• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

Hala hayretler içindeyim,Eren öğürmeden bişeyler yiyor artık.Bugün 2 öğünde de sebze çorbası içti,birazdan da meyveli yoğurt vericem.Ayyy meltem benim canımda künefe çekti ama hamileyken Kızılay da yediğimden çekti nedense :60:

maşallh eren bebeğe afiyet olsunnn hadi gözün aydın artık korkmadan yedirebilirsin

günaydın kızlar hepinize hayırlı günler nasılsınız keyifler nasıl kızlar jale nerelerde ortalarda gözükmüyo hiç çağan artık babası işe giderken peşşinden ağlıyooo yalvarırcasına bakıyo babasına gitme der gibi babayı işe yoladıktan sonra sussun diye yürüteçte eline bisküvi verdim tam susmuştu ama bu seferde bi baktım elini mutfak dolabının çekmecesine sıkıştırmış işin ilginci bi eli çekmecede sıkışık öbür eliylede çekmeceye hala bastırıyorlar ii canı yandı ama allahım deim şuna bak aılları ermeyince neler oluyo neler hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere ii bakın ha bu arada bebişlerin yapmış oldgu kazalara dikkatt...........

ohhh analı kızlı kendinize ii bakıyonuz valla iskenderler künefeler yarasın lop lop et olsunnn
yarıyo merak etme
bugun recıme basladım
günaydın meltem sanada hayırlı günler bennu hanım yine erkenci bu sabahh bugün nereye gidiyosunuz bu arada:)))))))))
kesın bı yer yok aklımda dun banka ısım vardı ondan cıktım saglık ocagına gıtmem lazım ama gözum kesmıyo
günaydın kızlar hepinize hayırlı günler nasılsınız keyifler nasıl kızlar jale nerelerde ortalarda gözükmüyo hiç çağan artık babası işe giderken peşşinden ağlıyooo yalvarırcasına bakıyo babasına gitme der gibi babayı işe yoladıktan sonra sussun diye yürüteçte eline bisküvi verdim tam susmuştu ama bu seferde bi baktım elini mutfak dolabının çekmecesine sıkıştırmış işin ilginci bi eli çekmecede sıkışık öbür eliylede çekmeceye hala bastırıyorlar ii canı yandı ama allahım deim şuna bak aılları ermeyince neler oluyo neler hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere ii bakın ha bu arada bebişlerin yapmış oldgu kazalara dikkatt...........

tecrube uyarıyo lutfen dıkkat
cale ve dılek ve emel face ye gırıyolar buraya yazmıyolar
atak onnarı buradan bugunde yazmazsalarrrrrr

Evet sevilaycım o kazalardan bizde de çok yaşanıyor.Yanağımızda yaramız bile var kaç gündür.Burnumuzda öyle.Yaramazlığımız yüzümüzden belli oluyor artık...

Son düzenleme:
Hala hayretler içindeyim,Eren öğürmeden bişeyler yiyor artık.Bugün 2 öğünde de sebze çorbası içti,birazdan da meyveli yoğurt vericem.Ayyy meltem benim canımda künefe çekti ama hamileyken Kızılay da yediğimden çekti nedense :60:

Demekki neymiş? Azmin elinden bir şey kurtulmazmış.Çocuğa yemiyor deyip vermezsek sonra herşeye burun kıvıran bebeler olur çıkarlar.Şekilde görüldüğü gibi ben mesela.Küçüklükten beri iştahsızım ablalarım annem her gittiğim yerde daha bana sormadan 'yok o yemez'diye fırladıkları için kendimi yemez bildim hep.Şimdi ayşenurun eline herşeyi veriyorum yesin tadına baksın diye çok şükür o da tereddüt etmeden alıp yiyor.İştahlı çocuk iyidir hasta olduğunda çabuk atlatır bünyesi sağlam olur...

yarıyo merak etme
bugun recıme basladım

kesın bı yer yok aklımda dun banka ısım vardı ondan cıktım saglık ocagına gıtmem lazım ama gözum kesmıyo

tecrube uyarıyo lutfen dıkkat
cale ve dılek ve emel face ye gırıyolar buraya yazmıyolar
atak onnarı buradan bugunde yazmazsalarrrrrr

Bir tek dün yazmamışım o da moral olarak iyi olmadığımdan.... Zaten önümüzdeki günler çok yoğun olacak söylemiştim.Kaynanamla görümcem geldi.Hastanedeler şimdi ameliyata girmek üzeredir muhtemelen.Ağabeyimse şimdi hac yolunda eşi ve oğluyla beraber.Kızları bayramda bendeler.Hafta sonu kaynanam hastaneden çıkar.Bayram sonrası zaten sendeyiz o zamana kadar fırsat buldukça girerim siteye.Olmazsada herkesin bayramını kutluyorum şimdiden....

Eeeee onun arabası var tabii ağlar peşinden.Senin neyin var ? :9:

Bir tek dün yazmamışım o da moral olarak iyi olmadığımdan.... Zaten önümüzdeki günler çok yoğun olacak söylemiştim.Kaynanamla görümcem geldi.Hastanedeler şimdi ameliyata girmek üzeredir muhtemelen.Ağabeyimse şimdi hac yolunda eşi ve oğluyla beraber.Kızları bayramda bendeler.Hafta sonu kaynanam hastaneden çıkar.Bayram sonrası zaten sendeyiz o zamana kadar fırsat buldukça girerim siteye.Olmazsada herkesin bayramını kutluyorum şimdiden....
neyse emelcıgım allah yardımcın olsun
zor gunler beklıyor senı

Eeeee onun arabası var tabii ağlar peşinden.Senin neyin var ? :9:

haklı çocukta emelde
neyın var senın bı bebeye bakamıyon ellerını sıkıstırıp duruyoooooo

Ne kadar çok şey olmuş ben girmeyeli, nihayet girebildim ben de kızlar. Ne yazık ki beni özleyeniniz hiç olmamış, üzüldüm :14: çok yoğunum bu aralar okul işleri arttı, yazılı falan hazırlıyorum, evrak işlerini halletmeye çalışıyorum. Okulda 43 öğrenci ( bi de çok yaramazlar) evde de giderek yaramaz olan sıpam uğraş uğraş bitmiyor vallahi. yakında bi deri bi kemik kalırım heralde.

kızışım doymuyor artık galiba, ağlıyordu mama aldım ben de, ben okuldayken içiyor. Süt bırakıyordum ama doymuyor. gece de çok uyanıyordu şimdi daha iyi uyuyor gibi. Bir de bugün ilk defa yoğurt mayaladım kızıma küçük bir kavanoza. Bakalım nasıl olacak, ilk yoğurt yapışım olacak eğer olursa :60: yoğurt versem birşey olmaz heralde değil mi ya, ben de dileğin yaşadığı kaygıları yaşıyorum şu anda. Geçen biraz tarhana yapmış kayınvalidem tuzsuz yağsız vermiş, bizimkisi de afiyetle yemiş :)

hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin görüşürüz kızlar.

ha bu arada avon temsilcisi oldum kızlar ben, zorla üye yaptı bizim bi akraba. Onun lider olabilmesi için galiba altına üyeler gerekiyormuş ısrar ettiler oldum. Siparişlerinizi bekliyorum eğer isterseniz. Derdim yetmezmiş gibi bir de onu aldım başıma hayırlısı:26:
bir de yazı rengi yapcaktım jaleyle aynı yapmışım pişti olmayalım ben de mavi yapayım bari :D:D

Ne kadar çok şey olmuş ben girmeyeli, nihayet girebildim ben de kızlar. Ne yazık ki beni özleyeniniz hiç olmamış, üzüldüm :14: çok yoğunum bu aralar okul işleri arttı, yazılı falan hazırlıyorum, evrak işlerini halletmeye çalışıyorum. Okulda 43 öğrenci ( bi de çok yaramazlar) evde de giderek yaramaz olan sıpam uğraş uğraş bitmiyor vallahi. yakında bi deri bi kemik kalırım heralde.

kızışım doymuyor artık galiba, ağlıyordu mama aldım ben de, ben okuldayken içiyor. Süt bırakıyordum ama doymuyor. gece de çok uyanıyordu şimdi daha iyi uyuyor gibi. Bir de bugün ilk defa yoğurt mayaladım kızıma küçük bir kavanoza. Bakalım nasıl olacak, ilk yoğurt yapışım olacak eğer olursa :60: yoğurt versem birşey olmaz heralde değil mi ya, ben de dileğin yaşadığı kaygıları yaşıyorum şu anda. Geçen biraz tarhana yapmış kayınvalidem tuzsuz yağsız vermiş, bizimkisi de afiyetle yemiş :)

hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin görüşürüz kızlar.

ha bu arada avon temsilcisi oldum kızlar ben, zorla üye yaptı bizim bi akraba. Onun lider olabilmesi için galiba altına üyeler gerekiyormuş ısrar ettiler oldum. Siparişlerinizi bekliyorum eğer isterseniz. Derdim yetmezmiş gibi bir de onu aldım başıma hayırlısı:26:
bir de yazı rengi yapcaktım jaleyle aynı yapmışım pişti olmayalım ben de mavi yapayım bari :D:D

gonca ben senı cok özledım
face de hasret gıderıyodum
ama cale bosladı bızı yazı rengın guzel olmus
afıyet olsun balıma hazelıme
saglıgıına yarasın
uzmanlar gece mayalayın 16 17 saatlerı arası yedırın dıyolar
kavanoz mamalarının kavanozuna mayala yedıgıkadar yesın
kabak havuc kerevız hatta özellıkle bal kabagından mama yap kızına
hatta ben senı özledım ctesı sana gelmeyı bılem dusundummmmmmmmmmmm
dılek de musaıt olursa sende musaıtsen dıye
aklımdan gecırdım öle

gonca ben senı cok özledım
face de hasret gıderıyodum
ama cale bosladı bızı yazı rengın guzel olmus
afıyet olsun balıma hazelıme
saglıgıına yarasın
uzmanlar gece mayalayın 16 17 saatlerı arası yedırın dıyolar
kavanoz mamalarının kavanozuna mayala yedıgıkadar yesın
kabak havuc kerevız hatta özellıkle bal kabagından mama yap kızına
hatta ben senı özledım ctesı sana gelmeyı bılem dusundummmmmmmmmmmm
dılek de musaıt olursa sende musaıtsen dıye
aklımdan gecırdım öle

hmm bundan sonra gece mayalayım o zman. Cumartesi günümüz olabilir büyük ihtimalle tam belli değil ama olmazsa mutlaka beklerim, haber veririm ben size buradan yazamasam da telefon ederim olur mu? kızlar günümüz olmazsa hepinizi beklerim.Bende gün bir sürü sizinle girdiğimle birlikte 5 günüm var :)

Son düzenleme:
Tüm gün Ulustaydım,Eren e mama sandalyesi ve salıncak aldım,her mağazaya 3 defa girdim babam artık öldürecekti beni .Araba baktık eşimle,ucuyor resmen fiyatlar,bu gidişle araba alamıcaz :50: Kardeşime kına malzemesi aldık,gerçi daha 7 ay var ama annem alalım diye tutturdu.Yorgunluktan ölüyorum,yarın bende diyete başlıcam kısmetse,eski kiloma dönebilirim inşallah düğüne kadar :59:

Tüm gün Ulustaydım,Eren e mama sandalyesi ve salıncak aldım,her mağazaya 3 defa girdim babam artık öldürecekti beni .Araba baktık eşimle,ucuyor resmen fiyatlar,bu gidişle araba alamıcaz :50: Kardeşime kına malzemesi aldık,gerçi daha 7 ay var ama annem alalım diye tutturdu.Yorgunluktan ölüyorum,yarın bende diyete başlıcam kısmetse,eski kiloma dönebilirim inşallah düğüne kadar :59:

hayırlı olsun dılek
kaca aldın salıncagı
hadı devam tam gaz ılerı
bırlıkye zayıflyalım

Günaydın herkese...
Benim boğaz gitgide kötüleşiyor yine ses falan kısılmaya başladı bu yıl kışa kötü girdim galiba.Bu arada aklımdayken meltem,gonca ve dilek kızlar günden çıkıyorum ben eşim sıcak bakmadı bu duruma.Şimdiden haberiniz olsun sonra haber vermedi durumu olmasın diye.Kusura bakmayın inş. başka zaman...
Hepinizi öpüyorum hoşçakalın....

Back