hayırlı olsun dılek
kaca aldın salıncagı
hadı devam tam gaz ılerı
bırlıkye zayıflyalım
Sağolasın canım,100 dedi babam sıkı pazarlık yapar adam 60 a bıraktı
![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun dılek
kaca aldın salıncagı
hadı devam tam gaz ılerı
bırlıkye zayıflyalım
emelcım hayırdır neden esın tanımadıgı içinmı keske önce söyleseydın ben zaten az kısıyız dıye adam toplamaya calısıyorum neyse ne dıyımGünaydın herkese...
Benim boğaz gitgide kötüleşiyor yine ses falan kısılmaya başladı bu yıl kışa kötü girdim galiba.Bu arada aklımdayken meltem,gonca ve dilek kızlar günden çıkıyorum ben eşim sıcak bakmadı bu duruma.Şimdiden haberiniz olsun sonra haber vermedi durumu olmasın diye.Kusura bakmayın inş. başka zaman...
Hepinizi öpüyorum hoşçakalın....
Sağolasın canım,100 dedi babam sıkı pazarlık yapar adam 60 a bıraktıİnşallah zayıflarım,artık eski kıyafetlerime girmek ve saçımı turuncuya boyatmak istiyorum
![]()
emelcım hayırdır neden esın tanımadıgı içinmı keske önce söyleseydın ben zaten az kısıyız dıye adam toplamaya calısıyorum neyse ne dıyım
yanı ımkanın varsa lutfen cıkma
ayy bende ıstıyorum bıtanede bıze alın
cok ıyı almısınız
hadı dılek tam gaz ılerle
herkese merabalar nasılsınız arkadaşlarrr bende 2 ekimde doğum yaptım 34 günlük bir oğlum var forumu gezerken dikkatimi çekti sayfanız yazıyım istedimm
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişini.Nerde yaptın doğumu?
hos geldın gule gule buyut bebısını nerede oturuyosun adı neherkese merabalar nasılsınız arkadaşlarrr bende 2 ekimde doğum yaptım 34 günlük bir oğlum var forumu gezerken dikkatimi çekti sayfanız yazıyım istedimm
Evet tanımadığı için böyle davranıyor.Hayırlısı olsun inş. başka sefere...
hos geldın gule gule buyut bebısını nerede oturuyosun adı ne
sağolasın teşekkürler adını ege koyduk oğlumuz eryaman 5.etapda oturuyorum sen nerde oturuyorsun bebişin kaç aylık
sağolasın teşekkürler adını ege koyduk oğlumuz eryaman 5.etapda oturuyorum sen nerde oturuyorsun bebişin kaç aylık
SINCANDAYIM 8 NISAN KIZIM ALTTA TICKER VAR ORADAN ANLASILIYO
MEGRAYN
EMELDE ERYAMANDA GALIBA 5 TE
ben foruma yeni yeni girmeye başladım acamiyim biraz:)))) senin kini de alllah bağışlasın sen bayağı büyütmüssün biz yolun başındayız henüz yakın sayılırız senle megrayn da demek eryaman da oturuyor
Pazartesi gidiyorum hastaneye,ameliyat için gün belirleyecekmişiz.Kafamdaki her ne ise büyümeye başlamış,beyne baskı yapabilirmiş.Ayrıca şimdi de tomografiye girecekmişim,bu sefer kesin kalp krizi geçiririm o makinede,tabut gibi zaten:18:Oğluma kim bakacak,benim gözüm arkada kalır,kimseye de güvenemiyorum,içim daraldı valla :84:
sağol çok teşekkürler doktor rıdvan ege hastanesinde yaptım bayırdır hastanesinin arka tarafında kalıyor
ya ıkna etsn en heveslı sendın ne olacak sankı ıkna et cıkarmıyolar de
cıkamazsın bacım ben bulasık makınası alacam sana guvendım
Pazartesi gidiyorum hastaneye,ameliyat için gün belirleyecekmişiz.Kafamdaki her ne ise büyümeye başlamış,beyne baskı yapabilirmiş.Ayrıca şimdi de tomografiye girecekmişim,bu sefer kesin kalp krizi geçiririm o makinede,tabut gibi zaten:18:Oğluma kim bakacak,benim gözüm arkada kalır,kimseye de güvenemiyorum,içim daraldı valla :84:
ben foruma yeni yeni girmeye başladım acamiyim biraz:)))) senin kini de alllah bağışlasın sen bayağı büyütmüssün biz yolun başındayız henüz yakın sayılırız senle megrayn da demek eryaman da oturuyor