slm kızlar maus bozuk giremiyorumm komşudan getirdim bi size bakıyım diyeeee dilek ameliyata giriyomuş çok geçmiş olsum rabbim acil şifalar versin emelcim ayşenurada geçmiş olsun aynı olay benimde bi kere başıma gelmişti hepinizi seviyore ve özlüyore görüşmek üzere byyyy
emele katılıyorum melıkecımHamilelikte zaman çok çabuk geçiyor.Ben ne kadar söylesemde yapmayacaksın içindeki sorular seni kemirecek sürekli ama sen yinede doğuma kadar bol bol uyu dinlen gez toz dolaş eşinle zaman geçir.Çünkü çok kısa bir süre sonra bunların hepsine hasret kalacaksın.Kötümser bakma hemen bebeğin çok zamanını alacak bu nedenle şu değerli günlerinin tadını çıkar...
Sağol canım bu arada sonuna e ekleyince kelimeler çok sevimsiz oluyor bence...
Çok geçmiş olsun Lokman Hekimde şifa bulmana sevindim.Doktorun kimdi?Yengen hastanede hemşiremi?Çok sık gidiyorum o hastaneye.....
Hamilelikte zaman çok çabuk geçiyor.Ben ne kadar söylesemde yapmayacaksın içindeki sorular seni kemirecek sürekli ama sen yinede doğuma kadar bol bol uyu dinlen gez toz dolaş eşinle zaman geçir.Çünkü çok kısa bir süre sonra bunların hepsine hasret kalacaksın.Kötümser bakma hemen bebeğin çok zamanını alacak bu nedenle şu değerli günlerinin tadını çıkar...
vakit şimdiye kadar çokgüsel hızlı bi şekilde geçti ama bundanm onrası çok zor geçiyorrr
paso uyuyorum uykudan kafamı kaldıramıyorum herkes öle diyo bugünlerin tadını çıkart die bakalım ne olacak bu gezmeler tozmalar dediğin gibi sınırlanacak bakalım ne olacak
vakit şimdiye kadar çokgüsel hızlı bi şekilde geçti ama bundanm onrası çok zor geçiyorrr
paso uyuyorum uykudan kafamı kaldıramıyorum herkes öle diyo bugünlerin tadını çıkart die bakalım ne olacak bu gezmeler tozmalar dediğin gibi sınırlanacak bakalım ne olacak
hımm annadımseviyore özlüyor e gibi çok sevimsiz oluyor kelimeler.....
Sinemaya ve tiyatroya git eşinle.... En son yılmaz erdoğanın neşeli hayat filmine gittim sanırım.Sonrada doğum oldu... New York ta beş minare yi merak ediyorum benim yerimede izleyin...
Teşekkürler canım,doktorum ZAFER AYDIN dı.Evet yengem hemşire,3. katta.Yarın terfi ediyor poliklinik şefi olacak -1.kata gidiyor.Adı Burcu..İyikide burda ameliyat olmuşum,Gülhane de deneme tahtası olacaktım galiba,o kadar çok şey istediler ki,tövbe gitmem bir daha oraya.
Günaydınnn,kafamın ortasınındaki saçları tıraş ettiler bi komik duruyorum ki sormayınGece ağrıdan hiç yatamadım,resmen beynim zonkluyordu ama şimdi iyiyim çok şükür.Gatadakilerin abarttığı gibi bi ameliyat olmadı,sağolsunlar dün babamı bile ağlattılar abarta abarta.Yengem Lokman Hekimde çalıştığı için,birde buraya gösterelim sonuçları dedik,sağolsun doktor çok ilgilendi ve sadece yağ kitlesiymiş kafamdaki,çıkardıktan sonra bana da gösterdi,ceviz kadar bişeydi.2 aydır beni ve ailemi bunalıma sokan doktoru da Allah a havale ediyorum,yağ kitlesine tümör dediği için.Onun yüzünden çekmediğim eziyet kalmadı,boş yere radyasyona maruz kaldım,verdikleri ilaç yüzünden ölecektim,gerçi adamların hiç umrunda değil ama neyse kızlar işte böyle.Ameliyat oldum 2 saat sonra çıktım evime geldim.
ayy bi de bugün bizim 10. sözlenme yıldönümümüz :81: 11.11.2000'de sözlenmiştik
oyy çok seviyorum kocişimi:98:
vay beee nasıl da geçiyor yıllar
amın calem amıncanım benim çok geçmiş olsun yağ kitlesi olmasına çok sevindim çok şükür kötü bişey çıkmadı
ne kadar yağ yediysen öyle taa beynine birikmiş
şaka bi yana gerçekten çok sevindim Rabbim hepimizi ve çocuklarımızı beterinden korusun
inşalahh canımne sınırlanması 13 gunlukten berı gezıyo bennu 2 kez arabayı kırdık
komsudan ödunc aldık gene tamırde arabamız
kendını sartlandırma bız yakınız bıner gelersın dolmusa yada araban varsa:92::82:
bende çok merak ediyorum filmii yaa tamam senin yerinede izlerimm:))))Sinemaya ve tiyatroya git eşinle.... En son yılmaz erdoğanın neşeli hayat filmine gittim sanırım.Sonrada doğum oldu... New York ta beş minare yi merak ediyorum benim yerimede izleyin...
insallah hayırlı gıt gel calemkızlaaaar napıyonuuuuz
ben yarın sabah kırıkkale yolcusuyum yani 9 gün yokum nerde bu cale diye sormayın yani
kayınvalidemlerde net olmadığı için giremem önceden annemler ordaydı da arada girebiliyodum(
annemler gelemiyo bayrama görüşemeyeceğiz yani( neyse tek sağlıklı olsunlarda elbet görüşürüz birgün Allah'ın izniyle
merhabalar kızlar nasılsınızzz herkez iyi gözüküyo dilek iyileştinmi ağrın sızın devam ediyomu meltem mezgit çorbasıda ne oluyor kızzz anam bu senin kız büyüyünce çok iştahlı olacak heral emelcimmm sen nasılsın çocuklar gelmedimi daha bayankutluayyy son günlerinin kıymetini bil boyna yat uyu gez dinlennnn sonra çok ararsın bugünlerini jalecimmm sen yine bayram gezmesine gidiyosun he ne şanslısın ya benim ve eşim tarafı hep ank içinde bazen keşke şehir dışında otursalardı diyorum gerçi hoş bayramlardanda nefret ederim gezmeler el öpmeler filann çok sinir bozucu goncacım sen nasılsın bu ara yogunsun heralde pek gözükmüyosun bize gelince çokk iyiyiz bayram temizliğimi bitirdimmm çağanda iyi bi huysuzluğu yok kızlar çağan limon yemeye bayılıyo acaba bi zararı varmıdırki limonun bileniniz varmı ay aynı zamanda mektup gibi olmuş yazdıklarım büuyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum diye sonlandırıyım bari hoşçakalınnnnn
merhabalar kızlar nasılsınızzz herkez iyi gözüküyo dilek iyileştinmi ağrın sızın devam ediyomu meltem mezgit çorbasıda ne oluyor kızzz anam bu senin kız büyüyünce çok iştahlı olacak heral emelcimmm sen nasılsın çocuklar gelmedimi daha bayankutluayyy son günlerinin kıymetini bil boyna yat uyu gez dinlennnn sonra çok ararsın bugünlerini jalecimmm sen yine bayram gezmesine gidiyosun he ne şanslısın ya benim ve eşim tarafı hep ank içinde bazen keşke şehir dışında otursalardı diyorum gerçi hoş bayramlardanda nefret ederim gezmeler el öpmeler filann çok sinir bozucu goncacım sen nasılsın bu ara yogunsun heralde pek gözükmüyosun bize gelince çokk iyiyiz bayram temizliğimi bitirdimmm çağanda iyi bi huysuzluğu yok kızlar çağan limon yemeye bayılıyo acaba bi zararı varmıdırki limonun bileniniz varmı ay aynı zamanda mektup gibi olmuş yazdıklarım büuyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum diye sonlandırıyım bari hoşçakalınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?