Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsunn meltem datlumm çok şükür iyiye gidiyormuş maşalahhh
kız bennu kılıklı bennuya çırpıntı dıyom sanada dıycem
ne dedı dr
gıttınmı bu gun
valla benim sancı sadece kasıklardaydı kız erkek belli olmaz yani bence kişiden kişiye değişirgerçi sen de haklısın son zamanlardada ağrılar sızılar çok oluyo kızz dikkat et kendine bel açıklığı filanmı olduki anam iyiki sancın tutmasın bebegin erkekmiydi erkek bebekte sancı belden çok vurur en azından benimkiler öle olmuştu geçmiş olsun
gittim datlumm sorma ya başıma neler geldiiiiiii
belimi incilttim deyince bekletmediler acil kadın dopuma yönlendirdilerr
önce beni kadınların ağrı çektiği odaya koydularrr kadınlar akşamdan beri bekliyolarmış ntsye bağlı bi şekilde sancı bekliyolarr
2. olarakkk çatı muaynesi olunan odaya aldılarr çatı kontrolü yaptılar yanımda yaaaaaa acayip tırstımmmm
3. olarak beni nts ye bağladılarr nefes alamadımm ölüyodummmmmm gittim dedimm yaaaa sonra düzeldim çok şükürr sancım var mı oan baktılarrr çok şükür herşey yolunda bu arada ntsye bağlı dururken yan odada doğum oldu anamm kadın 5 dk içinde doğurdu maşalahh nasıl ıkınıyordu hala kulaklarımda
böle 1 saate yakın kaldım çok şükür bişey çıkmadı fizik tedaviye yönlendirdi beni bakalım gider miyim bilemem ilaç milaç bişi veirse kullanmaktan korkuyorum bişey olursa die
ben geldiiiim
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
yahuu noolmuş bu siteye böyle alışmak biraz zaman alacak sanırım
artık Arda çok fazla zamanımı almaya başladı düşünün valizimi bile ancak bugün boşaltabildim
tabi öğlene kadar uyursam olacağı buydu
napiim bayram tatili boyunca en geç 8:30 da ayaktaydık onun acısını çıkardım
bi de dün çok başım ağrıyodu hiç bi iş yapmadım
bi de bayramın 2. günü Arda'nın eli yandı
benim mutfakta işim vardı kaynımın kızına emanet etmiştim o da bakmamış sobaya dayanarak ayağa kalkmaya çalışınca sağ elinin içi yanmış bilek tarafı... Allah'tan soba çok yanmıyomuş mahvolurdu yavrumun eli
1-2 saat sonra acısı geçti sanırım bi daha ağlamadı
biraz su topladı ama emeklerken o da patlamış sonradan gördüm şimdi biraz daha iyi
herkes iyidir inşallah hepinizi öpüyorum![]()
saol canımm benimm inşalahhhhhvalla benim sancı sadece kasıklardaydı kız erkek belli olmaz yani bence kişiden kişiye değişir
canım yaa çok geçmiş olsun
ilaç verirse kullan derim çünkü hamileliğe göre ilaç verecekler sonuçta
ama yine de inşallah ilaçsız atlatırsın
ayy kıyamamm ya geçmiş olsunnnn buna şükür ki sdadece eli yanmışşşben geldiiiim
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
yahuu noolmuş bu siteye böyle alışmak biraz zaman alacak sanırım
artık Arda çok fazla zamanımı almaya başladı düşünün valizimi bile ancak bugün boşaltabildim
tabi öğlene kadar uyursam olacağı buydu
napiim bayram tatili boyunca en geç 8:30 da ayaktaydık onun acısını çıkardım
bi de dün çok başım ağrıyodu hiç bi iş yapmadım
bi de bayramın 2. günü Arda'nın eli yandı
benim mutfakta işim vardı kaynımın kızına emanet etmiştim o da bakmamış sobaya dayanarak ayağa kalkmaya çalışınca sağ elinin içi yanmış bilek tarafı... Allah'tan soba çok yanmıyomuş mahvolurdu yavrumun eli
1-2 saat sonra acısı geçti sanırım bi daha ağlamadı
biraz su topladı ama emeklerken o da patlamış sonradan gördüm şimdi biraz daha iyi
herkes iyidir inşallah hepinizi öpüyorum![]()
maşalahh çirkineeegununuz aydın olsun kızlar
bennucum bıraz daha ıyıye gıdıyor
emel senı merak edıyorum kendınle ılgılı bıseyler yzmıyorsun
kaynananan sendemı hala hacılar ne zaman gelıyor
hoscakalın
kız sen bakma o drlara
bıldıgını okuu
sımdı mısafırım var sonra konusuruk
mısafırımde dıkker dılek