• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

ya canımm hiç sormaa belim ağrımaya başladı dün birazda benim yüzümden acısı çoğaldıı düşecektimm yüz üstüü belim kütlediii:((
şimdi haçşururken bile ecıyor az bi yürüyüm ağrıı çoğalıyorrr:((((
yanii gezmeler sınırlandıı tatlım

gerçi sen de haklısın son zamanlardada ağrılar sızılar çok oluyo kızz dikkat et kendine bel açıklığı filanmı olduki anam iyiki sancın tutmasın bebegin erkekmiydi erkek bebekte sancı belden çok vurur en azından benimkiler öle olmuştu geçmiş olsun

insallah hayırlı gıt gel calem
bayram ertesı temızlık olur
anam bna nasıl gelecenız ama ben beklıycem

şöylekı sevılay 3 5 tane balıkı aldım hafıf hsasladım
soganı kavurdum sonrada ıçıne patates jkırmızı mercımek koydum balıkıda dıttım bennu begenmedı ama benım elıme dustu yememek gıbı sansı yoktu
lımonun zarrı olmaz sevılaycım ver bolce vıtamını

zavallı bennuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:71:

ya canımm hiç sormaa belim ağrımaya başladı dün birazda benim yüzümden acısı çoğaldıı düşecektimm yüz üstüü belim kütlediii:((
şimdi haçşururken bile ecıyor az bi yürüyüm ağrıı çoğalıyorrr:((((
yanii gezmeler sınırlandıı tatlım
gecmıs olsun dusunce agrıtmıssın benım oglanlarda 9 ay agrıı belım
bennuda hıc agrımadı gercı dr omur ılıgın dengesı bozuldugu ıçın agrır demıstı ama
gerçi sen de haklısın son zamanlardada ağrılar sızılar çok oluyo kızz dikkat et kendine bel açıklığı filanmı olduki anam iyiki sancın tutmasın bebegin erkekmiydi erkek bebekte sancı belden çok vurur en azından benimkiler öle olmuştu geçmiş olsun

zavallı bennuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:71:

zavallıkı ne zavallı
artan dolma iini balkabagı ve havucla bırlestırıp yemek etmısem onuda yıyır garıbım

iyi midesi kaldırmış o çorbayı meltem biz bile zor içeriz valla :)

mıdesı kaldırır da tadını bende begendım
nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyor topıgıne bakın sız asıl oradakı yemeklerı bı duysanız
bugun aksam 7 den snr gezmeye cıktıık
kendıme bot aldım spor tıp
2 tanede lcv penye swıt aldım
bennuya 1 corap bılem almamısım ne kötu anaymısım

gecmıs olsun dusunce agrıtmıssın benım oglanlarda 9 ay agrıı belım
bennuda hıc agrımadı gercı dr omur ılıgın dengesı bozuldugu ıçın agrır demıstı ama

zavallıkı ne zavallı
artan dolma iini balkabagı ve havucla bırlestırıp yemek etmısem onuda yıyır garıbım
saolun şekerlerr ya anammmmm şimcikk tırstımm ha bel açığı falan olur da aboooo bugün daha yoğun ağrıı bide deli gibi dün temizlik yaptım otur kalk o şekilde yaptım amaa iştee bugün daha kötüü belimm eğilemiyorum artıkın gezerken kociş giydirir botlarımı:)))
evet ttalım erkek benimdee bayramdan sonra hemen gidecem inşalahh hastaneyee
nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyor topıgıne bakın sız asıl oradakı yemeklerı bı duysanız

güle güle giyinn quzuuu bende 2 tane elbise 1 tanede gömlek aldım hamileliik giymeye başladım:62::62::62::62:
kıss yazıkk kıss gerçii daha vardır onun hiç giyilmemiş kıyafetlerii

canım öyle düşünme.annelik başka birşey. bu arada uzun zamandır görüşemiyorduk canım:70:

saolun şekerlerr ya anammmmm şimcikk tırstımm ha bel açığı falan olur da aboooo bugün daha yoğun ağrıı bide deli gibi dün temizlik yaptım otur kalk o şekilde yaptım amaa iştee bugün daha kötüü belimm eğilemiyorum artıkın gezerken kociş giydirir botlarımı:)))
evet ttalım erkek benimdee bayramdan sonra hemen gidecem inşalahh hastaneyee

güle güle giyinn quzuuu bende 2 tane elbise 1 tanede gömlek aldım hamileliik giymeye başladım:62::62::62::62:
kıss yazıkk kıss gerçii daha vardır onun hiç giyilmemiş kıyafetlerii

melıkecım sende gule gule gıy kıyafetlerını dınleırsen bel agrın gecer artık agırlastınya ondan agrıyo belın ış yapıyosun ya bayramda daha cok agrıycak
gızz gocandan ızın aldınmı gelcenmı pazartesı ızın vermez gelemezsen ben gelecem sana haberın olaa

dılek gonca ben gune adam buldum devam edıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

melıkecım sende gule gule gıy kıyafetlerını dınleırsen bel agrın gecer artık agırlastınya ondan agrıyo belın ış yapıyosun ya bayramda daha cok agrıycak
gızz gocandan ızın aldınmı gelcenmı pazartesı ızın vermez gelemezsen ben gelecem sana haberın olaa

dılek gonca ben gune adam buldum devam edıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
saol tatlımm benimm ya inşalahh geçerr ağrıı
kıs yok bayramda kociş sadece 1 gün izinli ilk gün gezecem sadeve diğer günler vede tek başımayım
datlumm melesef izin yokkk bide dr randecuyu 22sine verince iyice kaldıı
walla mı çok sevinirim canım ya buyur gel her zaman beklerim

canım öyle düşünme.annelik başka birşey. bu arada uzun zamandır görüşemiyorduk canım:70:
a aaaaaaaaa aynı saatte berabermısız bakmadımkı kımler onlıne dıye
babası öle söyluyo
saol tatlımm benimm ya inşalahh geçerr ağrıı
kıs yok bayramda kociş sadece 1 gün izinli ilk gün gezecem sadeve diğer günler vede tek başımayım
datlumm melesef izin yokkk bide dr randecuyu 22sine verince iyice kaldıı
walla mı çok sevinirim canım ya buyur gel her zaman beklerim
tamam bı ctesı gelecegım ınsallahhh

sanada gunaydın seker nasıl oldun

kızlar ecccııccık sonra yanı pc basından kalkınca sacıma gölge attırmaya gıdıyooooooommmmmmmmmmmmmm
kızımada corap alacam
bayramda nasıpsız olmasındıye almak gerekmıs

babası öle söyluyo
canı inşallah başka sefere bayram da ankaradayım inşallah sana hayırlı bayramlar diliyorum

SANADA IYI BAYRAMLAR

KIZLAR CALE DILEK SEVILAY GONCA EMEL
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BEBECIKLERINIZI ÖPUYORUM TABI SIZLERIDEEE

ALLAH TEKRARINA HAYIRLISIYLA ERDIRSIN KURBAN KESENLER ALLAH KABUL ETSINIZ BIZ KESEMIYORUZ MALESEFFF

babası öle söyluyo
canı inşallah başka sefere bayram da ankaradayım inşallah sana hayırlı bayramlar diliyorum

SANADA IYI BAYRAMLAR

KIZLAR CALE DILEK SEVILAY GONCA EMEL
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BEBECIKLERINIZI ÖPUYORUM TABI SIZLERIDEEE

ALLAH TEKRARINA HAYIRLISIYLA ERDIRSIN KURBAN KESENLER ALLAH KABUL ETSINIZ BIZ KESEMIYORUZ MALESEFFF

seninde bayramın mubarek olsn caımmm

[Bgünaydın kızlar .HEPNİZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUN SİZLERİ VE BEBİŞLERİNİZİ ÖPÜYORUMM MUTLU BYRAMLAR DİLİYORUM:71::71:[/B]

kızlar dun yazmıstım ama kk bakıma gırmıs sılınmıs
bennu nun bacagına cay dökuldu yandı malesef pazartesı sızı kabul edemıyecegım
kusuruma bakmayın lutfen
ıylesınce ınsallah kabul ederım

kızlar dun yazmıstım ama kk bakıma gırmıs sılınmıs
bennu nun bacagına cay dökuldu yandı malesef pazartesı sızı kabul edemıyecegım
kusuruma bakmayın lutfen
ıylesınce ınsallah kabul ederım

ayy cnm çok geçmiş olsunn kıyamamya nasıl becerdiniz ayy yazık çoc mahfolmuştur yanık çok zr bizde batuyla yamıştıkbenimde bacgım yanmıştı bennu gibi batununda eliyle kolu çay döküldü ama kaç gün ağladık valla hrgün pansumanlara gidiyoduk elma rendele koy yada patates rendeleyip sar internetende arştırabilirsin çok iyi geliyo bize dr dedi ben yapmadım bacagıma annem batuya yaptı şimdi onda hiç iz bile yok bende kocaman bi yanık izi varr yara iyileşmeye başlayınca yap çok iyy gelio yaa ama bişey dimmi nazar dğyodur seni beeg çok süslüyon aacımm ee millette bi maşallah demeyi bilmiyoo çok geçmiş olsun ben zaten pzaresi gelemicektim çağan hasta dr gidecez çok geçmiş olsun cnmm

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun :71: Çok kötü bir bayram geçiriyorum,kavga etmediğim kimse kalmadı galiba:14::14::14: Tüm sülale bana takmış durumda,bende lafımı esirgemeyince kavga çıkıyor işte,Hadi kalın sağlıcakla...

Meltem çok geçmiş olsun canım,yumurta yağı çok iyi geliyor yanığa,hemen iyileşiyor.Annem şeker hastası olmasına rağmen 3 ayda bacağı komple iyileşmişti.Ben lisedeyken yanlışlıkla çaydanlığı devirmiştim annemin bacağına :5:

Geçmiş olsun bennu bebeğe üzüldüm.... Geçer umarım en kısa zamanda.Bayram herkese kötü geçti sanırım.Ayşenurda düştü yine hastanedeydik Allahtan bir şey olmadı çok şükür ... Hüngür hüngür ağladım çocuğumla .....

Back