• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

Günaydın herkese...
Benim boğaz gitgide kötüleşiyor yine ses falan kısılmaya başladı bu yıl kışa kötü girdim galiba.Bu arada aklımdayken meltem,gonca ve dilek kızlar günden çıkıyorum ben eşim sıcak bakmadı bu duruma.Şimdiden haberiniz olsun sonra haber vermedi durumu olmasın diye.Kusura bakmayın inş. başka zaman...
Hepinizi öpüyorum hoşçakalın....

kızlar bu gün olayında sayımız bayağı az bence iptal edelim eğer kabul ederseniz. Maksat birlikte vakit geçirmek değil miydi zaten her ay toplanırız, vakit geçiririz işte olmaz mı?eğer kabul edrsenizşu gün işini bitirelim.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebeişlerinizi.

dilekçim çok geçmiş olsun sana da. görüşürüz hoşçaklın.

Selamlarrrr,tüm gün annemlerdeydim,yarında onlardayım :81: Eşim ne yazık ki mesaiye kaldı haftasonu,gezip duruyorum tek başıma.Meltem halamın kızı hamile,canı yeşil erik çekmiş,eşine bi sorsana,çalıştığı yerde varmıymış

interneten bulabilrsin canım egr haldefilan bulamazsan aşeriyorum.com zanedersem orda var

Ayşenur yanağını tv çekmecesinin kenarına vurdu.Yara oldu..Babamız akşam gelince artık kırk saat anlatırım ... Kenarlara sünger çeker büyük ihtimal....

Jalecim tbmm caddesi anahat eryamanın göksudan falan geçiyor benim eve 10 dk lık mesafede.Zaten eryaman otobüs son duraklarıda yakın bana.Sıra bana geldiğinde o otobüslede gelebilirsiniz...Bende bir kez denerim bakarım nerelerden geçiyor diye.

oyy geçmiş olsun kuzuya Allah beterinden saklasın

Pazartesi gidiyorum hastaneye,ameliyat için gün belirleyecekmişiz.Kafamdaki her ne ise büyümeye başlamış,beyne baskı yapabilirmiş.Ayrıca şimdi de tomografiye girecekmişim,bu sefer kesin kalp krizi geçiririm o makinede,tabut gibi zaten:18:Oğluma kim bakacak,benim gözüm arkada kalır,kimseye de güvenemiyorum,içim daraldı valla :84:

canım yaa öyle tabut mabut deme ne var sanki hemen bitecek gözlerini kapat uyumaya çalış başka yerlerde olduğunu düşün ben de girmiştim daha önce bırak bunalmayı çok hoşuma gitmişti kötü şeyler getirme aklına
ameliyatın da inşallah sorunsuz geçer o gün hep birlikte dua ederiz senin için sen hiç bişeye kafanı takma yeter

günaydın görmüştüm dün akşam bennn:92:ama bunuçözemedim ne sallıyo o meltecim

hahahaaa sütyen değil mi o :9:

kızlar kayınvalidem ilaçlarını evde unuttuğu ve rahatsızlandığı için gidecek demiştim ya o gün kapı vuruldu bi baktım kayınbabam :53:
hiç haber vermedi geleceğini kayınvalidem hastalanınca ilaçlarını kaptığı gibi yola düşmüş
ilaçlar gelince tabi o gün dönmediler kırıkkaleye
perşembeye kadar kaldılar

Arda çok yaramaz olmaya başladı evin heryerini gezmek istiyo kabloları çekiştiriyo
yerde ufacık bişey bulsa hemen ağzına atmaya çalışıyo tabi her an gözüm üzerinde olduğu için henüz başaramadı
sıralama çalışmaları yapıyo kanepeye tırmanıyo iki elini birden bırakmak istiyo bu gidişle 2 aya kalmaz yürür bu bebe çok meraklı ayakta durmaya
öbür bebişim de sürekli anne uyu diyo arda uyudukça ben de yatıyorum ayy şimdi de esniyorum bi yandan
neyse kızlar öpüyorum hepinizi :71: görüşmek üzere :80:

Kavaklıdere de var,ben hamileyken ordan bulmuştuk ama dondurulmuştu.Bizim kız taze istiyormuş :50:

Eren akşam 11:30 da yatıyor,sabah 5 te kalkıyor.Uyku saati çok kısaldı,gece yine 3 saatte bir uyanıyor.Gündüz sadece yarım saat uyuyor,sürekli mızmız zaten,huyu husu hep değişti,diş mi çıkaracak ne anlamadım.

maaşallah kuzuna hoşgeldin aramızaaaa :16:
ben de 2010 mart annesiyim benimkiyle tam 1 yaş olacak aralarında Allah izin verirse
ama ben bi de 2011 haziran annesi olacağım tabi yine Allah izin verirse o zaman onunla arkadaş olurlar
etimesgutta oturuyorum en son bende toplanıldı keşke daha önce katılsaydın da sen de gelseydin toplantımıza :31:
bu arada o malum toplantıda yapmıştım haşhaşlı tatlıyı da tarif istemişlerdi ondan yazdım buraya

sen de hoşgeldin dilse2009 maaşallah kuzuna bizimki de 1 haftadır tam emekleme moduna geçti... dün itibariyle 8 aylık :16:

kız TBMM caddesi sana yakın değil mi ordan geçiyo iştee sen mi yanlış baktın ben mi acebaa :28:
oraları pek bilmem de googlemaps'den eryaman 5.etap diye arattırınca TBMM caddesine yakın bi yeri gösteriyoo yani çok da yakın değil de yine de uzak da sayılmaz
hangi sokakta senin ev???

ohh ne güzel sorunsuz atlatmışsınız darısı düğüne olsun inşallah
inşallah çoook mutlu bir evliliği olur

ardanın vukuatlar çoğalmaya çoktan başladı birgün sandalyede asılı poşeti çekip sandalyeyi devirdi, birgün fiskosun örtüsünü çekip üstündeki çiçeği düşürdü, mesela bugün anakucağındayken kendini öne doğru atıp yere serildi ama kontrollü şekilde atmış kendini ana kucağı sırtında bu hala emekleme çabasında aynı kaplumbağa gibi :9:
tabi çok şükür hiçbirinde kendine bi zarar getirmedi

ayy olur mu saçmalama dün ardayı hastaneye götürdüm kan sayımı için 5 te geldim hastaneden bi de kayınvalidem bizdeydi 2 gündür
abisi hacca gidecek onu bahane ederek gelmişti bu hafta bizde kalacaktı aslında ama kendisi astım hastası ve ilaçlarını evde unutmuş gece hastalanmış hiç haberimiz yok seslenmemiş bize
öğlen görümcemler geldi önce dayımlara uğrayacaklar ordan kendi evlerine götürecekler akşam iş çıkışı da enişte kırıkkaleye götürecek... enişte 3-12 çalıştığı için öğlen evdeydi Allah'tan yoksa abisini göremeden gidecekti kırıkkaleye

hoşbuldumm canımmm çok saoll
sizede maşlahh canımmne güsell 2. melek geliyo haa
inşalahh görüşürüz canımm yaa cinsiyet belli oldu mu meleğinin benimki erkekk ya ne güsell yaa görüşüyorsunuz wala imrendimmmm
ya amann benim kocişi ikna etmem lazımmmmmm

kızlar kayınvalidem ilaçlarını evde unuttuğu ve rahatsızlandığı için gidecek demiştim ya o gün kapı vuruldu bi baktım kayınbabam :53:
hiç haber vermedi geleceğini kayınvalidem hastalanınca ilaçlarını kaptığı gibi yola düşmüş
ilaçlar gelince tabi o gün dönmediler kırıkkaleye
perşembeye kadar kaldılar

Arda çok yaramaz olmaya başladı evin heryerini gezmek istiyo kabloları çekiştiriyo
yerde ufacık bişey bulsa hemen ağzına atmaya çalışıyo tabi her an gözüm üzerinde olduğu için henüz başaramadı
sıralama çalışmaları yapıyo kanepeye tırmanıyo iki elini birden bırakmak istiyo bu gidişle 2 aya kalmaz yürür bu bebe çok meraklı ayakta durmaya
öbür bebişim de sürekli anne uyu diyo arda uyudukça ben de yatıyorum ayy şimdi de esniyorum bi yandan
neyse kızlar öpüyorum hepinizi :71: görüşmek üzere :80:

vayy kayınbaaya bakkk aferin kız ona çağanda aynı arda gibi bir dakika durmyo dün balkona çıktım sigara içmeye bunuda oyuncaklarının başın oturttum ay blkondan içeri girdim çağan arıyom sen banyoya gir kapıyıa kapat her tarafınnı ıslatmış daakika başı kanepelrden tutunp ayaga kalkıyo sonrasında düşüyo canı yandığı halde yinede aynısını tekrar ediyo ice kudurk oldularrr

kızlar bulasık makınası aldım
1 paket calgonıt alın hayırlı olsuna gelın beko 700 mıllon
snra okuycam bay koca tesısat yapıyo yardım edem

Eren akşam 11:30 da yatıyor,sabah 5 te kalkıyor.Uyku saati çok kısaldı,gece yine 3 saatte bir uyanıyor.Gündüz sadece yarım saat uyuyor,sürekli mızmız zaten,huyu husu hep değişti,diş mi çıkaracak ne anlamadım.
ayyyynı bennuuuuuuuuuuu
dişe yoruyoz hep ınsallah duzelecekler diş cıkınca
inşalahh görüşürüz canımm yaa cinsiyet belli oldu mu meleğinin benimki erkekk ya ne güsell yaa görüşüyorsunuz wala imrendimmmm
kız melıke nerelerdesın sen nıye yoksun ortalarda kac gundur
vayy kayınbaaya bakkk aferin kız ona çağanda aynı arda gibi bir dakika durmyo dün balkona çıktım sigara içmeye bunuda oyuncaklarının başın oturttum ay blkondan içeri girdim çağan arıyom sen banyoya gir kapıyıa kapat her tarafınnı ıslatmış daakika başı kanepelrden tutunp ayaga kalkıyo sonrasında düşüyo canı yandığı halde yinede aynısını tekrar ediyo ice kudurk oldularrr

bırak zıkkımı bebene bak

tesısat hazır kızlar makınamda yarın gelcek ınsallah:92::74::74:

hayırlı olsun canım ya çok sevindim makina çok önemli been makina olmadan mutfaığğı düşünemiyorum valla çok memnun kalacaksın emin ol keşke önceden alsaymışım diyeceksin...

daha belli değil cinsiyeti 9 hafta 4 günlük daha teyzesi Arda'da 17+6 da ancak öğrenebilmiştik beyefendinin popo gösterisi yüzünden :37:

:9: :90:

ohh valla çok iyi etmişsin güle güle kullan canımcım valla büyük rahatlık

hayırlı olsun canım ya çok sevindim makina çok önemli been makina olmadan mutfaığğı düşünemiyorum valla çok memnun kalacaksın emin ol keşke önceden alsaymışım diyeceksin...
sanmıyorum ama çünkü bulasık yıkamayı degıl kaldırmayı sevmem kım bosaltacak makınayı
daha belli değil cinsiyeti 9 hafta 4 günlük daha teyzesi arda'da 17+6 da ancak öğrenebilmiştik beyefendinin popo gösterisi yüzünden :37:

Ohh valla çok iyi etmişsin güle güle kullan canımcım valla büyük rahatlık

cale özluyoz valla senı neredesın

bu gun accık temızlık yapam dıyom
yatak odasının mutfagın perdesını camını dun hallettım:92:

hayırlı olsunn tatlım güle güle kullan ya bitandede ben istiyorum ama ne zaman alırız bilememm
başka ne istersin canım calgonitin yanındaa:)))
ayyyynı bennuuuuuuuuuuu
dişe yoruyoz hep ınsallah duzelecekler diş cıkınca

kız melıke nerelerdesın sen nıye yoksun ortalarda kac gundur

bırak zıkkımı bebene bak

tesısat hazır kızlar makınamda yarın gelcek ınsallah:92::74::74:
geldimm datlımm benim kociş izinliydii annemlere kaynanamlara falan gittik evdede pcnin başına kamp kurdu benimkii gelemedimm bi türlü
daha belli değil cinsiyeti 9 hafta 4 günlük daha teyzesi Arda'da 17+6 da ancak öğrenebilmiştik beyefendinin popo gösterisi yüzünden :37:

ohh valla çok iyi etmişsin güle güle kullan canımcım valla büyük rahatlık

oyy teyzesi onlara kurban olsunnnnn yaaa
maşalahh canımm bizimki açmış takımları öle yatıyoduuu:))

ay koçis evdeyken ben yan yan bakamıyom bıle pc ye
ne isteyım daha sen gel naptın ızını gun yapmasakta gelın kızlar bana
pazartesı beklıyom hepinızı
kurbanımızda yok zatı bu bayram
tatlı yapsammı bu bebeyle nasıl yaprak fılan sarılırkııııııııııı

Şuanda Eryamandayım annemlerde, kendi evim Gölbaşında.Hastaneyede Eryamandan gidecem.Sen hangi semttesin ? Şuanda çalışmıyorum bebiş büyüsün çalışırım herhalde.Muhasebeciyim.

Hoşgeldin leyli ceylinle bende eryamandayım.Annen kaç etapta oturuyor biz 5 deyiz.Bu arada Allah sağ salim kurtarsın ikinizide....

oyy geçmiş olsun kuzuya Allah beterinden saklasın

canım yaa öyle tabut mabut deme ne var sanki hemen bitecek gözlerini kapat uyumaya çalış başka yerlerde olduğunu düşün ben de girmiştim daha önce bırak bunalmayı çok hoşuma gitmişti kötü şeyler getirme aklına
ameliyatın da inşallah sorunsuz geçer o gün hep birlikte dua ederiz senin için sen hiç bişeye kafanı takma yeter

hahahaaa sütyen değil mi o :9:

Amin canım sağol....

Back