• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

pazartesi minik bebişi görmeye gittim Atatürk Eğ. Ar. Hst'ne 7 cm'i geçmiş minikimm ve büyük ihtimal erkek dedi... öncelikle hayırlı ve sağlıklısını diledim tabii ki ama kızı çok istiyodum demek bu daha hayırlıymış hakkımda...
dün de ev işleriyle uğraştım ondan giremedim bugün de Arda'yı götürdüm hastaneye hani şu malum kalçadaki kıkırdak sorunu için.. çooook şükür oluşmuş kıkırdağı 31 Aralık'ta gelişimi nasıl diye bi daha bakalım dedi dr
minikim yarın tam 3 aylık oluyo ve Ardam da bugün 9 aylık oldu yani 10. aydan gün aldı :16:
benden haberler bu kadar herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi

slm kızlar nasılsınız biz çağanla iyiyiz bu aralar sorun yok maşallah diyimde ben bi kaç gündür diyete başladım bugünde isveç diyeti diye bi diyet yapıyorum biraz sinirliyi,m okadar acilen zayıflamam lazım en azından yaza kadar JALECİM gözün aydın hayırlı olsun sende benim gibi erkeklerin arasında kalacan he hayırlısı olsun canım meltem nasılsın senin recimin nasıl gidiyo sen bayadır recimdeydin iyi kilo verdinmi dilek takma kafana olur böle şeyler aile arasında hepsi gelip geçer insanoğlu neler yaşıyo neler geçiriyo hepsinede alışıyo bynkutluay sen neler yapıyosun nasıl geçiyor hamileliğin sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum kendinize iyi bakın byy

Caleeeeeeeee ben sana erkek demıstım
masallah kuzucuklarına buyuyorlar cm cm gun gun

sorma sevılay ıstedıgım kıloya dustum benım dılım recımde
mıde hazır degıl fırının fanı bozulmus heral calısıyo gıbı denemedım daha
ya kızlar bı bulussak havalar ıyı gıderkeneeeeeeeeeeeeeeee
özledım ben sızlerı

Saat kaç oldu,Eren bey hala yatacak :20: Benim yaza kadar 55 e düşmem lazım ve hala 20 kilo fazlam var :51:Yavaş yavaş veriyoruz bakalım kiloları :53:

slm kızlar nasılsınız biz çağanla iyiyiz bu aralar sorun yok maşallah diyimde ben bi kaç gündür diyete başladım bugünde isveç diyeti diye bi diyet yapıyorum biraz sinirliyi,m okadar acilen zayıflamam lazım en azından yaza kadar JALECİM gözün aydın hayırlı olsun sende benim gibi erkeklerin arasında kalacan he hayırlısı olsun canım meltem nasılsın senin recimin nasıl gidiyo sen bayadır recimdeydin iyi kilo verdinmi dilek takma kafana olur böle şeyler aile arasında hepsi gelip geçer insanoğlu neler yaşıyo neler geçiriyo hepsinede alışıyo bynkutluay sen neler yapıyosun nasıl geçiyor hamileliğin sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum kendinize iyi bakın byy

Cnm cumartesi günü bir aksilik olmazsa jaleyide alacağız ama iki bebek arabası olunca ancak sığıyoruz arabaya.Seninde gelmeni isterim yusuf öğlen bırakamazmı seni ankamall e .? Yada bir komşun falan yokmu o tarafa gidecek olan?

pazartesi minik bebişi görmeye gittim Atatürk Eğ. Ar. Hst'ne 7 cm'i geçmiş minikimm ve büyük ihtimal erkek dedi... öncelikle hayırlı ve sağlıklısını diledim tabii ki ama kızı çok istiyodum demek bu daha hayırlıymış hakkımda...
dün de ev işleriyle uğraştım ondan giremedim bugün de Arda'yı götürdüm hastaneye hani şu malum kalçadaki kıkırdak sorunu için.. çooook şükür oluşmuş kıkırdağı 31 Aralık'ta gelişimi nasıl diye bi daha bakalım dedi dr
minikim yarın tam 3 aylık oluyo ve Ardam da bugün 9 aylık oldu yani 10. aydan gün aldı :16:

Hakkında hayırlısı olsun cnm maaşallah miniğine ...

oyy maşallahh quzularaaaaa canım ya
canım ya zaıflarsın inşalahhh bende şimdiye kadar 11 kiloalmış durumdayımm şişt6imm:))
oğlumm gelsin sağlılla inşalahh
Kardeşimle sorunlarımız var,ondan canım sıkkın.Eren çok huysuz,diş geliyor galiba,durmadan ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık.
Allah yardımcın olsun canım
bende gıttım fatosa hıc memnun kalmadım
necetı bey cok ıyı

dılek zor zamanları erenın sabırlı ol tadını cıkarmaya bak
kardeslerını ve dıger ınsanları mutlulugunu engelleyecek kadar hayatına sokma

bende değiştircemm galibaa yaaa necati beye gidicemm bir defa gittim çok da güzel ilgilenişti

oyy maşallahh quzularaaaaa canım ya

canım ya zaıflarsın inşalahhh bende şimdiye kadar 11 kiloalmış durumdayımm şişt6imm:))
oğlumm gelsin sağlılla inşalahh

sağol melikecim :16:
27 haftaya göre kiloyu sanki biraz fazla almış gibisin ben Arda'dayken toplamda 12 kilo almıştım 5 i doğumda gitmişti 7 si hala benimle şimdilik de çok şükür kilo almadım henüz sonra vermesi zor oluyo aman dikkat :61:

sağol melikecim :16:
27 haftaya göre kiloyu sanki biraz fazla almış gibisin ben Arda'dayken toplamda 12 kilo almıştım 5 i doğumda gitmişti 7 si hala benimle şimdilik de çok şükür kilo almadım henüz sonra vermesi zor oluyo aman dikkat :61:

yaa ama olmaz ama
ebet canımm baya bi fazla aldımm benn bakalım sonum hayır olsun şimdi dikkat ediyorum ama geç oldu başta yapmam gerekirdi
maşlalahh canım size

selam, adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.:25:

slm kızlar nasılsınız emel ve jale bügün mart anneleriyle buluşmadasınız heralde hava çok güzel hasta oldugum için bugüzel havada evde pinekliyorumm hepinize mutlu haftasonları

Günaydınnnn:71::71::71: Kardeşim cumartesi sabahı kaza yapmış,otobüse yandan çarpmış.Nişanlısı hala hastanede,zavallı burcum kafasını cama çarpmış frenin şiddetiyle,mr de falan bişey çıkmadı çok şükür ama belinde zedelenme olmuş sadece:nazar: Kardeşimin bişeyi yok gibi,sadece hala olayın şokunu yaşıyor.Allah korudu ikisini de,iyi ki çok hızlı değilmiş kardeşim,otobüs önüne kırmış arabanın

Son düzenleme:
selam, adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.:25:

Hamilesin canım tebrikler... Benimde reglime 4 gün kala 63 çıkmıştı.Şimdi sana 2 gün sonra kan testini tekrarlayacaklar 40 rakamında artış olursa gebeliğin devam ediyor demektir...

Günaydınnnn:71::71::71: Kardeşim cumartesi sabahı kaza yapmış,otobüse yandan çarpmış.Nişanlısı hala hastanede,zavallı burcum kafasını cama çarpmış frenin şiddetiyle,mr de falan bişey çıkmadı çok şükür ama belinde zedelenme olmuş sadece:nazar: Kardeşimin bişeyi yok gibi,sadece hala olayın şokunu yaşıyor.Allah korudu ikisini de,iyi ki çok hızlı değilmiş kardeşim,otobüs önüne kırmış arabanın

canım çok geçmiş olsun

meltem hayırlı olsun yeni nick'in
sevilay birazcık sıkıntılı ama çook güzel geçti buluşmamız keşke sen de olsaydın

Back