2010 Ankara anneleri

hayırlı olsun dılek
kaca aldın salıncagı
hadı devam tam gaz ılerı
bırlıkye zayıflyalım

Sağolasın canım,100 dedi babam sıkı pazarlık yapar adam 60 a bıraktı İnşallah zayıflarım,artık eski kıyafetlerime girmek ve saçımı turuncuya boyatmak istiyorum

emelcım hayırdır neden esın tanımadıgı içinmı keske önce söyleseydın ben zaten az kısıyız dıye adam toplamaya calısıyorum neyse ne dıyım
yanı ımkanın varsa lutfen cıkma

Sağolasın canım,100 dedi babam sıkı pazarlık yapar adam 60 a bıraktı İnşallah zayıflarım,artık eski kıyafetlerime girmek ve saçımı turuncuya boyatmak istiyorum

ayy bende ıstıyorum bıtanede bıze alın
cok ıyı almısınız
hadı dılek tam gaz ılerle

Evet tanımadığı için böyle davranıyor.Hayırlısı olsun inş. başka sefere...

herkese merabalar nasılsınız arkadaşlarrr bende 2 ekimde doğum yaptım 34 günlük bir oğlum var forumu gezerken dikkatimi çekti sayfanız yazıyım istedimm

herkese merabalar nasılsınız arkadaşlarrr bende 2 ekimde doğum yaptım 34 günlük bir oğlum var forumu gezerken dikkatimi çekti sayfanız yazıyım istedimm
hos geldın gule gule buyut bebısını nerede oturuyosun adı ne
Evet tanımadığı için böyle davranıyor.Hayırlısı olsun inş. başka sefere...

ya ıkna etsn en heveslı sendın ne olacak sankı ıkna et cıkarmıyolar de
cıkamazsın bacım ben bulasık makınası alacam sana guvendım

ben foruma yeni yeni girmeye başladım acamiyim biraz:)))) senin kini de alllah bağışlasın sen bayağı büyütmüssün biz yolun başındayız henüz yakın sayılırız senle megrayn da demek eryaman da oturuyor

bende daha yenı çözuyom merak etme acemı olmayıpta tıckerı jale yaptı bana hala beceremıyom
bız bulusup tanısıtık 3 bulusmamızı yapcaz 22 kasımda bendeler buyur sende gel

ceylın adın ne bakım senın sana özel msj yolladım bak yukarıda
sagda hadı beklıyorum yenısın ya cevap yazma hakkın olmayabılır
dedıgımı yap

ekledim msn de seni çok gelmek isterdim ama malesef bebeğim çok küçük dışarı çıkartamıyorum inşallah başka buluşmanızda gelirim o zamana kadar birbirimizi tanımış da oluruz

Pazartesi gidiyorum hastaneye,ameliyat için gün belirleyecekmişiz.Kafamdaki her ne ise büyümeye başlamış,beyne baskı yapabilirmiş.Ayrıca şimdi de tomografiye girecekmişim,bu sefer kesin kalp krizi geçiririm o makinede,tabut gibi zaten:18:Oğluma kim bakacak,benim gözüm arkada kalır,kimseye de güvenemiyorum,içim daraldı valla :84:

çok geçmiş olsun canını hiç sıkma daima pozitif ol içindeki kaygıyla girersen moralin bozulur iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun hastalık bu herkesin başına gelebilir bugün bize olmayacağı belli i moralini bozma arkadaşım

Aramız iyi değil şu günlerde.2 kuruş için onun suratıyla çenesiyle uğraşamam.Başkalarıyla devam edersiniz güne...

Canım çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…