2010 Ankara anneleri

Sağol canım bu arada sonuna e ekleyince kelimeler çok sevimsiz oluyor bence...

emele katılıyorum melıkecım
Sağol canım bu arada sonuna e ekleyince kelimeler çok sevimsiz oluyor bence...

ben anlamadım ne e sı emel

kızlar herese gunaydın benım koc evde bugun yoksa dıleke gecmıs olsuna gıdecektımdıı
baska bı zanam ınsalalh

Çok geçmiş olsun Lokman Hekimde şifa bulmana sevindim.Doktorun kimdi?Yengen hastanede hemşiremi?Çok sık gidiyorum o hastaneye.....

Teşekkürler canım,doktorum ZAFER AYDIN dı.Evet yengem hemşire,3. katta.Yarın terfi ediyor poliklinik şefi olacak -1.kata gidiyor.Adı Burcu..İyikide burda ameliyat olmuşum,Gülhane de deneme tahtası olacaktım galiba,o kadar çok şey istediler ki,tövbe gitmem bir daha oraya.

vakit şimdiye kadar çokgüsel hızlı bi şekilde geçti ama bundanm onrası çok zor geçiyorrr
paso uyuyorum uykudan kafamı kaldıramıyorum herkes öle diyo bugünlerin tadını çıkart die bakalım ne olacak bu gezmeler tozmalar dediğin gibi sınırlanacak bakalım ne olacak

ne sınırlanması 13 gunlukten berı gezıyo bennu 2 kez arabayı kırdık
komsudan ödunc aldık gene tamırde arabamız
kendını sartlandırma bız yakınız bıner gelersın dolmusa yada araban varsa:92::82:

SLM kızlar nasılnız komşudan yine maus aldım dilekcim çok gemiş olsun hepiniz iyisinz heral jale yine ortaldayok hayırdr bisrunumu vki hepinzi öüyorum kendiize ii bakın byyy

Sinemaya ve tiyatroya git eşinle.... En son yılmaz erdoğanın neşeli hayat filmine gittim sanırım.Sonrada doğum oldu... New York ta beş minare yi merak ediyorum benim yerimede izleyin...

seviyore özlüyor e gibi çok sevimsiz oluyor kelimeler.....
hımm annadım
Sinemaya ve tiyatroya git eşinle.... En son yılmaz erdoğanın neşeli hayat filmine gittim sanırım.Sonrada doğum oldu... New York ta beş minare yi merak ediyorum benim yerimede izleyin...

hayatını ysa valla bak markette bılem zırlıyo ne alacamı unutup gelıyom

bennuya mezgıtten corba yaptım bayıldı

Benimde kayınvalidemin de ameliyatları orda oldu bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.2 yıldır memnunum ordan inş. hep devam eder bu memnuniyetim.Tek sorun son zamanlarda kalabalıklaşmaya başlaması.Özelliklede doktorumun yoğunluğunun azalmasını çok istiyorum.Biz hep 2.katta kaldığımız için hiç karşılaşmadım yengenle.

canım benim çok geçmiş olsun yağ kitlesi olmasına çok sevindim çok şükür kötü bişey çıkmadı
ne kadar yağ yediysen öyle taa beynine birikmiş
şaka bi yana gerçekten çok sevindim Rabbim hepimizi ve çocuklarımızı beterinden korusun

kızlar dün bi siteden chicco çanta sipariş etmiştim bugün geldi çok hoşuma gitti içinde de şampuan, sabun, bebek yağı, pudra, pişik önleyici krem ve ıslak mendil var
hepsi toplam 49.90 ve 5.90'da kargo ücretiyle 55.80'e gelmiş oldu
benim bebek çantası kalitesiz bişeydi kayınvalidem almıştı tüm set olarak (anakucağı kangurusu v.s) tabi maddi gücü ancak ona yettiği için pek iyi bişey değildi yani bu zamana kadar idare ettim ama 1-2 kez yıkayınca iyice kendinden geçmişti
şimdi 2. bebiş de yolda olunca dedim ben devam edemem bu çantayla eşime söyledim peşin fiyatına 4 taksitle aldım
resmini de göstereyim lacivert olanını aldım ben
tek sıkıntısı büyük gözü ikiye ayrılsa daha kullanışlı olurdu sanırım
2 yanda 2 önde 2 de içte olmak üzere 6 tane de cebi var
ayyy amma uzatmışım :78:

ayy bi de bugün bizim 10. sözlenme yıldönümümüz :81: 11.11.2000'de sözlenmiştik
oyy çok seviyorum kocişimi :98:

vay beee nasıl da geçiyor yıllar

Nice 10 yıllara canım Rabbim sonsuza kadar mutlu huzurlu bir yuvada ömür geçirmenizi nasip etsin.
Bu arada chıcco setin hayırlı olsun iki minişinle güle güle kullan....

amın calem amın

ya b uraya yazdıklarım cok guzeldı renklı yaptım nereye gıttı
calem sözunuz söz olsun kocanla bırbırınıze yanı ve mutlulugun daim olsun

Son düzenleme:
inşalahh canım

bende çok merak ediyorum filmii yaa tamam senin yerinede izlerimm:))))

maşalahh canımm ne güsell Allah murluluğunuzu daha da artırsın inşalahh

kızlaaaar napıyonuuuuz
ben yarın sabah kırıkkale yolcusuyum yani 9 gün yokum nerde bu cale diye sormayın yani
kayınvalidemlerde net olmadığı için giremem önceden annemler ordaydı da arada girebiliyodum (
annemler gelemiyo bayrama görüşemeyeceğiz yani ( neyse tek sağlıklı olsunlarda elbet görüşürüz birgün Allah'ın izniyle

merhabalar kızlar nasılsınızzz herkez iyi gözüküyo dilek iyileştinmi ağrın sızın devam ediyomu meltem mezgit çorbasıda ne oluyor kızzz anam bu senin kız büyüyünce çok iştahlı olacak heral emelcimmm sen nasılsın çocuklar gelmedimi daha bayankutluayyy son günlerinin kıymetini bil boyna yat uyu gez dinlennnn sonra çok ararsın bugünlerini jalecimmm sen yine bayram gezmesine gidiyosun he ne şanslısın ya benim ve eşim tarafı hep ank içinde bazen keşke şehir dışında otursalardı diyorum gerçi hoş bayramlardanda nefret ederim gezmeler el öpmeler filann çok sinir bozucu goncacım sen nasılsın bu ara yogunsun heralde pek gözükmüyosun bize gelince çokk iyiyiz bayram temizliğimi bitirdimmm çağanda iyi bi huysuzluğu yok kızlar çağan limon yemeye bayılıyo acaba bi zararı varmıdırki limonun bileniniz varmı ay aynı zamanda mektup gibi olmuş yazdıklarım büuyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum diye sonlandırıyım bari hoşçakalınnnnn

insallah hayırlı gıt gel calem
bayram ertesı temızlık olur
anam bna nasıl gelecenız ama ben beklıycem

şöylekı sevılay 3 5 tane balıkı aldım hafıf hsasladım
soganı kavurdum sonrada ıçıne patates jkırmızı mercımek koydum balıkıda dıttım bennu begenmedı ama benım elıme dustu yememek gıbı sansı yoktu
lımonun zarrı olmaz sevılaycım ver bolce vıtamını

ya canımm hiç sormaa belim ağrımaya başladı dün birazda benim yüzümden acısı çoğaldıı düşecektimm yüz üstüü belim kütlediii(
şimdi haçşururken bile ecıyor az bi yürüyüm ağrıı çoğalıyorrr(((
yanii gezmeler sınırlandıı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…