2010 Ankara anneleri

geçmiş olsunn canımya neyseki önemli bşey yokmuşş ayy sizin yazdıklarınızı oudukça diyoumbend yaşıcam bunlar hem tırsıyorum hemm heyecanlanıyrum

melıkecım tırsacak bısey yokk
kızlar gunaydın
guzel bırgun gecırmenızı dılıyorum
dun yapamadıgım temızlıgıde bugun yapayım dıyorum bakalım kucuk hanım ızın verırse:84::79::80::81::81:

geçmiş olsunn canımya neyseki önemli bşey yokmuşş ayy sizin yazdıklarınızı oudukça diyoumbend yaşıcam bunlar hem tırsıyorum hemm heyecanlanıyrum

Sağol canım bende hamileyken senin gibi korkardım hatta ben asla başaramayacağım yapamayacağım diye çok kez karamsarlığa düştüm.Kızımın doğduğu gün Rabbimin hep karşıma çıkan ve şükrettiğim güzel mucizelerini birer birer yaşadım.Kızıma yardımsız desteksiz kendim baktım ameliyata bile herşeyimi kimseden yarım istemeden a dan z ye hazırladım.Eve dönüş eve geleceklere hastaneye geleceklere ikramlar tek bir yeri bile kaçırmadım unutmadım.Tabii tüm bu yoğunluk sonrası sağlığım biraz etkilendi ama şükürler olsun Rabbim onunda sabrını verdi.Şimdi ne söylesem boş o gün geldiğinde yavrunu kucağına aldığında hamilelikte yaşadığın bu olumsuz düşüncelerin biri bile aklına gelmeyecek.Kimseden değil bebeğinden öğreneceksin anneliği.İyi gözlem,iyi takip ve sezgilerinle çocuğunun herşeyini öğrenecek hatta bazı şeyleri olmadan bile hissedip önlemeye çalışacaksın.2,5 aylıkken ayşenur ilk kez hastalandığında hastaneye götürmek istiyordum çünkü çocuğumun hasta olduğundan emindim etrafımdaki tecrübeli anneler ısrarla götürme geçer 2 güne diyorlardı.Nitekim 15 günde atlattı çocuğum o ay hiç kilo almadı doktora götürdüm tahlillerle falan oyalanırken geçti zaman öylelikle sadece anne sütüyle atlattık Rabbimin yardımıyla.Sen başta çocuğunu iyi izle sonra sezgilerinle hareket et.Tecrübeli annelere danış ama her söyleneni yapma.Bebeğin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu zamanla öğreniyorsun zaten.8 aydır anneyim burda daha tecrübeli annelerde var benim 8 aydaki düşüncelerim bunlar.Başarmak çocuğunu iyi izlemek ve onu anlamaya çalışmaktır...

slm kızlar maus bozuk giremiyorumm komşudan getirdim bi size bakıyım diyeeee dilek ameliyata giriyomuş çok geçmiş olsum rabbim acil şifalar versin emelcim ayşenurada geçmiş olsun aynı olay benimde bi kere başıma gelmişti hepinizi seviyore ve özlüyore görüşmek üzere byyyy

emel dogru demıs sor aklına yatanı uygula

sevılay bızde özluyooooooook
kızlar yemek zamanı yazarım yarın ıyı aksamlar öpsun sızı kocanız

inşallah ameliyat iyi geçmiştir de Dilek iyidir
Allah izin verirse yarın arar bi sesini duyarım

çok güsel yazmışsın tatlım ya çok saol çok haklısın Rabbimm bu mutluluğu inşlalah herkese yaşatır aslında bakamam korkusu sarıyor nasıl giydirecem nasıl emzirecem doyurabilecekmiyim kafamda dönüp duruyor en fazla da ya doğuramazsamm korkusu varr ya doğururken ona zarar verirsemm ne yaparım benn bunlar çok takılıyoo
hakkaten bebeği anlarsan herşey kolayy inşalahh bendee böyle paylaşacam tecrübelerimii

inşalahh iyi gerçmiştir ameliyat banada haber verin Rabbim yardımcıısı olsun inşlaşlah

böyle seyler dusunupte bebegını sterse sokma
herkes nasıl buyutmus cevrenden 13 14 yasında aane olanlar vardır mutlaka onlar nasıl buyutmus
senkı ınternet kullanan bılgılı bı anne
beceremeyecegınımı sanıyorsun yanılıyorsun cıcım
herkesten guzel pek alada ıyı babrsınbırak bunlarıda hamılelıgının tadına var
sunun surasnda 3 4 ayın kldı

kızlar herkeslere gunaydın kızım uyuyarkene salonın halısını sılecem ınsallah o uyanmadan hallederım
bay bay:92:

evet aplacım az kaldıı heyecan hat safada hayırlısı olsun bakalımm inşalahh hayırlısıyla doğuracam ve büyütecemm
çok şey okuyorum galiba okuduklarımdan da etkileniyorumm ister istemezz
kolay gelsinn datlımmmm ayhh ben bi iş yapamıyorum yaptırmıyolar yaa sadeec üstten temizlik ama içim rahat etmiyorrrrrrrr

Günaydınnn,kafamın ortasınındaki saçları tıraş ettiler bi komik duruyorum ki sormayın Gece ağrıdan hiç yatamadım,resmen beynim zonkluyordu ama şimdi iyiyim çok şükür.Gatadakilerin abarttığı gibi bi ameliyat olmadı,sağolsunlar dün babamı bile ağlattılar abarta abarta.Yengem Lokman Hekimde çalıştığı için,birde buraya gösterelim sonuçları dedik,sağolsun doktor çok ilgilendi ve sadece yağ kitlesiymiş kafamdaki,çıkardıktan sonra bana da gösterdi,ceviz kadar bişeydi.2 aydır beni ve ailemi bunalıma sokan doktoru da Allah a havale ediyorum,yağ kitlesine tümör dediği için.Onun yüzünden çekmediğim eziyet kalmadı,boş yere radyasyona maruz kaldım,verdikleri ilaç yüzünden ölecektim,gerçi adamların hiç umrunda değil ama neyse kızlar işte böyle.Ameliyat oldum 2 saat sonra çıktım evime geldim.

dilek çok geçmiş olsun bitti sonunda saçını kafaya hiç takma çok kısa zamanda uzar.sana katılıyorum bu doktorlar konusunda insanı hasta olmasa bile hasta ederler

neredesınız yıne kızlar
köpukten balon yapılan sey varya onlr bebeklerın zekasını geliştırıyomus bennu ılk zaman bakmıyodu ama sımdı takıp edıyo sizde alın tavsıye ederım

geçmiş olsunn çok şükürr atlatmışsınızz
Çok teşekkürler kızlar,ahhh birde Eren yerinde dursada dinlemsem keşke
oyy yerim ben onuu beaaa gönder bana ben bakarımmmm

Çok geçmiş olsun Lokman Hekimde şifa bulmana sevindim.Doktorun kimdi?Yengen hastanede hemşiremi?Çok sık gidiyorum o hastaneye.....

Hamilelikte zaman çok çabuk geçiyor.Ben ne kadar söylesemde yapmayacaksın içindeki sorular seni kemirecek sürekli ama sen yinede doğuma kadar bol bol uyu dinlen gez toz dolaş eşinle zaman geçir.Çünkü çok kısa bir süre sonra bunların hepsine hasret kalacaksın.Kötümser bakma hemen bebeğin çok zamanını alacak bu nedenle şu değerli günlerinin tadını çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…