dun evsahıbım kırayı almaya geldı anlattım hak verdı bana cıacam dıye ödu patlıyo esımede anlattım
9 da tam supurgeyı acacam normal bı saat nasıl olsa
bennusu aksam yıkadım
bayagı ıyı
emelcıgım bu arada gözlerın aydın abınler sag saglım dönmus
darısı bana ve tum ısteyenlere olsun
Çok geçmiş olsun canım.........
Jale geçmiş olsun canım
ayy kıyamamm ya geçmiş olsunnnn buna şükür ki sdadece eli yanmışşş
slm kızlar nasılsınzzzz ben ve çağan hastalıkla boguşuyoruz ikimizde dr gittik bi poşet ilaçla eve döndük malum bayram gezmelerinden iyi üşütmüşüz ya form çok değimiş msj yazamıyodu kaç gündür girip girip çıkıyodum JALE hoşgeldinn arda kuzuyada geçmiş olsun
sağolun kızlar Allah razı olsun
meltemcim yaptığın davranışa iyi yapmışsın diyemeyeceğim çünkü şahsen ben olsam öyle yapmazdım
o kadının yaptığı hata tamam ama sen hatanın daha büyüğünü yapmışsın bence
üst komşum balkondan sofra bezi çırpıyordu... yeni yıkadığım balkona bi çıkıyodum ekmek ufakları 1 oldu 2 oldu neyse.. ben ne yaptım??
çıktım yukarı sakin bi şekilde durumu izah ettim farkında değilsiniz ama çırptığınız herşey benim balkonda falan filan güzelce anlattım o gün bugündür bi daha yapılmadı ben tersleşsem inadına daha çok yapacaklardı belki
olan olmuş artık ama eğer uygun bi ortam olursa ya da bi komşundan haber gönderme şansın varsa ben eşi rahatsız olmasın diye süpürge bile açmıyodum bi tıkırtıya öyle vurması çok ayıp oldu gibisine haber göndersen belki durum düzelir ne de olsa komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler yalan dünyada kimsenin kalbini kırmaya değmez bence
hiç hırs yapmadan sakin kafayla bi düşün bakalım hak verecek misin bana?
sağolun kızlar Allah razı olsun
meltemcim yaptığın davranışa iyi yapmışsın diyemeyeceğim çünkü şahsen ben olsam öyle yapmazdım
o kadının yaptığı hata tamam ama sen hatanın daha büyüğünü yapmışsın bence
üst komşum balkondan sofra bezi çırpıyordu... yeni yıkadığım balkona bi çıkıyodum ekmek ufakları 1 oldu 2 oldu neyse.. ben ne yaptım??
çıktım yukarı sakin bi şekilde durumu izah ettim farkında değilsiniz ama çırptığınız herşey benim balkonda falan filan güzelce anlattım o gün bugündür bi daha yapılmadı ben tersleşsem inadına daha çok yapacaklardı belki
olan olmuş artık ama eğer uygun bi ortam olursa ya da bi komşundan haber gönderme şansın varsa ben eşi rahatsız olmasın diye süpürge bile açmıyodum bi tıkırtıya öyle vurması çok ayıp oldu gibisine haber göndersen belki durum düzelir ne de olsa komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler yalan dünyada kimsenin kalbini kırmaya değmez bence
hiç hırs yapmadan sakin kafayla bi düşün bakalım hak verecek misin bana?
bence öyle insanlar iyilikten anlamazlar benim altokomşumda öyleydi 2 sene oturdum o evde ama resmen psikolojim bozulmuştu biri msafirliğe gelse bana ay durun duvaramı vuruyolar diye herkezi sustururdumm evime bi allahın kulu gelemezdi korkularından yaa ben hep iyi niyetle yaklaştım kimseyi evime çagırmıyodum hrkezde zaten biliyodu bu durumu çocukların oyuncaklarını hep gardolabımın üstüne kaldırmıştım balkondan bagırırdım eşin uyandıysa ev süpürecem diye eşinin uyanmasını beklerdimtemizlik yapmak için bayram temizliklerinde randevu alırdm bzılarıgerçektende iylikten anlamıyo taki yine bi gün vurduklarında akşam babalarıda yokken çocukların vurması çıldırttı beni ve aşagıya inip bi kavga kıyamet kopması bi dahada kesinlikle vuramadılar tamam hoş değil kavga etmekte ama bazılarınında mayası gerçektende bunu istiyo jalecim
allah karşılaştırmasın canım benim gerçektende insanın evinde huzr bırakmıyo böle insanarnasreddin hoca demiş ya bana damdan düşen getirin diye insan başına gelmeyince anlamıyo heralde bak sen nasıl anlamışsın meltemi
insan kılıklı hayvanlar denir ya çok şükür ben onlardan karşılaşmadım şimdiye kadar Allah'da karşılaştırmasın ne beni ne sizi... belki de bu yüzden herşeyin konuşularak çözüleceğini sanıyorum
geçmiş olsun canım ya acil şifalar versin Rabbimslm kızlar nasılsınzzzz ben ve çağan hastalıkla boguşuyoruz ikimizde dr gittik bi poşet ilaçla eve döndük malum bayram gezmelerinden iyi üşütmüşüz ya form çok değimiş msj yazamıyodu kaç gündür girip girip çıkıyodum JALE hoşgeldinn arda kuzuyada geçmiş olsun .EMEL gözün aydın abinler gelmiş çocuklaı teslim etmişin kayanayıda yolladın heral aman biraz kafanı dinle artık BYNKUTLUAY geçmiş olsun hangi hastaneye gittin seni niye sancı çekenlerin yanına yatırdılarki korkma canım alışırsın diyecem ama demeyle olmuyo dikkat et kendine.GONCA sen nasılsın burdanda öğretmenler gününü kutluorumm pek girmiyosun heralde artık k.k ya.DİLEK seninde bayramın orunlu geçmiş boş ver kimseyi takma kafana herkezinde gerektiğinddede ağızlarının payını ver öylede yapmışsın heralde eren nasılve sıra gelelim MELTEM e nasılsın bennu nasıl oldu alttaki komşuna gelinde öbür evimde benimde aynı senin gibi adam gece çalışıyodu gündüz uyuyodu ne bir ev süpürebilirdim ne evime bi allahın kulu gelebilirdi gelen komşularım benden inerkenkarı koca sıkıştırırdı gelenleri ne gidiyonuz diye ee benimde iy niyetimi süistimal edince bi gün bi inersin alt kata akşam bir kavga kıyamet koparırsın bütün ina başımıza toplanmıştı ev sahibide bana senin evin ne yaparsan yap kır dök istediğini yap dedi ogün bugün bir daha seslrini çıkartamadılar demekki neymiş insan oğlu iyilikten anlamazmış ehh işte böle kızlar kendinize ii bakın sizleri ve bebişler öpüyorumm
allah karşılaştırmasın canım benim gerçektende insanın evinde huzr bırakmıyo böle insanar
geçmiş olsun canım ya acil şifalar versin Rabbim
ay canım 12. caddedeki hastaneye gittim
ay bilmiyorum ya hangi akla hizmet soktular beni oraya bilmiyorum sayelerinde baya kötü oldum aklıma doğum geliyor sürekli büyütüyormuyum bilmiyorum ama ciddi anlamda tırsıyorum
kızlar günaydın nasılsınız meltem ben faceye giriyom sen çıkıyosun heralde ya forma neden kimse girmiyo artık dogru düzgün hayır kışda geldi havalar soğuk genelde herkes evde olur çağanla ikimizin hastalığı hala devam ediyor çağana antibiotikler alerji yaptıgı için poposu çok fena pişik kanıyor resmen dün yine dr gittik hangi antibiotiği versek pişik yapr dedi mecbur kullanacaksın dedi benim büyük oğlumdada vardı bu sorun 2 tane daha krem yazdı troysd ve hametan her altını açtığında 1 ni sürecen dedi sırayla ama pişik çok zor ya bi türlü geçmiyo bide 6 dişide patlatıyo yavrum mahfoldu emelllll ben dün akşam kimin düğünündeydim biliyomusun liseden nilgün yusufla akşam onun düğününe gittik nikah şahisdide mahmuttu şimdilik böle kızlar öpüyorum sizi byy
kızlar günaydın nasılsınız meltem ben faceye giriyom sen çıkıyosun heralde ya forma neden kimse girmiyo artık dogru düzgün hayır kışda geldi havalar soğuk genelde herkes evde olur çağanla ikimizin hastalığı hala devam ediyor çağana antibiotikler alerji yaptıgı için poposu çok fena pişik kanıyor resmen dün yine dr gittik hangi antibiotiği versek pişik yapr dedi mecbur kullanacaksın dedi benim büyük oğlumdada vardı bu sorun 2 tane daha krem yazdı troysd ve hametan her altını açtığında 1 ni sürecen dedi sırayla ama pişik çok zor ya bi türlü geçmiyo bide 6 dişide patlatıyo yavrum mahfoldu emelllll ben dün akşam kimin düğünündeydim biliyomusun liseden nilgün yusufla akşam onun düğününe gittik nikah şahisdide mahmuttu şimdilik böle kızlar öpüyorum sizi byy
İyi yapmışsınız canım valla davet edilmedik en azından gitmesemde arar tebrik ederdim.Zaten isteseydi senden ulaşırdı bana.Çağana ve sana tekrar geçmiş olsun.Haftaya cumartesi mart anneleriyle buluşuyoruz jaleyle beraber gelirsiniz inş.
Oldu cale bıze yazmadan gec bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?