ben dr göturmuyorum kızımı o yuzden bılgım yok pek
ama kk da ankarada cocuk dr dıye arastır ıstersen
kıyamam sana sıncanda olsan gelır ugrasırdım emzırtmeye
ınsallah emer ya
adıne fıstıgın bu arada

evet canım ismim melike kk dan doktor araştırdım ama çok net bi cvp bulamadım bakalım artık deneme yanılma yöntemiyle iyi bir doktor bulacaz inş..kızın kocaman olmuş canım sincanda olmama ne gerek var inş. birgün batıkenttede beklerim...miniğimin adınıda melek melodi koyduk...

sevgili anneler herkese merhaba.hepinizin bebişlerini allah bağışlasın.ankara diye görünce yazmak istedim.bende bir ankaralı olarak.ben 2008 annesiyim ve 2011 mart anne adayıyım inşallah:1:
gule gule buyut karnında ve dogunca bebecıklerını
tamam sende hosgeldın aramıza
normal doğum yaptıö canım doğumuma arzu hanımgirdi doktorun yanında annem ve kız kardeşimde geldi yanıma doğumda çok memnun kadım hem doktordan hem hastaneden...

evet canım ismim melike kk dan doktor araştırdım ama çok net bi cvp bulamadım bakalım artık deneme yanılma yöntemiyle iyi bir doktor bulacaz inş..kızın kocaman olmuş canım sincanda olmama ne gerek var inş. birgün batıkenttede beklerim...miniğimin adınıda melek melodi koyduk...

gelerım ınsallah bende batıkentte buyudum harb iş 4 tte
manyak kadın allta tıcker varmıs ya baksana ordan ne soruyon bebemın adını demıyonda
sende bı alemsın desene kadın uyarsana benı
ay gecen aklımdaydın sen buraya takıl gelecem kız sana ınsallah
neyse bennus durmuyo ben artıkım evdeyım dermısım yok anam apartuman gezmesı yaparım gene hatta yarın bıyere gıdeyım ayarlayımda
neyse sabah görusuruk doldurun kızlar yazın yazın sabaha kadar

Back