2010 Ankara anneleri

meltemcim beklerim herzaman bende batıkentteyim 14-15 yıldır hayatım evlendim yine burdayım...

Çok sevindim sağlıcakla büyüt bebişini bende o hastanede doğum yaptım memnun ayrıldım şükür.Ama geçenelrde gittiğimde fazla dolu gördüm hatta oturacak yer bile yoktu.Gerekli gereksiz herkes hastanede gibiydi çoluk çocuk ortalıkta oyun oynuyor kadınlarda oturmuş hatta yayılmış koltuklarda muhabbet ediyorlardı.Erkekler sızmış zaten bir yerlerde.Buluşma yerimi yaptılar hastaneyi anlamdımki.Benim gibi kucağında çocuklu kadınlara yer bile vermiyorlar.Bir kadın minik bebeğiyle ortalıkta kalakaldı sağa sola bakıyor kimse totosunu kaldırıpta yer vermedi kadına.Ne kantinde ne koltuklarda yer yoktu.Düşün artık sinirlerim bozuldu.Yine görgüsüzler doldurmuş burayıda dedim içimden...Bir gittiğim düzgün hastane orası vardı orayıda bunlar işgal etti...

teşekkür ederim arkadaşlar.rabbim hepimizin evlatlarını güle güle büyütmeyi nasip etsin

ya öyle emelcıgım kımsede görgu kalmamıs
bende aynı dertten muzdarıpım yanı hamıleyken sırf yer versınler dıye hamıle elbısesı aldım
bu arada fırsatım olmadı okudum ama ayseurun dıs hedıgı hayırlı olsun
gelmek ısterdım ama aleynanın 20 sı dogum gunu ona suprız partı yapcam arkadaslarını cagıracam
teşekkür ederim arkadaşlar.rabbim hepimizin evlatlarını güle güle büyütmeyi nasip etsin

bacım kımsın sen ne ıs yaparsın adın ne bebekının adı ne nerede oturursun
meraktayız yanı bı anlatsan bıze

kızlar herkeslere gunaydın
benım kızım cok felaket odadan dısarı cıkartmıyo benı
hep oturuyoz beraber dısıde yok daha

meltemcim ben ayşegül:) ev hanımıyım 2008 mayıs dogumlu bir oğlum var adı hakan.çayyolunda oturuyorum.sen nerdesin

Sağlık olsun önemli değil... Aleynanın doğum gününü şimdiden kutluyorum... Bende diş buğdayı için başladım hazırlıklara hayırlısı olsun...
Arkandanda ağlayacak meltem bir kaç ay sürer böyle sürekli kucak ister...

meltemcim ben ayşegül:) ev hanımıyım 2008 mayıs dogumlu bir oğlum var adı hakan.çayyolunda oturuyorum.sen nerdesin
aysegulcugum ben sıncan merkez deyım
13 olcak pazartesı bı kızım 8 nısan ogumlu bennu fatmam var
bende ev karısıyem

emelcıgım tesekkurler kolay gelın sana cale dılek nerelerdesınız gene yoksunuz ortalarda kaybolmayın ya sıkılıyom ben gır cık yok kımse hep aynı yazı durmasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Selamlarrr,Eren emeklemeye başladı,bir an boş bırakmaya gelmiyor,resmen saldırıyor herşeye.Odadan dışarı çıktığım anda basıyor yaygarayı,iyice anneci oldu.Meltemmmm günü ne zaman yapacaksınız ?

slm kızlar moralim çok bozuk çağan çok hasta yawrum inim inim inleyip dururyor cumartesi günü acile gitmiştik hava verdiler yarım saat 2 tane igne içirdiler ve birsürü ilaç verip eve yoladılar durmadan kusuyodu ilaçlar iyi geleceğine icene mahf etti yawrumu bugün uyandığından beri kusma ve ishal vardı az önce acilden geldik mide bulantısı için bi iğne yaptılar kaka tahlili istediler aksilikya tam hastaneye giderken arabada yapmıştı bende değiştirdim altını dr mecbur tahlil isteyince bayabi bekledik yapmadı şimdi eve geldik ateşi yükseliyo dr sabaha kadar kusma devam ederse getir belkide hastaneye yatırmak zorunda kalırız dedi ayy inş bişey olmazda rahatça uyur bugün bende sabaha kadar nöbet tutacam başında yawrumun keşke onu yerine ben hasta olup inim inim inleseydimm

ay sevılaycıgım gecmıs olsun allah yardımcın olsun ne bu yavrunun cektıgı mınnacık bedenı ılaclarla doldu
alllahım acıl sıfalar versın
tez vakıtte

dılek gözun aydın bennuda aancı odadan dısarı cıkamıyorum artık

Geçmiş olsun sevilay bebekler çabuk toparlar korkma biraz ilgilen çağanla.Diğerlerine bir zahmet babaanne bakıversin bir kaç gün sadece çağanla ilgilen... Hasta etme şu çocuğu yeter artık ne olur valla inan ben yoruldum onun yerine...

Sevilay sen bana gönder en iyisi çağanı.Ben bakarım yavruma....Git sen diğerlerine bak... Çok ciddiyim ......getir bana çağanı bir ay bizde kalsın...

Çok ilaç vermekte iyi değilki küçücük bu çocuklar daha yaa... İlaçları aldıkça bünye zorlanıyor yazık günah yaa..... Deli ettin beni sevilay öffff....

geçmiş olsun canım

slm kızlar çağanı saat 8 gibi hastaneden çıkartık serum yedi 5 saat özel hastaneye gittiğimiz için saat 12 de kapanıyo sabah tekrar açılıyo bu hastane bu arada 23 nisan çocuk hastanesine gittim bu sefer kan sonuçlarıda temiz çıktı ama serum iğnelerini çıkarmadılar elinden yarın yine gidecez duruma göre tekrar serum takılabilir antibiotiği kestirdi dr çağan gece tam 15 kere altına kaka yaptı öyle böle değil ta paçalarında akıyodu o yüzden damarları içine çökmüş çok su kaybetmiş dr baya bi uğraştı damar bulamaya sağ eline deldi olmadı bacagına takmaya karar verdi ordada bulamadı en son sol elinde ugraşa ugraşa damarı buldular serum ii geldi çağana yanakları kıpkırmızı oldu ateşide düştü allaha şükür yani cigerlerinde bogazında kanında bi sorun yok gibi gözüküyo kesin yarın belli olacak eminim bunun altındanda bi diş sorunu çıkacak öbürlerinden biliyorum çünkü heralde azı dişini çıkartıyo batuhanda öleydi çünki bakalım bu arada bu hastaneyi arkadaşların tavsiyesyle gittim çok memnun kaldım dr ları süper ilgileniyo çalışanlarıda öle çokta temiz bidaha hep buraya giderim gibi yarın ayrıntılrı anlatırım kızlar

çok geçmiş olsun inşaallah bu son sıkıntısı olur...bu arada bahsettiğin hastane nerde canım??

Ay sevılay kıyamam yavruma nasıl delmısler kolunu bacagını
neyse bıran önce duzelır ınsallah
melıke sende özel dr arıyodun
burayı dene bı sıncanda heralde yanlıs hatırlamıyosam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…