• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

sevılay emel tesekkurler kızlar sızede gecmıs olsun
dılek bayram bayram kırma mılletın kalbını dıkkat et kendıne

Eşime ve oğluma dil uzattıkları için çıktı kavga.Yoksa çok sakinimdir ama sabrımı taşırdılar artık.Neyse geçti gitti artık,inşallah bir daha görmem yüzlerini.

kızlar bennuyu saglık ocana göturdum
3 dereceden yanıklar varmıs
ıyıye gıdıyormus banyo bıle yaptırabılırsın dedı
HAFTAYA AYARLAYIN KIZLAR BANA GELIN

:16::16:
kız bennu kılıklı bennuya çırpıntı dıyom sanada dıycem
ne dedı dr
gıttınmı bu gun

gittim datlumm sorma ya başıma neler geldiiiiiii
belimi incilttim deyince bekletmediler acil kadın dopuma yönlendirdilerr
önce beni kadınların ağrı çektiği odaya koydularrr kadınlar akşamdan beri bekliyolarmış ntsye bağlı bi şekilde sancı bekliyolarr
2. olarakkk çatı muaynesi olunan odaya aldılarr çatı kontrolü yaptılar yanımda yaaaaaa acayip tırstımmmm
3. olarak beni nts ye bağladılarr nefes alamadımm ölüyodummmmmm gittim dedimm yaaaa sonra düzeldim çok şükürr sancım var mı oan baktılarrr çok şükür herşey yolunda bu arada ntsye bağlı dururken yan odada doğum oldu anamm kadın 5 dk içinde doğurdu maşalahh nasıl ıkınıyordu hala kulaklarımda
böle 1 saate yakın kaldım çok şükür bişey çıkmadı fizik tedaviye yönlendirdi beni bakalım gider miyim bilemem ilaç milaç bişi veirse kullanmaktan korkuyorum bişey olursa die

ha bide tartıştım orda sonra dr bi güsel moralimi bozduu aldığım kiloları söyleyince doğuramazsın diyo dikkat et dedi ama ben kendimi tutamıyorum inanılmaz yiyorum sofradan kalkıyorum aklım hala yemede içmede oluyor

bugün yaşadıklarım sayesinde darma dumanım doğumdan tırstım ne zormuş yaa aşama aşama yaşadım sankii

gerçi sen de haklısın son zamanlardada ağrılar sızılar çok oluyo kızz dikkat et kendine bel açıklığı filanmı olduki anam iyiki sancın tutmasın bebegin erkekmiydi erkek bebekte sancı belden çok vurur en azından benimkiler öle olmuştu geçmiş olsun
valla benim sancı sadece kasıklardaydı kız erkek belli olmaz yani bence kişiden kişiye değişir
:16::16:

gittim datlumm sorma ya başıma neler geldiiiiiii
belimi incilttim deyince bekletmediler acil kadın dopuma yönlendirdilerr
önce beni kadınların ağrı çektiği odaya koydularrr kadınlar akşamdan beri bekliyolarmış ntsye bağlı bi şekilde sancı bekliyolarr
2. olarakkk çatı muaynesi olunan odaya aldılarr çatı kontrolü yaptılar yanımda yaaaaaa acayip tırstımmmm
3. olarak beni nts ye bağladılarr nefes alamadımm ölüyodummmmmm gittim dedimm yaaaa sonra düzeldim çok şükürr sancım var mı oan baktılarrr çok şükür herşey yolunda bu arada ntsye bağlı dururken yan odada doğum oldu anamm kadın 5 dk içinde doğurdu maşalahh nasıl ıkınıyordu hala kulaklarımda
böle 1 saate yakın kaldım çok şükür bişey çıkmadı fizik tedaviye yönlendirdi beni bakalım gider miyim bilemem ilaç milaç bişi veirse kullanmaktan korkuyorum bişey olursa die

canım yaa çok geçmiş olsun
ilaç verirse kullan derim çünkü hamileliğe göre ilaç verecekler sonuçta
ama yine de inşallah ilaçsız atlatırsın

ben geldiiiim
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
yahuu noolmuş bu siteye böyle alışmak biraz zaman alacak sanırım
artık Arda çok fazla zamanımı almaya başladı düşünün valizimi bile ancak bugün boşaltabildim
tabi öğlene kadar uyursam olacağı buydu :9:
napiim bayram tatili boyunca en geç 8:30 da ayaktaydık onun acısını çıkardım
bi de dün çok başım ağrıyodu hiç bi iş yapmadım

bi de bayramın 2. günü Arda'nın eli yandı :43:
benim mutfakta işim vardı kaynımın kızına emanet etmiştim o da bakmamış sobaya dayanarak ayağa kalkmaya çalışınca sağ elinin içi yanmış bilek tarafı... Allah'tan soba çok yanmıyomuş mahvolurdu yavrumun eli
1-2 saat sonra acısı geçti sanırım bi daha ağlamadı
biraz su topladı ama emeklerken o da patlamış sonradan gördüm şimdi biraz daha iyi
herkes iyidir inşallah hepinizi öpüyorum :16:

ben geldiiiim
artık Arda çok fazla zamanımı almaya başladı düşünün valizimi bile ancak bugün boşaltabildim

benim mutfakta işim vardı kaynımın kızına emanet etmiştim o da bakmamış sobaya dayanarak ayağa kalkmaya çalışınca sağ elinin içi yanmış bilek tarafı... Allah'tan soba çok yanmıyomuş mahvolurdu yavrumun eli
biraz su topladı ama emeklerken o da patlamış sonradan gördüm şimdi biraz daha iyi

Çok geçmiş olsun canım.........

gununuz aydın olsun kızlar
bennucum bıraz daha ıyıye gıdıyor
emel senı merak edıyorum kendınle ılgılı bıseyler yzmıyorsun
kaynananan sendemı hala hacılar ne zaman gelıyor
hoscakalın

Dün geldiler çok şükür teslim ettik çocukları.Kayınvalidemlerde döndüler... Sıkıntılı günler geçirdik.Kırgın,kızgın ve yorgunum.Bir süre kimseyle görüşmeyeceğiz inanılmaz bunaldık.....Sorduğun için sağol

Son düzenleme:
Emel o kımselere ben ve kk ankara analarıda dahıl degılız degılmı
ben haftaya sızın bana gelmnızı ıstıyordum du

kızlar sıze bısey anlatcam,
ama yarın

kızlar ben erken kalkıyom ya
alt komsumun kocası gece calısıyo o yuzden evı klay kolay supurmuyorum
bugun bennu odadan odaya gecerken halı olmyan yerde örumcegı ses yaptı dıye vurdular bende aldım salona halıya
nam asadakının kocası defolun gıdın ıvır zıvır acık sacık kufurler aldım elıme elektrık supurgesını butun evı dıp kenar supurdum kanepelerı cektım ıttım sırf sesolsun dıye o vuruyo daha uyanır uyanmaz supurecem dıye actım camları bas bas bagırdım
kapıya gelsınlerde enım konum kavga edem dıye
ama gelemedıler ve yarın ve dıger gunler erkenden acacam supurgeyı
apartmandakılerle haber yolladım satsın evını yada kıraya gn ustten ev tutsun dıye

valla benim sancı sadece kasıklardaydı kız erkek belli olmaz yani bence kişiden kişiye değişir

canım yaa çok geçmiş olsun
ilaç verirse kullan derim çünkü hamileliğe göre ilaç verecekler sonuçta
ama yine de inşallah ilaçsız atlatırsın
saol canımm benimm inşalahhhhh
ben geldiiiim

ayy kıyamamm ya geçmiş olsunnnn buna şükür ki sdadece eli yanmışşş

gununuz aydın olsun kızlar
bennucum bıraz daha ıyıye gıdıyor
emel senı merak edıyorum kendınle ılgılı bıseyler yzmıyorsun
kaynananan sendemı hala hacılar ne zaman gelıyor
hoscakalın
maşalahh çirkineee

kız sen bakma o drlara
bıldıgını okuu
sımdı mısafırım var sonra konusuruk
mısafırımde dıkker dılek

biraz düzeldi psikolojim daha iyiymm çok şükürr

slm kızlar nasılsınzzzz ben ve çağan hastalıkla boguşuyoruz ikimizde dr gittik bi poşet ilaçla eve döndük malum bayram gezmelerinden iyi üşütmüşüz ya form çok değimiş msj yazamıyodu kaç gündür girip girip çıkıyodum JALE hoşgeldinn arda kuzuyada geçmiş olsun .EMEL gözün aydın abinler gelmiş çocuklaı teslim etmişin kayanayıda yolladın heral aman biraz kafanı dinle artık BYNKUTLUAY geçmiş olsun hangi hastaneye gittin seni niye sancı çekenlerin yanına yatırdılarki korkma canım alışırsın diyecem ama demeyle olmuyo dikkat et kendine.GONCA sen nasılsın burdanda öğretmenler gününü kutluorumm pek girmiyosun heralde artık k.k ya.DİLEK seninde bayramın orunlu geçmiş boş ver kimseyi takma kafana herkezinde gerektiğinddede ağızlarının payını ver öylede yapmışsın heralde eren nasılve sıra gelelim MELTEM e nasılsın bennu nasıl oldu alttaki komşuna gelinde öbür evimde benimde aynı senin gibi adam gece çalışıyodu gündüz uyuyodu ne bir ev süpürebilirdim ne evime bi allahın kulu gelebilirdi gelen komşularım benden inerkenkarı koca sıkıştırırdı gelenleri ne gidiyonuz diye ee benimde iy niyetimi süistimal edince bi gün bi inersin alt kata akşam bir kavga kıyamet koparırsın bütün ina başımıza toplanmıştı ev sahibide bana senin evin ne yaparsan yap kır dök istediğini yap dedi ogün bugün bir daha seslrini çıkartamadılar demekki neymiş insan oğlu iyilikten anlamazmış ehh işte böle kızlar kendinize ii bakın sizleri ve bebişler öpüyorumm

Back