evet Rabbim kısmet edere o günleri inşalahhh mart 11 diyo dr bakalım inşalahh o gün bir an evvel gelirr
yenikentte oturuyorum çalışmıyorumm evdeyim
maşalah ne güsell siz büyütmüşsünüzz bebişleri Rabbim hayırlı ömür versinn
hemen atladım tatlı deyince çok güsel oluyorr tavsiye ederimmmmm
krem şantinin üzerine çikolata sosuda çok hoş oluyorr
maaşallah kuzuna hoşgeldin aramızaaaa
ben de 2010 mart annesiyim benimkiyle tam 1 yaş olacak aralarında Allah izin verirse
ama ben bi de 2011 haziran annesi olacağım tabi yine Allah izin verirse o zaman onunla arkadaş olurlar
etimesgutta oturuyorum en son bende toplanıldı keşke daha önce katılsaydın da sen de gelseydin toplantımıza
bu arada o malum toplantıda yapmıştım haşhaşlı tatlıyı da tarif istemişlerdi ondan yazdım buraya
slm anneler ben 2009 eylül annesiyim ama ankara lafını duyunca atladım valla:) kızım 13 aylık ve yürüyor tam bir canavar:) yıldız da oturuorum... yakınlarda olan var mı???
sen de hoşgeldin dilse2009 maaşallah kuzuna bizimki de 1 haftadır tam emekleme moduna geçti... dün itibariyle 8 aylık
kız TBMM caddesi sana yakın değil mi ordan geçiyo iştee sen mi yanlış baktın ben mi acebaaJalecim güzergaha baktım.Şaka gibi resmen
Aile yaşam merkezi önünden geçiyormuş bunada eryaman demişler ... E pes doğrusu.... Eryaman nere aile yaşam merkezi nere?Ayaş yoluna eryaman diyor etimesgut belediyesi...
oraları pek bilmem de googlemaps'den eryaman 5.etap diye arattırınca TBMM caddesine yakın bi yeri gösteriyoo yani çok da yakın değil de yine de uzak da sayılmaz
hangi sokakta senin ev???
ohh ne güzel sorunsuz atlatmışsınız darısı düğüne olsun inşallahslm kızlar nasılsınız en sonunda nişan işini atlattık darısı düğününe olur inş çok güzel bir gün geçirdikk o kadar çok oynamışızki valla ayaklarım hala şiş kızkardeşimde öle allahımmm oynayacam diye çatladı bi dakika oturmadı ne roman havası koydu ne pop ne halayyy anam eskiden ayıptı oynamak şimdiki gençler maşallahhh hiç durmuyolarr ama en iyisinide yaptı bir kere oluyo zaten prenses gibi olmuştu canım benim çok mutluydu yaa inş yüzünün gülümsemesi bi ömür boyunca sürer allah huzur mutluluk dolu bi yuva nasip eder
inşallah çoook mutlu bir evliliği olur
Eren bugün ilk vukuatını gerçekleştirdi,örümcekle gezerken yemek masasının örtüsünü çekti ve Allah tan sadece meyve tabağı vardı da birşey olmadı kuzuma
ardanın vukuatlar çoğalmaya çoktan başladı birgün sandalyede asılı poşeti çekip sandalyeyi devirdi, birgün fiskosun örtüsünü çekip üstündeki çiçeği düşürdü, mesela bugün anakucağındayken kendini öne doğru atıp yere serildi ama kontrollü şekilde atmış kendini ana kucağı sırtında bu hala emekleme çabasında aynı kaplumbağa gibi
tabi çok şükür hiçbirinde kendine bi zarar getirmedi
calem nerelerdesın merak edıyom sakın dusudugum gıbı olmasın
yanı bızı görunce gözunmu korktu yoksam
bıda gelıp evımı batıraaklar dıye gözunumu korkuttuk
gelmeyız dogurna kadarın
ama sen arada gır ve yaz ösledık mor yazılarını
ayy olur mu saçmalama dün ardayı hastaneye götürdüm kan sayımı için 5 te geldim hastaneden bi de kayınvalidem bizdeydi 2 gündür
abisi hacca gidecek onu bahane ederek gelmişti bu hafta bizde kalacaktı aslında ama kendisi astım hastası ve ilaçlarını evde unutmuş gece hastalanmış hiç haberimiz yok seslenmemiş bize
öğlen görümcemler geldi önce dayımlara uğrayacaklar ordan kendi evlerine götürecekler akşam iş çıkışı da enişte kırıkkaleye götürecek... enişte 3-12 çalıştığı için öğlen evdeydi Allah'tan yoksa abisini göremeden gidecekti kırıkkaleye
Son düzenleme: