Ayşenurla vukuatlarımız bitmiyor.Cumartesi günü yeğenlerle beraber annemide alıp kaynanayı hastanede ziyarete gittik ben ayşenurla arabada kaldım emiyordu uykusu vardı.5 dakika sonra arabanın arka koltuğuna yatırmaya çalışırken kolu altta kaldı ve bir çığlık dışarı çıkardım uyku arasında korktu geçer belki diye baktım koluna dokundurtmuyor zaten hastane önündeyim girdim içeri acil doktoru ortopedi doktorunun olmadığını söyledi eşimi çağırttım hemen 12. caddedeki devlet hastanesine girdik röntgen falan çekildi çok şükür bir şeyi yok biraz zedelenmiş dirsek kısmı.Voltaren krem ve ağrı kesici şurup verdi içirdim ilk 2-3 saat zordu bizim için sürekli ağladı.Her gören geçmiş olsun diye başımıza toplandı.Uyusa geçerdi hemen unuturdu ama inat uyumadı sonrada zaten baktık kalkmış o elinin üzerine emekliyor.Sanki 2-3 saat önce ortalığı ayağa kaldıran herkesi başımıza toplayan bizim yüreğimizi hop oyurup kaldıran o değilmiş gibi.Çok hastaydım ayşenur un o halinden sonra hastalığım falanda kalmadı Allah bir güç verdi ben ayağa dikildim.Şükürler olsun bunuda atlattık ama böyle giderse kalpten gideceğim... Babasının çenesi durmaz kızının eli kolu .... Allahım yardım etsin... Birde bana düştü son zamanlarda sürekli kucak istiyor evin içinde arkamdan ağlıyor herşeye ağlar oldu yapışık ikiz gibi olduk her yerde.Çok yorgun ve çok zor durumdayım son zamanlarda.. Herşey üst üste gelmiş durumda.Eşimin ailesi ankarada zırt pırt onları kontroldeyiz,yeğenlerimi kontrole keçiörene gidiyoruz kızımın vukuatlarına hastaneye derken kendimi tamamen unuttum.Eşimin 1,5 yıldır teşhis konulmamış bir bacak rahatsızlığı (kitle)vardı bu sabah hacettepeye gitti.Henüz aramadım birazdan arayıp soracağım.Dua edin inş. güzel haberler alalım eşimden....