2010 Ankara anneleri

dun evsahıbım kırayı almaya geldı anlattım hak verdı bana cıacam dıye ödu patlıyo esımede anlattım
9 da tam supurgeyı acacam normal bı saat nasıl olsa
bennusu aksam yıkadım
bayagı ıyı

emelcıgım bu arada gözlerın aydın abınler sag saglım dönmus
darısı bana ve tum ısteyenlere olsun

Amin darısı isteyen herkese olsun.......

Çok geçmiş olsun canım.........
Jale geçmiş olsun canım
ayy kıyamamm ya geçmiş olsunnnn buna şükür ki sdadece eli yanmışşş

sağolun kızlar Allah razı olsun

meltemcim yaptığın davranışa iyi yapmışsın diyemeyeceğim çünkü şahsen ben olsam öyle yapmazdım
o kadının yaptığı hata tamam ama sen hatanın daha büyüğünü yapmışsın bence
üst komşum balkondan sofra bezi çırpıyordu... yeni yıkadığım balkona bi çıkıyodum ekmek ufakları 1 oldu 2 oldu neyse.. ben ne yaptım??
çıktım yukarı sakin bi şekilde durumu izah ettim farkında değilsiniz ama çırptığınız herşey benim balkonda falan filan güzelce anlattım o gün bugündür bi daha yapılmadı ben tersleşsem inadına daha çok yapacaklardı belki
olan olmuş artık ama eğer uygun bi ortam olursa ya da bi komşundan haber gönderme şansın varsa ben eşi rahatsız olmasın diye süpürge bile açmıyodum bi tıkırtıya öyle vurması çok ayıp oldu gibisine haber göndersen belki durum düzelir ne de olsa komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler yalan dünyada kimsenin kalbini kırmaya değmez bence
hiç hırs yapmadan sakin kafayla bi düşün bakalım hak verecek misin bana?

Son düzenleme:

calem ben yaptıgımı onaylamıyorum
hata bende
ama 1 gun önce söyledım
örumcegın sesıne tak tak vurmasıaydı zaten yapmazdım
ama benı az cok tadıdın kızdıgım ıcın yaptım gıcıklıgına sadece

bence öyle insanlar iyilikten anlamazlar benim altokomşumda öyleydi 2 sene oturdum o evde ama resmen psikolojim bozulmuştu biri msafirliğe gelse bana ay durun duvaramı vuruyolar diye herkezi sustururdumm evime bi allahın kulu gelemezdi korkularından yaa ben hep iyi niyetle yaklaştım kimseyi evime çagırmıyodum hrkezde zaten biliyodu bu durumu çocukların oyuncaklarını hep gardolabımın üstüne kaldırmıştım balkondan bagırırdım eşin uyandıysa ev süpürecem diye eşinin uyanmasını beklerdimtemizlik yapmak için bayram temizliklerinde randevu alırdm bzılarıgerçektende iylikten anlamıyo taki yine bi gün vurduklarında akşam babalarıda yokken çocukların vurması çıldırttı beni ve aşagıya inip bi kavga kıyamet kopması bi dahada kesinlikle vuramadılar tamam hoş değil kavga etmekte ama bazılarınında mayası gerçektende bunu istiyo jalecim

nasreddin hoca demiş ya bana damdan düşen getirin diye insan başına gelmeyince anlamıyo heralde bak sen nasıl anlamışsın meltemi
insan kılıklı hayvanlar denir ya çok şükür ben onlardan karşılaşmadım şimdiye kadar Allah'da karşılaştırmasın ne beni ne sizi... belki de bu yüzden herşeyin konuşularak çözüleceğini sanıyorum

allah karşılaştırmasın canım benim gerçektende insanın evinde huzr bırakmıyo böle insanar

Cale kadın sabah aleyna odasında bısey cektı dedı bende yok cekmedı dedım bı oyana bı buyana dedı ha bennu örumcekle halı olmayan kapı gecıslerınde ses yapıyo dedım bugun tam 9 da actım supurgeyı
3 gıbı bılgısayarın basındayım tv acmıslar bennuda emıyodu ayagımdakı terlıkle kut kut vurdum
tık yok
ben olcam onların yerınde ooooooooooooo dıktıydım polısı zabıtayı kapıya
annem yıllar önce hamıle komsusu gece arkadasıyla sohbet edıyolar dıye asagıdan vurmus
annem elıne almıs keserı butun evı tek tek vurarak gezmıs gece yarısı kadında hamıleymıs
ertesı gunu ust kata cıkarken oyuncak tabancayı almıs kadına senı gebertecem demıs karakolluk olmuslar ben anamın kızıyım

geçmiş olsun canım ya acil şifalar versin Rabbim
ay canım 12. caddedeki hastaneye gittim
ay bilmiyorum ya hangi akla hizmet soktular beni oraya bilmiyorum sayelerinde baya kötü oldum aklıma doğum geliyor sürekli büyütüyormuyum bilmiyorum ama ciddi anlamda tırsıyorum
allah karşılaştırmasın canım benim gerçektende insanın evinde huzr bırakmıyo böle insanar

melıkecıgım dogum okadar korkulacak bısey degıl
ınsanlar arka arkaya bısuuru doguruyolar
ben 3tane sezeryanlı dogurdum
bence önemseme bu kadar stres yapacak bısey yok

canım benim iki arkadaşımda oraya gidiyo necati beye hatta birine 15 gün sonra sezeryan yapılacak çok memnunlar bende bi kaç kere gittim bende çok memnunum o hastaneden hatta dogum içinde oraya gittim ama erken dogum oldugu için almadılar beni oraya bence öbür büyük hastanelere göre orası en güzeli ama tabi dr kim oda önemli

kızlar günaydın nasılsınız meltem ben faceye giriyom sen çıkıyosun heralde ya forma neden kimse girmiyo artık dogru düzgün hayır kışda geldi havalar soğuk genelde herkes evde olur çağanla ikimizin hastalığı hala devam ediyor çağana antibiotikler alerji yaptıgı için poposu çok fena pişik kanıyor resmen dün yine dr gittik hangi antibiotiği versek pişik yapr dedi mecbur kullanacaksın dedi benim büyük oğlumdada vardı bu sorun 2 tane daha krem yazdı troysd ve hametan her altını açtığında 1 ni sürecen dedi sırayla ama pişik çok zor ya bi türlü geçmiyo bide 6 dişide patlatıyo yavrum mahfoldu emelllll ben dün akşam kimin düğünündeydim biliyomusun liseden nilgün yusufla akşam onun düğününe gittik nikah şahisdide mahmuttu şimdilik böle kızlar öpüyorum sizi byy

İyi yapmışsınız canım valla davet edilmedik en azından gitmesemde arar tebrik ederdim.Zaten isteseydi senden ulaşırdı bana.Çağana ve sana tekrar geçmiş olsun.Haftaya cumartesi mart anneleriyle buluşuyoruz jaleyle beraber gelirsiniz inş.

canım yaa çok geçmiş olsun pişik hakkaten zor bi de kanıyo diyosun yavrum yaa kıyamam ona (

aa günü belirlendi mii hemen mart anneleri topiğine geçip ayrıntılara bakayım inşallah gelebilirim yaa çok istiyorum

çağan ağlayıp duruyo diş patlatıyo köpek dişimi ne zıkkımsa bi türlü uyutmuyo oğlumla beni bu altıncı dişimiz ama en çok bunda zorlandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…